ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΤΟ ΛΕΠΤΟ ΣΗΜΕΙΟ (ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ)

-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Το Σκοπιανο ειναι και παλι στην επικαιροτητα μετα απο χρονια.  


Αρχιζουν εκ νεου τα συλλαλητηρια, οι διαμαρτυριες κλπ. 


Δυστυχως σχεδον οι περισσοτεροι κατοικοι κανουν οτι δεν γνωριζουν τι ακριβως  εχει συμβει στην Ελλαδα. Αλλοι το κανουν αυτο σκοπιμα διοτι ειναι πιονια των νεοταξιτνων, αλλοι εξαιτιας της αμαθειας και της πολυ μεγαλης παρακκμης.

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΟΠΩΣ ΔΙΔΑΞΕ
ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕ Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ, 
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 4 
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΕΣΤΩ ΠΑΡΑΝΟΜΑ 
ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΠΤΑ ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ ΕΧΕΙ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΘΕΣΦΑΤΟ ΚΑΙ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ.



ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΩΝ
ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΝΩ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ 
ΑΔΙΚΗΜΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.


ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ 
ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”.


ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΕΡΕΣ  ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
kasimatis george – Το Κουτί της Πανδώρας

 
 
 
 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΥΡΟΥ 19 3 16 Ξενοδοχείο Stanley ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ

Απο την στιγμη που εχει καταλυθει το Ελληνικο συνταγμα και ισχυει μονον το αρθρο 120, οσοι ακομη και χωρις να εχουν
κακες προθεσεις, ενημερωνουν εγγραφως μεσω εξωδικων ειτε μεσα απο αιτηματα, ψηφισματα  και συγκεντρωση χιλιαδων ειτε εκτατομμυριων υπογραφων νομιμοποιουν εν μερη για μια ακομη φορα τους αισχρους πραξικοπηματιες προδοτες να  ξεπουλησουν την Μακεδονια μας, και να διαμελισουν την Ελλαδα. 


ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΠΑΓΡΥΠΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ 
ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΕΝΩΣΕΙΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ 
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΠΑΓΙΔΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΧΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ 2015.

ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΣΛΑΒΟΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΤΗΜΑ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.  

ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ. 






Ακριβως το ιδιο πραγμα γινεται με τις στημενες εκλογες που συμμετεχουν διαφοροι αλλοι για προσωπικα συμφεροντα, αλλοι γιατι ειναι προδοτες και μερικοι διοτι ειναι αφελεις.

Εντουτοις νομιμοποιουν εν μερη τους προδοτες.

Για οσους δεν γνωριζουν η  Ελλαδα απο το 1832 μ.χ. δεκα χρονια μολις μετα την επανασταση του 1821 εγινε εκ νεου προτεκτορατο των μεγαλων δυναμεων, για αυτο απωλεσε 
μεγαλος μερος απο την εθνικη κυριαρχια. (2)

Για αυτο μας εφεραν το 1832 μ.χ.  γερμανο βασιλια να μας κυβερνησει.

Απο το 2010 και με την ψηφιση του πρωτου παρανομου και προδοτικου μνημονιου, ειχαμε καταλυση του συνταγματος, πραξικοπημα και ολικη απωλεια της εθνικης κυριαρχιας. 

Σχετικα με τις στημενες και προδοτικες εκλογες εχουμε πολλες αναφορες, ενδεικτικα θα αναφερω δυο περιπτωσεις. 


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ :

 Οι Έλληνες τόνισε, δεν ψηφίζουν με την αληθινή έννοια της ψήφου. 

Οι Έλληνες απλά καλούνται να νομιμοποιήσουν, δηλαδή να επιλέξουν μεταξύ εκείνων των επιλογών που προτείνουν οι μηχανισμοί του συστήματος. 

Σε άλλο δε σημείο του λόγου του επισήμανε πως αυτό το σύστημα παράγει σκουπίδια, δεν παράγει φιλοδοξία, άρα δεν παράγει προσωπικότητες, τις αποκλείει.

ΑΝΤΙΛΟΓΟΙ: Κοντογιώργης: Οι Έλληνες δεν ψηφίζουν, απλά επιλέγουν …




EKΚΛΟΓΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ :


Κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων φέρεται ότι λάβαμε ψήφους και σε επτά (7) τον αριθμό περιφέρειες της επικράτειας στις οποίες όχι μόνο δεν υπήρχε υποψήφιός μας αλλά και ΟΥΔΕΝ ψηφοδέλτιο τούτου βρισκόταν στα αρμόδια εκλογικά τμήματα.



ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΟΝ
ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ 
ΕΛΛΑΔΑ. 


Στην Ρωσια εδω και αιωνες εχουμε μερικα πολυ κοινα χαρακτηριστικα ολων οσων την κυβερνουν ειτε ειναι χριστιανοι ; Ειτε ειναι κουμμουνιστες.

Ακομη και στην ρωσια οι κουμμουνιστες ειχαν επεκτατικη και πατριωτικη εξωτερικη πολιτικη. Οι μοναδικοι κουμουνιστες στον κοσμο που επιχειρουν να αφανισουν με καθε τροπο την πατριδα μας ειναι αυτοι που ανηκουν σε διαφορα “Ελληνικα” κομματα.



Υπαρχουν εθνικιστες πατριωτες κουμμουνιστες, οι οποιοι δεν είναι θανάσιμοι εχθροι των χωρων τους και δεν επιθυμουν διακαως να αφανισουν τα εθνη τους.

Μαλιστα αγαπουν παρα πολύ της πατριδες τους.  

Επισης ολοι αυτοι οι ξενοι κουμμουνιστες αγαπουν την ιστορια της πατριδας τους και δεν επιθυμουν την αλλαγη των σχολικων βιβλιων της ιστοριας. 

Μαλιστα δεν επιθυμουν καμια από της αλλαγες της νεας ταξης , οι οποιες θα αλλοιωσουν τον εθνικο χαρακτήρα.
Παντοτε σε κάθε χωρο, σε κάθε τομεα, σε κάθε λαο, σε κάθε ομαδα υπαρχουν εξαιρέσεις εστω και σε πολύ μικρο βαθμο. 
Δεν γινεται να είναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι. 

Ολα αυτά με βαση της παγκοσμιες Ελληνικες μαθηματικες σταθερες ,μηδεν αγαν  και ,μετρον αριστον. 
Φυσικα αυτοι οι πατριωτες κουμμουνιστες , δεν εχουν καμια απολυτως σχεση με την Ελλαδα. 

Αυτοι οι πατριωτες εθνικιστες κουμμουνιστες είναι από την Βουλγαρια και την ρωσια. 
Οι Βουλγαροι πατριωτες κουμμουνιστες ειχαν στα σχολικα τους βιβλια και προωθουσαν με μεγαλο ζηλο την Βουλγαρικη ιστορια , με προεξέχων του Βουλγαρο Σαμουηλ, και τους πολεμους τους εναντια στον ιερο Βασιλειο τον β. 

Μαλιστα είναι τοσο παθιασμένοι, που εχουν τον Σαμουηλ μεχρι και σε γραμματοσημα. 
Βουλγαρικα γραματοσημα με τον Σαμουηλ και τους πολεμους του. 

Οι Βουλγαροι Κουμμουνιστες πολιτικοι, επεδειξαν παρα πολύ μεγαλο ζηλο σχετικα με τα εθνικα Βουλγαρικα θεματα.        
Οι πατριωτες Βουλγαροι και οι ρωσοι Κουμμουνιστες , είναι τελειως ανιτθετοι με αυτους τους κουμμουνιστες ,που κατοικουν στην Ελλαδα. 
 



ΡΩΣΙΑ


Παντοτε οποιος και να κυβερνουσε ειτε οι τσαροι ειτε ο Λενιν με τον Σταλιν μονιμος στοχος της ρωσικης αυτοκρατοριας ηταν η εξοδος στο Αιγαιο.


Εδω και αιωνες προσπαθουν οι ρωσοι να κατακτησουν την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια με στοχο την εξοδο στο Αιγαιο. 

Απο την εποχη τοιυ Κωνσταντινου του πορφυρογενννητου ειχαν κανει οι ρωσοι πολεμους εναντιον των Ελληνων με σκοπο την κατακτηση της  Ελληνικης- ρωμαικης αυτοκρατοριας. 


Επι Κωνσταντινου του προρφυρογεννητου η Ρωσιδα Ολγα η γυναικα του Τσαρου εγινε χριστιανη στην Κωνσταντινουπολη. 

Εντουτοις αυτο δεν εμποδισε τους ρωσους να συνεχιζουν τις προσπαθειες για να κατακτησουν την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια με τρομερες πολιορκιες και πολεμους. 
 



Στα πλαισια της ρωσικης αυτοκρατορικης πολιτικης με βασικους αξονες τον επεκτατισμο αρχικά στις γειτονικές χωρες, με απωτερο σκοπο την πολυποθητη εξοδο στο Αιγαιο.


Αυτο ηταν κατι το οποιο δεν ειχαν επιτυχει οι τσαροι.

Ενας ακομη μεγαλεπιβολος ρωσικος στοχος ηταν και ειναι Η επέκταση στην Ευρώπη.

ΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΥΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ.


Όμως όπως ηδη σας εχω αναφερει χιλιαδες φορες με βαση το μετρον αριστον και το μηδεν αγαν, δεν είναι ολοι οι ανθρωποι το ιδιο. 


Για αυτό τα δυο κουμμουνιστικα κομματα της Συριας πολεμουν διπλα στην νομιμη κυβερνηση Ασαντ, για την ελευθερια και την υπερασπιση της Συριας. 


Οι Κουμμουνιστες της Συριας αναφερουν οτι η υπεράσπιση του Συριακού εθνικού καθεστώτος, το οποίο αντιμετωπίζει με το κεφάλι ψηλά όλες τις μεθόδους επιθετικότητας, αρνούμενο τον εξευτελισμό και την υποταγή, σημαίνει υπεράσπιση της χώρας, υπεράσπιση της κυριαρχίας της και της ανεξαρτησίας της. 


Τα συνολικά εγκλήματα που διαπράχθηκαν από τους αμερικάνικους για πολλές δεκαετίες, απαιτουν την προσαγωγη των ηγετών τους, περιλαμβανομένων και των προέδρων τους, σε διεθνές δικαστήριο εγκλημάτων πολέμου, όπως εκεινο το δικαστήριο που καταδίκασε τους κυβερνήτες και τους ηγέτες της Χιτλερικης Γερμανίας.

Οι σύγχρονοι ναζί, σιωνιστές ηγετες, θα έχουν την ίδια μοίρα χάρη στον απελευθερωτικο αγώνα των λαών. 
Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, στις οποίες βρίσκεται η χώρα και ο λαός, θα πρέπει να γίνουν όλες οι προσπάθειες ώστε να υπάρξει ενδυνάμωση σε κάθε επίπεδο, πολιτικό, στρατιωτικό και οικονομικό. 


Ο Συριακός λαός δεν είναι μόνος σε αυτή την μάχη, μαζί του έχει την στήριξη όλων των ελεύθερων ανθρώπων του κόσμου. αυτά είναι τα πιστευω τους , τα οποια κανουν πραξη οι Συριοι Πατριωτες κουμμουνιστες. 

