Φαήλος: Μια περαστική παρέα ντροπιάζει την ιστορία της Νέας Δημοκρατίας

Με ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του στο Facebook, ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς Φαήλος Κρανιδιώτης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του σημερινού προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, για το Σκοπιανό.
Ο Φαήλος Κρανιδιώτης σημείωσε χαρακτηριστικά:
“Κατάπτυστη στάση Μητσοτάκη κ Σία με γραμμή σε στελέχη να μην συμμετάσχουν στην συγκέντρωση για Μακεδονικό,να μην υπογράφουν κείμενα κατά σύνθετης ονομασίας,να αποφεύγουν να εκφράζουν γνώμη.
Μόνη απάντηση κάθε έντιμου πατριώτη ή μαζική απειθαρχία σε αυτό το όνειδος.
Δεν μπορώ να φανταστώ τόσους φίλους και φίλες, που αγαπούν την Ελλάδα και παραμένουν στην ΝΔ για οποιονδήποτε λόγο στην ΝΔ, να συμμορφωθούν με την ντροπιαστική θέση μιας περαστικής παρέας
Όλοι μαζί με τους Μακεδόνες αδεφούς, χωρίς κομματικό χρώμα, χωρίς υποσημειώσεις και μεμψιμοιρίες. Στα ταξίδια οι δειλοί και οι ριψάσπιδες. Για τη Μακεδονία, για τον Παύλο Μελά, τον Τέλο Άγρα και τους συναγωνιστές τους. Όλοι 21/1 στην Θεσσαλονίκη.”.

loading...

2 thoughts on “Φαήλος: Μια περαστική παρέα ντροπιάζει την ιστορία της Νέας Δημοκρατίας

  1. ΦΑΗΛΟ "ΝΕΕ ΔΕΞΙΕ" (ΕΠΕΙΔΗ, ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕΣ ΤΕΤΟΙΟΣ..)

    ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ…

    – Πρόδωσε την Κύπρο (που «κείται μακράν»),

    – Νομιμοποίησε τους εκδοροσφαγείς του ΚΚΕ και παρέδωσε την Ελλάδα στη μαρξιστική αριστερά,

    – Καθιέρωσε ως εθνική εορτή το παραμύθι τού Πολυτεχνείου,

    – ΄Εδωσε συντάξεις "εθνικής αντίστασης" στους ξενοκίνητους απάτριδες που έστρεψαν τα όπλα κατά τής ιδίας τής πατρίδος που τους γέννησε και σκότωναν τα Ελληνόπουλα που πήγαν στον Ελληνικό στρατό γιά να υπηρετήσουν την θητεία τους,

    – Φυλάκισε τους έντιμους και πατριώτες αξιωματικούς της 21ης Απριλίου,ανακαλώντας την χορηγηθείσα από τον ίδιο τον αρχηγό της,ψευτοεθνάρχη Καραμανλή, αμνηστεία, κάτι το οποίο αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία!

    – Διέλυσε τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας,

    – Αφελλήνισε την Παιδεία,

    – Λεηλάτησε μαζί με την "παρέα Πάγκαλου" την εθνική οικονομία,

    – Έθαψε τον εθνικό πλούτο (πετρέλαια) κ.τ.λ., κ.τ.λ.,

    -Επέτρεψε στην ασύδοτη αριστερή προπαγάνδα να παραχαράσση και να διαστρεβλώνη την Ιστορική Αλήθεια, κρατώντας φιμωμένη επί 40 χρόνια την πατριωτική παράταξη, στην οποία δημιούργησε ψεύτικες ενοχές. Και όταν οι σοσιαλκομμουνιστές εκραύγαζαν το σύνθημα «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά»,αυτό το αισχρό κόμμα που καρπωνόταν τις ψήφους της δεξιάς,δεν τους απάντησε ούτε μία φορά πώς, η Δεξιά ήταν αυτή που ξαναέχτισε τα ερείπια που άφησε πίσω της η Σλαβόδουλη λαίλαπα τού "Κόμματος τού Εγκλήματος και τής Προδοσίας"!

    – Συνεργάστηκε με την Εγκληματική Οργάνωση τού Πασόκ, συνεχίζοντας τα εθνοκτόνα μνημόνια και το ξεπούλημα της χώρας στους διεθνείς τοκογλύφους και εξαθλίωσε τον Ελληνικό Λαό!

    -Προστάτεψε από την Δικαιοσύνη τους Εθνικούς Ολετήρες του Πασόκ, οι οποίοι ευθύνονται για σωρεία σκανδάλων (υποβρύχια,λίστα Λαγκάρντ,siemens,επιβολή του Δ.Ν.Τ. κ.α.)

    -Ξεπούλησε το Αιγαίο στους Μογγόλους «κουμπάρους» τών Καραμανλο-Παπανδρέων και το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς!

    -Ακολουθώντας Σταλινικές πρακτικές, σε συνεργασία με επίορκα στελέχη της Δικαιοσύνης, ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ τον Αρχηγό,τους μισούς βουλευτές και πολλά στελέχη της Χρυσής Αυγής, επειδή έχανε τους πατριώτες ψηφοφόρους,οι οποίοι συνειδητοποίησαν πώς το κόμμα που ψήφιζαν επί 40 ολόκληρα χρόνια,αποδείχθηκε πιο αριστερό και από το ΚΚΕ!!

    -΄Εγινε «ουρά» των ψυχικά λεπρών διεθνιστοκομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ, ψηφίζοντας το τρίτο μνημόνιο, την χορήγηση της Ελληνικής ιθαγενείας στους αφροασιάτες λαθροεισβολείς, την ανέγερση τεμένους, το σύμφωνο συμβιώσεως των ομοφυλοφύλων, το νομοσχέδιο για την.. αλλαγή φύλλου(!!) και την αναγώριση «τουρκικής μειονότητος» στην Θράκη μας!

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΕΠΙ 44 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ, ΠΑΛΙΟΥΣ (ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ..) ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ.

    ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΕΙΔΗΣΗ:
    ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΑΧΩΜΑ ΤΗΣ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΑΡΗΣ ΤΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ…

    ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ

  2. Το κοπριταριό των πολιτικών γυρολόγων που κατέλαβε το κόμμα της Ν.Δ. από το 2016, μας προκαλούν φόβο, αηδία και αποστροφή.

    Μην ξεγελιέστε, η ανθρωπογεωγραφία της ηγετικής ομάδας της Νέας -γόνο-Δούλας , είναι άνθρωποι μηδενικής ηθικής, ξένοι προς την παράταξη, διερευνώμενοι για κακουργήματα, υπόλογοι για παιδεραστία , υπόδικοι για ξέπλυμα μαύρου χρήματος , για κακουργηματικές απάτες, καταχραστές του δημοσίου, όλοι δημοσυντήρητοι και κρατικοδίαιτοι μιζονταβατζίδες …

    Εδώ η χώρα χάνεται και οι Νεό-Δούλοι Nτοροπαλαμοκρούστες Αδωνομαλακίζοντε !!!

    Οι Αδωνομακίζοντες δεν πρόκειται περί ατόμων, ασκούντων την σώφρονα χειράντλησιν, έστω και λόγω σεξοφοβίας.

    Πρόκειται περί αυτοϊκανοποιουμένων, ξελιγωμένων στη θέα της ξεγυμνωμένης τους εξουσίας.

    Γι αυτούς, η μαλακία είναι αυτοσκοπός. Η μίζα το ζητούμενο..

Comments are closed.