Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Μεγάλο πλήθος, μεγάλο πάθος – «Η Μακεδονία είναι η ψυχή μας»

Για 500.000 συμμετέχοντες κάνουν λόγο οι διοργανωτές – Παρόντες όλοι οι βουλευτές Βορείου Ελλάδος της ΝΔ και των ΑΝΕΛ, ο μητροπολίτης Άνθιμος, ο περιφερειάρχης Τζιτζικώστας και η ευρωβουλευτής Καϊλή – Εγκλωβισμένα πούλμαν στα Μάλγαρα

Δεκάδες χιλιάδες κόσμου έχουν συγκεντρωθεί στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης για να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο για το όνομα των Σκοπίων. Περίπου στη μία και μισή το μεσημέρι, οι διοργανωτές της εκδήλωσης έλεγαν στο protothema ότι περίπου 100.000 άνθρωποι έχουν συγκεντρωθεί στον χώρο μπροστά από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου λαμβάνοντας μέρος στο συλλαλητήριο.

Περίπου στις 15:30, οι διοργανωτές της συγκέντρωσης ανακοίνωσαν από τα μεγάφωνα ότι οι συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο ανέρχονται στους 500.000! Πολλά πούλμαν με πολίτες που θέλουν να φτάσουν στην συγκέντρωση έχουν «κολλήσει» στα διόδια των Μαλγάρων. Πηγές των διοργανωτών ανέφεραν ότι στη Θεσσαλονίκη έχουν φτάσει συνολικά 1.300 πούλμαν απ’ όλη την Ελλάδα. «Να ανοίξουν τα Μάλγαρα, να διευκολύνουν τον κόσμο να έρθει εδώ» ήταν η έκκληση που απηύθυνε στην Ελληνική Αστυνομία ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος.

οι συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο εκτείνονται σε μια απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων, από το ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς μέχρι το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Στο συλλαλητήριο συμμετέχουν όλοι οι βουλευτές της ΝΔ και των ΑΝΕΛ στη Βόρεια Ελλάδα, βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης μεταξύ των οποίων η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή, ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας και ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος με ομιλία του οποίου ξεκίνησε το συλλαλητήριο στις 14:15.

«Ομολογία Εθνική πίστεως», χαρακτήρισε το συλλαλητήριο, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος. «Η Μακεδονία είναι Ελλάδα, η Ελλάδα είναι Μακεδονία», τόνισε.

Για παραχάραξη της ιστορίας, έκανε λόγο ο πρόεδρο της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΠΟΕ) Χρήστος Τοπαλίδης.

«Δεν είναι τυχαίο το ότι λαμβάνει χώρα για την Μακεδονίας μας. Πρέπει να διατρανώσουμε την βούλησή μας να σταματήσουμε την οποιαδήποτε παραχάραξη της ιστορίας μας», ανέφερε.

«Αγωνιστικό χαιρετισμό» απηύθυνε ο παπά -Ανδρέας Κεφαλογιάννης από τα Ανώγεια της Κρήτης.

«Φωνάζουμε δυνατά πως η Μακεδονία είναι Ελληνική και είναι μια και αδιαπραγμάτευτη», ανέφερε.

Άνθρωποι κυρίως από τη Μακεδονία, αλλά και από άλλες περιοχές της χώρας έχουν καταφτάσει στη Θεσσαλονίκη για να στείλουν ηχηρό μήνυμα στην ελληνική κυβέρνηση αλλά και στους γείτονές μας, για τη μη χρήση του όρου Μακεδονία, στην ονομασία των Σκοπίων.

Οι συγκεντρωμένοι φωνάζουν συνθήματα όπως «Ελλάς -Ελλάς Μακεδονία», «Όχι στη διπλή ονομασία – Όχι σε νέα προδοσία» και τραγουδούν το «Μακεδονία ξακουστή». Από τα μεγάφωνα ακούγονται τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη.

Ελληνικές σημαίες ανεμίζουν, ενώ πολλοί από τους συμμετέχοντες φορούν παραδοσιακές στολές και χορεύουν υπό τους ήχους παραδοσιακών τραγουδιών.

Με κάθε τρόπο καταφθάνουν στο χώρο του συλλαλητηρίου χιλιάδες κόσμου από νωρίς το πρωί. Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του «protothema.gr», Παναγιώτη Σαββίδη και τον φωτορεπόρτερ Νικόλα Οικονόμου, η προσέλευση στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης είναι εντυπωσιακή.