Ο Μπασαρ Αλ Ασαντ ειναι Μεγας αντινεοταξιτης και Φιλελληνας.
H νομιμη Συριακη κυβερνηση με επικεφαλης τον Μπασαρ Ασαντ, ειναι συμμαχοι με τον παλαιστινιακο λαο.
Ο Συνταγματαρχης Μπασαρ Ασαντ ειναι εχθρος των Ισραηλινων.
Επισης ειναι ισχυρος συμμαχος με το Ιραν και φυσικα με την Χεζμπολλαχ.
Ενας λαος που δεν γνωριζει την πραγματικη του ιστορια και παραλληλα ειναι αχαριστος προς το μοναδικο εθνος το οποιο ειναι ο πραγματικος του συμμαχος, τοτε δεν εχει καμια ελπιδα να επιβιωσει.  
Ποτε να μην ξεχναμε οτι ο Πατερας του Μπασαρ Ασαντ ο Χαφεζ κατα την Ελληνοτουρκικη κριση του 1987 ηταν ο μονος ο οποιος παρεταξε τα συριακα στρατευματα στα τουρκοσυριακα συνορα και δηλωσε οτι εαν γινει πολεμος μεταξυ Ελλαδος και τουρκιας τοτε θα χτυπησει την τουρκια
Η Συρια λοιπον ηταν η μοναδικη χωρα στον κοσμο που κατα την κριση του Μαρτιου το 1987, οταν πρωθυπουργος Ανδρεας Παπανδρεου ζητησε βοηθεια, και αμεσως ο Χαφεζ Ασαντ παρεταξε τα στρατευματα της πατριδας του, στα συνορα με την Τουρκια.
Κανενας αλλος δεν μας υποστηριξε σε αυτην την πολυ δυσκολη στιγμη.
Στο ιδιο μηκος κυματος και ο γιος του ο Μπασαρ Ασαντ με τον πατερα του Χαφέζ για αυτο εκτος των ενεργειακων και των οικονομικων συμφεροντων τα οποια εχουν οι νεοταξιτες στην Συρια, ενας ακομη λογος ο οποιος επιτιθονται στην Συρια ειναι οτι ειναι ο μοναδικος πραγματικος συμμαχος των Ελληνων
Είναι  τελειως φαιδρο,οτι  οι νεοταξιτες που διαδασκουν την διαφορετικοτητα – πολυπολιτισμικότητα και τα δικαιώματα των θρησκευτικών και  εθνολογικών
μειονοτηων  να μάχονται την μοναδικη κυβέρνηση που υποστηρίζει στην πράξη διαχρονικά τις ίδιες αξίες με εκεινους.
.
Η Συρία είναι το μονο ελευθερο μωαμεθανικο  κρατος. 
Στην Συρια ολες οι θρησκευτικες  μειονότητες έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους ισμαηλιτες.
Ο Πρόεδρος Μπασαρ Ασαντ  είναι ο προστατης των Χριστιανών στην Συρία.
 Οσο παραμενει ο ασαντ στην εξουσια δεν κινδυνευουυν οι χριστιανοι.

Ο προεδρος Μπασαρ Ασαντ μπορει να κρατησει ενωμενο αυτό το εύθραυστο εθνοθρησκευτικό οικοδόμημα μεσα από την διακυβερνηση του.

Ο Πρόεδρος Μ. Άσαντ , είναι ο εγγυητής της παρουσίας των Χριστιανών στην Συρία.

Οι μουσουλμάνοι, οι Αλεβίτες, οι Χριστιανοί και ολες οι υπολοιπες θρησκευτικές μειονότητες είναι ενθερμοι υποστηρικτές του Άσαντ, διοτι είναι ο προστατης
της ειρηνικής συνύπαρξης μεταξύ τους.

Ολοι γνωρίζουν ότι ενδεχομενη πτώση του ασαντ
θα οδηγήσει στην πλήρη εξολόθρευση και την
θανάτωσή  από τους νεοταξιτες σε περίπτωση που 
οι τελευταίοι αναλάβουν την εξουσία στην Συρια.

Η σημερινή κρίση στη Συρία στοχεύει την διαλυση της κοινωνίας όπου η συμβίωση χριστιανών και μουσουλμάνων ήταν παράδειγμα αγάπης.
Ναι η συμβιωση μεταξυ Χριστιανών και Αγαρηνών στην Συρια αποτελει παγκοσμιο πρωτυπο.
Αυτό φυσικα είναι κατι που δεν το επιθυμουν οι νεοταξιτες.
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΟΠΩΣ Η ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΟΙ ΕΔΩ ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΤΙΣ ΔΙΠΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ.

ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
ΚΡΑΤΗ ΟΠΩΣ Η ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ! 
Η Συρία έχει την υποστήριξη της Κίνας, της Ρωσίας, της Βενεζουέλας, της Κούβας, της Νικαράγουας, ακόμα και της Βολιβίας, πλην των κουμμουνιστων της Ελλαδας.
Είναι πλεον ιστορικα αποδεδειγμενο ότι οι κουμμουνιστες στην Ελλαδα είναι οι μεγαλύτεροι προδοτες-ανθέλληνες ολων των εποιχων σε παγκοσμιο επιπεδο.
Είμαστε μια από τις ελάχιστες χώρες διεθνώς που έχουμε αποκοπεί εντελώς από την παραδοσιακά φίλη συρια όπου ζουν πολλές χιλιάδες Έλληνες πολίτες και 2 εκ. χριστιανοί οι οποίοι στρατεύονται στο πλευρό της νόμιμης κυβέρνησης Άσαντ.

Η Ελλάδα είναι μια από τις τέσσερις μόνο συνολικά Ευρωπαϊκές χώρες που έχουν αποπέμψει την πρεσβεία της Συρίας.
Από το 2012, η “ελληνική” κυβέρνηση αναιτια έκλεισε την Πρεσβεία μας στη Δαμασκό, ζήτησε από την εδώ πρέσβη της Συρίας να φύγει.
Την ιδια τακτικη εχουν και οι κουμμονιστες μετα τον σαμαρα.
Από τότε και μέχρι σήμερα, στο πανέμορφο νεοκλασικό κτίριο της Συριακής πρεσβείας στην Αθήνα στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας, ακριβώς δίπλα από το Ελληνικό υπουργείο εξωτερικών, παραμένει ένας φύλακας και μια σημαία στην οροφή για να μας θυμίζει τη χώρα με τους παραδοσιακά ισχυρούς ιστορικούς δεσμούς με την Ελλάδα.

Η Συρια εχει σήμερα Πρεσβείες ή Προξενεία σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως, Γερμανία, Αυστρία, Ισπανία, Πολωνία, Κύπρος, Τσεχία, Ρουμανία, Βουλγαρία, σουηδια Ολλανδία.
Πρεσβεια η προξενειο στην Συρια εχουν και άλλες χωρες της ευρωπης η  Ελβετία, η Ρωσία, η Λευκορωσία. Επισης μεταξύ άλλων η Κίνα, η Αρμενία αλλά και η Τουρκία.
Στη Δαμασκό λειτουργούν σήμερα Πρεσβείες ή Προξενεία Ευρωπαϊκών χωρών όπως, της Ιρλανδίας, της Αυστρίας, της Ρουμανίας και της Τσεχίας που εξυπηρετεί και τα συμφέροντα των ΗΠΑ.
Η Δανία, η Σερβία και η Σουηδία, έχουν μεταφέρει για λόγους ασφαλείας τις πρεσβείες τους για τη Συρία στην κοντινή Βηρυτό του Λιβάνου. Πρεσβείες πολλών άλλων χωρών συνεχίζουν να λειτουργούν στη Δαμασκό ή στη Βηρυτό.
Η Ελλάδα δεν εχει πλεον καμια σχεση σε κανενα επιπεδο με την Συρια.

Φυσικα όχι μονον σταματησαν τις διπλωματικες επαφες αλλα ταυροχρονα είναι προκλητικα αποντες όσον αφορά οποιαδήποτε φιλανθρωπικού, ελεγκτικού ή πολιτικού τύπου αποστολή στην Συρια.

Οι νεοταξιτες επιβαλλουν την συνεχιση της διακοπης των διπλωματικων σχεσεων με την μοναδικη πραγματικη μας Συμμαχο την Συρια, ωστε η Ελλαδα να ειναι απο παντου αποκομενη.

ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ 
ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΟΥ 
ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ.



Τα χρηστα ηθη είναι το διαχρονικο “μυστικο ” επιβιώσεως του εθνους μας από τα παναρχαια χρονια. 
Εξαιτιας των χρηστων ηθων , και της σωστης παιδειας, οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα , από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους ,εγιναν διοικητες του (ρωμαικου κρατους ), χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο.
Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο (στην πραξη), και πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, κλπ. 
Ο συνδυασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης, χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα. Η αμοιβη ηταν η ελευθερια της Ελλαδος τον μεσαιωνα, χωρις να γινει κανενας απολυτος πολεμος.

Ο Ελληνας Ηρακλειος από την Καππαδοκια της Μικρας Ασιας,μολις ανεβηκε στον Ελληνικο (ρωμαικο) θρονο, το κρατος ηταν τελειως χρεοκοπημενο. 


Ταυτόχρονα για πρωτη φορα στην παγκοσμια ιστορια, ειχαμε την εισβολή , την κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, από τους περσες. Ειχαμε πολλες χιλιαδες σφαγμενων Ελλήνων, ειχαμε κλοπες, εμπρησμους, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων κλπ. 


Επισης για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα εγινε εισβολή από τους περσες στα Ιεροσόλυμα, οπου εκει εκτος από της αγριες σφαγες, της κλοπες, τους εμπρησμούς, τους βιασμους ,το σκλαβωμα χριστιανων, μαζι με όλα αυτά εκαψαν τον ναο του Παναγιου ταφου, εκλεψαν τον Τιμιο Σταυρο, και πηραν μαζι τους αιχμαλωτο τον πατριαρχη Ζαχαρια. 


Εντούτοις εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας, μεσα σε επτα μονον χρονια , οι Ελληνες ανεκαμψαν, με αποτέλεσμα να παρουν πισω όλα τα κατεκτημένα εδάφη από τους Περσες. 


Οι προγονοι μας δεν σταματησαν εκει αλλα περασαν στην αντεπιθεση, κατακτώντας ολοκληρη την περσικη αυτοκρατορια. 



Αυτό το εκανε ο Ηράκλειος με έναν τελειως απειροπολεμο στρατο. Εναν Ελληνικο στρατο τον οποιο δημιουργησε εκ του μηδενος μεσα σε δεκα μηνες. 



Ειδατε τι μπορει να πετυχουν οι Ελληνες εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας. 



Ακομη και ο Αλεξανδρος με παρα πολύ εμπειρους και με πολύ περισσοτερους στρατιώτες, σε σχεση με τον Ηρακλειο, και με ένα πανισχυρο Ελληνικο Μακεδονικο κρατος πολιτικα και οικονομικα, εκανε περισσοτερο χρονικο διαστημα να κατακτησει την περσικη αυτοκρατορια ,σε σχεση με τον Ηρακλειο.

 Κατά την εποχη του Ιουστινιανού του α, όπως και στην εποχη του Θεοδοσιου, του Αρκαδιου, του Θεοδοσιου του β, του Ιουστινου του α, του Ιουστινου του β, είχαμε μονον συνοριακους πολεμους, και περιοδους ειρηνης με τους περσες.
 Μονον όταν ανεβηκε στον θρονο , ο πρωτος Ελληνας χριστιανος Αυτοκρατορας , ο Ηράκλειος, εκαναν οι περσες ολα αυτά τα τρομερα πραγματα εις βαρος των Ελλήνων, τα οποια, δεν ειχαν ξαναγινει ποτε από μερος των περσων. Ειχαμε δηλαδή εισβολή , και κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας


ΑΜΑΘΕΙΑ. Η ΚΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
Οι χειρότεροι εχθροι του Χριστιανισμου και του Ελληνικου εθνους είναι η κακια και η αμαθεια. 


Για αυτό ο Σωτηρας Ιησους Χριστος ηρθε για να επιβεβαιωσει τον υπατο τον Φιλοσοφων τον Αριστοκλη δισκασκοντας τό γνώσεσθε τὴν ἀλήθεια, καὶ ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς.


ΟΛοι οσοι δεν γνωριζουν την  αληθεια και τις αληθειες είναι αμαθεις.


Αντίθετα με τον Σωτηρα Ιησου Χριστο και τον Αριστοκλή, οι εωσφοριστες από τα αρχαια χρονια διδαξαν το πιστευε και μη ερευνα, με μοναδικο σκοπο να κρατουν τους ανθρώπους στο εωσφορικο σκοταδι και κατω από την δικη τους τυραννικη εξουσια.


Ο Σωτηρας Χριστος μας ζητησε να γνωρίζουμε την αληθεια για να ειμαστε σε θεση να απελευθερωθούμε από το θανασιμο εωσφορικο σκοταδι.

Το μεγαλυτερο και σπουδαιοτερο παράδειγμα για το τι είναι η αμαθεια, και για το ποιες είναι οι φοβερες συνεπειες της, μας το δινει ο Αριστοκλής στο εργο του με την επωνυμια Αλκιβιάδης.
Ο φιλόσοφος Σωκρατης συναντα στον δρομο τον Αλκιβιαδη, που πηγαινε να προσευχηθεί. Ο Σωκρατης λοιπον σταματα τον Αλκιβιαδη και του απεθυνει μια σειρα από ερωτήσεις. Αρχικα τον ρωτησε που πηγαινει .

Ο Αλκιβιάδης απαντησε ότι πηγαινει να προσευχηθεί. 



