Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΑΚΡΑΙΑ ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΣΑΠΙΔΗ – ΠΑΤΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ «ΟΧΙ» ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ

Όταν η οικογένεια Μητσοτάκη θυμάται τις ηρωϊκές στιγμές του Κώστα Καραμανλή είναι πράγματι γραφική. Είναι όμως εγκληματικό να ξεκινούν από το αφήγημα του Βέτο στο Βουκουρέστι και να χαρίζουν τον όρο «Μακεδονία» σε ένα κρατίδιο που διεκδικεί πολιτισμό και εδάφη από την πατρίδα μας!

Με τη γραμμή που χάραξε η κυβέρνηση Καραμανλή για το Σκοπιανό συντάσσεται με συνέντευξή του στη «Νέα Σελίδα» ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης.

«Σήμερα την προσυπογράφουν όλοι, τουλάχιστον δημόσια, πλην του κ. Καμμένου, ο οποίος, αν και την ψήφισε τότε, τώρα πετάει… χαρταετό», λέει. Ωστόσο, αφήνει αιχμές εναντίον όσων επένδυσαν και συνεχίζουν να επενδύουν πολιτικά πάνω στο εθνικό ζήτημα, λέγοντας μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά «με το Σκοπιανό χτίζονται πολιτικές καριέρες, κι ας γκρεμίζεται η εικόνα της χώρας στο εξωτερικό».

Ο Κώστας Μπακογιάννης εκτιμά ότι οι ακραίες φωνές που υπάρχουν στη Νέα Δημοκρατία δεν απειλούν τη φυσιογνωμία του κόμματος. «Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα μεγάλο κόμμα. Και σε ιστορία και σε πολιτικό εύρος. Ολες οι φωνές μπορούν να βρουν τη θέση τους, χωρίς κανείς να ενοχλείται και χωρίς κανείς να στριμώχνεται. Η φυσιογνωμία της ΝΔ δεν απειλείται. Αλλωστε, τη γραμμή του κόμματος την ορίζουν ο πρόεδρος και τα συλλογικά όργανα», αναφέρει.

Απαντούμε:

Λάθος φίλε Κώστα Μπακογιάννη! Την εθνική γραμμή των κομμάτων την χαράζουν οι πλατιές κοινωνικές μάζες δια της ψήφου τους (δημοψήφισμα) και τα συμβούλια πολιτικών αρχηγών και όχι οι Μητσοτάκηδες με τις παρέες τους (Σημίτη – Θεοδωρικάκο – Σπυράκη – Σκυλακάκη). Δεν εκχωρήσαμε κανένα δικαίωμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στην οικογένειά σας και στους Σημιτικούς κολλητούς σας, για την εργολαβία των εθνικών θεμάτων.
Ο πατριώτης πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με νεότερη παρέμβασή του ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει Μακεδονικό έθνος! Ο Κώστας Καραμανλής ποτέ δεν υπερασπίστηκε τη σύνθετη ονομασία. Είχε πει πως ήταν το αποτέλεσμα της κακής τότε διαπραγμάτευσης με τις απειλές των δυτικών, όπου και τελικά καταλήξαμε στο Βέτο. Δηλαδή, αποτέλεσμα συγκυρίας, τώρα, όλα από την αρχή!

Και γιατί φίλε Κώστα Μπακογιάννη λες πως είναι ακραίοι οι γαλάζιοι Πατούλης (εδώ) και Κασαπίδης (εδώ), επειδή υπερασπίζονται την Ελληνικότητα της Μακεδονίας; Και δεν είσαι εσύ ακραίος που χαρίζεις το όνομα για πλάκα, συνεχίζοντας το έργο της μητέρας σου και του παππού σου; Οικογενειακό σας ζήτημα είναι των Κρητικών να τακτοποιήσετε την Μακεδονία επειδή όπως λέει ο θείος σου, αν διπλώσεις το χάρτη θα πέσει η Κρήτη επάνω στη Μακεδονία;

Έχει λυθεί το θέμα του Συντάγματος των Σκοπίων; Δείτε εδώτις σας λέει ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΑ η Σοφία Βούλτεψη! Σας κάνει ρόμπα Μητσοτάκηδες!

Δείτε τι λέει ο Καραμανλής junior, εδώ, που βάζει τα νέα χαρακτηριστικά της διαπραγμάτευσης εδώ.

Και πάνω απ’ όλα Μητσοτάκηδες δείτε τι λέει ο Προκόπης Παυλόπουλος ο αρχηγός του κράτους, εδώ, για το θέμα του ονόματος και για τις αλυτρωτικές διαθέσεις του κρατιδίου.

Εκτίθεστε όλοι στην αγία οικογένεια και βυθίζετε στον εθνικό τάφο και τη Νέα Δημοκρατία. Θα υπερασπιστείτε την οποιαδήποτε «λύση – σούπα» στο Μακεδονικό όπως κάνατε και με το Κυπριακό; Δεν ξεχνούμε!

