Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΚΡΙΖΑ ΖΩΝΗ: ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Της Λέττας Καλαμαρά …
Προκλητικός και απόλυτος ο Σκοπιανός Πρωθυπουργός καθόρισε τον ένα και μοναδικό όρο, την κόκκινη γραμμή του, για να αποδεκτεί την οποιαδήποτε λύση. Μακεδονία και τίποτα άλλο. Βόρεια, Νότια, Άνω, Νέα το αφήνει στην διακριτική μειοδοσία των Ελλήνων πολιτικών.

Αντιφατικός και διπρόσωπος μάς έδωσε μία καλοστημένη παράσταση με μόνο ένα σκοπό. Να ανακοινώσει ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τα υποψήφια ονόματα, δηλαδή το ήδη συμφωνημένο όνομα που θα διατηρήσει τον αλυτρωτισμό της Βόρειας γείτονος επ’άπειρο.

Το Κράτος μου «Μακεδονία», τόνιζε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή του ο Σκοπιανός Πρωθυπουργός, η συνταγματική μας ονομασία, συνεχώς αντηχούσαν στο φόντο της σκοπιανής σημαίας και της αντίστοιχης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην οποία τα Σκόπια δεν ανήκουν. Αυτό που θα ήταν πραγματικά ενδιαφέρον θα ήταν να τον ρώταγε ο συνάδελφος Δήμος Βερύκιος σε ποια γλώσσα μας μίλαγε και διάβαζε τελικά ο συνεντευξιαζόμενος.

Επειδή και το δούλεμα έχει όρια, ο Σκοπιανός Πρωθυπουργός ήταν απόλυτα σαφής σε σημείο μαλιστα που θα ήθελε να συναντήσει και τον Έλληνα Υπουργό Άμυνας κ. Καμμένο και τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Μητσοτάκη για να τους εξηγήσει σε ποιο βαθμό είναι δυνατή η επίλυση του προβληματος και θα είναι θετική και για τις δύο χώρες. Στο βαθμό ασφαλώς που θα περιέχει τον πολλά υποσχόμενο όρο Μακεδονία για πάντα. Αν δεν δεχτούν, ασφαλώς θα μπουν κόκκινες γραμμές που δεν θα οδηγήσουν στην επίλυση του προβλήματος που δημιουργεί η Ελλάδα. Μονά ζυγά δικά τους. Και δυστυχώς, για να τα λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, η ελληνική κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα πουλάει τη χώρα.

Μιλώντας ο κ. Ζάεφ στυγνά για εθνικό συμφέρον μάς παραμύθιασε για ένα πολυεθνικό Κράτος, δεν μας ανέφερε όμως τις εθνότητές του και μας θύμισε τις κοινές αξίες που μοιράζεται με τον Αλέξη Τσίπρα το οποίο μόνο ως ανησυχητικό για την τελική λύση θα μπορούσε να εκτιμηθεί.


Ο Σκοπιανός πρωθυπουργός αναμάσησε το στρατηγικό στόχο της χώρας του πολλάκις, την είσοδο στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ, που οφείλει όμως η Ελλάδα να υπηρετήσει. Προφανώς για ένα μέλλον στο οποίο από κοινού Ελλάδα και Βόρεια Μακεδονία θα μοιραζόμαστε την πολιτισμική κληρονομιά του Μεγάλου Αλεξάνδρου, παραχωρώντας σε μας το Μινώταυρο για να ψάχνουμε το μίτο της νέας εθνικής μας τραγωδίας. Την απώλεια εθνικής ταυτότητας χωρίς πόλεμο, το εθνικό μας «γκριζάρισμα», γιατί απλά και πάλι δεν έχουμε την τόλμη να κάνουμε ότι οι πρόγονοι μας. Να πολεμήσουμε για την αληθεια και να πείσουμε τους εταίρους μας για τις αξίες μας.