Τοτε ο Σωκρατης του απαντησε ότι πολύ οι οποιοι πηγαινουν να προσευχηθουν, στους “θεους” χωρις να το γνωριζουν εξαιτιας της αγνοιας και της αμαθειας τους, νομιζουν ότι προσευχονται και ζητανε πολυ καλα πραγματα για τους εαυτους τους και για ολους τους δικους τους ενώ στην πραγματικοτητα, χωρις καθολου να το καταλαβαινουν ζητουν εκεινοι οι ιδιοι  την καταστροφή τους, και τον αφανισμο τους, καθως και ολων των δικων τους ανθρωπων.
Ολα αυτά συμβαινουν εξαιτιας της αμαθειας κα της πνευματικης-ηθικης εξαθλιώσεως. 
Το ιδιο ακριβως γινεται στην σημερινη εποχη οπου οι ραγιαδες προσευχονται στον Χριστο να τους δωσει χρηματα, αξιωματα, ακριβα, σπιτια,αυτοκίνητα και γυναικες για να κανουν πασης φυσεως σεξουαλικες ανωμαλίες. 
Μονον που τετοιου είδους προσευχες δεν τις κανει ποτε αποδεκτες ο ιησους Χρστος , παρα μονον ο εωσφορος, με τις γνωστες  συνεπειες.

Ό θεος βοηθα μονον αυτους που αγωνιζονται σκληρα, μονον οσους πολεμουν, μονον οσους ζουνε χωρις σεξουαλικες ανωμαλίες.
Μονον αυτοι οι οποιοι ζουνε ηθικα και αγωνιζονται θα εχουν την υποστηριξη από τον θεο.
 Αντίθετος δεν βοηθα ποτε οσους ζουνε μεσα την σεξουαλικη διαφθορα.
Επισης ο Θεος δεν βοηθα ποτε οσους είναι καθημενοι σε έναν καναπε, και περιμενουν την ελευθερια, να τους δωθει ως “δωρο”, χωρις να βοηθουν τον συνανθρωπο, χωρις να ζουνε ηθικα. 
Το πιο κλασικο παράδειγμα οι εβραιοι οι οποιοι εκαναν σεξουαλικες ανωμαλίες, ενώ ταυτόχρονα λατρεψαν δαιμονες. Τοτε ο Θεος περιμενε να πεθανει μεχρι και ο τελευταίος από τους εβραιους που ειχε αμαρτησει ενώπιον του. Μονον τοτε πηγε τους υπολοιπους εβραιους που δεν ειχαν αμαρτησει στην γη της επαγγελιας.
Καθως ο αληθινος θεος είναι ο θεος του καλου, της δικαιοσυνης, της αγαπης, της ταξης, της ηθικης, για αυτό δεν βοηθησε ποτε ανα τους αιωνες, τους σαπιους που ζουνε μεσα στην σεξουαλικη διαφθορα, την αδικια, την ανομια, την αταξια κλπ.  
Ο Θεος δημιουργος των παντων (ο Ιησούς Χριστός), είναι γεματος αγαπη, καλοσυνη, ταπεινοτητα. Αυτό διοτι είναι αγαθος και στον αγαθο, δεν υπαρχει καμια κακια, κανενα μισος, όπως μας διδαξε ο Πλατων, στο εργο για την δημιουργια του κοσμου, στο εργο του με την επωνυμια Τιμαιος. 
Ο Χριστος είναι γεματος αγαπη ειναι αιτια μονον για κάθε τι καλο που συμβαινει, καθως είναι ο θεος της απολυτης αγαπης, της δικαιοσυνης, της ομορφιας, της ταξης. Αντίθετα ο εωσφορος ειναι ο απολυτος “θεος” του μισους, της αδικιας, του ψευδους, της καταστροφης των παντων.
 Ο Εωσφορος είναι η αιτια για κάθε τι κακο που συμβαινει. 
Ο Εωσφορος είναι αυτος που μισει κάθε τι καλο, ωραιο, δικαιο, που εφτιαξε ο Θεος.
 Για αυτό ο Εωσφορος ανα τους αιωνες μεσα από τους λαους που πιστευουν σε αυτόν, προκαλει διαφορα τρομερα δεινα στην Ελλαδα, αλλα και σε ολους τους χριστιανους ανα τον κοσμο.
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΛΛΑ
ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ. ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ.
Εάν η ζωη ηταν μονον προσευχες, καθως και υποστηριξη του Χριστου μεσω “θεόσταλτων σωτηρων”  τοτε οι προγονοι μας οι αγιοι Ελληνες του μεσαιωνα, αυτοι οι τέλειοι χριστιανοι δεν θα χρειαζοταν να πολεμησουν ποτε, αλλα θα επρεπε να καθοταν ολους εκεινους τους αιωνες δικαιωματικα στα σπιτια τους – καναπέδες να περιμενουν τον αντιστοιχο βατατζή, τον οποιο περιεμνουν οι ραγιαδες σημερα.
ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ;
Διοτι οι Ελληνιδες γυναικες του μεσαιωνα, ζουσαν χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα, κάθε ημερα εκαναν ελεημοσύνες, πηγαιναν σε εσπερινους, αγρυνπιες κλπ.Της Κυριακες πηγαιναν παντοτε στην Θεια λειτουργεια, η οποια αποτελουσε για εκεινους τροπο ζωης.
Σε εβδομαδιαια βαση επισκεπτοταν φτωχούς στα νοσοκομεια οι οποιοι ηταν αρωστοι ενω δεν ειχαν συγγενείς και φιλους.
Ακομη πηγαιναν και επισκεπτοταν στα φτωχοκομεία, φτωχούς, οι οποιοι δεν ειχαν παρεα και συγγενείς.
Για τους ιδιους λογους επισκεπτοταν κρατουμενους. Από τετοιου είδους πραγματικες Ελληνιδες γεννηθηκαν οι ηρωες της Αλωσεως (29 Μαιου 1453).
ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ
ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΕΣ ΑΛΛΑ
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
ΒΑΣΗ OΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ
ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.
 

Για αυτο ολους εκεινους τους αιωνες αυτοι οι τέλειοι αγιοι-ηρωες χριστιανοιτης
Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, πολεμουσαν ΣΥΝΕΧΕΙΑ για να παραμεινουν ελευθεροι, για να εχουμε την Ελληνοχριστιανικη αυτοκρατορια.
 Ο Χριστος δεν τους εστειλε ποτε κανεναν βατατζή. 

Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο ,δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Χριστο ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου. 

Αυτό μας το εδειξαν οι πολεμοι, οι αγωνες των προγονων μας, οι οποιοι πολεμουσαν , για τοσους αιωνες.
Η προμονη “θεόσταλτων σωτηρων” από τον τριαδικο θεο είναι ένα  από τα μεγαλύτερα δειγματα αμαθειας και παρακμης των νεοραγιαδων, οι οποιοι σαπισμένοι από την σεξουαλικη διαφθορα αναμενουν βοηθεια από τον θεο.
Η σωστη προσευχη χρειαζεται καθαρη καρδια-ηθικη και παιδεια διαφορετικα δεν μπορεις να επιτυχεις τιποτα., παρα μονον την καυαστροφη σου.
Όμως το πιο βασικο το οποιο τονιζει ο υπατος των φιλοσοφων στο εργο του Αλκιβιάδης, είναι ότι ολοι οσοι είναι αμαθεις και διακατέχονται από εωσφορικη αλαζονεια, τοτε τις προσευχες τους τις κανουν αποδεκτες οι εβραιοι δαιμονες του εβραικου δωδεκαθεου με αποτέλεσμα να οδηγούνται στην καταστροφή.
 
Στο εργο του Αλικιβιαδης μεταξυ αλλων ο μεγας Αριστοκλής κανει αναφορα και για την μεγαλη ελειψη ικανοτητων ολων οσων επιζητουν αξιωματα τα οποια δεν τα αξιζουν.
Φυσικα ο υπατος των φιλοσοφων δεν ξεχνα να αναφερει στο εργο του και την αιωνια Ελληνικη μαστιγα τους εβραιους εωσφοριστες του δωδεκαθεου οι οποιοι ολους οσους πολεμουσαν για την Ελλαδα τους έστελναν στην εξορια στις φυλακες, και στον θανατο μεσω της θανατικης ποινης για το “αδίκημα” της προδοσίας.
ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΤΗΛΗ 
ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ ;  


Oι εχθροι των Ελληνων τρεμουν κυριολεκτικα την Ελληνοχριστιανικη στηλη 
Ισχυς δια της γνωσεως  διοτι μεσα απο τις προσωπικες μου ιστορικες 
παρατηρησεις-εργασιες και υποδειξεις κραταω πολυ υψηλα το ηθικο των Ελληνων ενω παραλληλα δημιουργω Ελληνες ανωτατης ποιοτητας. 


Απολυτη δικαιωση λοιπον  για ολους οσους αναφερουν εδω και χρονια οτι η στηλη ισχυς δια της γνωσεως ειναι ο μοναδικος φοβος και τρομος ολων των ανθελληνων νεοταξιτων. 

Εαν αυτην την στιγμη γραψετε στην γκουκλ την ονομασια της στηλης και το ονομα μου θα βρειτε ελαχιστα αρθρα. 

Ειναι γνωστο σε ολους τους Ελληνοχριστιανους πατριωτες οτι την στηλη ισχυς δια της γνωσεως την γραφω εδω και πολλα χρονια και εχω γραψει παρα πολλες ιστορικες εργασιες οι οποιες ειναι περισσοτερες απο 2000.

Εντουτοις το ετος 2017 αυτες οι οποιες βρισκονται πλεον στην γκουκλ ειναι  μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου.  

Ολα αυτα διοτι οι νεοταξιτες πανικοβαλονται και μονον στην σκεψη πως ολο και περσσοτεροι ανθρωποι θα διαβασουν τα αρθρα της στηλης. 

ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΟΙ
ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΕΣ.

Η ηθικη ζωη και η Ελληνικη παιδεια είναι τα διαχρονικα τα μοναδικα μεσα  για να εχουμε αρχικα δικαιωμα στην εθνικη επιβίωση, και λιγο αργοτερα να εχουμε δικαιωμα στην ελευθερια, ειτε με ειρηνικο, ειτε με βιαιο τροπο, συμφωνα με το αρθρο 120 ,παραγραφος 4, του Ελληνικου συνταγματος.
Διαβαστε και δειτε σχετικα , με το αρθρο 120 του συνταγματος τους καθηγητές Συνταγματικου δικαιου Γιωργο Κασιματη, Βασιλη Σπυρου, και αλλους.
Ελληνες μπορειτε να κανετε οσες απεργιες θελετε, οσες διαδηλώσεις θελετε, οσους πολιτικους φορεις θελετε. 
Επισης μπορειτε να περιμενετε οσους “σωτηρες ” θελετε .
Τιποτε από όλα αυτά δεν τους ενοχλεί, τιποτε δεν τους φοβιζει.
 Ένα μονο πραγμα τρεμουν την επιστοφη στα χρηστα ηθη. Διοτι τοτε και μονον τοτε θα κερδίσουμε την ελευθερια μας. 


Μονον τοτε θα καταργησουμε το στημενο ελεγχομενο κατά γενικη ομολογια” πολίτευμα” ολων των Ελληνων και τα προδοτικα κομματα.
Μονον τοτε θα γινει αποδεκτη από τους γνησιους Ελληνες , η επι  12 χρονια προταση μου , για αλλαγη πολιτεύματος.
Με την αλλαγη πολιτεύματος θα εχουμε καταργηση των κομματων. Η επιλογή των υποψηφιων θα γινεται από τους Ελληνες , με βαση τον εντιμο ηθικο βιο. 
Προσοχη δεν θα κατεβαινουν από μονοι τους υποψήφιοι, θα τους επιλεγουμε εμεις. Οι εκλογες θα γινονται με κληρο.
Μολις παρανομησει καποιος αμεσως του αφαιρουμε το αξιωμα και τον τιμωρούμε αυτό διοτι την ανωτατη εξουσια σχετικα με θεματα δικαιοσυνης θα την εχουμε μονιμος εμεις οι Ελληνες ο λαος.
Στις εκλογες αυτές δεν θα εχουν δικαιωμα όλα τα μελη των σημερινων κομματων , και οι συγγενείς τους μεχρι εκτου βαθμου.
 Μονον οι γνήσιοι και ηθικοι Ελληνες θα εχουν δικαιωμα συμμετοχης. Για να γινουν όμως όλα αυτά χρειαζεται πολύ υψηλη πραγματικη Ελληνικη παιδεια ,και ηθικες αρχες, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. 
Οι ελαχιστοι σωστοι πολιτικοι δεν τους επιτρεπουν μεσα απο το απολυτως ελεγχομενο πολιτευμα να προσφερουν το παραμικρο στην πατριδα. 
Σε περιπτωση που τολμησουν να κανουν κατι καλο ειτε τους εκβιαζουν ειτε τους τιμωρουν αδικα.
Οι μοναδικες λυσεις για την εθνικη μας επιβιωση κατα γενικη ομολογια ειναι μονον αυτες οι οποιες σας προτεινει η στηλη ισχυς δια της γνωσεως.