Εντυπωσιακό είναι ωστόσο και το γεγονός ότι ομάδα πολιτών κατέφθασε στον Λευκό Πύργο με αλιευτικό σκάφος.

Κρατώντας ελληνικές σημαίες οι επιβαίνοντες στο σκάφος χαιρέτισαν τον κόσμο στην προκυμαία που ανταπέδωσε με χειροκροτήματα.

Φωτογραφίες από το συλλαλητήριο


loading...

19 thoughts on “Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

  1. ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΖΥΓΟΝ ΔΕΝ ΥΠΟΜΕΝΕΙ
    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΗΣΕ
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΠΛΗΘΟΣ
    ΣΕ ΠΑΛΜΟ ΟΓΚΟ ΠΑΘΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΛΑΤΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΛΑΒΑΝ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥΣ

    ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΙΠΟΤΑ
    ΑΥΤΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ
    ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ
    ΟΥΤΕ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ
    ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΣΟΝΤΕΣ ΤΟΥΣ
    ΠΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
    ΜΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΜΑΜΟΝΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΤΟΥΣ

    ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΗΤΕΣ
    ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ
    ΠΛΟΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΩΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ
    ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ Ο ΠΑΟΚ Ο ΑΡΗΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΟΓΟΙ Ο ΣΥΛΟΓΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ Ο ΣΥΛΟΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
    ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΕΜΙΣΕ ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

  2. ειναι πανω απο 800000 κοσμος και ακομα δεν προσηλθαν 200 πουλμαν,το ειπε ο στρατηγος Φραγκος πριν απο ζωντανη μεταδοση

  3. Λαοθάλασσα πνίγει την Κυβέρνηση
    και όλους τους νενέκους
    περαστικά στους δημοσιογράφους
    στους κομμουνιστές
    στους αναρχοάπλυτους και ολους
    όσους νομίζουν οτι ξόφλησαν οι ΕΛΛΗΝΕΣ

  4. … συνέχεια περνά από το μυαλό μου το ΠΩΣ θα μπορούσε αυτή η συσπείρωση να επαναληφθεί και για όλα τα μεγάλα θέματα που έχουν υποβιβάσει την χώρα μας από ηγέτη σε είλωτα . μήπως πρέπει να κρεμάσουμε και μερικούς προδότες με την ευκαιρία ; μήπως πρέπει αυτή η ημέρα να είναι η αρχή της αφύπνησης της χώρας μας ;

  5. Ντροπή σ'όλα τα βρωμοκάναλα, που δεν κάλυψαν αυτή την μεγαλειώδη
    συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη!
    Αίσχος! Στα ανθελληνικά βρωμοκάναλα!

  6. "Παρόντες όλοι οι βουλευτές Βορείου Ελλάδος της ΝΔ"!!!!!!!

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ!!

    ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥΣ!!!

    ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ!!!

    ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΗ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΑΦΕΛΩΝ ΨΩΦΟΔΕΞΙΩΝ ΤΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ!

    ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ, ΕΠΙ 44 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε.!!!

    ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ..

    Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ

    – Πρόδωσε την Κύπρο (που «κείται μακράν»),

    – Νομιμοποίησε τους εκδοροσφαγείς του ΚΚΕ και παρέδωσε την Ελλάδα στη μαρξιστική αριστερά,

    – Καθιέρωσε ως εθνική εορτή το παραμύθι τού Πολυτεχνείου,

    – ΄Εδωσε συντάξεις "εθνικής αντίστασης" στους ξενοκίνητους απάτριδες που έστρεψαν τα όπλα κατά τής ιδίας τής πατρίδος που τους γέννησε και σκότωναν τα Ελληνόπουλα που πήγαν στον Ελληνικό στρατό γιά να υπηρετήσουν την θητεία τους,

    – Φυλάκισε τους έντιμους και πατριώτες αξιωματικούς της 21ης Απριλίου,ανακαλώντας την χορηγηθείσα από τον ίδιο τον αρχηγό της,ψευτοεθνάρχη Καραμανλή, αμνηστεία, κάτι το οποίο αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία!