Υ.Γ.
Το γλέντι που σας ετοιμάζει ο Τζιτζικώστας θα είναι πραγματικό και Μακεδονικό!

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com

loading...

11 thoughts on “Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΑΚΡΑΙΑ ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΣΑΠΙΔΗ – ΠΑΤΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ «ΟΧΙ» ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ

  1. Ψεκασμένε θέλεις δημοψήφισμα; Πάρτο

    «Όχι» σε σύνθετη ονομασία με το «Μακεδονία», λένε οι Έλληνες νέα έρευνα της Marc για την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα». Επτα στους δέκα πολίτες (68%), απαντά αρνητικά στο ερώτημα αν πρέπει η Ελλάδα να συμφωνήσει σε σύνθετη ονομασία με τον όρο «Μακεδονία». Το «όχι» μάλιστα φαίνεται να υπερέχει και μεταξύ των ψηφοφόρων που είχαν ψηφίσει τον ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές. Αναλυτικότερα, το 63,8% αυτών των πολιτών ζητούν να απορριφθεί ονομασία που θα περιέχει την ονομασία «Μακεδονία». Όπως το ίδιο απαιτεί και το 67% όσων ψήφισαν τη ΝΔ τον Σεπτέμβριο του 2015. Οι πλέον απορριπτικοί πάντως είναι οι ψηφοφόροι των υπόλοιπων κομμάτων που λένε «όχι» σε ποσοστό 69,9%.

    Αυτό ξέρεις τι σημαίνει αφαιρετικά ρε κόπανε; Oτι είμαστε Έλληνες μόνο το 67%, και οι υπόλοιποι είναι είτε ανθέλληνες οι ξένοι. Μεγαλύτερη εθνική πουστιά από την πρόταση για διενέργεια δημοψηφίσματος δεν υπάρχει. Άσε που τα εξηγεί η δήθεν κυβέρνηση κατά το δοκούν.
    Ένα δημοψήφισμα είναι μια καταστροφική απόφαση αφενός γιατί μπορεί να μη ληφθεί υπόψη και αφετέρου γιατί αποπροσαντολίζει από την ουσία του προβλήματος του Σορο-προτεκτοράτου Σκοπίων. Η αποδοχή του όποιου ονόματος πρέπει να γίνει με συμφωνία που θα συνυπογράψουν Ελλάδα, Σερβία, Βουλγαρία, Αλβανία και οι δύο μειονότητες των Σκοπίων. Αλλιώς, η υπόθεση “ονομασία” δεν πρέπει να προχωρήσει. Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού.

    Ο ψεκασμενος υπουργός Εθνικής Άμυνας με άρθρο του στην «Κυριακάτικη Δημοκρατία» τονίζει προβοκατόρικα ότι πρέπει οι πολίτες να αποφασίσουν.
    Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων αναφέρει ότι:
    -«Ο ελληνικός λαός θα πρέπει να αποφασίσει για την πρωτοφανή, στην ιστορία της ανθρωπότητας, εκχώρηση της ιστορίας και του πολιτισμού του σε άλλον λαό» αναφέρει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σε άρθρο του που θα δημοσιευτεί στην αυριανή έκδοση της εφημερίδας «Δημοκρατία».
    -«Συμπερίληψη του όρου "Μακεδονία" στην ονομασία θα σημάνει τη συρρίκνωση του Ελληνικού πολιτισμού για τους αιώνες που ακολουθούν».

  2. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 11 ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣ!
    ::: Πέμπτη, Ιουνίου 25, 2015
    Noiazomai Nea ΕΘΝΙΚΑ ΣΚΟΠΙΑΝΟ NEA

    Αυτά είναι τα 11 προκλητικά Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης ανάμεσα σε Ελλάδα και …"Μακεδονία" που συμφώνησε η Κυβέρνηση δια του ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά με τους Πλαστογράφους, όπως τα μεταδίδουν ΜΜΕ των Σκοπίων!

    Ανάμεσά τους περιλαμβάνουν Αδελφοποιήσεις Πόλεων, συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα (με αρκετά χρήματα), ανταλλαγές Φοιτητών με Υποτροφίες Πανεπιστημίων (δηλαδή τα παιδιά μας να σπουδάσουν στη …"Μακεδονία" του Γκρούεφσκι για να μορφωθούν κατάλληλα), Πολιτιστική Συνεργασία με τους Πλαστογράφους, σιδηροδρομική σύνδεση Φλώρινας με το Μοναστήρι και άλλα, σαν μια μεγάλη επιβράβευση για την συνεχιζόμενη διαρπαγή του Ονόματος και την παραχάραξη Μνημείων και Ηρώων…

    ΤΑ 11 ΜΟΕ
    A. Πολιτικής και Πολιτικής της ΕΕ

    1. Πολιτικές διαβουλεύσεις μεταξύ των Υπουργείων Εξωτερικών σε υποθέσεις διεθνείς, πολυμερείς, περιφερειακές, ασφάλειας και προξενικές, καθώς και πρωτοβουλίες για την περιφερειακή συνεργασία / Σχέδιο για τις ετήσιες διαβουλεύσεις.

