Κουτσούμπας για Σκοπιανό: Να προηγηθεί της ονοματολογίας μια συμφωνία για το απαραβίαστο των συνόρων

«Ενώ η κατάσταση στην ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή συνεχώς επιδεινώνεται, η τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο κορυφώνεται και το Κυπριακό πρόβλημα οδηγείται στην πράξη σε διχοτομική λύση, η περιοχή των Βαλκανίων συνεχίζει να μυρίζει μπαρούτι.
Είκοσι χρόνια μετά την πρώτη αλλαγή συνόρων στην Ευρώπη από τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο, οι διάφορες ιμπεριαλιστικές δυνάμεις αλωνίζουν την περιοχή. Το ΚΚΕ διατρανώνει: Καμία αλλαγή και επαναχάραξη συνόρων»: αυτά τόνισε ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας σε εκδήλωση του κόμματος για τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας.

Αναφερόμενος στο ζήτημα των Σκοπίων υπογράμμισε ότι «πρέπει να προηγηθεί της ονοματολογίας μια συμφωνία για το απαραβίαστο των συνόρων» και υποστήριξε ότι το ΚΚΕ έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του από την αρχή της δεκαετίας του ’90: Τυχόν χρήση του όρου Μακεδονία ή παραγώγου της είναι αποδεκτή μόνο ως γεωγραφικός προσδιορισμός και πρόσθεσε: «Δίνουμε βάρος στα ζητήματα των εγγυήσεων και των προϋποθέσεων, της καταδίκης του αλυτρωτισμού, του εθνικισμού, των αναγκαίων αλλαγών στο Σύνταγμα της γειτονικής χώρας. Να μην υποχωρήσουμε από θέσεις αρχών, κάτω από την πίεση των ΗΠΑ, για άμεση ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ τον Ιούλη».

Απευθυνόμενος στα μόνιμα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ τους παρότρυνε να μην εμποδίσουν «όσους αντιστέκονται στη σφαγή των συντάξεων, στις εργασιακές ανατροπές, στη μεγάλη φοροληστεία». «Ειδικά για τα Σώματα Ασφάλειας, αντιπαλεύουμε το ανορθολογικό σύστημα μεταθέσεων, την καταπάτηση του ωραρίου εργασιας, τους αντιδημοκρατικούς υπηρεσιακούς κανονισμούς», είπε.

Σημείωσε ότι «πρέπει να απομονώσουμε από παντού όλοι μαζί τη ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή, τους υμνητές του Χίτλερ, των Ταγμάτων Ασφαλείας, τους συνεργάτες των κατακτητών και των δικτατόρων» και πρόσθεσε «πατριώτες στρατιωτικοί, αστυνομικοί και απλοί λαϊκοί άνθρωποι, αντιστάθηκαν με τα όπλα απέναντι σε πανίσχυρους στρατούς και συμμετείχαν στη συνέχεια στο ΕΑΜ, στον ΕΛΑΣ κατά την τριπλή κατοχή της χώρας. Αυτοί οι πραγματικοί πατριώτες μαχητές της αντίστασης πρέπει να είναι τα φωτεινά παραδείγματα και για το σήμερα», κατέληξε.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

loading...

4 thoughts on “Κουτσούμπας για Σκοπιανό: Να προηγηθεί της ονοματολογίας μια συμφωνία για το απαραβίαστο των συνόρων

  1. ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕ, ΑΥΤΟ ΤΟ "ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ", ΠΩΣ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ;

    ΜΗΠΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ;

    ΔΗΛΑΔΗ..ΕΤΣΙ:

    Εφημερίς "Ριζοσπάστης" τής 27-6-1925: "Ο Μακεδονικός και Θρακικός λαός διεξάγουν ένα επαναστατικό αγώνα γιά την ελευθερία ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ, αυτός ο αγώνας γίνεται με τo δίκαιο τού πλήρους ΑΥΤΟΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΥΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ"

    ΜΗΠΩΣ ΕΤΣΙ:

    3ο ΄Εκτακτο Συνέδριο τού ΚΚΕ (26-11-1924) : "Ανεξαρτησία στη Μακεδονία και στη Θράκη. Η ντόπια κεφαλαιοκρατία καταπιέζει τις εθνικές μειονότητες στη Μακεδονία και στη Θράκη. Η ελληνική πλουτοκρατία καταδυναστεύει ένα μέρος τού μακεδονικού και θρακικού λαού, κρατώντας με το σίδερο και τη φωτιά τη μακεδονική και θρακική χώρα στην υποταγή της…. Να γιατί αγωνιζόμαστε ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΞΗ…. Ζήτω η εργατοαγροτική επανάσταση τής Βουλγαρίας! ΖΗΤΩ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ!"