    – Διέλυσε τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας,

    – Αφελλήνισε την Παιδεία,

    – Λεηλάτησε μαζί με την "παρέα Πάγκαλου" την εθνική οικονομία,

    – Έθαψε τον εθνικό πλούτο (πετρέλαια) κ.τ.λ., κ.τ.λ.,

    -Επέτρεψε στην ασύδοτη αριστερή προπαγάνδα να παραχαράσση και να διαστρεβλώνη την Ιστορική Αλήθεια, κρατώντας φιμωμένη επί 40 χρόνια την πατριωτική παράταξη, στην οποία δημιούργησε ψεύτικες ενοχές. Και όταν οι σοσιαλκομμουνιστές εκραύγαζαν το σύνθημα «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά»,αυτό το αισχρό κόμμα που καρπωνόταν τις ψήφους της δεξιάς,δεν τους απάντησε ούτε μία φορά πώς, η Δεξιά ήταν αυτή που ξαναέχτισε τα ερείπια που άφησε πίσω της η Σλαβόδουλη λαίλαπα τού "Κόμματος τού Εγκλήματος και τής Προδοσίας"!

    – Συνεργάστηκε με την Εγκληματική Οργάνωση τού Πασόκ, συνεχίζοντας τα εθνοκτόνα μνημόνια και το ξεπούλημα της χώρας στους διεθνείς τοκογλύφους και εξαθλίωσε τον Ελληνικό Λαό!

    -Προστάτεψε από την Δικαιοσύνη τους Εθνικούς Ολετήρες του Πασόκ, οι οποίοι ευθύνονται για σωρεία σκανδάλων (υποβρύχια,λίστα Λαγκάρντ,siemens,επιβολή του Δ.Ν.Τ. κ.α.)

    -Ξεπούλησε το Αιγαίο στους Μογγόλους «κουμπάρους» τών Καραμανλο-Παπανδρέων και το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς!

    -Ακολουθώντας Σταλινικές πρακτικές, σε συνεργασία με επίορκα στελέχη της Δικαιοσύνης, ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ τον Αρχηγό,τους μισούς βουλευτές και πολλά στελέχη της Χρυσής Αυγής, επειδή έχανε τους πατριώτες ψηφοφόρους,οι οποίοι συνειδητοποίησαν πώς το κόμμα που ψήφιζαν επί 40 ολόκληρα χρόνια,αποδείχθηκε πιο αριστερό και από το ΚΚΕ!!

    -΄Εγινε «ουρά» των ψυχικά λεπρών διεθνιστοκομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ, ψηφίζοντας το τρίτο μνημόνιο, την χορήγηση της Ελληνικής ιθαγενείας στους αφροασιάτες λαθροεισβολείς, την ανέγερση τεμένους, το σύμφωνο συμβιώσεως των ομοφυλοφύλων, το νομοσχέδιο για την.. αλλαγή φύλλου(!!) και την αναγώριση «τουρκικής μειονότητος» στην Θράκη μας!

  7. Η «ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ» ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟ 2008 ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

    Στις 3 Απριλίου 2008, ο τότε πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ξεκαθάρισε την ελληνική θέση ως εξής:

    «ΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ, ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ.

    Η ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ αλλά η γειτονική χώρα δεν θα έχει διαφορετική ονομασία για το εσωτερικό της και διαφορετικό για τις σχέσεις της με την Ελλάδα και τις διεθνείς σχέσεις της, θα ισχύει ergaomnes -έναντι όλων».

    ΔΗΛΑΔΗ, Η «ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ» ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΟΠΩΣ: «ΆΝΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», «ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΚΑΙ «ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»!

    Δηλαδή, τις ίδιες ακριβώς που είναι σήμερα στο τραπέζι!

    ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΧΩΡΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!!!!

    ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

  8. Πουλημενα βρωμοκαναλα,ντροπη.Ενα βρωμοκαναλο στις 2,00 περιπου ειπε οτι ηταν περιπου 35.000 και τωρα ακουω πανω απο 500.000 χιλιαδες.Εντολοδοχοι ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ.

  9. Ντροπή. Στο συλλαλητήριο ήταν πολύ πάνω από 500.000 ευπρεπείς πολίτες – πολλοί μιλούν και για 800.000- και η ΕΡΤ1 στη Κεντρικό δελτίο ειδήσεων μιλά για 90.000.
    Πολύ "αντικειμενική" πληροφόρηση μας παρέχουν. Αίσχος.
    Άσε που τα περισσότερα και μεγαλύτερα πολιτικά κόμματα καταφέρθηκαν εναντίον του συλλαλητηρίου – το καθένα με τον τρόπο του.
    Και πως να ξεχάσουμε την υπερ-προβολή του παρακράτους του δημιούργησε ότι επεισόδια δημιούργησε.
    Δηλ. όλος ο μηχανισμός προπαγάνδας και παραπληροφόρησης στο ζενίθ.
    ΑΙΣΧΟΣ!

