ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΕΡΙ "ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ"

ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ  ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ, ΜΕ ΑΡΧΗ ΑΞΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΠΡΟΣΙΔΟΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ  ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ Ή ΝΕΟ-
ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ (ΕΝΤΑΞΗΣ,  ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ, ΓΛΩΣΣΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ, ΙΣΟΤΗΤΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ Ή ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΩ ΚΑΠΟΙΑΣ ΠΡΟΦΑΣΗΣ ΠΕΡΙ "ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ") .
ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ  ΔΙΕΝΕΞΗΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟ (ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ) ΕΘΝΟΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΙΚΟΥ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ, Ο ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΙΓΟΜΕΛΕΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΝΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ  ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ  ΑΞΙΩΝΕΙ Η "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΉ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ" ΚΑΙ Η ΠΛΑΣΤΗ "ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ" ΤΟΥ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΜΟΎ". ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΑΞΙΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΔΙΑΦΥΓΕΝΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΒΑΡΔΑΣΚΑ. Η ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ Ο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΜΌΣ" ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ-ΚΟΜΜΑΤΩΝ-VMRO -ΕΜΕΟ ΑΝΑΜΕΜΕΙΓΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΤΙΤΟ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΩΣ ΠΟΛΕΜΟ ΔΗΘΕΝ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ.

Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΚΟΠΙΩΝ ΜΕ ΣΛΑΒΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΙΔΙΩΜΑ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΕΘΝΟΤΙΚΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑΚΟ ΝΑ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΑΝ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΥΠΛΗΘΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΞΙΩΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕΣΩ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, Ή ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΠΙΠΛΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΘΝΟΤΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ" ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥΠΛΟΚΗ ΔΙΝΗΤΙΚΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΔΑΦΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΑΥΣΗΣ ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΜΕΣΩ  ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΕΘΝΟΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΒΑΣΕΙ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΩΝ Ο.Η.Ε. ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΠΙΣΤΡΈΦΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΑΡΧΟΥΣΑ, Ή ΕΠΙΘΕΤΙΚΌΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ. ΟΙ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΙ΄ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΟΥ ΝΕΟΦΑΝΟΥΣ ΕΘΝΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΩΣ "ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ" ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΘΕΜΕΛΕΙΩΔΩΣ ΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΘΝΟΣ-ΚΡΑΤΟΣ (ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΛΟΓΩ POLITICAL CORECTNESS ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ  ΔΥΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ Ή ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ". ΒΕΒΑΙΑ... Η ΣΥΝΟΧΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ ΧΡΗΣΙΜΗ.)
Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΝΤΑΡ ΘΑ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΩΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ) ΕΘΝΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΗΡΗΞΗ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ  ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ (ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ). 61/295 της 13ης Σεπτεμβρίου 2007 (2) Βλ. ψήφισμα 2200 A (XXI), παράρτημα.  (3) A/CONF.157/24 (μέρος Ι), ΚΕΦ.  III.
(4) το ψήφισμα 217 A (III).
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗ ΕΚΔΟΧΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ,  ΔΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ  (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΦΙΔΡΟΜΟ "ERGA OMNES") ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Ο ΖΑΕΦ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ "ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ"  ΚΑΙ ΤΗΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ" ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΥΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ  ΘΑ ΚΑΘΑΙΡΕΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΠΩΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΚΕ ΤΑ "ΑΛΥΤΡΩΤΑ" ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΑΡΝΤΑΡ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ... ΑΛΛΑ  ΜΕΣΩ ΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΥ ΩΣ "ΑΥΤΟΧΘΟΝΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ" ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΥΠΟΥΛΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΙΕΝΕΞΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥ.

ΥΓ. ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ  ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΤ. 49 ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ. ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΕΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Ή ΥΠΕΡΣΚΕΛΙΖΕΤΑΙ ΕΚ ΤΗΣ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΙΑΣ.


"Εμπεδοκλής"

Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]