    Ή ΕΤΣΙ:

    Ειδικό Φυλλάδιο τού αρχικομμουνιστού Γιάννη Ζέβγου, τού 1934, με τίτλο "Γιατί η επανάσταση στην Ελλάδα θα αρχίση σαν αστικοδημοκρατική",σελίς 32: "Στη Μακεδονία και Θράκη η Ελληνική μπουρζουαζία υποδούλωσε ξένες εθνότητες και γιά να σταθεροποιήσει εκεί την κυριαρχία της ξεσπίτωσε και κατέστρεψε ενάμισυ εκατομμύριο πρόσφυγες. Γιά να απλώσει ΤΙΣ ΚΑΤΑΧΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ ετοιμάζει γοργά τον καινούργιο πόλεμο.
    ΤΟ ΚΚΕ Υ Π Ο Σ Τ Η Ρ Ι Ζ Ε Ι ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ ΩΣ ΤΟΝ Α Π Ο Χ Ω Ρ Ι Σ Μ Ο ΤΟΥΣ, ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΞ-ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ"!!!

  2. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ,ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΝΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΙΑ,ΤΗΝ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ,ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ,ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ,ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟ………ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ,ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ……….ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΜ,ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ,ΤΟΥ ΒΕΝΤΟΥΡΑ,ΤΟΥ ΚΟΕΝ,ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΜΟΕΘΝΩΝ ΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΤΗΣΑΝ………………………

  3. Αντε τράβα από κει και συ ρε κουτσούμπα με τις παπαριές σου…

  4. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ 100ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟ-ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΒΡΑΑΜ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ ΕΣΤΑΛΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΤΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΕ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΟΥΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΗΤΑΝΕ. ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΛΕΝΙΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΥΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΑΒΡΑΜΗΣ ΕΔΩ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΘΕΛΕΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΚΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΙΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΘΕΛΕΙ ΩΡΕΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΣ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΕΣ ΧΤΙΣΑΝΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ ΦΡΟΥΡΙΟ ΤΗΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΑΣ ΤΗΣ ΑΡΓΑΤΙΑΣ ΑΠΟΚΟΥΜΠΙ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ''ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΡΓΑΤΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ'' ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΖΙΦΚΟΦ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΧΤΙΣΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΜΠΡΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΣΣΟΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ Ε ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΑΒΡΑΑΜ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΗΓΕ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΥΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ.

    ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΧΙ ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΗΓΗΕΤΗΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΓΑΛΜΑ 3 ΜΕΤΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ? ΡΩΤΑΣ ΝΕΑΡΑ ΚΟΥΜΜΙΥΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΜΜΥΝΙΤΣΕΣ ΠΑΙΔΙΑ (ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ) ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΑ ΦΥΤΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΦΥΤΕΥΤΡΙΕΣ ΡΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΕΝΑΣ Ο ΦΛΩΡΑΚΗΣ ΑΛΛΟΣ ΛΕΕΙ Ο ΓΛΕΖΟΣ ΑΛΛΟΣ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΑΛΛΟΣ Ο ΠΑΣΑΛΙΔΗΣ ΜΙΑ ΝΕΑΡΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΤΣΑ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΕΕ Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ε ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ? ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΣΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΑ ΑΧΝΑΡΙΑ ΒΑΔΙΖΟΥΝ?

    ΟΛΟΚΛΗΡΟ Κ.Κ.Ε ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΣΣΩΜΟ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΖΕΡΟΥΣΑΛΕΜ ΣΤΟ ΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΓΡΟΝΘΟ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ? ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΟ-ΔΗΜΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΙΚΛΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΝΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΤΥΜΕΝΑ ΜΕ ΙΔΙΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΑΤΗΛΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΙΟΝΕΡΟΙ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΣΤΑΛΙΝ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΒΙΕΤΙΑ ΕΣΚΙΖΕ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΑ ΜΕΑΛΙΑ ΕΝΑ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙΝΑΡΙΑ ΚΑΤΑΞΑΝΘΑ ΝΑ ΜΗ ΦΟΡΑΝΕ ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΦΥΤΡΩΣΕΙ Ε ΛΟΙΟΝ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΤΟΥ ΕΑΜ ΜΕ ΣΗΚΩΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΓΡΟΝΘΟ ΜΙΜΟΥΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ 3% ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΞΩ…..

    ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΩΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΑΑΝΤΕΥΤΟΙ ΣΤΟ=ΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΔΑΛΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΙΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΙΤΣΙΚΟΥΛΙΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΕΞΙΣ ΕΠΑΝΩ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ? ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΦΥΡ0ΔΡΕΠΑΝΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΡΙΟΝΙΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΓΙΑ ΣΚΡΑΠ !!!

Comments are closed.