Για τον Γ. Τσιρώνη το «Βόρεια Μακεδονία» είναι ένα καλό όνομα – ΒΙΝΤΕΟ

Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη σχολίασε το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων λέγοντας ότι «θέλουμε μια συμφωνία για το Σκοπιανό έντιμη που θα κατοχυρώνει τα δικαιώματα μας».

Ο κ. Τσιρώνης υποστήριξε «ότι θέλουμε ένα όνομα που να στηρίζει την συνθήκη του Βουκουρεστίου. Θέλουμε ένα όνομα με γεωγραφικό προσδιοριμό. “Βόρεια Μακεδονία” είναι ένα καλό όνομα».

Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης είπε «ότι ήδη 130 χώρες του ΟΗΕ έχουν ήδη αναγνωρίσει τα Σκόπια ως “Μακεδονία” και ότι το Σκοπιανό πρέπει να λυθεί».

Τέλος ο κ. Τσιρώνης, αναφέρθηκε και σε δηλώσεις που έχουν κάνει κάποιοι βουλευτές για το Σκοπιανό λέγοντας «ότι προσφέρουν χείριστη υπηρεσία στον ελληνικό λαό,όσοι σε αυτές τις στιγμές σκέφτονται τα ψηφαλάκια».

loading...

12 thoughts on “Για τον Γ. Τσιρώνη το «Βόρεια Μακεδονία» είναι ένα καλό όνομα – ΒΙΝΤΕΟ

  1. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΗΣ ΣΤΟ ΣΥΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ,ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΑΡΝΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΑΠΑΛΕΙΦΑΔΙ.

  2. έχουν σκυλιάσει όλα τά 'συριζαία' νά πείσουν τόν κόσμο ότι ονομασία μέ τό 'ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ' μέσα είναι πρός τό εθνικό συμφέρον (φράση πού τή λένε καί τή ξαναλένε, μήπως καταλάβουν ίσως τί σημαίνει πραγματικά εθνικό συμφέρον).
    Δέν πείθουν όμως κανέναν…..

  3. Και μεις έχουμε ένα όνομα για τον τσιρώνη. Είναι "Νότιος Σαρσέμης". Το δέχεται;

  4. o 5.25 το ειπε πολυ ωραια. κανε τον κοπο να ελθεις στο συλλαλητηριο στις 4/2 και πες την αποψη σου απο μικροφωνου σε ολους εμας που δεν θελουμε να περιεχει το ονομα Μακεδονια. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΜΠοΡΕΣΟΥΝ 17 ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ ΝΑ ΣΕ ΡΑΨΟΥΝ ΜΕΤΑ? ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ Γ@ΜΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΚΕΙ ΣΕ ΘΕΛΩ ΚΟΥΜΜΥΝΙΣΤΟΑΠΛΥΤΕ ΑΠΑΤΡΙ ΕΛΑ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΑΡΙΟΛΗ ΠΡΟΔΩΤΗ

  5. Δηλαδή, αν το όνομα των Σκοπίων, π.χ. δεν έχει τον όρο Μακεδονία, θα είναι κακό όνομα;
    θα πρέπει να βγούμε στους δρόμους, να κλαίμε και να οδυρόμαστε, επειδή δεν θα έχει τον όρο Μακεδονία;

  6. Μονο τα συριζαια εχουτν σκυλιασει?Που να δεις και τα ψωφοδεξια με τους φουφουτους….

  7. Αριστερο γαμημενο κοπρόσκυλο θα ερθει η ώρα που θα πληρώσετε για αυτην την προδοσία

  8. Μέρα νύχτα εδώ και χρόνια δούλευαν κάτω απο τη μύτη μας τα εργοστάσια παραγωγής(Πανεπιστήμια-Περισσός-Κολέγια-Τηλεοπτικοί σταθμοί-Ραδιόφωνα-Εφημερίδες-Εκδοτικοί Οίκοι)ανθέλληνων κι εμείς κοιμόμασταν τον ύπνο του δικαίου!

    Ισως το συλλαλητήριο της 4/2 να είναι η μεγάλη μας ευκαιρία να απαλλαγούμε απ αυτά τα έρποντα δίποδα.

  9. Να ονομαστουν τα σκοπια του '' τσιρωνη ο κωλος ''πολυ ωραιο ονομα και πρωτοτυπο δεν πιστευω να εχει αντιρρηση κανεις;

  10. Αγαπητέ Γ. Τσιρώνη :

    Ακριβώς όπως για εσένα το ονομα " Βορεια Μακεδονία" είναι ένα καλό όνομα, έτσι και για εμάς μερικά καλά ονόματα για εσένα και όλους του Συριζο-συναφιού σου ειναι τα:
    Προδότης
    Πουλημένος
    Κοκκινος Φασίστας
    Δοσίλογος
    Ξεφτιλισμένος
    Ανήθικος
    Ψεύτης
    κλπ κλπ κλπ κλπ

Comments are closed.