Βενεζουέλα: Πεινασμένοι πολίτες πετροβολούν αγελάδα μέχρι θανάτου για να φάνε κρέας (βίντεο)

Στο βίντεο, που έφερε στη δημοσιοτητα γερουσιαστής της αντιπολίτευσης ακούγονται οι άνθρωποι να φωνάζουν «είμαστε πεινασμένοι» ενώ σχηματίζουν ένα κύκλο γύρω από το τρομαγμένο ζώο όπου το πετροβολούν μέχρι θανάτου.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι στην ίδια περιοχή σκοτώθηκαν με τον ίδιο τρόπο και άλλες αγελάδες με τον γερουσιαστή που δημοσιοποίησε το βίντεο να μιλά για 300 ζώα που θανατώθηκαν εκείνη την ημέρα. 

Το περιστατικό σημειώθηκε στο ψαροχώρι Παλμαρίτο την ίδια ημέρα κατά την οποία τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια επεισοδίων.

«Οι άνθρωποι πήγαν σε μια αποθήκη τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης και προκάλεσαν υλικές ζημιές για να πάρουν αλεύρι, λάδι, ρύζι και φιάλες γκαζιού» περιέγραψε την κατάσταση που επικράτησε αυτόπτης μάρτυρας.

Σύμφωνα με τον ίδιο παρόμοια επίθεση σημειώθηκε σε ένα κυβερνητικό σούπερ μάρκετ αλλά και ένα φορτηγό με προμήθειες.

Συνολικά εκτός από τους τέσσερις νεκρούς άλλοι 10 άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Κανείς βέβαια δεν μπορεί να επιβεβαιώσει την γνησιότητα του βίντεο

loading...

4 thoughts on “Βενεζουέλα: Πεινασμένοι πολίτες πετροβολούν αγελάδα μέχρι θανάτου για να φάνε κρέας (βίντεο)

  1. Κι εμείς σαν "χαπατα" πρέπει αυτό να το πιστέψουμε, πως είναι αληθινό και συνέβη, έτσι;

  2. Κάθε γνήσιος αριστερός που σέβεται την παράδοση της Σταλινικής νοοτροπίας,πρέπει να διαφωνεί στην εξαθλίωση των λαών που βρίσκονται κάτω απο κομμουνιστικά καθεστώτα λέγοντας πως όλα αυτά που συμβαίνουν είναι ψέμματα και προβοκάτσια.
    Δυστυχώς,έτσι λειτουργεί ο αριστερός φασισμός.

  3. ΚΙ ΟΜΩΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΛΑΣ ΖΟΥΣΑΝ ΚΑΛΑ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΦΤΩΧΟΚΟΜΕΙΟ.
    ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΑΝ, ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ Ή ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ.
    ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΑΔΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΕΟΥΣ!

    ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!
    ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!

  4. ΠΟΤΕ ΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ.ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΤΟΣΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ.ΣΥΝΕΝΟΗΜΕΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.ΤΑΙΖΟΥΝ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΝΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟ ΚΟΜΑ,Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΛΙΒΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΦΤΑΙΕΙ ΑΠΟΙΚΛΕΙΣΤΙΟΚΑ Η ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ,ΑΘΕΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ.Η ΠΑΣΟΚΟΝΕΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟ,ΩΣ ΥΣΤΑΤΗ ΕΛΠΙΔΑ.ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ.ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΑΦΑΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΞΗΠΗΡΕΤΟΥΝ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΠΩΣ ΟΙ ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ.ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ?ΤΟ ΚΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ.ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ…..

Comments are closed.