Ορθοδοξια, χρηστα ηθη, ιστορικη γνωση, μουσικα σχολεια, αρθρο 120 του Ελληνικου συνταγματος παραγραφος 4, αλλαγη πολιτευματος και δια παντος καταργηση των κομματων. 
Στρατιωτικη θητεια-εκπαιδευση για ολες τις γνησιες Ελληνιδες γυναικες, 
συμμαχια με την Συρια και γαμοι με τις Συριες. 

Ολα τα προαναφερομενα κατα γενικη ομολογια με μαθηματικη ακριβεια θα μας οδηγησουν στην εθνικη επιβιωση.
Στο σημειο αυτο να επαναλαβω για να μην το ξεχνα κανενας Ελληνας οτι 
ολοι οι ελεγχομενοι απο τους νεοταξιτες “ψευτοπατριωτες” δεν ζητουν ποτε την εφαρμογη του αρθρου 120 του Ελληνικου συνταγματος, δεν ζητουν ποτε την αλλαγη του πολιτευματος και φυσικα δεν ζητουν ποτε ιερο εθνικο συνδυασμο τον οποιο μονον η στηλη ισχυς δια της γνωσεως προτεινει.  

Για αυτο δεν θελουν οι νεοταξιτες την στηλη ισχυς δια της γνωσεως.

Παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .

Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.

Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;

Τι γινεται όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο αθωων Ελλήνων; Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως;

;


Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.

Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται, ένα μικρο μερος, βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.











(1) ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ; 


Τον διαμελισμο της Ελλαδος τον παρουσιαζουν στους σαπισμένους ηθικα και
αμαθεις ραγιαδες ως αναλαμπή της ορθοδοξιας.

Όταν ενας λαος δεν εχει ηθικη και παιδεια τοτε χανει ολες του τις αξιες και γινεται ερμαιο στα χερια των μεγαλων δυναμεων.

Εδώ και πολλα χρονια γινονται αναφορες σε διαφορες “προφητειες” ότι οι Ρωσοι θα μας κανουν “δωρο” την Κωνσταντινουπολη και την νεα Ρωμαικη αυτοκρατορια και ότι θα αναστηθεί ο “μαρμαρωμένος” βασιλιας


Όλα αυτά διοτι εκμεταλευονται την τεραστια παρακμη, την αμαθεια και την ανηθικοτητα που επικρατει στην πλειοψηφια.


Δυστυχως οι εωσφοριστες νεοταξιτες εχουν αποφασισει οριστικα εδω και δεκαετιες τον διαμελισμο της Ελλαδος καθως και των βαλκανιων.



Μεσα στα νεα αυτά κρατη τα οποια θα δημιουργηθουν είναι και το νέο κρατος της Κωνσταντινουπόλεως.


Αυτό το νέο κρατος το παρουσιαζουν στους εξαθλιωμένους και αμαθεις ραγιαδες ως νεα “Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια την οποια οι πολλοι την ονομαζουν με την γερμανικη ¨ψευτικη ονομασια “Βυζαντινη”.

Ένα από τα κρατη το οποιο πρωταγωνιστει για τον διαμελισμο της Ελλαδος και των βαλκανιων διοτι θα εχει προσβαση  από τα νερα του Βοσπορου στο Αιγαιο, είναι η αιωνιος ανυπαρκτη “φιλη” μας ρωσια.

Ένα τεραστιο δικτυο ρωσων πρακτόρων και υποτακτικων στην Ελλαδα εχει αναλαβει και προωθει τις “προφητειες” ότι θα παρουμε πισω την Κωνσταντινουπολη και την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια και ότι θα αναστηθεί ο “μαρμαρωμένος” βασιλιας.
Όπως είναι λογικο δεν εκμεταλευονται μονον την αμαθεια αλλα και τον πατριωτισμο των Ελλήνων  οι οποιοι όμως παραλληλα δεν εχουν ειτε την απαραιτητη παιδεια ειτε είναι πολύ αφελείς. 
Γνωριζουν πολύ καλα οι ρωσοι και οι υπολοιποι νεοταξιτες ότι το μεγαλυτερο επίτευγμα του Ελληνικου εθνους ηταν η διοικηση της Ρωμαικης αυτοκρατοριας από τους Ελληνες οι οποιοι πριν ηταν σκλαβοι των αρχαιων ρωμαιων.

Για αυτό αναβιωνουν μεσα από τηλεπατριδεμπορους προδοτες με της δηθεν πατριωτικες εκπομπες, ολες αυτους τους θρυλους.


Για οσους δεν γνωριζουν ολες αυτές της “προφητειες” της ορθοδοξιας δεν της αναγνωρισε ποτε η ορθοδοξη εκκλησια.



Απο την πρωτη ημερα που εγιναν οι ρωσοι χριστιανοι δεν μας εχουν βοηθησει ποτε σε καμια κρισιμη ιστορικη στιγμη οπως ηταν  η Αλωση της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας τον Απριλιο του 1204 μ.χ.,  απο τους γερμανους, η δευτερη αλωση μονον της βασιλευουσας και οχι της παλαι ποτε Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας απο τους τουρκους. 

Τραγικα και προδοτικα αποντες οι ρωσοι το 1821, το 1921 κατα την τρομερη Μικρασιατικη καταστροφη οπου υποστηριζαν τον Κεμαλ, ενω τα ιδια εκαναν και το 1974 οπου ειχαμε την απωλεια της Κυπρου.



ΑΙΩΝΙΟΣ ΑΠΟΝΤΕΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΣΕ 
ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.


ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ; 

Οι Ρωσοι δεν ηταν πουθενα να μας βοηθησουν. 
Σκεφτείτε ότι ιστορικα ηταν πολύ προσφατα το γεγονος ότι εγιναν

 “ορθοδοξοι

 χριστιανοι’ από τον αγιο και ιερο Βασιλειο τον β.
Εντούτοις μας γυρισαν την πλατη οι φιλοι μας οι ρωσοι, ξεχασαν τους μοναδικούς και αιωνιους ευεργετες του ρωσικου εθνους τους Ελληνες της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.
Από την στιγμη που αγνοησαν και περιφρονησαν οι ρωσοι  τους κορυφαιους Ελληνες ολων των εποχων της ιερης Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας που ηταν οι ευεργετες τους, πως είναι δυνατον να υπολογιζουν ολους τους συγχρονους και σαπισμένους-εξαθλιωμένους και σκλαβωμένους ραγιαδες.
Ακομη και 19 χρονια μετα τον εκχριστιανισμο τους απο τον ιερο Βασιλειο τον Β, οι ρωσοι επι Κωνσταντινου του Θ , επιτεθηκαν εκ νεου στην πολη-Κωνσταντινουπολη. 
Δεν σεβαστηκαν λοιπον απο την αρχη την ευεργεσια που τους εκαναν οι κορυφαιοι του κοσμου οι Ελληνες της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας. 





Με πολύ βρωμικο τροπο κρατουν τους Ελληνες αλλα και τους ραγιαδες αδρανεις οι ρωσοι πρακτορες και πατριδεμπορες. 



Δεν επιθυμουν καμια αντιδραση και καμια αντισταση των Ελλήνων στην νεα ταξη και στον διαμελισμο της Ελλαδος.



(2) Μεσα στα σχεδια των εωσφοριστων, δεν συμπεριλαμβανοταν, σε καμια των περιπτώσεων, η απελευθερωση της Ελλαδος.

Η επανασταση των Ελληνων Ηρωων του 1821 ε
γινε εναντια σε κάθε λογικη. Ολοι μας ειχαν ξεγραμμενους, εκεινη την εποχη.

Αυτή ακριβως είναι η διαφορα μας ως Ελληνες από τους ραγιαδες, από τους προδοτες. Ότι εκει που όλα δειχνουν τελειωμένα, εκει που όλα δειχνουν ,να μην υπαρχει ελπιδα, οι πραγματικοι Ελληνες αγωνιζόμαστε ,αντίθετα σε κάθε λογικη.



 Το αποτελεσμα σε κάθε εποχη , είναι να πετυχαίνουμε το ακατορθωτο, και να κερδίζουμε την ελευθερια μας, την επιβίωση μας. 



Οι προγονοι μας ηταν σε αθλια πνευματικη κατασταση την 1821 , ηταν αγραμματοι οι περισσοτεροι, και δεν γνωριζαν ουτε να υπογραφουν. 

Δεν ειχαν την πνευματικη αιγλη των αρχαιων Φιλοσοφων, και των των αρχαιων Ελλήνων της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας. Εντούτοις ειχαν κατι κοινο με τους αρχαιους προγονους. 



Αυτό ηταν τα χρηστα ηθη, ζουσαν με ταξη Ιησου Χριστου, χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα, το αποτέλεσμα ηταν να βρουν της απαραιτητες δυναμεις ώστε να κερδισουν την ελευθερια τους. 



Αυτό διοτι δεν ειχαν σαπισει ηθικα και πνευματικα , όπως σαπισαν οι περισσοτεροι νεοραγιαδες στην εποχη μας. Κατά την εποχη της επαναστάσεως του 1821, πριν ακομα να απελευθερωθεί η Ελλαδα, βρεθηκε καταχρεωμενη (και κατ ουσιαν σκλαβωμενη), με δυσβασταχτους ορους, στους προγονους των γνωστων σημερινων, παγκοσμιων τοκογλυφων εωσφοριστων. 



Το πρωτο δάνειο 800.000 λιρών είχε τόκο 5%, προμήθεια 3%, ασφάλιστρα 1,5% και περίοδο αποπληρωμής σε 36 χρόνια. Ως εγγύηση για την αποπληρωμή του δανείου τέθηκαν από ελληνικής πλευράς τα δημόσια κτήματα και όλα τα δημόσια έσοδα. 



Όμως, το ποσό που έφθασε στην επαναστατική διοίκηση ήταν μόλις 298.000 λίρες, αφού το παραχωρούμενο δάνειο είχε οριστεί στο 59% του ονομαστικού (472.000 λίρες) και από αυτό παρακρατήθηκαν 80.000 ως προκαταβολή τόκων δύο ετών, 16.000 για χρεολύσια, 2.000 ως προμήθεια και άλλες δαπάνες. 


Λιγο αργοτερα η Ελλαδα θα παρει και δευτερο δανειο 816.000 λίρες, 


Από το δάνειο διατέθηκαν: 212.000 λίρες για την αναχρηματοδότηση του πρώτου δανείου, 77.000 για την αγορά όπλων και πυροβόλων, από τα οποία λίγα έφθασαν στην Ελλάδα, 160.000 για την παραγγελία 6 ατμοκίνητων πλοίων, από τα οποία μόνο τρία έφθασαν στην Ελλάδα (Καρτερία, «Επιχείρηση», Ερμής) και 155.000 για τη ναυπήγηση δύο φρεγατών σε ναυπηγεία της Νέας Υόρκης, από τις οποίες μόνο η φρεεγατα  (Ελλάς) ήλθε στην Ελλάδα, ενώ η δεύτερη πουλήθηκε για να χρηματοδοτηθεί η πρώτη. 




Τελικά, στην Ελλάδα έφθασε μόνο το ποσό των 232.558 στερλινών, δηλαδή λιγότερο από εκείνο που έλαβε κατά το πρώτο δάνειο, αν και το δεύτερο είχε συναφθεί σε υπερδιπλάσιο ύψος. 



Τα δύο αυτά δάνεια τα πηραν με στοχο, να ενισχυσουν τον αγώνα, τον οποίον όχι μόνο δεν ωφέλησαν, αλλά υπήρξαν αφετηρία εξάρτησης της χώρας από τους εωσφοριστες νεοταξιτες τραπεζιτες της Αγγλίας. Ραγιαδισμος, κακομοιρια, οι δηθεν γραμματιζούμενοι, γραμματεις και φαρισαίοι (ραγιαδες,προδοτες), οδηγουν εξ αρχης την Ελλαδα στην καταστροφή, με τα δανεια τα οποια πηραν από τους παγκοσμιους τοκογλύφους. 



Συνεπεια των δανειων αυτων και της οικονομικης σκλαβιας των Ελλήνων , ηταν η συνηθηκη της 6ης Ιουλίου του 1827. Την ημέρα αυτή, υπογράφτηκε η συνθήκη του Λονδίνου ανάμεσα στην Αγγλία, τη Γαλλία και τη Ρωσία. 


Αναγνώριζε αυτόνομη Ελλάδα από τη γραμμή Αμβρακικού – Παγασητικού και νότια, κάτω από την επικυριαρχία του σουλτάνου. Το κυριότερο όμως ήταν πως η συνθήκη περιελάμβανε μυστικά άρθρα, που προέβλεπαν την αποστολή τριεθνούς στόλου στην Πελοπόννησο, με εντολή την επιβολή των αποφάσεων. 



