Π. Λαφαζάνης: Ο Κοντονής και η κυβέρνηση εξαπολύουν επίθεση στη ΛΑΕ για να καλύψουν την αρπαγή σπιτιών

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και τον Υπουργό Δικαιοσύνης εξαπέλυσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Πανικόβλητοι ο Σταύρος Κοντονής και η κυβέρνηση εξαπολύουν επίθεση στη ΛΑΕ για να καλύψουν την αρπαγή των σπιτιών και τον αυταρχισμό τους» δηλώνει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, σχολιάζοντας την συνέντευξη του υπουργού Σταύρου Κοντονή στην κυριακάτικη Real News.

Σύμφωνα με τον κ. Λαφαζάνη, «μόνο ως “ντελίριο” και ως εκδήλωση πανικού μπορεί να χαρακτηρισθεί η ανοίκεια επίθεση του υπουργού Δικαιοσύνης από τις στήλες της κυριακάτικης Real news σε βάρος του κινήματος για την προστασία της πρώτης κατοικίας και ειδικότερα σε βάρος της ΛΑΕ. Είναι θλιβερό σύμπτωμα θράσους, υπεροψίας, αμετροέπειας και αλαζονείας από πλευράς του Στ. Κοντονή να χαρακτηρίζει όψιμα “περιθωριακούς τής δραχμής” όλους εμάς που δώσαμε μάχη στον παλιό ΣΥΝ και στη συνέχεια στον ΣΥΡΙΖΑ, κόντρα σε πολλούς στη σημερινή ηγεσία του, για να συνεργασθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με οργανώσεις και πρόσωπα της Αριστεράς, ανάμεσα στα οποία, δυστυχώς, συγκαταλεγόταν και ο Στ. Κοντονής, των οποίων ούτε καν κατεγράφετο η εκλογική απήχηση. Περιθωριακή δεν είναι η ΛΑΕ, της οποίας η απήχηση συνεχώς διευρύνεται, αλλά σε κοινωνική και εκλογική κατάρρευση οδηγείται ο παραδομένος ΣΥΡΙΖΑ εξαιτίας των καταστροφικών πολιτικών».

Στη συνέχεια υπογραμμίζει ότι η «ανοίκεια επίθεση Κοντονή στο κίνημα και στη ΛΑΕ δείχνει πανικό, φόβο και απώλεια ψυχραιμίας απέναντι στη γενικότερη κοινωνική κατακραυγή και στην αυξανόμενη απήχηση που βρίσκει η ΛΑΕ, η δράση και ο λόγος της, στον ελληνικό λαό, που ο σημερινός μεταλλαγμένος ΣΥΡΙΖΑ πρόδωσε και εξαπάτησε».

Τέλος, σημειώνει ότι «με την επίθεση στη ΛΑΕ, η κυβέρνηση προετοιμάζει το έδαφος για να δικαιολογήσει το πογκρόμ αυταρχισμού που σχεδιάζει σε βάρος του κινήματος την Τετάρτη στα ειρηνοδικεία, όπου έχουν προγραμματιστεί πλήθος πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας».

loading...

1 thought on “Π. Λαφαζάνης: Ο Κοντονής και η κυβέρνηση εξαπολύουν επίθεση στη ΛΑΕ για να καλύψουν την αρπαγή σπιτιών

  1. ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΕΩΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΟΥΤΕ Η ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΣΚΑΤΟΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΑΙ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΕΣΤΑΙ

Comments are closed.