Μπροστά σε έναν καινούριο χρόνο – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

“Κανένα αύριο δεν είναι ίδιο με το σήμερα!”

“Απ’ έξω μαυροφόρ’ απελπισιά,
πικρής σκλαβιάς χειροπιαστό σκοτάδι …


… κι ανατριχιάζει ακούοντας καθείς
προφητικά τα λόγια του δασκάλου
με μια φωνή βαριά.
«Μη σκιάζεστε στα σκότη! Η λευθεριά
σαν της αυγής το φεγγοβόλο αστέρι
της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει».”

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΟΛΕΜΗΣ

Η “μαυροφόρα απελπισιά” έχει κυριολεκτικά πλακώσει την ψυχή του Λαού μας, που μέσα στην ανέχεια, στην δυστυχία που έφεραν οι πολιτικές των μνημονίων, του ΠΑΣΟΚ, της Ν.Δ., του ΣΥΡΙΖΑ και των λακέδων του και ταυτόχρονα ζώντας μέσα σε μία έρημο Ιδανικών, χωρίς Πίστη σε Θεό και Πατρίδα, μοιάζει σαν θλιβερό ναυάγιο στην μέση ενός ωκεανού, χωρίς ελπίδα, χωρίς προσμονή από πουθενά. Λείπουν τα προφητικά τα λόγια του δασκάλου που θα κάνουν έναν ολόκληρο Λαό να ανατριχιάσει και να πιστέψει στο φεγγοβόλο αστέρι που θα φέρει το ξημέρωμα από μια ατέλειωτη νύχτα.

Έργο δύσκολο, έργο βαρύ να παραμένεις όρθιος ανάμεσα σε ερείπια και πραγματικά δύσκολη η θέση αυτών που Πιστεύουν να προσπαθούν να μεταλαμπαδεύσουν την Πίστη τους σε καρδιές νεκρωμένες από Μεγάλες Ιδέες και Αξίες!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟ 2017

Μας λένε ότι ήλθε η εποχή της φτώχειας και είναι λογικό να συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν. Ε, λοιπόν, μας λένε ψέματα! Όπως ανακοινώθηκε από τον δείκτη “Bloomberg Billionairs Index” οι 500 πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο το 2017 έγιναν ακόμη πλουσιότεροι κατά ένα τρισεκατομμύριο δολάρια, τρεις φορές δηλαδή το χρέος της Ελλάδος! Συνολικά, η περιουσία τους αυξήθηκε κατά 23% μέσα στον χρόνο που πέρασε και ανήλθε στο μυθώδες ποσό των 5,3 τρισεκατομμύριων δολαρίων! Είναι προφανές ότι ευρισκόμεθα ενώπιον της μεγαλύτερης απάτης των παγκόσμιων τοκογλύφων στην ιστορία της ανθρωπότητος και βεβαίως, αυτό που συμβαίνει σε ολόκληρο τον κόσμο συμβαίνει και στην Ελλάδα, όπου και εδώ οι πλούσιοι έγιναν πλουσιότεροι και οι πτωχοί πτωχότεροι.

Μέσα σε συνθήκες αντίξοες, θύματα μίας τερατώδους πολιτικής σκευωρίας και έχοντας να παλέψουμε ενάντια σε ένα ολόκληρο πολιτικό σύστημα, δώσαμε τον αγώνα μας με απαγορεύσεις, διώξεις, αποκλεισμούς. Ιανουάριος του 2017 και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τίμησε και πάλι τους μεγάλους νεκρούς των Ιμίων. Το κράτος και αυτήν την φορά, έχοντας στο πλευρό του παρακρατικές συμμορίες αναρχοκομμουνιστών, απαγόρευσε στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να πραγματοποιήσει την συγκέντρωσή της στο μνημείο των Ιμίων στην Πλατεία Ρηγίλλης. Μέσα στον παγωμένο ουρανό του Γενάρη υψώθηκαν οι δάδες προς Τιμήν των Εθνομαρτύρων στην Λεωφόρο Μεσογείων. Τον Φεβρουάριο απαγορεύτηκε από την ΕΡΤ η καθιερωμένη ομιλία μου κάθε μήνα στην κοινοβουλευτική ομάδα.

1Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017: ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Την 25η Μαρτίου ήμουν στην Θεσσαλονίκη και τίμησα μαζί με τους Συναγωνιστές μας της Βορείου Ελλάδος την Εθνική μας επέτειο. Παρόντες τον Μάιο -την 19η και την 29η του μηνός- σε μεγάλες εκδηλώσεις για την γενοκτονία των αδελφών μας του Πόντου και για την Άλωση της Βασιλεύουσας των Πόλεων, της Πόλεως των ονείρων μας, της Κωνσταντινουπόλεως. Τον Ιούνιο εκδήλωση στην Θράκη από βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ενάντια στα σχέδια των πρακτόρων της Τουρκίας, που αλωνίζουν ανενόχλητοι στην περιοχή. Ιούλιος του 2017 και στο κέντρο των Αθηνών έγινε μια πορεία για τον πατέρα του Ελληνικού Εθνικισμού, τον Ίωνα Δραγούμη. Αρχές Σεπτεμβρίου στις Θερμοπύλες και ύστερα στην Θεσσαλονίκη, όπου και πάλι η σταλινική ΕΡΤ απαγόρευσε την μετάδοση της συνεντεύξεως Τύπου, την οποία έδωσα. Τον Οκτώβριο εγκαίνια και εκδήλωση στον πολυχώρο Μεσογείων για το ΟΧΙ του Ιωάννου Μεταξά. Νοέμβριος του 2017, ομιλία δική μου στα Τρίκαλα και αντισυγκέντρωση παρακρατικών της αριστερής εξουσίας και εκδήλωση για το Μακεδονικό βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Έδεσσα.

Μα πάνω απ’ όλα τον Νοέμβριο στην πρώτη του μηνός χιλιάδες δάδες έστρεψαν τις φλόγες τους προς τον ουρανό, τιμώντας την μνήμη των δυο Παλικαριών μας, που έπεσαν, φυλώντας Θερμοπύλες στα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Λεωφόρο Ηρακλείου το έτος 2013. Ελάχιστες είναι οι εκδηλώσεις που ανέφερα και πολύ περισσότερες αυτές που παρέλειψα, δεν χωρούν σε μια σελίδα. Και όλα αυτά μέσα σε κλίμα τρομοκρατίας. Και ήταν 31 Μαρτίου του 2017 όταν θρασύδειλοι παρακρατικοί αλήτες της αριστεράς επιτέθηκαν με βαριοπούλες στα κεντρικά μας γραφεία στην Λεωφόρο Μεσογείων. Και η αστυνομία που βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής δεν ήλθε… Δυνάμεις της αστυνομίας ήλθαν μετά από μισή ώρα και σύλληψη καμία! Και τον Ιούνιο δολοφονική επίθεση στα γραφεία μας στον Ασπρόπυργο με τρεις τραυματίες ανάμεσα στους οποίους και μία Συναγωνίστρια, της οποίας της έσπασαν το χέρι με σφυρί. Κανένα κόμμα δεν καταδίκασε την επίθεση. Αυτή είναι η “δημοκρατία” τους…

“ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!”

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, Υπερήφανοι Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες, ένας χρόνος πέρασε, ένας χρόνος έρχεται, εύχομαι σε όλους σας τα καλύτερα, εύχομαι καλούς αγώνες για μια Ελεύθερη πραγματικά Πατρίδα. Αγώνες για Πίστη, Ελλάδα, Ελευθερία, για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω, για να αποκτήσει και  πάλι το Μεγάλο μας Έθνος την χαμένη του Αξιοπρέπεια και Τιμή. Χρόνους πολλούς “Ελεύθεροι-Πολιορκημένοι”, σε πλήρη απαγόρευση κατ’ ουσίαν από ένα σάπιο και διεφθαρμένο σύστημα, στο οποίο απλά αλλάζει ονόματα η εξουσία και όχι ουσία, βλέποντας την Πατρίδα μας να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, νοιώθουμε βαθειά το Χρέος και το Καθήκον, έχοντας πλήρη επίγνωση πως η μοναδική ελπίδα αυτού του Έθνους είμαστε ΕΜΕΙΣ, οι “Τελευταίοι Πιστοί”, οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισες σε κάθε γωνιά της Ελλάδος, στην σκλαβωμένη Κύπρο μας και στην Βόρειο Ήπειρο, στην Ομογένεια, σε κάθε γωνιά αυτού του πλανήτη, όπου κτυπούν αδούλωτες Ελληνικές καρδιές.

Το τελευταίο πολιτικό γεγονός αυτού του χρόνου ήταν το περίφημο “κοινωνικό μέρισμα”, το οποίο όπως πληροφορηθήκαμε εισέπραξαν στην Ελλάδα αλλοδαποί από 172 εθνικότητες! Αν σκεφτεί κανείς ότι ο ΟΗΕ έχει 194 μέλη-κράτη, μας λείπουν μόνον 22 για να γίνει η Ελλάδα κυριολεκτικά ΟΗΕ!