Εκτελεστές της συνθήκης ορίστηκαν οι ναύαρχοι Ερρίκος Δανιήλ Γκοτιέ κόμης Ντεριγνί (1782 – 1835) για τη Γαλλία, Εδουάρδος Κόδριγκτον (1770 – 1851) για την Αγγλία και Λογγίνος Χέιντεν (1772 – 1840) για τη Ρωσία. 


Οι αγγλοι και ολοι οι υπολοιποι ξενοι μας αντιμετωπιζουν ως προτογονους αφρικανους. Σε αυτό συνεβαλε η τεραστια πνευματικη εξαθλιωση που υπηρχε για την πλειοψηφια των κατοικων, σε συνδιασμο με την εμφανιση των προγονων μας, οι oποιοι φορουσαν φουστανελες.

Όταν οι υδραιοι πλοιοκτητες , απαιτουσαν την αμεση χρηματικη τους αποζημιωση, για τα πλοια τους, τα οποια ειχαν καταστραφει, κατά την διαρκεια της επαναστάσεως του 1821. ο Κάποδίστριας υποσχέθηκε ότι μόλις θα βελτιώνονταν τα οικονομικά της χώρας, η Ύδρα θα έπαιρνε «το μερίδιόν της , από της αποζημιωσεις.




 Οι Υδραίοι, όμως, απαιτούσαν την άμεση καταβολή αυτών των αποζημιώσεων, πράγμα που ήταν αδύνατον λόγω της οικτρής οικονομικής κατάστασης του κράτους. 


Όι κατοικοι της υδρας αντιδρουν, Την 14η Ιουλίου 1831, οι Μιαούλης και Κριεζής με 200 Υδραίους στρατιώτες κατέλαβαν τον ναύσταθμο στον Πόρο επειδή έμαθαν ότι ο στόλος ήταν έτοιμος να κινηθεί κατά της Ύδρας. Αμέσως έσπευσαν οι αντιπρέσβεις των τριών μεγάλων δυνάμεων προκειμένου να διαπραγματευθούν. 



Οι Άγγλοι και οι Γάλλοι αιφνιδιάζοντας τους εξεγερμένους τάχθηκαν υπέρ της νόμιμης κυβέρνησης και απαίτησαν την παράδοση των επαναστατών. 


Ο αγγλικός, ο γαλλικός και ο ρωσικός στόλος είχαν αποκλείσει τα λιμάνια του Πόρου και της Ύδρας ώστε να μην επιτραπεί η ένωση των στόλων των επαναστατών.


 Ο ελλιμενισμένος εθνικός στόλος στον Πόρο ήταν υπό την αρχηγία πλέον του Μιαούλη ενώ μια μικρή μοίρα, υπό την αρχηγία του Κανάρη, δεν δεχόταν να υπακούσει στους επαναστάτες.



 Και ενώ ο Άγγλος και ο Γάλλος ναύαρχος, κωλυσιεργώντας, έπλευσαν προς το Ναύπλιο για να συσκεφθούν με τους αντιπρέσβεις,ο Ρώσος ναύαρχος Ρίκορντ ανέλαβε να εφαρμόσει, μόνος αυτός, τις οδηγίες του Καποδίστρια. 



Απέκλεισε τους αντάρτες, ήρθε σε προστριβές μαζί τους, τίναξε στον αέρα τη «Νήσο των Σπετσών», αιχμαλώτισε ένα ακόμη πλοίο[ και τελικά εξώθησε τον Μιαούλη στο «Μεγαλουργόν έγκλημα». 


Το πρωί της 1ης Αυγούστου 1831 ο Μιαούλης, όπως είχε προειδοποιήσει τον Ρίκορντ, ανατίναξε δύο από τα πιο σύγχρονα τότε πλοία του Ελληνικού ναυτικού, την φρεγάτα «Ελλάς» και την κορβέτα «Ύδρα». Ο Δ. Χοϊδάς, σε επιστολή του προς τον Αυγουστίνο Καποδίστρια, από την Τρίπολη, στις 10 Αυγούστου 1831, ανάμεσα σε πολλές άλλες σημαντικές πληροφορίες για την τραγική κατάσταση που επικρατούσε σε όλη τη χώρα, έγραφε : 



Πως οι Υδραίοι έλεγαν ότι «την φρεγάδαν (Ελλάς) την έκαυσαν δι ‘ αδείας του πρέσβεως της Αγγλίας, όστις τους υπεσχέθη ότι τους δίδει άλλην. Τι να πει κανεις ραγιαδισμος, σκλαβια, και υποτελεια και τεραστια εξαθλιωση.

Το 1850 ένας Εβραίος διπλωματης στην Αθήνα ο οποιος ηταν προξενος της Πορτογαλιας, επέδειξε μια παρα πολύ προσβητικη συμπεριφορα κατά την περιφορά του Επιταφίου.

Όμως οι πιστοί που ηταν στην περιφορα εξεμάνησαν και προέβησαν σε μικροκαταστροφές στην οικία του εβραιου προπηλακίζοντας και τον εβραιο διπλωμάτη.

Τοτε αμεσως η Αγγλία όμως απαίτησε αποζημίωση για τιςμικροφθορές, το αστρονομικό ποσό των 888.736 δραχμών. Η Κυβέρνηση δεν το δεχτηκε, με αποτέλεσμα Ένας μεγάλος στόλος των Άγγλων να αποκκλεισουν τα λιμανια.

ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ
ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Το 1853 ξεκινα ο Κριμαικος πολεμος. Αγγλοι-γαλλοι στο πλευρο των Τουρκων εναντον των Ρωσων.

Η Ελλάδα επωφελειται από την ρωσοτουρκικη ρηξη και επιχειρει να απελευθερωσει την Ηπειρο, την ΘεσσαλΙα, και την Μακεδονια

Οι ξενες χωρες αντιδρουν και παλι. Τον Μαιο του 1854 αποβιβάζονται στον Πειραιά μια γαλλική μεραρχία και ένα αγγλικό σύνταγμα. Επιβάλλεται νεος αποκλεισμός.

Οι εισβολείς βιαιοπραγούν εναντίον των Ελλήνων.

Το χειρότερο είναι οτι, ο ξενος στρατός κατοχής, μεταδίδει επιδημία χολέρας που οδήγησε στον μαρτυρικο θανατο
πολλες χιλιαδες Αθηναίους.

Το 1886 οι Βουλγαροι αρπαζουν την Ανατολικη Ρωμυλία, ο Ελληνικος λαος αντιδρα.

Την ιδια στιγμη οι ναυτικες δυναμεις των ξενων χωρων επιβαλλουν εκ νεου αποκλεισμο ώστε να μην εχουν το δικαιωμα οι προγονοι μας να πολεμησουν.

Φυσικα ολοι οι ψευτοπολιτικοι ραγιαδες με πολυ μεγαλη δουλοπρεπεια προσκυνουν της ξενες χωρες, και με τον ραγιαδισμο τους “επικυρωνουν” την κατοχη από τα παναρχαια της Ανατολικης Ρωμυλίας από τους Βουλγαρους.

Τα ιδια τραγικα γεγονοτα είχαμε το 1897 κατά την Ηρωικη επανασταση στην Κρητη.

Η Κρητικη επανασταση πνίγεται στο αιμα εξαιτιας των ξενων χωρων που εξουσιαζουν την Ελλαδα.

Από εκεινα τα χρονια ολοι οι “Ελληνες” κομματαρχες είναι πιονια των ξενων δυναμεων χωρις καμια επιθυμια να αντιδαρασουν εστω και στην παραμικρη αδικια.

Η Ελλαδα, εγινε αμεσως μετα την απελευθερωση της, ένα αθλιο, εξαθλιωμενο, και καταχρεωμενο προτεκτορατο των ξενων. Δυστυχως, το αιμα, οι θυσιες, οι ζωες, και οι περιουσιες των προγονων μας το 1821 πηγαν χαμενες, εξαιτιας των νεοταξιτων. Το σπουδαιοτερο ολων είναι ότι δεν εστειλαν για βασιλια έναν οποιονδηποτε αλλοδαπο, αλλα μας εστειλαν έναν γερμανο.




Παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .

Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.

Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;

Τι γινεται όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο αθωων Ελλήνων; Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως;

;


Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.

Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται, ένα μικρο μερος, βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.

loading...

39 thoughts on “ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΤΟ ΛΕΠΤΟ ΣΗΜΕΙΟ (ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ)

  1. Ανώνυμος6 Ιανουαρίου 2018 – 7:17 μ.μ.
    ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΧΙΜΠΑΤΖΗΣ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΤΟΥ.
    ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΔΕΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΝΗΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΥ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΕΣΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο
    ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΣ Ο ΣΤΑΓΑΚΗΣ.

    ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΔΩΣΗΣ- πρώην συνέταιρος Αρτέμη Σώρρα (SUPER B)
    https://www.youtube.com/watch?v=w4DncDWFLgI

  2. Ανώνυμος6 Ιανουαρίου 2018 – 5:05 μ.μ.
    Να γυρίσει πίσω το μαύρο χρήμα καλεί το ελληνικό Δημόσιο τον Θέμο Αναστασιάδη. Σε αντίθετη περίπτωση είναι θέμα ημερών να δημευθεί περιουσία του εκδότη του «Πρώτου Θέματος» μέχρι του ποσού των 4.937.500 ευρώ.

    Πρόκειται για οριστική κι αμετάκλητη απόφαση της η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συμβουλίου, η οποία επιδόθηκε στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους. Σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Documento η απόφαση, πριν λίγα 24ωρα έφυγε προς την αρμόδια ΔΟΥ, με εντολή άμεσης εκτέλεσης.

    Αυτή είναι η πλέον σοβαρή από τις νομικές υποθέσεις που αφορούν τον Θέμο Αναστασιάδη γιατί πέραν από το γεγονός ότι καλείται να καταβάλει στο ελληνικό Δημόσιο σχεδόν 5 εκατ. ευρώ, για τις μαύρες σακούλες στα γαλλοελβετικά σύνορα, η Δικαιοσύνη αναγνωρίζει ότι πρόκειται για μαύρο χρήμα.

    Μία απόφαση που άργησε πολύ

    Το ιλιγγιώδες ποσό είναι αυτό που εντοπίστηκε σε τραπεζικούς λογαριασμούς του ιδίου και της συζύγου του στην BNP Paribas, έπειτα από έρευνα της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες.

    Ο Θέμος Αναστασιάδης τότε ισχυρίστηκε ότι το χρήμα αυτό προερχόταν από τον εφοπλιστή Πάνο Λασκαρίδη, ο οποίος είχε υποτίθεται αγοράσει μετοχές του «Πρώτου Θέματος». Υποτίθεται όμως… γιατί όπως αποδείχτηκε η εν λόγω συναλλαγή δεν έγινε ποτέ. Στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο για νόμιμα και φορολογημένα εισοδήματα, η δήλωση «πόθεν έσχες» του όμως – στην οποία υποχρεούνται εκδότες και δημοσιογράφοι – κατέρριψε τον ισχυρισμό του, με το δικαστήριο να διαπιστώνει πως πρόκειται για νεα περιουσιακά στοιχεία που δεν είχαν δηλωθεί και πως δεν ήταν ένα… κομπόδεμα που μάζευε κάτω από το στρώμα.

    Έτσι ήδη από το 2013 το Ε’ Τμήμα του Ελεγκτικού Συμβουλίου αποφασίζει ότι ο κ. «Πρώτο Θέμα» πρέπει να πληρώσει 5 εκατ. ευρώ. Η απόφαση επιδίδεται στις 20 Δεκεμβρίου του ιδίου έτους στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους που εκπροσωπεί το αντίδικο ελληνικό Δημόσιο. Για να προλάβει να μην πάει η απόφαση στην αρμόδια ΔΟΥ ο Αναστασιάδης υποβάλλει αίτηση αναίρεσης της απόφασης του Ελεγκτικού Συμβουλίου κι αναστολής της εκτέλεσης της κι έτσι παίρνει… παράταση.

    Στο μεταξύ, όπως αναφέρει η Documento, o Θέμος Αναστασιάδης χρησιμοποιεί ευνοϊκές διατάξεις των νόμων για να εμφανιστεί «αθώος». Έτσι πληρώνει φόρο 1.433.162 ευρώ που δεν είχε πληρώσει για το αδήλωτο χρήμα, και όπως σχολιάζει η εφημερίδα, προσπαθεί επικοινωνιακά να εμφανίσει τον ευατό του όχι μόνο ως αθώο αλλά μερικές φορές κι ως μεγάθυμο που κάνει την παραχώρηση να πληρώσει το Δημόσιο ακόμη κι αν «αδικείται».

