Επιμένει Ο Καραμανλής! Τι Λέει Για Το Μακεδονικό Έθνος

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής είχε συνάντηση με εκπροσώπους πανμακεδονικών οργανώσεων ανά την υφήλιο  στο γραφείο του στην πλατεία Μαβίλη. Η συνάντηση κράτησε περίπου 25 λεπτά και κύριο θέμα συζήτησης ήταν αυτό της ονομασίας της ΠΓΔΜ.

Η Νίνα Γκατζούλη, συντονίστρια Πανμακεδονικών ενώσεων υφηλίου, εξερχόμενη δήλωσε πως απορρίπτει κάθε σύνθετη ονομασία και εμμένει στην απόφαση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών το 1992 δηλαδή να μην περιέχει η ονομασία με κανένα τρόπο τον όρο «Μακεδονία».

Το ίδιο ανέφερε σε δηλώσεις του και ο Παναγιώτης Μπαλτατζής, γγ του Ελληνο-Αμερικανικού εθνικού συμβουλίου και πρώην αντιπρόεδρος Παμμακεδονικής ένωσης Αμερικής. Επίσης, είπε πως ο πρώην πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε δήλωσή του προ ημερών ότι δεν υπάρχει μακεδονικό έθνος.

loading...

1 thought on “Επιμένει Ο Καραμανλής! Τι Λέει Για Το Μακεδονικό Έθνος

  1. ΚΟΥΣΤΑΚΗ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Φ.Ε Κ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΣΟΥ, Ο μίστερ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ο ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ, ΠΡΩΤΟΣ- ΠΡΩΤΟ ΟΝΟΜΑΣΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ : ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ !!!

    ΦΕΚ 238 /1 9 5 1.

    ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 7, ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ : ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΣΟΥ !

    ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΨΕΥΤΟ-ΕΚΛΑΙΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ……

    ΚΟΡΟΜΗΛΟ ΤΟ ΔΑΚΡΥ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΣΟΥ, ΠΟΣΕΣ ΠΡΟΒΕΣ ΕΚΑΝΕ ?

    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, Ο ΘΕΙΟΣ ΣΟΥ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, Χ Α Ρ Ι Σ Ε ΤΟ 38 % ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ- ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ, ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΒΟΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΗ Ε Κ Ε Χ Ε Ι Ρ Ι Α ΠΟΥ ΔΙΕΤΑΞΕ, ΑΛΛΑ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Ο Χ Ι ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ !

    ΕΤΣΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΡΟΕΛΑΣΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ, ΣΦΑΖΟΝΤΑΣ-ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ- ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΣ, ΧΩΡΙΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ν' ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗΣ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΕΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ : ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ…….

    ΚΟΥΣΤΑΚΗ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΞΟΔΑ, ΣΤΑ ΣΕΠΟΛΙΑ, ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΝΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ, ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΠΟΥΛΑ, Δ Ε Ν ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ !

    ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΝΩ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ, ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΘΑΝΑΣΙΜΟΙ Ε Χ Θ Ρ Ο Ι ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Φ Ι Λ Ο Ι ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ !

    ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΙ' ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΞΟΔΑ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ !

    ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ …ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ..ΜΗΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΠΟΥΛΩΝ, ΑΛΛΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΚΕΙ……

    ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΚΟΥΣΤΑΚΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΟ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΤΣΙ ??

    ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΥΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΦΕΚ 238 /1 9 5 1, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΤΙ Ο
    ΘΕΙΟΣ ΣΟΥ, ΠΡΩΤΟΣ- ΠΡΩΤΟΣ ΟΝΟΜΑΣΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ : ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ….

    ΑΝΤΕ ΜΠΟΥΧΕΣΑ….ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΞΙΛΕΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.

    Ο Λ Ο Ι ΣΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ- ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ ΕΙΣΘΕ.

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Comments are closed.