Λαμία: Η απρόσμενη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Μανώλη Γλέζο

Μιά τυχαία συνάντηση είχε ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Μητσοτάκης με τον Μανώλη Γλέζο καθ’ οδόν προς Πιερία, όπου έχει προγραμματισμένη περιοδεία.

Όλα έγιναν λόγω των προβλημάτων στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» που ανάγκασαν τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ταξιδέψει οδικώς. Στην Εθνική οδό σταμάτησε για έναν γρήγορο καφέ σε καφετέρεια έξω από τη Λαμία και εκεί συνάντησε τον Μανώλη Γλέζο που ταξίδευε και αυτός για τη βόρεια Ελλάδα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ κάθισε μαζί του και συζήτησαν. Μάλιστα έκανε και σχετική ανάρτηση στο Facebook, όπου σημειώνει ότι πάντα χαίρεται τις συζητήσεις που κάνει με το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς.

«Καθοδόν για την πρώτη περιοδεία στην Πιερία, η γρήγορη στάση για καφέ στην εθνική, λίγο πριν από τη Λαμία, μού επιφύλαξε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Όταν συναντώ το Μανώλη Γλέζο πάντα χαίρομαι τις συζητήσεις μας, αλλά και πάντα συγκινούμαι. Είναι, νομίζω, ο τελευταίος της γενιάς του πατέρα μου», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

.

lamiareport.gr

loading...

2 thoughts on “Λαμία: Η απρόσμενη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Μανώλη Γλέζο

  1. ΟΜΟΙΟΣ, ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ!!

    ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΚΕ…ΚΑΙ

    ΕΝΑΣ ΚΡΥΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ!!

    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΨΩΦΟΔΕΞΙΟ ΜΕ ΤΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΨΥΧΙΚΑ ΛΕΠΡΟ ΔΙΕΘΝΙΣΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΟ!!

    ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ "ΝΟΥΝ ΕΧΟΥΣΙΝ" (ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΝ..)

    ΕΠΙ 44 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ, Η ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ "ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ".

    ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ;

    Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ

    – Πρόδωσε την Κύπρο (που «κείται μακράν»),

    – Νομιμοποίησε τους εκδοροσφαγείς του ΚΚΕ και παρέδωσε την Ελλάδα στη μαρξιστική αριστερά,

    – Καθιέρωσε ως εθνική εορτή το παραμύθι τού Πολυτεχνείου,

    – ΄Εδωσε συντάξεις "εθνικής αντίστασης" στους ξενοκίνητους απάτριδες που έστρεψαν τα όπλα κατά τής ιδίας τής πατρίδος που τους γέννησε και σκότωναν τα Ελληνόπουλα που πήγαν στον Ελληνικό στρατό γιά να υπηρετήσουν την θητεία τους,

    – Φυλάκισε τους έντιμους και πατριώτες αξιωματικούς της 21ης Απριλίου,ανακαλώντας την χορηγηθείσα από τον ίδιο τον αρχηγό της,ψευτοεθνάρχη Καραμανλή, αμνηστεία, κάτι το οποίο αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία!

    -Επέτρεψε στην ασύδοτη αριστερή προπαγάνδα να παραχαράσση και να διαστρεβλώνη την Ιστορική Αλήθεια, κρατώντας φιμωμένη επί 40 χρόνια την πατριωτική παράταξη, στην οποία δημιούργησε ψεύτικες ενοχές. Και όταν οι σοσιαλκομμουνιστές εκραύγαζαν το σύνθημα «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά»,αυτό το αισχρό κόμμα που καρπωνόταν τις ψήφους της δεξιάς,δεν τους απάντησε ούτε μία φορά πώς, η Δεξιά ήταν αυτή που ξαναέχτισε τα ερείπια που άφησε πίσω της η Σλαβόδουλη λαίλαπα τού "Κόμματος τού Εγκλήματος και τής Προδοσίας"!

    -Ακολουθώντας Σταλινικές πρακτικές, σε συνεργασία με επίορκα στελέχη της Δικαιοσύνης, ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ τον Αρχηγό,τους μισούς βουλευτές και πολλά στελέχη της Χρυσής Αυγής, επειδή έχανε τους πατριώτες ψηφοφόρους,οι οποίοι συνειδητοποίησαν πώς το κόμμα που ψήφιζαν επί 40 ολόκληρα χρόνια,αποδείχθηκε πιο αριστερό και από το ΚΚΕ!!

    -΄Εγινε «ουρά» των ψυχικά λεπρών διεθνιστοκομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ, ψηφίζοντας το τρίτο μνημόνιο, την χορήγηση της Ελληνικής ιθαγενείας στους αφροασιάτες λαθροεισβολείς, την ανέγερση τεμένους, το σύμφωνο συμβιώσεως των ομοφυλοφύλων, το νομοσχέδιο για την.. αλλαγή φύλλου(!!) και την αναγώριση «τουρκικής μειονότητος» στην Θράκη μας!

  2. Ειναι γνωστο τοις πασι οτι η Ψωφοδεξια τρεμει μην την χαρακτηρισουν για "αντικομμουνισμο".
    Τα σαλια του Γουρλοματη στο σαψαλο ειναι αλλη μια αποδειξη της δουλοπρεπειας και της υποταγης των γελοιων δεξιων καρπαζοεισπρακτορων προς την ιδεολογικη ηγεμονια της Αριστερας επι 44 χρονια.

Comments are closed.