    Στις 4 Μαρτίου του 2015 συνεδριάζει η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συμβουλίου για να εξετάσει την αίτηση αναίρεσης του. Έναν χρόνο και τρεις μήνες αργότερα, στις 29 Ιουνίου του 2016, εκδίδεται τελικά η απόφαση που απορρίπτει την αίτηση Αναστασιάδη και του καταλογίζει οριστικά το χρέος. Από την έκδοση της απόφασης μέχρι την καθαρογραφή της στις 8 Μαρτίου του 2017, μεσολαβούν άλλοι εννέα μήνες.

    Το μεγάλο ερώτημα: Υπάρχουν τώρα τα χρήματα και η περιουσία;

    Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου το Documento, με ρεπορτάζ που βασιζόταν σε πηγές από το ίδιο το ανώτατο δικαστήριο επισήμανε το γεγονός, αναφέρντας απόψεις συμβούλων του Ελεγκτικού Συμβουλίου, που μιλούσαν για αδικαιολόγητη καθυστέρηση από τον εισηγητή της υπόθεσης. Να σημειωθεί ότι ο εισηγητής, ήταν μειοψηφών, καθώς είχε ταχθεί υπέρ της θέσης του εκδότη, ότι δηλαδή δεν μπορεί να θεωρηθεί υπόλογος του Δημοσίου και άρα δεν υποχρεούται να πληρώσει.Και κάπως έτσι η εφημερίδα αναρωτιέται: Κατά τα δύο χρόνια καθυστερήσεων που μεσολάβησαν υπάρχουν τα περιουσιακά στοιχεία του Θέμου Αναστασιάδη για να κατασχεθούν ή έχει γίνει μεταφορά τους σε εταιρείες κι αγοραστές;

    «Το τελευταίο διάστημα ακούγεται ότι έχουν μπει νέοι επενδυτές στο Πρώτο Θέμα, ενώ πυκνώνουν τα ταξίδια του εκδότη στην Ελβετία. Αν ο Θέμος Αναστασιάδης δεν αποδώσει τα 5 εκατ. ευρώ, έχοντας αποκρύψει περιουσιακά στοιχεία, δεν είναι καθόλου απίθανο οι νέοι επενδυτές, αν υπάρχουν, να κατηγορηθούν ότι συνδέονται με καταδολίευση σε αυτή τη μεγάλη υπόθεση διακίνησης μαύρου χρήματος», καταλήγει η Documento.

  3. Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος6 Ιανουαρίου 2018 – 5:14 μ.μ.
    ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩ?
    1.500.000 ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΡΑΦΛΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ

    Ανώνυμος6 Ιανουαρίου 2018 – 5:19 μ.μ.
    ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΦΙΛΕ, ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΘΑ
    ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο ΨΩΡΡΑΣ ΘΑ
    ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ.

  4. Ανώνυμος6 Ιανουαρίου 2018 – 4:30 μ.μ.
    ο πατερακης ποσταρει τα ιδια σχολια που γραφει ο ιδιος και απανταει στονεαυτο του για να δημιουργει δηθεν ενταση οτι με καποιους συνομιλει και αλληλοβριζονται

    Ανώνυμος6 Ιανουαρίου 2018 – 4:49 μ.μ.
    ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΟΣΤΑΓΑΚΗΣ Η ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΡΠΑΧΤΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ
    Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ
    ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑ
    ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙ Ο ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΧΑΦΙΕΣ Ο ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΤΕΜΠΕΛΟΧΑΝΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ

  5. Ανώνυμος6 Ιανουαρίου 2018 – 3:43 μ.μ.
    ΗΡΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.Ντριιιν Μτριιιν..ΩΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΑΛΙ ΟΡΙΣΤΕ? ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΚΥΡΙΕ ΟΧΙ ΕΔΩ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ Ο Κος ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΛΕΠΙΔΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑΙΙ ΑΥΡΙΟ ΑΥΡΙΟ ΓΕΙΑ ΣΑΣ…Τουυτ κλιτς ΑΝΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΕΕΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΤΡΑΒΑΩ? ΟΛΟΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ….Ε ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΒΓΑΛΑΜΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΙΠΕ ΑΥΡΙΟ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΡΧΞΓΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΛΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΣ
    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΕ ΚΑΤΗΧΗΣΗ,

    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΙ ΚΑΙ ΑΘΥΡΥΒΑ ΝΑ
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΝΒΙΩΣΗ. ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ, ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ,
    ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ
    ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΗΘΙΚΟΙ ΚΑΙ
    ΓΕΝΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ
    ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΗΡΑ ΤΡΙΟΦΗ ΚΑΙ ΝΕΡΑ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ…ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΟΩ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΣΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΤΣΑΠΕΛΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ?…..ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΜΕ ΓΕΛΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΤΟ 18 ΑΑΧΧΧΧ ΧΑ ΧΑΑΑΑ…Ε ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΣ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ…ΚΑΛΑ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΕΛΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 0700 ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜE

    Ανώνυμος6 Ιανουαρίου 2018 – 4:56 μ.μ.
    Ανώνυμος6 Ιανουαρίου 2018 – 3:48 μ.μ.
    Εγγυηση η ψωλια της εισαγγελιας με τα 4 κακουργηματα εβραικο ψωλοχυμα!!!!!!ολα τα αλλα ειναι για τα 12θεα γιδια σας εβραιοχαφιε σταγακη ευταξια σατανολατρη

    Ανώνυμος6 Ιανουαρίου 2018 – 3:54 μ.μ.
    Σας εκοψε η λορδα γυφτοσυμμοριτες!!!!!!!
    Τα εξωδικα και τα εξωδικα ολοι οι μασονοκλεφτες!!!!!
    Με 4 κακουργηματα εχετε πολλαααααααααααααααα αρχιδια εξωδικα νεοπαγανιστες!!!!!
    Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  6. Ανώνυμος6 Ιανουαρίου 2018 – 3:51 μ.μ.
    Τωρα εχουμε παρελαση σατανολατρων νεοπαγανιστων εβραιοχαφιεδων στην εισαγγελια

    Ανώνυμος6 Ιανουαρίου 2018 – 3:57 μ.μ.
    Εβραικο ψωλοχυμα σταγακη γιατι δεν λες οτι τις αποδειξεις σας σας τις εβαλε στο κωλο η εισαγγελια με 4 κακουργηματα??????
    Εδω δεν ειναι φβ μασονικο αντιχριστο πτωμα

    Ανώνυμος3 Ιανουαρίου 2018 – 8:50 μ.μ.
    ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ..ΜΠΙΙΠ ΠΕΡΙΜΝΕ…ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΧΙ ΕΔΩ ..ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ..ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ Κου ΛΕΠΙΔΑ? ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΧΙ ΕΔΩ,,,ΝΑΙ ΝΑΙ ΓΕΙΑ ΣΑς.ΜΠΙΠ ΜΠΙΙΠ ΕΛΑ ΕΛΑ ΟΥΦΦΦ…ΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΛΙ ΓΙΩΡΓΟ? …ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 150 ΦΟΡΕΣ ΠΗΡΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.Ντριιιν Μτριιιν..ΩΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΑΛΙ ΟΡΙΣΤΕ? ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΚΥΡΙΕ ΟΧΙ ΕΔΩ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ Ο Κος ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΛΕΠΙΔΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑΙΙ ΑΥΡΙΟ ΑΥΡΙΟ ΓΕΙΑ ΣΑΣ…Τουυτ κλιτς ΑΝΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΕΕΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΤΡΑΒΑΩ? ΟΛΟΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ….Ε ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΒΓΑΛΑΜΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΙΠΕ ΑΥΡΙΟ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΡΧΞΓΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΛΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΗΡΑ ΤΡΙΟΦΗ ΚΑΙ ΝΕΡΑ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ…ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΟΩ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΣΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΤΣΑΠΕΛΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ?…..ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΜΕ ΓΕΛΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΤΟ 18 ΑΑΧΧΧΧ ΧΑ ΧΑΑΑΑ…Ε ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΣ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ…ΚΑΛΑ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΕΛΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 0700 ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ….salom….salom..

    ΥΡΙΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΧΙ ΕΔΩ,,,ΝΑΙ ΝΑΙ ΓΕΙΑ ΣΑς.ΜΠΙΠ ΜΠΙΙΠ ΕΛΑ ΕΛΑ ΟΥΦΦΦ…ΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΛΙ ΓΙΩΡΓΟ? …ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 150 ΦΟΡΕΣ ΠΗΡΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.Ντριιιν Μτριιιν..ΩΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΑΛΙ ΟΡΙΣΤΕ? ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΚΥΡΙΕ ΟΧΙ ΕΔΩ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ Ο Κος ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΛΕΠΙΔΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑΙΙ ΑΥΡΙΟ ΑΥΡΙΟ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΙΠΕ ΑΥΡΙΟ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΡΧΞΓΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΛΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΗΡΑ ΤΡΙΟΦΗ ΚΑΙ ΝΕΡΑ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ…ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΟΩ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ

    ΕΝΑ ΔΙΣΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΤΣΑΠΕΛΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ?….. ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΜΕ ΓΕΛΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΤΟ 18 ΑΑΧΧΧΧ ΧΑ ΧΑΑΑΑ…Ε ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΣ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ…ΚΑΛΑ ΑΥΡΙΟ

    Ανώνυμος4 Ιανουαρίου 2018 – 4:30 μ.μ.
    ΑΝΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΕΕΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΤΡΑΒΑΩ? ΟΛΟΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ….Ε ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΒΓΑΛΑΜΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΙΠΕ ΑΥΡΙΟ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΡΧΞΓΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΛΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΗΡΑ ΤΡΙΟΦΗ ΚΑΙ ΝΕΡΑ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ…ΤΟ ΒΛΕΠΟΩ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΣΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΤΣΑΠΕΛΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ? ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΜΕ ΓΕΛΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΤΟ 18 ΑΑΧΧΧΧ ΧΑ ΧΑΑΑΑ…Ε ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΣ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ…ΚΑΛΑ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΕΛΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 0700 ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ

  7. Ανώνυμος6 Ιανουαρίου 2018 – 3:01 μ.μ.
    Ανώνυμος6 Ιανουαρίου 2018 – 12:42 π.μ.
    Ευχαριστουμε εκ βαθους καρδιας ολοι οι επισκεπτες τον 12:30 και ολους αυτους που προσπαθουν να αφυπνισουν και να σωσουν τα δεκαρικα των αφελων, απο τον αισχρο γυφτοαπατεωνα και τα παπαγαλιζοντα τσιρακια του

    Ανώνυμος6 Ιανουαρίου 2018 – 12:47 π.μ.
    ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΓΕΡΟΜΑΛΑΚΑ ΠΩΣ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ;
    ΒΡΕΣ ΜΟΥ ΡΕ ΚΩΛΟΓΛΕΙΦΤΗ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΕΝΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

    Ανώνυμος5 Ιανουαρίου 2018 – 6:32 μ.μ.
    ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΟΣΤΑΓΑΚΗΣ Η ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΡΠΑΧΤΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ
    Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ
    ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑ
    ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙ Ο ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΧΑΦΙΕΣ Ο ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΤΕΜΠΕΛΟΧΑΝΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ

    Απάντηση

    Ανώνυμος6 Ιανουαρίου 2018 – 3:03 μ.μ.
    Ανώνυμος5 Ιανουαρίου 2018 – 9:32 μ.μ.
    ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΛΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΡΩ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΛΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑΕΛΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣ ΧΩΡΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣ ΧΩΡΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣ ΧΩΡΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΟΩ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΡΧΞΓΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΛΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΡΧΞΓΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΛΟΥΝ

    Απάντηση

  8. Ανώνυμος5 Ιανουαρίου 2018 – 9:38 μ.μ.
    Πολλοί πιστεύουν ότι τσιγγάνοι και γύφτοι είναι το ίδιο πράγμα και απλώς ο όρος "τσιγγάνος" είναι ένας πιο ευγενικός τρόπος για να χαρακτηρίσεις έναν "γύφτο", καθώς ο όρος αυτός έχει αποκτήσει και υβριστικό περιεχόμενο.