Και κοντά σε αυτό, ο Ερντογάν να καταθέτει την ημισέληνο στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου, βεβηλώνοντας τα Ιερά και τα Όσια τους Τάφους των Πολεμιστών μας μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα. Κατέθεσε στέφανο με την ημισέληνο σε ένα Μνημείο όπου πάνω του είναι χαραγμένες οι μάχες: “Σαραντάπορος, Γιαννιτσά, Μανωλιάσσα, Μπιζάνι, Αϊδίνι, Φιλαδέλφεια, Κιουτάχεια, Δορύλαιον, Αφιόν Καραχισάρ, Σαγγάριος, Κάλε Γκρότο, Κύπρος 1974.” Μάχες στις οποίες Ελληνόπουλα έδωσαν την ζωή τους πολεμώντας ενάντια στην ημισέληνο. Για το γεγονός αυτό τους είπα κατάμουτρα στην Βουλή “ντροπή σας” και κανένας δεν απήντησε.

Συναγωνιστές, Συναγωνίστριες Ένας χρόνος φεύγει, ένας χρόνος έρχεται. Φεύγει ένας χρόνος γεμάτος ραγιαδισμό, υποτέλεια και μικροπρέπεια και έρχεται ένας χρόνος που ευχόμαστε να είναι διαφορετικός, να είναι γεμάτος Πίστη, Πατρίδα, Αγώνες για Ελευθερία και Εθνική Αξιοπρέπεια.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

loading...

10 thoughts on “Μπροστά σε έναν καινούριο χρόνο – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

  1. ΛΟΓΙΑ ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ!!!!

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ!!!
    ΠΑΝΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ!!

  2. Σήμερα θεωρείται κακό να μιλάει κάποιος για Πατρίδα και Έθνος.
    Ζούμε σε χρόνια παρακμής.

  3. Όλοι νοήμονες αντιλαμβάνονται, γιατί πρέπει να εκλέγουμε πατριώτες ως κυβερνήτες.

  4. Μετά την χούντα, στα χρόνια δηλαδή της μεταπολίτευσης, η Ελλάδα είχε την ατυχία να γευθεί τη διαφθορά και την εξαθλίωση.

  5. Πόσο δημοκρατίες είναι οι σημερινές δημοκρατίες;

  6. ΕΚΔΟΣΕΙΣ Ο ΣΑΝΟΠΩΛΗΣ"ΟΙ Γ@ΜΗΜΕΝΟΙ ΒΑΨΩΜΑΛΛΙΑΔΕΣ και οι Π..ουτ..εs τουs"
    Κατω απο τιs σκοτεινεs σχαρεs σκεπασμενεs
    με καθε λογηs βοθρολυμματα σε μια συραγγα
    με βρωμονερα σκουπιδια αιδοιοπανα κυλοτεs
    ο κοντοs φυγοποινοs φυγοδικοs μαυριδεροs
    ξεδοντιαρηs ελεεινοs βρωμιαρηs σιχαμεροs
    το αρχιλαμογιο αρχιαπατεωναs τηs βαιτσαs
    στον υπολογιστη του γραφει και ολο γραφει
    ρευμα παιρνει απο την Π@ΥΤΣΑ του κυρ Φωτη
    και ολο στον κ@λο τηs τον βαζει πρωτη πρωτη
    μα ειναι η ταση δυνατη αλλα τηs αρεσει κι η Ψ@λη
    κι ετσι η ρουγκλιου ο πατοs τηs κανει τσιου τσιου
    ο Πσωρογιδαs μεγισταναs τηs κουραδαs πομφολυγεs
    κλανιεs αμολαει και συχνα την κ@λοτρυπιδα του
    κοιταει και ολο μονολογαει κ@λε μου πωs καταντησεs
    απο την Ψ@λαρα του κουμπαρου που σου εκανε μια τρυπα
    ναααααααααααααααααααααααααα μεγαλη σαν του φαρου….
    σαν του περιστεροχεσμενου τιs πορδεs και ολοι τηs
    φωναζουνε αΝΝΟΥΛΑ πουσαι για να δειs τον ερωτυλο πωs τον Γ@μησε ο Καδηs!!!
    Δυο Π@υτανεs εβγαλε ετουτη εδω η φυση η μια κατακοκκινου απο το πολυ Γ@μησι!!!!!!!!!!!
    Η αλλη η μικροτερη Π@υτανα την κ@λοτρυπιδα τηs την εκανε μουσειο οι επισκεπτεs ηταν παρα πολυ και ετσι τον κ@λο τηs τον κανανε ΜΠΟΥΡΙ!!

  7. ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ…ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΞΕΥΤΙΛΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ….ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!

  8. αααααααααααααααχαχαχαχαχα
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    χαχαχαχαχαχαχαχααααααχαχαχα
    εγραψες!!!!!!!!!!

Comments are closed.