Πακιστάν: «Εάν η Ινδία θέλει πυρηνικό πόλεμο τότε θα τον έχει»

Νέα πολεμική δηλώσεων μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν ξέσπασε καθώς το Πακιστάν απείλησε με πυρηνικό ολοκαύτωμα στην περιοχή εάν η Ινδία το θελήσει.

Την αρχή είχε κάνει ο Ινδός Αρχηγός του Στρατού Bipin Rawat ο οποίος είχε πει την Παρασκευή ότι το Πακιστάν απλά μπλοφάρει στο θέμα των πυρηνικών όπλων.

«Θεωρούμε ότι πρόκειται για μπλοφα. Εάν πραγματικά πρέπει να αντιμετωπίσουμε τους Πακιστανούς και αυτή η εντολή μας δοθεί, δε θα πούμε ότι δεν μπορούμε να μπούμε σε πακιστανικό έδαφος επειδή έχουν πυρηνικά. Θεωρούμε ότι η απειλή χρήση τους πρόκειται περί μπλόφας», είπε ο Ινδός αρχηγός του Στρατού απατώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου.

Μια ήμερα μετά τις δηλώσεις του Ινδού στρατηγού ο Πακιστανός υπουργός Εξωτερικών Khawaja Asif εξαπέλυσε επίθεση κατά των δηλώσεων αυτών λέγοντας:

«Θεωρώ τις δηλώσεις αυτές εντελώς ανεύθυνες.  Σε ότι αφορά την πρόσκληση για χρήση πυρηνικών και εάν αυτό είναι που θέλουν τότε είναι καλοδεχούμενοι να δοκιμάσουν την αποφασιστικότητά μας. Η αμφιβολία του Ινδού στρατηγού ξαφνικά θα εξαφανιστεί».

loading...

1 thought on “Πακιστάν: «Εάν η Ινδία θέλει πυρηνικό πόλεμο τότε θα τον έχει»

  1. Αλλίμονο στους ανθρώπους, όταν άνθρωποι σαν τους παραπάνω, αλλά και τον Τράμπ, κυβερνάνε τεράστιες χώρες, και έχουν στα χέρια τους πυρηνικά όπλα!

Comments are closed.