    Δύο τσιγγάνες όμως, η Ειρήνη και η Μαριάννα ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ υποστηρίζουν ότι είναι άλλο πράγμα να είσαι γύφτος και άλλο τσιγγάνος. Μας εξήγησαν μάλιστα τις διαφορές λέγοντας:

    " Οι τσιγγάνοι μένουν σε σπίτια, ενώ οι γύφτοι μένουν σε παράγκες και τσαντίρια. Οι τσιγγάνοι κάνουν δουλειές και έχουν λεφτά για να ζήσουν, ενώ οι περισσότεροι γύφτοι κανουν απατες με πλαστα ομολογα λεγοντας οτι εχουν στην κατοχη τους 600 δις, ενω κάνουν κλεψιές και ζητιανεύουν τσαπελες απο τους ραββινους"

    Όσο για το επίκαιρο θέμα των ημερών, τις αρπαγές παιδιών, και τα τρις που θα σωσουν την ελλαδα οι δύο τσιγγάνες τόνισαν: "Οι τσιγγάνοι δεν αρπάζουν παιδιά, ούτε αγοράζουν παιδιά. Οι γύφτοι του ψωρρα είναι αυτοί που ασχολούνται με πλαστα ομολογα και απαγωγες παιδιων."

    Με λίγα λόγια, αν πιστέψουμε όσα μας είπαν η Ειρήνη και η Μαριάννα, οι γύφτοι είναι οι κακοί τσιγγάνοι!

    Ανώνυμος5 Ιανουαρίου 2018 – 9:23 μ.μ.
    Τόσες λέξεις, για μια φυλή, η καταγωγή της οποίας αποτελούσε μυστήριο και μόνο τους τελευταίους αιώνες ξεκαθάρισε.

    Θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε την καταγωγή των Ρομά και τους πρώτους αιώνες της διαδρομής τους στην Ευρώπη. Η χρήση των άλλων όρων γι’ αυτούς (Αθίγγανοι, Τσιγγάνοι και, κυρίως, Γύφτοι) δεν έχει κανένα μειωτικό σκοπό, απλά γίνεται για να δοθούν απαντήσεις στην ετυμολογία των όρων αυτών.

    Η αλήθεια είναι πως οι περισσότερες εικόνες που έρχονται στο μυαλό μας και αφορούν τη φυλή αυτή, δεν έχουν και τα καλύτερα «χρώματα»! Και πώς να έχουν όταν καθημερινά ακούμε και διαβάζουμε για εγκλήματα,+ οπως εκαναν ο ψωρρας με τον γυφτοντινα. Εγκληματα μικρά ή μεγάλα που έχουν διαπράξει άτομα της φυλής αυτής. Ναρκωτικά, συμπλοκές, απαγωγές παιδιών, πλαστα ομολογα με 600 δις, τεχνολογια απο τους αεχαιους ολυμπιους θεους, απατες και κλεψιμο χρηματων απο αφελεις οι οποιοι νομιζουν οτι θα τους πληρωσουν την εφορια,ξυλοδαρμοί, παραεμπόριο και πολλά ακόμη συνθέτουν ζοφερές εικόνες, δυστυχώς, της καθημερινότητας.

    Φυσικά δεν είναι όλοι έτσι. Υπάρχουν χιλιάδες τσιγγάνοι με πολύ καλά πρότυπα ζωής, τακτοποιημένα σπίτια, παιδιά σε σχολεία που ούτε προβλήματα δημιουργούν και αντιθέτως προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο. Οι τσιγγανοι αυτοι δεν εχουν πλαστα κωλοχαρτα για ομολογα ειναι σοβαροι γυφτοι.

  9. κάτι ακούγεται για την ηνωμένη στοά.

  10. ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ…

    ΤΟ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ" ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟ,ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ(πρακτικο)ΚΑΖΑΚΗ,ΟΜΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΕ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ,ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΦΟΒΟΥΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΘΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ…

    ΟΣΕΣ ΣΑΥΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΟΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΕΣ ΣΤΑ ΔΑΓΚΩΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥΣ,ΜΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ…

    ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ,ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ,ΨΕΜΑ.ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ,ΛΑΣΠΙΤΣΑ,ΧΛΕΥΑΣΜΟΥΣ,ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ,ΧΑΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΖΟΡΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ,ΠΑΝΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΑΤΕ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΔΑ ΣΑΣ…

    ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ,ΤΕΡΜΑ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

    ΑΚΟΥΣΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ…

    ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤ. ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ(θρησκειες) ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ…

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΩΧΛΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΩΧΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΕΛΑΔΑ,ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΔΕΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ,ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ,ΜΕ ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΡΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΕΣ….

    ΜΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΞΕΝΟΦΕΡΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ…

    Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΟΠΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ,ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΕΠΟΧΗΣ,Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΡΕΟΥΣ…

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ/ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ,ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ…!!!

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=98Qn1UkH9Ms

    ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΑΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΟΙΚ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ….

  11. Ανώνυμος6 Ιανουαρίου 2018 – 3:36 μ.μ.
    ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ, ΚΥΡΙΕ ΦΩΤΗ ΛΕΠΙΔΑ ΚΑΙ
    ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕ ΡΗΝΟ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΣΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ
    ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΛΑΛΛΑΞΑΤΕ ΑΠΟ
    ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΙΣ
    ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ.

  12. Τι γιορτάζουν οι εβραίοι με τη Χάνουκα;

    Για να θυμόσαστε τι «εορτάζουν» και οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας μαζί με τους ιουδαίους.

    Κατά την ιουδαϊκή εορτή Χανουκά η οποία
    γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 25 του Εβραϊκού μήνα Κισλέβ και διαρκεί οκτώ ημέρες, εορτάζεται (σύμφωνα με τα βιβλία των Μακκαβαίων) η απατη των εβραίων εις βαρος του Ελληνικου λαου , καθως μας εσειλαν εναν αγραμματο χιμπατζη απατεωνα και μας παρουσιαζοταν ως δισεκατομμυριουχος που θα γλυτωσει την Ελλαδα.

    Τελικα ο γυφτοεβραιος ψωρρας αποδειχτηκε απατεωνας και οι ελληνες αυτοκτονουν, ειτε μενουν αστεγοι διοτι τους παιρνουν τα σπιτια οι εβραιοι.

    Ακολουθεί απόσπασμα από το βιβλίο του ραβίνου Ahron Lopiansky, με τον τίτλο «Timepieces»…

    Ακομη η Χανουκα αναφέρεται στην απατη του ψωρρα υπό την οπτική ενός ραβίνου.

  13. ΟΠΟΙΟΙ ΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
    ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ
    ΜΕΡΑ ΒΡΩΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΕΛΙΔΑ
    ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

    Ο ΤΥΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ
    ΑΘΕΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΓΙΑΝΝΗ
    ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑΓΑΚΗ ΔΗΛΑΔΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΟΥ
    ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΛΑΓΟΥ

  14. ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΕ ΦΥΓΟΠΟΙΝΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΣΕ ΑΚΟΥΝΕ.
    ΓΙΑ ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΘΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΄Η ΘΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΣΟΥ ΛΙΠΟΤΑΚΤΗ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΠΟΛΕΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ.

    Δημητρης Καζαμιας
    18 Δεκεμβρίου 2017 στις 11:11 μ.μ. ·

    Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΙΔΙΑ.
    ΚΛΗΘΗΚΕΣ ΣΕ ΜΑΧΗ ΚΑΙ "ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣΕΣ"
    ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.
    .δεν σε σεβομαι πια.

    Δημητρης Καζαμιας
    18 Δεκεμβρίου 2017 στις 11:11 μ.μ. ·

    Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΙΔΙΑ.
    ΚΛΗΘΗΚΕΣ ΣΕ ΜΑΧΗ ΚΑΙ "ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣΕΣ"
    ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.
    .δεν σε σεβομαι πια.

  15. Μετα τις εμμονικες αντιφατικες αποψεις του αρθρογραφου για δηθεν συμπορευση και συμπορευση του Ελληνισμου με τον Χριστιανισμο και μετα την ανιστορητη αναγορευση του ανθελληνικου βυζαντιου σε Ελληνικο Εθνικο Μορφωμα ιδου και η τελευταιως η "αποψη"οτι η Ρωσια μας υποβλεπει εθνικα και οτι τελος παντων θα πρεπει να την αντιμετωπιζουμε αρνητικα και εχθρικα.Ενω η χωρα μας αν υπηρχε περιπτωση να ανανηψει και να απαγκιστρωθει απο την προσβλητικη και αναξιοπρεπη εξαρτηση απο τον Αγγλοσαξονικο παραγοντα (γραφε ΝΤΠ) θα επρεπε να αναζητησει εναλλακτικες συμμαχιες και συνεργασιες και με χωρες BRICS οπως η Ρωσια η Κινα κλπ.Χωρις να υποτασσεται σε κανενα εξυπακουεται!Η καταφορα του αρθρογραφου κατα της χωρας αυτης ερχεται παραλληλα με την αντιστοιχη καταφορα του Αμερικανικου παραγοντα κατα της Ρωσιας.Βλεπε Ουκρανια,Συρια,Γεωργια,Σερβια κλπ κλπ.Ειμαστε σιγουρα Αναδελφο Εθνος αλλα δεν πρεπει να πυροβολουμε τις εν δυναμει εναλλακτικες συνεργασιες και συμμαχιες της χωρας.Με γνωμωνα της Εθνικη Ανεξαρτησια θα επρεπε να προσβλεπουμε παντου οπου μπορουν να εξυπηρετηθουν τα Εθνικα Συμφεροντα…………Κανω μια εκκληση στους σχολιαστες να παψουν να αλληλοδαγκωνονται και να αλληλοκατηγορουνται.Οσοι αισθανονται Ελληνες,οσοι ειναι πνευματικα ανεξαρτητοι ας καταθετουν την αποψη τους και οχι να υπερασπιζονται αλληλουβριζομενοι τα οποια συμφεροντα τους!!!!!

  16. ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ ΜΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

    Η σύζυγος τραπεζικού υπαλλήλου γέννησε σε κάποια κλινική της Θεσ/νίκης ένα αγοράκι με κάποιο πρόβλημα στο νεφρό.Ο παιδοχειρούργος της κλινικής εισηγήθηκε επέμβαση αφαίρεσης του νεφρού!Ολοι οι επόμενοι γιατροί που επισκέφθηκε το ζευγάρι έβγαλαν το ιδιο ανακοινωθέν βασιζόμενοι σε αυτό που είχε γράψει ο πρώτος.

    Μια μέρα λοιπόν ο τραπεζικός συναντά στη δουλειά του μια νοσηλεύτρια(άγγελος Κυρίου;) παλιά φίλη του στην οποία μετα απο πιέσεις της εκμυστηρεύεται εμφανώς καταβεβλημένος το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το παιδί του.

    Να πας στον τάδε γιατρό και δεν θα το μετανοιώσεις του είπε επίμονα.

    Ο τραπεζικός σκεφτόμενος οτι δεν έχει να χάσει τίποτα πήγε το μωρό του στον γιατρό που του υπέδειξε η φίλη του.Ο γιατρός βλέποντας το ιστορικό του παιδιού και τη διάγνωση λέει στον τραπεζικό.

    Το παιδί είναι μια χαρά απλά έχει έλλειψη μιας βιταμίνης και ο γιατρός που έγραψε αυτή τη διάγνωση εδώ και χρόνια μοσχοπουλά στο εξωτερικό όργανα βρεφών,βεβαίως θα αρνηθώ ότι σας το είπα αυτό σε παρουσία τρίτου προσώπου.

    Τι έκανε ο τραπεζικός;……Τι θα μπορούσε να του κάνει του χασάπη γιατρού;….Μόνο απο στόμα σε στόμα"φίρμα" να τον κάνει και αυτό κάνει.

    Η εκδίκηση είναι του Θεού.

  17. ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ 12ΘΕΟΣ ΔΕΝ
    ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ
    ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΛΙΩΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ
    ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
    ΚΑΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΤΙΦΑΣΗ ΠΟΥΘΕΝΑ.

    ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ
    ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΨΕΥΔΟΘΑΛΗ.

    ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΘΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΔΩ
    ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
    ΕΙΝΑΙ.

    ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟΣ ΤΥΦΛΩΜΕΝΟΠΣ ΠΟΥ ΔΕΝΒΛΕΠΕΙΣ
    ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ.

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟΥ ΨΩΡΡΑ.

  18. Ανώνυμος6 Ιανουαρίου 2018 – 9:57 μ.μ.
    Η ΧΑΝΟΥΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΥ. ΚΑΙ ΕΞΤΡΑ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΙΚΟ ΓΛΥΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΧΑΝΟΥΚΟΠΙΤΑ ΤΡΕΛΕΝΕΤΑΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΛΥΚΟ…ΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΟΠΡΟΚΣΥΛΑ ΠΟΥ ΒΡΘΕΗΚΑΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΤΗΝΗ ΧΑΣΙΣΕΜΠΟΡΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ….ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΖΕΥ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΧΤΙΚΙΑΡΗ ΓΥΦΤΟ ΣΚΑΝΤΖΟΧΟΙΡΟΦΑΓΕ….ΘΑ ΣΕ ΜΑΜΗΣΕΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ….

