Μπακογιάννη: Ο υπουργός Εξωτερικών ψεύδεται αναίσχυντα στην τηλεόραση

Η ΝΔ έχει εκφράσει με σαφήνεια και καθαρότητα έχει εκφράσει τη θέση της, την οποία εκφράζει διαχρονικά” τόνισε η κ. Μπακογιάννη.

“Παρακολουθούμε εδώ και ημέρες, 1,5 μήνα τουλάχιστον, το απόλυτο θέατρο του παραλόγου, με αποκορύφωση τη χθεσινή συνέντευξη του κ Κοτζιά στην ΕΡΤ, η οποία ήταν ένα μνημείο συνέντευξης. Όσο άντεξα να δω, έβλεπα τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών ο οποίος έριχνε γενικώς λάσπη σε όλους πρωθυπουργούς της Ελλάδος από το 1970 μέχρι σήμερα, αφήνοντας υπονοούμενα ότι όλοι ήταν ενδοτικοί μέχρι να έρθει ο ένδοξος κ. Κοτζιάς να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Παρακολούθησα έναν άνθρωπο, ο οποίος έλεγε ότι απαιτείται μια εθνική συναίνεση, κραδαίνοντας με υπονοούμενα ότι υπάρχουν χαρτιά στο ΥΠΕΞ ή οτιδήποτε, και δεν άκουσα τη λέξη Βουκουρέστι” συμπλήρωσε.

“Παρακολουθώ τον κ. Κοτζιά να λέει χθες ότι στη σύσκεψη του ΝΑΤΟ, στην οποία θα πάει δεν πηγαίνει ο υπουργός Άμυνας, αλλά ο υπουργός Εξωτερικών. Σε ποιον κόσμο ζούμε; Σε ποιον κόσμο ζούμε στον οποίο ψεύδεται ο υπουργός Εξωτερικών κατά τρόπο αναίσχυντο στην τηλεόραση, και λέει ότι σε συσκέψεις του ΝΑΤΟ πηγαίνει ο υπουργός Εξωτερικών” δήλωσε.

“Η εικόνα μιας κυβέρνησης που έχει άγχος να κρατηθεί στην καρέκλα και προσπαθεί να πει ότι δεν υπάρχει εσωτερικό πρόβλημα, είναι μια εικόνα που αδικεί την χώρα μας. Σε ποια χώρα του κόσμου υπάρχουν διαφωνίες ανάμεσα στον υπουργό Εξωτερικών, τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Αμύνης; Ένας από τους δύο φεύγει, αν διαφωνεί” κατέληξε.

loading...

4 thoughts on “Μπακογιάννη: Ο υπουργός Εξωτερικών ψεύδεται αναίσχυντα στην τηλεόραση

  1. Είσαι αναίσχυντη μωρή. Σου έχουμε πει τόσες φορές πως γέρασες και έγινες πατσούρα, αλλά εσύ συνεχίζεις να βγαίνεις στην τηλεόραση κάνοντας την μπεμπέκα. Γιατί; Νόμισες μήπως, πως ήσουν κάποτε καμιά σπουδαία υπουργός εξωτερικών; Τότε που δεν είχες γίνει ακόμη πατσούρα ολκής;

  2. ΟΙ ΦΟΥΦΟΥΤΟΙ,ΟΙ ΦΟΥΦΟΥΤΟΙ……………….

  3. ΕΣΥ ΤΙ ΜΙΛΑς ΡΕ ΜΠΑΖΟ ΕΧΕΤΕ ΦΥΤΕΥΤΗ ΟΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΣΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ???? ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΑ !!!

  4. << Συμφωνει ο Κυριακοs με Αδωνη…
    -…οτι ο Καραμανληs ξεπουλησε τη Μακεδονια;>>…ΒΙΝΤΕΟ!
    << Πλεον ειναι εμφανεs σε ολουs ποιοs ειναι ο Προεδροs,ποιοs o Αρχηγοs και γιατι η ΝΔ χρησιμοποιει ολη την επιχειρηματολογια του ΛΑ.Ο.Σ για το ονοματολογικο >>!
    nonews-news.blogspot.gr/2018/01/blog-post_6352.html
    Αδωνιs:<< Ο Καραμανληs ξεπουλησε τη Μακεδονια >>YouTube
    ο μπου μπου κοs το σπυρακι ο μανωλιδηs τσι βγαινιωsssssssss ο κωμπαροs του πρωην πλανωδιου γαλατα σανοπωλα!

Comments are closed.