  10. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΡΡΩΣΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΩΝ ΤΗΣ

  11. Συγνώμη τώρα αλλά η φωτογραφία σας κάνει να πιστεύετε ότι ήταν 500.000; δουλευόμαστε. 100.000 και πολύ λέμε. Ναι, ήταν μια μεγαλειώδης συγκέντρωση δεν αντιλέγει κανείς αλλά όχι και 500.000. Σιγά μην ήταν και 1.000.000 όπως ήταν το 1992. Ούτε κατά διάνοια.

  12. Εγώ ήμουν εκεί, σύντροφε, τους μέτρησα, ήταν ακριβώς 83 άτομα ! Μη μου πείτε ότι δεν ξέρω να μετράω, γιατί αποφοίτησα από το νηπιαγωγείο με άριστα !
    Το συλλαλητήριο προκάλεσε πολύ πόνο σε όσους εναντιώθηκαν στη μεγαλειώδη αυτή πατριωτική εκδήλωση.

  13. Αφού τους βλέπετε να μειώνουν τον αριθμό των πατριωτών στην εκδήλωση αυτή, αυτό σημαίνει ότι πόνεσαν και μάλιστα πολύ. Ας τους ευχηθούμε περαστικά.

  14. @11.00 ΄Οχι μεγάλε ούτε 499.999 ήταν ούτε 83. ΄Επεσες έξω και στα δύο νούμερα. Περίπου 100.000 ήταν. Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Ούτε κατά διάνοια το 1.000.000 που ήταν το 1992. Σας προξενεί πόνο αυτή τη σύγκριση αλλά τι να κάνουμε; ΄Ετσι είναι. 100.000 Ελληνες από όλη την Ελλάδα ενδιαφέρθηκαν να έρθουν στο συλλαλητήριο. (Δεν είναι μικρός ο αριθμός αλλά δεν είναι και καθοριστικός). Οι υπόλοιποι; ΄Αγνωστες οι βουλές των υπολοίπων.

  15. Αφού τους βλέπουμε με αγωνία να προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο κόσμος που μαζεύτηκε σήμερα στην Θεσσαλονίκη πλησίαζε τον αριθμό του κόσμου που είχε μαζευτεί το 1992 πάει να πει ότι δεν έμειναν καθολου ικανοποιημένοι με τους 100.000 που μαζεύτηκαν. Περίμεναν πολύ περισσότερους.

  16. 11.16
    Εμείς είμαστε ενθουσιασμένοι. Το πρόβλημα το έχεις εσύ που ως αντίθετος σ' αυτήν την πατριωτική εκδήλωση, δεν ένιωσες τι εστί αγάπη προς την πατρίδα και τι εστί πατριωτικός ενθουσιασμός.

  17. TO EGRAPSA APO TOYS PROTOYS META TIN DIALISI POS I SIMETEXONTES ITAN ANO TON 2.000.000 EKATOMIRION APO OLI TIN ELLADA!!!!!!!!!!!!!!!!!! GIA TOYS MOGOLOEBREOYS MORI NA ITAN KE 100 DIOTI DEN TOYS ARESE AFTO POY EGINE KR IDIETERA STON MOGOLOEBREOMASONO IERONIMO POY INE KE O PRAGMATIKOS KIBERNITIS TIS ELLADOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O TSIPRAS INE GIA NA EKTELI ENTOLES TOY EBREOMASONOY IERONIMOY!!!!!!!!!!!!!!!!! LIPON AFTI INE I PRAGMATIKI ALITHIA ANO TON DIO EKATOMIRION ITA STI THESSALONIKI I ELLINES!!! KE ARKETES DEKADES EBREOMASONI!!!!!! I PLIOPSIFIA TON RASOFORON EBREOMASONI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  18. Καλά εσύ ξεπέρασες και τον εαυτό σου σε τερατολογίες. Πολύ ανέβηκες μέσα σε τόσες λίγες ώρες απ' τα 499.999 άτομα. Αλλά ρε αλαφροΐσκιωτο χαϊβάνι, περίμενες ως τις 2.54 π.μ. για να μπεις να γράψεις ότι ηταν δύο εκατομμύρια οι συγκεντρωμένοι; Πιο πριν δεν τους έβλεπες τόσους ε; Χρειαζόσουν γερή δόση απ' αυτό που πίνεις κι ευτυχώς δεν μας δίνεις για να τους δεις τόσους πολλούς.Αν το άφηνες όμως λίγο ακόμη θα τους έβλεπες και δεκατρία εκατομμύρια. Pas mal pas mal. ΄Ετσι είναι. Τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα μεγαλύτερα εθνίκια.

Comments are closed.