  19. NAI MΑΣ ΕΣΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ
    ΕΠΑΜ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΓΙΑ
    ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

    ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ.

    ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΑΓΡΑΜΜΑΜΤΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΙ
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.

  20. Κύριε Γιαννόπουλε το ανωτέρω σχόλιο-συμβάν το έγραψα στο άρθρο σου γιατί γνωρίζω ότι η πένα σου και η θέση σου θα βοηθήσει στην αφύπνιση παιδιών και γονέων.
    ω
    Υ.Γ. Δεν μου είπαν το όνομα του χασάπη γιατρού γιατί φοβήθηκαν το δικό μου ιστορικό περί αυτοδικίας.

  21. ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΡΕ ΠΟΛΥΞΕΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕ ΑΝΑΛΥΤΗ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΥΘΕΩΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.
    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΖΗΜΙΩΘΩ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΤΟ ΚΟΠΡΑΝΟ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ ΤΟΥ;
    ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΣΑΙ
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΕΠΙ 24ΩΡΟΥ ΒΑΣΕΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΠΟΥΣΤΟΠΡΑΜΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ Ή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;

  22. το ανωτέρω σχόλιο-συμβάν το έγραψα στο άρθρο σου γιατί γνωρίζω ότι η πένα σου και η θέση σου θα βοηθήσει στην αφύπνιση παιδιών και γονέων.ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΛΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΡΩ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΛΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑΕΛΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣ ΧΩΡΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣ ΧΩΡΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣ ΧΩΡΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΟΩ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΡΧΞΓΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΛΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣΟΡΓΗ ΒΑΣΙΣΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΥΕΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΡΧΞΓΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΛΟΥΝ

  23. Αν έστω και ένας υπάρχει στη χώρα
    να πιστεύει τον Αρτέμη Σώρρα
    είναι για το ψυχιατρείο…
    Άννα Παυλοπούλου
    Πάτρα

  24. αχαχαχαχαχαχαχα

    Γελως μεχρις απωλειας ουρων, με τα συμβαινοντα στο συνονθυλευμα ηλιθιων και απατεωνων της Ελλανιας γυφτοσυμμοριας…

    Ολοι κανουν μπιζνες και σουφρωνουν τα δεκαρικα των ηλιθιων και τον ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ τον εχουν στην απ' εξω.
    Για τις κονομες τις δικες του δεν βγαζει αχνα ο ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ. Για των αλλονων τις κονομες λαλιστατος…

    Ο Βασιλης Θεοδωροπουλος πουλαγε ασημονερο και χρυσονερο, που τον εμαθα εγω να το φτιαχνει κι εκανε μπιζνες…

    Ο πουστροπαπας ( ο Μελχισεδεκ..αχαχαχαχα) γυριζε γυρω γυρω και πουλαγε ματζουνια και σας επαιρνε τα χιλιαρικα απο τα πορτοφολια..

    Ο Μπαλαντινας πουλαγε ματζουνια και χασισελαιο…

    Ο Μιμιδης με τον Καλογεροπουλο ειναι συνεταιροι και πουλανε καρβουνα.
    Ο Καλογεοπουλος εβγαζε μια γεννητρια σε λαχειοφορο, τεσσερα χρονια ο πουστης και λεφτα δεν ειδαμε…

    Η Σωζου και η Βικυ χρεωνανε τον φακελο τρια ευρω παραπανω…

    Πολλα γραφεια μαζευετε χρηματα απο συνελληνες και η κεντρικη δεν γνωριζει τιποτα….

    και πολλα…πολλα αλλα ευτραπελα…που συμβαινουν στην γυφτοσυμμορια θα ακουσετε στο βιντεο παρακατω

    Ο κλεψας του κλεψαντος και ο αρπαξας του αρπαξαντος και θα δουμε και θ' ακουσουμε πολλα ακομη απο τους πολεμιστες και τον πολεμαρχο

    ΑΗΡ… ΑΗΡ… ΑΗΡ… ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ

    αχαχαχαχα

    ΔΩΣΕ ΗΛΙΘΙΕ ΑΦΕΛΗ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΕ ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ

    ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΑΜΒΙΣΒΗΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΗΧΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ
    https://www.youtube.com/watch?v=FZPdIO4VRhg

  25. δυστυχως δεν ειναι ουτε ενας ουτε δυο
    ειναι χιλιαδες οι ηλιθιοι και μεταξυ αυτων και ανθρωποι που εχουν τελειωσει πανεπιστημια
    οι Ελληναραδες πρωτα χρεοκοπησαν απο μυαλο και μετα οικονομικα..

  26. ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ??

    Η ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΨΕΜΑ…

    ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΣΤΕ Η ΧΙΤΛΕΡΙΣΤΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ??

    ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΜΑΣ,ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ…!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=FZPdIO4VRhg

  27. *******ΟΤΙ ΛΕΤΕ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ********

    ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ..!!

    ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ…!!!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=qTz8-ubS04A

  28. *******ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΤΕ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ********

    ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ..!!

    ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ…!!!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=qTz8-ubS04A

  29. ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΜΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΙ.
    ΑΝ ΚΑΘΗΣΩ ΝΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΙΣΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΘΩ
    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΛΙΝΚ ΓΙΑ Ν' ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΤΟΥΣ
    ΑΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΗΘΕΣ ΠΕΣ ΤΟ ΜΟΥ.
    ΑΝΤΕ ΨΟΦΑ ΤΩΡΑ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΚΑΘΙΚΙ

  30. Τα 15 χρονια φυλακη και τα 4 κακουργηματα ειναι σκουπιδια ρε εβραιικο ζομπι????
    Ξοφλησατε μασονοσκυλα και 12θεοι πληρωμενοι ανθελληνες

  31. 2018 – 5:21 μ.μ.
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    23 λεπτά ·

    ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΜΟΣΑΝΤ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ?
    ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ….ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    Γιάννης Καλογερόπουλος
    9 λεπτά ·

    ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑΝΣΥ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ. …. ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 17 – 3 – 2017 ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !
    .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑΣ ΤV ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ?
    … ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ ? .. . . . . . . . . . . ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ???

    ΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΠΑΡΟΧΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ Α. Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ε.ΣΥ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ ?

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΧΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

  32. 2018 – 5:21 μ.μ.
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    23 λεπτά ·

    ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΜΟΣΑΝΤ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ?
    ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ….ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    Γιάννης Καλογερόπουλος
    9 λεπτά ·

    ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑΝΣΥ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ. …. ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 17 – 3 – 2017 ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !
    .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑΣ ΤV ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ?
    … ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ ? .. . . . . . . . . . . ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ???

    ΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΠΑΡΟΧΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ Α. Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ε.ΣΥ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ ?

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΧΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

  33. 2018 – 5:21 μ.μ.
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    23 λεπτά ·

    ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΜΟΣΑΝΤ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ?
    ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ….ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    Γιάννης Καλογερόπουλος
    9 λεπτά ·

    ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑΝΣΥ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ. …. ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 17 – 3 – 2017 ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !
    .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑΣ ΤV ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ?
    … ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ ? .. . . . . . . . . . . ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ???

    ΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΠΑΡΟΧΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ Α. Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ε.ΣΥ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ ?

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΧΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

  34. Καλογερόπουλος
    16 ώρες ·
    ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε4 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    Μου αρέσει!
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    2 2
    Σχόλια
    Δείτε 1 ακόμη σχόλιο
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ( 1.500.000 ) ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ 2016 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 16 ώρες
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΑ 800 ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 400 ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 300 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ??? Η' ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ???? ΡΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΔΕΣ
    ………………………………………………
    Γι αυτο τον κατηγορειτε προδοτη???Επειδη ειπε για τα εκατομυρια που στελνατε στον Τονυ στον Καναδα κ δεν τολμαει κανενα ψωρογιδο να τον διαψευσει

  35. Καλογερόπουλος
    16 ώρες ·
    ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε4 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    Μου αρέσει!
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    2 2
    Σχόλια
    Δείτε 1 ακόμη σχόλιο
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ( 1.500.000 ) ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ 2016 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 16 ώρες
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΑ 800 ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 400 ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 300 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ??? Η' ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ???? ΡΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΔΕΣ
    ………………………………………………
    Γι αυτο τον κατηγορειτε προδοτη???Επειδη ειπε για τα εκατομυρια που στελνατε στον Τονυ στον Καναδα κ δεν τολμαει κανενα ψωρογιδο να τον διαψευσει

  36. Καλογερόπουλος
    16 ώρες ·
    ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε4 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    Μου αρέσει!
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    2 2
    Σχόλια
    Δείτε 1 ακόμη σχόλιο
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ( 1.500.000 ) ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ 2016 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 16 ώρες
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΑ 800 ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 400 ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 300 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ??? Η' ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ???? ΡΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΔΕΣ
    ………………………………………………
    Γι αυτο τον κατηγορειτε προδοτη???Επειδη ειπε για τα εκατομυρια που στελνατε στον Τονυ στον Καναδα κ δεν τολμαει κανενα ψωρογιδο να τον δοαψευσουν

  37. Καλογερόπουλος
    16 ώρες ·
    ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε4 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    Μου αρέσει!
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    2 2
    Σχόλια
    Δείτε 1 ακόμη σχόλιο
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ( 1.500.000 ) ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ 2016 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 16 ώρες
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΑ 800 ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 400 ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 300 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ??? Η' ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ???? ΡΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΔΕΣ
    ………………………………………………
    Γι αυτο τον κατηγορειτε προδοτη???Επειδη ειπε για τα εκατομυρια που στελνατε στον Τονυ στον Καναδα κ δεν τολμαει κανενα ψωρογιδο να τον διαψευσουν

  38. Καλογερόπουλος
    16 ώρες ·
    ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε4 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    Μου αρέσει!
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    2 2
    Σχόλια
    Δείτε 1 ακόμη σχόλιο
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ( 1.500.000 ) ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ 2016 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 16 ώρες
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΑ 800 ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 400 ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 300 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ??? Η' ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ???? ΡΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΔΕΣ
    ………………………………………………
    Γι αυτο τον κατηγορειτε προδοτη???Επειδη ειπε για τα εκατομυρια που στελνατε στον Τονυ στον Καναδα κ δεν τολμαει κανενα ψωρογιδο να τον διαψευσει

  39. ΕΚΔΟΣΕΙΣ'Γιωργοs Πιπι''BODYBUILNDER-με Κ@λο μπρικι πω πω τι φρικη''
    Γεννηθηκε μαυριδερο βρωμιαρικο ελεεινο
    σαν μεγαλωσε το ξεδοντιαρικο πορδοκοντο
    εγινε απατεωναs κλεφτηs λαμογιο κανονικο
    βγηκε ομωs εκτοs νομου και τωρα εγινε
    κατοικοs υπονομου με τα σκατα στον ωμο!
    @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
    Σαν ητανε παιδι μικρο πουλουσε γαλα
    και σανο ειχε μια μεγαλη συριγγα
    και εκλεβε το γαλα απο τον φτωχο
    μα σαν μεγαλωσε το αγραμματο χοντρο
    στην υπατιαs εκανε πρακτορειο μοντελων
    και προωθητηs μανεκεν στον 6ο στολο…
    τα χρονια ομωs περασαν και τοριξε στιs ΜΙΖΕΣ
    ο ΝΟΝΟΣ ο βρωμιοκαΜΠΙΝΕΣ βρωμυλοs χοντροs
    ωσπου χαλασε η δουλεια με την μικρη αννουλα
    ξευτιλα που τον εκανε τον βαψωμαλλια σαβανοτσεπη
    με τιs 3 offshore και τα εκατομμυρια στην τσεπη
    ωσπου τον καλεσε ο δικαστηs και ευθυs αμεσωs τον
    ρωτησε αν ειναι στον Π@υτσον επιρρεπηs……….
    και το λαμογιο το αγραμματο χοντρο του ειπε με
    υφοs σκυθρωπο εκλεψα γιατι ειχα προβλημα χοντρο
    μικρο με βαζανε στο καλαποδι κι ετσι αποκτησα
    ακρατεια και τωρα χεζω βηχω κλανω οπου βρω
    σαν τον φιλο μου τον αρτεμη ψωρρα που να κλασει
    δεν μπορει μονο κακακια του ευκολα κανει γιατι
    ο μπαρμπα φωτηs ειχε Π@ΥΤΣΑ σαν τρυπανι!!!!!!!

Comments are closed.