ΕΠΙΚΥΨΗ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ΑΓΟΡΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

Γράφει ο Παναγιώτης ΑποστόλουΕπικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Ενώ ο Ρετζέπ – Ταγίπ Ερντογάν επισκέπτεται επίσημα χώρες του Κόλπου καθώς και χώρες της Αφρικής (όπως ανάδειξα σε προηγούμενα άρθρα μου), επιτυγχάνοντας πολύ αξιόλογες οικονομικές συμφωνίες προς όφελος της χώρας του, ταυτόχρονα ασκεί πολύ υψηλή εξωτερική πολιτική, τόσο έναντι των ΗΠΑ, όσο και με την Ρωσία!

Αντίθετα στην Πατρίδα μας, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς και ο συγκυβερνήτης Πρόεδρος των ΑΝΕΛ και ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος, ζουν καθημερινώς στον μικρόκοσμό τους ξεπουλώντας την Ελλάδα! Την Ελλάδα, που στενάζει οικονομικά υπό το βάρος των Μνημονίων και της υποτελούς εξωτερικής πολιτικής της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

Αφού, οι Τσίπρας, Κοτζιάς και Καμμένος έχουν μεταβληθεί σε κουταβάκια, των οποίων τρέχουν τα σάλια μόλις αντικρίζουν τον αφέντη Ερντογάν!

Συγχορδία Κυβέρνησης – Δικαιοσύνης με σολίστ τον Ερντογάν…

Πώς αλλιώς μπορεί να ερμηνευτεί η πρωτοφανής – για άλλη μια φορά – παρέμβαση διά αιτήματος της κυβερνήσεως (Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής) στη Δικαιοσύνη, για την αναστολή της χορήγησης ασύλου, στον ένα εκ των οκτώ Τούρκων Αξιωματικών που μετείχαν του αποτυχημένου πραξικοπήματος κατά του Ερντογάν, τον Ιούλιο του 2015 και οι οποίοι είχαν καταφύγει στην Αλεξανδρούπολή;

Έτσι, σε απόλυτη σύμπνοια Κυβέρνηση και Δικαιοσύνη (Διοικητικό Εφετείο Αθηνών) αποφάσισαν την 8η Ιανουαρίου 2018 την αναστολή της χορήγησης του ασύλου στον Τούρκο Αξιωματικό για να μην διαταράξουν τις σχέσεις τους με την Τουρκία!

Τελικά, στην επίσκεψή του στην Αθήνα ο Ερντογάν, μήπως τους πήρε και τα σώβρακα;

Αγορές και ασκήσεις αυτοί, ψωροκώσταινα εμείς…

Την ίδια ακριβώς ημέρα, δηλαδή την 8η Ιανουαρίου 2018, έχουμε την ενημέρωση από τον πρώην πράκτορα της ΕΥΠ Μανώλη Χατζησάββα (κατά τον Πάνο Καμμένο, πράκτορα της ΜΙΤ;;;) ότι, δρομολογείται παραγγελία για αγορά 25 αεροσκαφών Α350-900 από την Τουρκία, με εντολή των Εμανουέλ Μακρόν (Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας) και της οικογένειας Rothschild!

Είναι ακριβείς οι παραπάνω πληροφορίες κύριοι των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;

Έχει σχέση ή είναι απλώς σύμπτωση η ίδια ημερομηνία;

Γιατί, την ίδια ημερομηνία δίνουν οι Τούρκοι ως την ημερομηνία ναυτικής ασκήσεως με πραγματοποίηση βολών από πυροβόλα ξηράς ΠΑ και ΠΝ, σε περιοχή νότια της Αττάλειας και ανατολικά της Ρόδου σε ακτίνα 9 ναυτικών μιλίων!

Στην δε φωτογραφία που δημοσιεύουμε κατ΄ αποκλειστικότητα, όπου βλέπετε ένα τεράστιο Χ, θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιανουαρίου άσκηση έρευνας και διάσωσης!

Βέβαια, τα εδώ ΜΜΕ ασχολούνται με την ανάδειξη του Αλέξη Τσίπρα από το Δημοτικό Συμβούλιο της Καλύμνου, σε “επίτιμο δημότη Καλύμνου”!

