Λεβέντης: Είμαι σφόδρα αντίθετος στο Νόβα Μακεντόνια

Η κυβέρνηση πρέπει να αλλάξει τακτική και να ξεκινήσει διαπραγμάτευση από μηδενική βάση, είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων

«Ο Αλέξης Τσίπρας μου είπε ότι το όνομα που κυκλοφορεί στις πρεσβείες, είναι το Νόβα Μακεντόνια», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων
Να ξεκινήσει η διαπραγμάτευση για το Σκοπιανό απο μηδενική βάση, ζήτησε από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Λεβέντης τόνισε πως «αν η διαπραγμάτευση ξεκινάει από τη βάση ότι κουραστήκαμε, δεν αντέχουμε, πρέπει να λυθεί, να δώσει το “Νόβα Μακεντόνια”, θα είμαι σφόδρα αντίθετος. Αν ο κ. Τσίπρας αλλάξει τακτική και γίνει η διαπραγμάτευση από μηδενική βάση, εκεί θα είναι όλη η Ελλάδα μαζί του, και εγώ πρώτος».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δήλωσε ότι ο πρωθυπουργός του είπε πως ο Κώστας Καραμανλής στο Βουκουρέστι, είχε προτείνει το όνομα «Σκόπια – Μακεδονία» και του αποκάλυψε ότι «κακά τα ψέματα, το όνομα που κυκλοφορεί στις πρεσβειες, είναι το “Νόβα Μακεντόνια”».
«Ζητάω μια μεγάλη κυβέρνηση εδώ και 2,5 χρόνια, γιατί ήξερα ότι θα χρειαστούμε τη συναίνεση. Και ήρθε η ώρα», πρόσθεσε και κατέληξε λέγοντας: «Οι μετακινήσεις των βουλευτών είναι ένα αισχρό φαινόμενο που υπήρχε πάντα». Όποιος προδίδει την εντολή του λαού, θα κλαίει τη νύχτα των εκλογών».

loading...