Πολάκης για συλλαλητήριο: Νοσταλγοί της Χούντας, τρελαμένοι του αρχαίου ελληνικού πνεύματος

Ξημερώματα Δευτέρας (22.01.2018) με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης “αποτύπωσε” τις σκέψεις του σχετικά με το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

«Τώρα που καθίζει ο κουρνιαχτός μερικές ψύχραιμες εκτιμήσεις». Με αυτή τη φράση ξεκίνησε το κείμενό του ο Παύλος Πολάκης. Έγραψε ότι στο συλλαλητήριο (που είχε κόσμο αλλά όχι στα επίπεδα του 1992) για τη Μακεδονία συμμετείχε και κόσμος που δεν ήταν ακροδεξιός. Έβαλε όμως στην «εξίσωση» και ένα μεγάλο «αλλά».

«Αλλά τον τόνο τον έδωσαν νοσταλγοί της χούντας, τρελαμένοι του αρχαίου ελληνικού πνεύματος, οι ομάδες των μεταφερόμενων χρυσαυγιτών, ένα σκοταδιστικό τμήμα της εκκλησίας με Άνθιμους και Αμβρόσιους», συνέχισε.

Πολάκης κατά ΝΔ (και) για το συλλαλητήριο

Φυσικά, δεν έλειψαν και τα πυρά στη Νέα Δημοκρατία σχετικά με το συλλαλητήριο. Ο Παύλος Πολάκης έκανε λόγο για «προσπάθεια τμήματος της Νέας Δημοκρατίας να στήσει μια «σοβαρή Ακροδεξιά «με Φαήλους, Σαμαράδες, Γεωργιάδηδες και στρατηγούς τύπου «ας φωνάξουμε ζήτω οι ειδικές δυνάμεις» με μια λογική τύπου «που είναι ένας λοχίας να μας σώσει»».

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας εξαπέλυσε και προσωπική επίθεση στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη. Τον κατηγόρησε πως υποδαύλισε σιωπηρά ή φανερά το όλο γεγονός. «Έχοντας ξεμείνει από πολιτικά καύσιμα και βλέποντας τη χώρα να βγαίνει από το πηγάδι των μνημονίων ενέταξε τη ιστορία της διαπραγμάτευσης με τα Σκόπια στο σχέδιο της αριστερής παρένθεσης ελπίζοντας σε «ατύχημα » στην κυβερνητική πλειοψηφία».

«Άλλος αναγνώρισε τα Σκόπια ως Μακεδονία»

Και ο Παύλος Πολάκης συνέχισε γράφοντας πως «ο πρώτος που αναγνώρισε τα Σκόπια ως Μακεδονία ήταν ο γερό Καραμανλής, ο πρώτος που υπέγραψε την αναγνώριση ως υπουργός Εξωτερικών ήταν ο Σαμαράς, ο πρώτος που μίλησε για ονομασία που θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία ήταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης».

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας διεμήνυσε ότι η κυβέρνηση θα διασφαλίσει τα συμφέροντα της χώρας και θα αποκλείσει τον όποιο κίνδυνο αλυτρωτισμού.

loading...

12 thoughts on “Πολάκης για συλλαλητήριο: Νοσταλγοί της Χούντας, τρελαμένοι του αρχαίου ελληνικού πνεύματος

  1. «ο πρώτος που αναγνώρισε τα Σκόπια ως Μακεδονία ήταν ο γερό Καραμανλής, ο πρώτος που υπέγραψε την αναγνώριση ως υπουργός Εξωτερικών ήταν ο Σαμαράς, ο πρώτος που μίλησε για ονομασία που θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία ήταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης».

    Σε αυτή τη παράγραφο δεν έχει άδικο ο ανθέλληνας Κρητικός…Δυστυχώς!

  2. λαγός τη φτέρη έσειε κακό της κεφαλής του…….

  3. Aφού οι Συριζαίοι με μπροστάρη το…γιδοβοσκό υπουργό είναι πιο…Ελληνες απο τους προηγούμενους,γιατί αποδέχονται τον όρο "Μακεδονία" στην ονομασία του κράτους των Σκοπίων και απέχουν απο τα συλλαλητήρια;;;

  4. ΧΛΙΜΙΤΖΟΥΡΑ ΛΑΛΑΚΗ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗ ΦΑΣ ΚΑΜΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΑΝ ΘΑ ΠΑΣ…….

  5. Δεν έχει άδικο άρα συμφωνεί και μένει η υπογραφή. Οπως τότε που έλεγαν "ο Σαμαράς άνοιξε τα σύνορα" αλλά δεν τα έκλεισε μετά κανείς από αυτούς που φώναζαν.

  6. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΘΙΑΣΩΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ, ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ!!

  7. TO THEMA ME TA SKOPHIA PREPI NA LITHI SINDOMA. TORA TI ONOMA THA VRUN AS TO PUN KAI MOTHER FACKER.DEN MAS ENDIAFERI.

  8. Μας πήρανε αμπάριζα πατριώτες,μας χτυπούν απο παντού,Μακεδονία,Θράκη,Νησιά,'Ηπειρο,Φοροκαταιγίδες,Παιδεία,Ιατρική Περίθαλψη και Θρησκεία!
    Είδα στον δρόμο ανθρώπους να μονολογούν,να παραπατούν και να βρίζουν.
    Είδα στο αστικό ανθρώπους αμίλητους,αδιάφορους,σκεπτικούς με ζόμπι απλανές βλέμμα.
    Είδα τα παιδιά του ΕΠΑ.Λ να μοιράζονται στα τέσσερα ένα κουλούρι και σφίχτηκε η καρδιά μου!
    Είδα τον περιπτερά της γειτονιάς μου να κλαίει δείχνοντας τις άδειες τσέπες του στον πιστωτή του.
    Είδα τον κρεοπώλη να κάθεται στο γραφείο του μαγαζιού του στηριγμένος πάνω στους αγκώνες του
    να πιάνει απεγνωσμένος το κεφάλι του.
    Είδα τον ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων να τακτοποιεί τα ήδη τακτοποιημένα εργαλεία του με σκυφτό το κεφάλι.
    Φυτοζωούμε,είμαστε νεκροί,έχουμε παραλύσει,είμαστε στα πρόθυρα της Βενεζουέλας.

    Η μόνη λύση ένα διαρκές Πανελλήνιο συλλαλητήριο,μέσα στο κρύο,μέσα στη ομίχλη,μέσα στη βροχή για ένα πιο αξιοπρεπές αύριο,για να γελάσουν τα χείλη των παιδιών μας.

    Μια ύστατη προσπάθεια πριν τη τελευταία ανάσα μας.

    Εμπρός πατριώτες,εμπρός Χριστιανοί η πλατεία είναι εκεί μας περιμένει.

  9. ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ????ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΕ ΚΡΗΤΙΚΕ . Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΑΣ .ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ. ΞΑΝΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΥΡΙΖΑ

  10. ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΕ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ .ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΑΡΙΣΤΡΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΦΙΜΟΣΕΤΑΙ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΞΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΜ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΓΚΟΣ ΤΩΝ 500 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ Ε,ΤΟΤΕ ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ .ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΨΑΤΕ ΣΕ ΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ

  11. ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ

  12. megaliteri hounta re minara apo tin dikias sas den yparhei.marioneta eisai ti allo tha peis ai skountixou,mas ta prixate ola auta ta hronia.

Comments are closed.