Η Βόρεια Μακεδονία, όπως Βόρεια Ιρλανδία, είναι το εθνικό αντάλλαγμα για την πολιτική παραμονή του Αλέξη Τσίπρα στην εξουσία και της προσωπικής του ιδεολογίας: Την «ανελεύθερη δημοκρατία», τη fake δημοκρατία του Βλαδίμηρου Πούτιν που θα δώσει στο καθεστώς του την εξουσία, την αιώνια παραμονή στην Κυβέρνηση και την ασυλία του για τα αμέτρητα εθνικά και πολιτικά εγκλήματα που έχει διαπράξει από το 2015.


Η Ελλάδα θα παραχωρήσει σε ένα Κράτος που κατά τον Πρωθυπουργό του είναι «μικρό χωρίς καμία επιρροή» το στρατηγικό του στόχο. Ασφαλώς κατά τον ίδιο τα τοπωνύμια δεν εχουν αξία. Ποιος να ασχολείται με την Αμφίπολη Αλέξη Τσίπρα, όπως τόλμησε ο Αντώνης Σαμαράς και κατέληξε πολιτικά με ανατρεπτικές Προεδρικές διαδικασίες.

Ασφαλώς και πρέπει να εισέλθει η δημοκρατία των Σκοπίων στους αμυντικούς και διεθνείς οργανισμούς του 20ού αιώνα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εμείς πρέπει να υιοθετήσουμε τους ισχυρισμούς της Κομμουνιστικής Γιουγκοσλαβίας. Δυστυχώς, όπως αποδείχθηκε και από κάποιους «Έλληνες» των Η.Π.Α., πολλοί τελικά δουλεύουν έναντίον των Κρατών, ισχυρών, μετρίων και μικρών καπηλευόμενη το ελληνικό όνομα.

Τέλος και για τα δικά μας ας μας πει ο κ.Κώστας Καραμανλής με τη μεγάλη εθνική του συνεισφορά την πρώτη δεκαετία της νέας χιλιετίας μας και τη σύνθετη ονομασία του για τη Μακεδονία μας. Είναι ο ίδιος Έλληνας ή Σκοπιανός Μακεδόνας; Πόσο Μέγαλο Αλέξανδρο πούλησε στα Σκόπια για να δούμε τελικά αν η Ελλάδα είναι ένα ημιάρτιο οικόπεδο από τη διακυβέρνησή του και δεν το πήραμε χαμπάρι.


Συγχαρητήρια στους 300 της Ελληνικής Βουλής για την εξυπηρέτηση των Σκοπιανών συμφερόντων και την παραχώρηση της Μακεδονίας. Ας είναι περήφανοι για πάντα. Θα υπάρχουν αιώνια άλλοι 300 στις Θερμοπύλες όσο και αν προσπαθούν να τους εξοντώσουν οι εγκέφαλοι της διεθνούς σπείρας που μας διαλύει.

loading...

4 thoughts on “Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΚΡΙΖΑ ΖΩΝΗ: ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

  1. ΤΣΙΠΡΑ, ΚΑΦΕ ΜΕ ΚΟΚΑΪΝΗ ΠΙΝΕΙΣ ?

    ΦΑΙΝΕΣΑΙ …..

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  2. ……………………………
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    23 λεπτά ·

    ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΜΟΣΑΝΤ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ?
    ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ….ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    Γιάννης Καλογερόπουλος
    9 λεπτά ·

    ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑΝΣΥ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ. …. ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 17 – 3 – 2017 ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !
    .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑΣ ΤV ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ?
    … ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ ? .. . . . . . . . . . . ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ???

    ΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΠΑΡΟΧΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ Α. Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ε.ΣΥ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ ?

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΧΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

  3. Καλογερόπουλος
    16 ώρες ·
    ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε4 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    Μου αρέσει!
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    2 2
    Σχόλια
    Δείτε 1 ακόμη σχόλιο
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ( 1.500.000 ) ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ 2016 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 16 ώρες
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΑ 800 ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 400 ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 300 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ??? Η' ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ???? ΡΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΔΕΣ

  4. Με αυτούς που μας κυβερνούν τώρα έχει σειρά η ΑΚΡΟΠΟΛΗ για πούλημα ….

Comments are closed.