Τους κατοίκους της Καλύμνου τους ρώτησαν, πού εκτός των άλλων, στενάζουν με τον ΦΠΑ του 24%;

Ο “εχθρός” (ΗΠΑ) που τελικά είναι φίλος με την Τουρκία…

Όσον αφορά την επικείμενη αγορά των 25 αεροσκαφών Α350-900 από την Τουρκία, που παραπάνω αναφέρω, ενδεχομένως και να συνδέεται με την πληροφορία που είχα από άλλη πηγή μου – η αξιοπιστία της έχει πολλάκις επαληθευτεί – η οποία μου είχε πει: “Ο Ερντογάν έχει παραγγείλει τελευταία στην αμερικανική εταιρεία Boeing καινούργια αεροσκάφη για τις τουρκικές αερογραμμές, περίπου της τάξεως των 10 δις $! Σημείωσε πως, ο Ερντογάν είναι μέτοχος (εάν ισχύει αυτό, αποτελεί βόμβα μεγατόνων) στην Boeing Company! Όμως, πώς προέκυψε αυτή η αγορά;

Ο Ντόναλντ Τραμπ, θέλοντας να στηρίξει την αμερικανική πολυεθνική εταιρεία, η οποία σχεδιάζει – κατασκευάζει και πωλεί αεροπλάνα, ελικόπτερα, πυραύλους και δορυφόρους, από τη στιγμή που δεν πάει καλά, απευθύνθηκε στον Ερντογάν για να προβεί σε αγορά – στήριξης της Boeing Company! Βέβαια, ο Σουλτάνος ζήτησε ανταλλάγματα που έπρεπε να δοθούν από την Ελλάδα! Τα οποία βρίσκονται στη Θράκη και το Αιγαίο! Έτσι προέκυψε και το ταξίδι Τσίπρα – Κοτζιά στις ΗΠΑ και ακολούθησε το ταξίδι του Έλληνα ΥΠΕΞ στην Τουρκία και ο ερχομός Ερντογάν στην Αθήνα, με επίσκεψή του και στη Θράκη μας”!

Να σημειώσουμε επίσης εδώ πως, η Boeing Company είναι ο μεγαλύτερος εξαγωγέας στις ΗΠΑ και η μετοχή της είναι μέρος του βιομηχανικού δείκτη Dow Jones, αν αυτό λέει κάτι…

Θέλει η πουτ… να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει…

Άλλη μια πολιτική βόμβα, που μας έρχεται από τον Μηνά Χατζησάββα είναι η παρακάτω: “Ο Γιώργος Παπανδρέου διατηρεί πολύ στενές επαφές με τον Τούρκο Σουλτάνο και τους κουμπάρους του! Μάλιστα, όσο εγώ δρούσα στην Τουρκία, πληροφορήθηκα μετά από επαφή μου με άμεσα συνδεδεμένα άτομα στο περιβάλλον ενός εκ των κουμπάρων του Σουλτάνου, ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά και στα τουρκικά παράλια με σκάφος που ανήκε σε Τούρκο επιχειρηματία! Σε μια από τις προσεγγίσεις σε γνωστό ελληνικό νησί (έχοντας μάθει προκαταβολικά την ώρα άφιξης), ενημέρωσα τον χειριστή μου και αυτός με σήμα την Διοίκηση της ΕΥΠ, για να δράσουμε με επέμβαση στο σκάφος, αποκαλύπτοντας αυτή τη σχέση αγάπης! Μόλις έπιασε το σκάφος λιμάνι, πήγε ένας λιμενικός και τους αποκάλυψε πως, ενδεχομένως να έρθουν σε καμιά ώρα να ελέγξουν το σκάφος! Μετά από αυτήν την ειδοποίηση του Λιμεναρχείου, ο Τούρκος καπετάνιος του σκάφους (με αμερικανική σημαία), πήρε εντολή για να αποπλεύσει τάχιστα προς τα τουρκικά παράλια! Βέβαια, δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας, αφού δεν είχε ενεργοποιηθεί η ΕΥΠ (;;;)”!

Προσωπικά, μου είναι αδιανόητο να πιστέψω το παραπάνω σενάριο! Διότι, αν το πιστέψω θα πρέπει να σαλπάρω σε άλλη γη και σε άλλα μέρη!

Αν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά!

Ωστόσο, μια αγάπη του Γιώργου για το Αιγαίο, υπήρχε και υπάρχει!

Άλλωστε, από ολόκληρη ελληνική Επικράτεια, το Καστελόριζο βρήκε ο Γιώργος Παπανδρέου για να μας αναγγείλει την Παρασκευή 23 Απριλίου 2010 την υπαγωγή της Ελλάδος στον μηχανισμό στήριξης των λήσταρχων “εταίρων” μας στην ΕΕ!

Μετά ταύτα, επανέρχομαι…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

[email protected]

www.egerssi.gr

loading...