Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣΤΟΥΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ

Όθων Ιακωβίδης (23/Ι/2018)

Την επόμενη μέρα, μετά το τεραστίων διαστάσεων συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης (η ουδέτερη Ιταλική RAI το υπολογίζει σε πάνω από 600.000 πλήθος) ενώ η κυβέρνηση, διά του Υπ. Προστασίας του Πολίτη, την υπολογίζει σε 90.000 και η ΕΡΤ σε δεκάδες πολιτών (!!!!!!!!!!!).

Η κυβέρνηση (που κυβερνά τον τόπο με το ισχνό 16% επί των εγγεγραμμένων, που πήρε στις εκλογές) συμπεριφέρεται σαν να μην τρέχει τίποτε, σαν να μην υπήρξε το ογκώδες αυτό συλλαλητήριο, ώστε να δικαιολογήσει (μέσα από την προπαγάνδα της) τη συνέχιση του έργου που ανέλαβε να φέρει εις πέρας σχετρικά με την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας, στους Σκοπιανούς.

Σημειώνεται πως, με πρόταση του υποφαινόμενου που (ως εμπνευστής αυτής της μεγαλειώδους και ιστορικής Λαϊκής σύναξης) είχα λόγο από του βήματος, το συλλαλητήριο μετατράπηκε σε αποφασίζουσα Παλλαϊκή Συνέλευση που, ως εντολέας του πολιτικού συστήματος (όπως και το Σύνταγμα ορίζει) εξέδωσε Ψήφισμα.

Ο υποφαινόμενος , κατά τον λόγο που εκφώνησα από του βήματος, εστίασα σε ένα σημείο του “Σκοπιανού θέματος” που θεωρώ εξαιρετικά σημαντικό και κρίσιμο, γι’ αυτό και το επαναλαμβάνω εδώ :

Αναφέρομαι στο σημείο όπου είπα: “Μακεδονία σημαίνει και είναι Ελλάδα. Είναι έννοιες ταυτόσημες. Αυτο δεν αποτελεί σχήμα λόγου, αλλά είναι η πραγματικότητα.

Μπορεί, λοιπόν, η ΦΥΡΟΜ να ονομαστεί “ΝΕΑ ΕΛΛΑΣ” ? , “ΑΝΩ ΕΛΛΑΣ” ?, “ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΣ” ?, “ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΩ ΕΛΛΑΣ” ??

Πώς είναι δυνατόν, λοιπόν, να επιτρέψει η Ελλάδα (και να το διαπραγματεύεται) να ονομαστεί αυτό το κράτος “ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” , “ΑΝΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, “ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, “ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” ??

ΕΛΛΗΝΊΔΕΣ ΚΑΙ ΈΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Η παράδοση της λέξης ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, στο γειτονικό κράτος, εμπεριέχει ύπουλα την αποσχιστική θέση ότι άλλο είναι η ΕΛΛΑΔΑ (τό όνομα της οποίας δεν θα δεχόμασταν να συζητήσουμε) και άλλο η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (το όνομα της οποίας δεχόμαστε να συζητήσουμε).

Δηλαδή, δεχόμαστε εμπράκτως, ότι μπορεί να υπάρξει Ελλάδα και χωρίς τη Μακεδονία ή Μακεδονία χωρίς την Ελλάδα !!!

Αυτή η παραδοχή,όμως, αποτελεί παραδοχή για την αποδοχή μίας πιθανής απόσχισης της Μακεδονίας από τον κορμό της Ελλάδας.

Ποιος, λοιπόν, θα τολμήσει να ενεργήσει αποσχιστικά ;;;

Ποιος θα τολμήσει να ανοίξει την κερκόπορτα για μία πιθανή μελοντική απόσχιση της Μακεδονίας από το κορμί της Ελλάδας, σύμφωνα με τα σχέδια κάποιων αόρατων κύκλων που έχουμε δεί να κυκλοφορούν σε χάρτες ;

ΟΙ ΔΙΕΘΝΗΣΤΟΥΛΗΔΕΣ ΚΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ, ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ Ν’ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΧΙΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Έ, λοιπόν, δηλώνουμε εδώ, πως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΕΣ.

ΚΙ ΑΥΤΌ, ΘΑ ΤΟ ΥΠΑΡΑΣΠΙΣΤΟΎΜΕ ΜΈΧΡΙΣ ΕΣΧΆΤΩΝ”.

loading...

1 thought on “Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣΤΟΥΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ

  1. Πατριωτάρα Οθωνα πόσο σου στοίχισε η διοργάνωση?Ποιά τα έσοδά σου-τα κέρδη σου;
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Comments are closed.