Με Κατεβασμένα Σώβρακα Έφυγε Από Τα Ίμια Ο Καμμένος, Άκομα Τον Γλεντούν Οι Τούρκοι! Το Βίντεο Πού Διαψεύδει Τον Ίδιο Τον Εαυτό Τού;

Σε Φιάσκο άνευ προηγουμένου και Nτροπή για την περηφάνια του Ελληνικού λαού μετάτρεψε την θλιβερή επέτειο της κρίσης των ιμίων ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος,
που το πρωί  Κυριακή (28/1) έριξε στη θάλασσα των Ιμίων στεφάνι στη μνήμη των τριών νεκρών αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού, από το κατάστρωμα της κανονιοφόρου Νικηφόρος.

Με την Τουρκική ακτοφυλακή να παρεμποδίζει την προσέγγιση του Ελληνικού σκάφους Νικηφόρος στην περιοχή, τα τουρκικά πλοία βρέθηκαν πιο κοντά στα Ιμια από ότι η κανονιοφόρος, (στην ουσία Περικύκλωσαν τα Ίμια οι Τούρκοι απο θαλάσσης αλλά και απο αέρος),με το στεφάνι τελικά να ρίχνεται αρκετά μίλια μακριά απο το ακριβές  σημείο όπου έπεσε το ελικόπτερο, με την ΕΡΤ για άλλη μια φορά να μεταδίδει ψέυτικες ειδήσεις και παραπληροφόρηση απο τα πραγματικά γεγονότα!

Η ψευτο λεονταρισμοί του Πάνου Καμμένου για άλλη μια φορά αποδείχθηκαν κούφιες με την πραγματικότητα και την αληθεία να είναι μία, όπως ακριβώς την περίγραψε ο αρθρογράφος Σπύρος Πρίφτης σε ένα Βίντεο που γελοιοποιεί τα λεγόμενα Καμμένου, οτι τα Ίμια δέν είναι γκρίζα ζώνη, και ότι ο οποιος δήποτε  Έλληνας μπορεί να ανέβει πάνω στα δυό νησιά αυτά!

Αρθρο Σπύρος Πρίφτης   email:  [email protected]

loading...

3 thoughts on “Με Κατεβασμένα Σώβρακα Έφυγε Από Τα Ίμια Ο Καμμένος, Άκομα Τον Γλεντούν Οι Τούρκοι! Το Βίντεο Πού Διαψεύδει Τον Ίδιο Τον Εαυτό Τού;

  1. ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΎΠΤΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ!

  2. Κάποιοι εντός των τειχών χαίρονται ιδιαιτέρως με κάτι τέτοια. Αυτό κι αν είναι ραγιαδισμός. Να χαίρεσαι με τυχόν στραβοπατήματα στα κρίσιμα εθνικά θέματα,μόνο και μόνο για πολιτικές σκοπιμότητες.

  3. ΕΕΕΕΕΕΕΕ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΥΣΛΕΚΤΙΚΟ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΡΑΓΕ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ .ΚΥΡΙΕ??? ΠΡΙΦΤΗ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΔΙΕΠΡΑΞΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΒΛΑΚΕΙΑ.

Comments are closed.