    2. Διμερής διάλογος για τα θέματα της ΕΕ και η ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας στο πλαίσιο των προγραμμάτων IPA 2, λαμβάνοντας υπόψη τους τομείς προτεραιότητας που καθορίζονται στο έγγραφο στρατηγικής και των ετήσιων προγραμμάτων. Συνεργασία σε διασυνοριακά προγράμματα, αδελφοποίηση και το TAIEX.

    3. Η συνεργασία του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης Αθήνα με την Υπηρεσία Διοίκησης στα Σκόπια.

    B. Εκπαίδευση και πολιτισμός

    4. Η συνεργασία μεταξύ Πανεπιστημίων, Ερευνητικών Κέντρων και Ινστιτούτων.

    5. Ανταλλαγή Υποτροφιών Πανεπιστημίου.

    6. Κίνητρα για την πολιτιστική συνεργασία και την ανταλλαγή.

    Γ. Εμπορική και οικονομική συνεργασία

    7. Ενίσχυση των οικονομικών, εμπορικών και οικονομικών δεσμών – Επιχειρηματικό Φόρουμ.

    Δ. Συνδεσιμότητα

    8. Βελτίωση του αγωγού σύνδεσης ενέργειας / φυσικού αερίου.

    9. Βελτίωση σιδηροδρομικής σύνδεσης Μπίτολα- Φλώρινας

    Ε. Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων

    10. Οι διαβουλεύσεις μεταξύ των εκπροσώπων των αρμόδιων των Υπουργείων Εσωτερικών, σε διασυνοριακή αστυνόμευση και τελωνειακή διοίκηση, ώστε να ανταλλάσσουν πληροφορίες για να ενισχυθεί η καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος, της διαφθοράς, της τρομοκρατίας, της παράνομης μετανάστευσης και της διακίνησης ναρκωτικών

    Ζ.

    11. Συνεργασία στον τομέα της υγείας.

    ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

  3. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ
    ΜΙΛΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΜΙΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΟΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΘΙΚΙΑ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΕΤΑΣΜΑ

  4. Ανόητοι και καιροσκόποι υπάρχουν και στις δύο πλευρές των συνόρων.

    O εθνικισμός δεν είναι αποκλειστικά ελληνικό φαινόμενο.
    Άλλο εθνικισμός και άλλο ο πατριωτισμός. Ο εθνικισμός οφείλεται σε αμάθεια, νοητική οκνηρία ή ανεπάρκεια.
    Ο πατριωτισμός όμως είναι καθήκον όλων μας.

    Να θυμηθούμε ο Βυζάντιο των σαράντα και πλέον λαών, που το ιερατείο το θέλει ελληνικό
    και που με την βοήθεια της……στρατηγού Παναγίας και του……μαρμαρωμένου βασιλιά (που θα ξεμαρμαρώσει), θα ξαναγίνει ελληνικό!
    Το Βυζαντιο διεκδικούν και Σλάβοι (ως το πολυπληθέστερο στοιχείο του), ακόμα και Αρμένιοι (επειδή οι περισσότεροι αυτοκράτορες ήταν αρμενικής καταγωγής).

    Από την άλλη πλευρά ανεγκέφαλοι Τούρκοι διεκδικούν ελληνικά νησιά και πλάγια εκδηλώνουν βλέψεις γιά την Θράκη.
    Nα μην παρασυρόμαστε και μπαίνουμε στο παιχνίδι τους. Μην ρίχνουμε λάδι στην φωτιά.

    Τα Σκόπια μόνα τους δεν αποτελούν απειλή.
    Εάν όμως δεν γίνουν αποδεκτά στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε., θα κλονισθεί η ασφάλειά τους,
    πιθανότατα να συμμαχήσουν με την Τουρκία
    (η οποία τους παρέχει άφθονη οικονομική και στρατιωτική βοήθεια)
    και τότε κινδυνεύουμε να κυκλωθούμε!

    Χρειάζεται σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ψυχραιμία.

    Είναι και οι Αλβανοί που θέτουν θέμα Τσαμουριάς, απαντώντας στα περί Β. Ηπείρου. Αυτοί το…..προχωρούν. Μιλάνε και γιά "Μεγάλη Αλβανία" (τρομάρα τους)!
    Και οι Αλβανοί έχουν καλές σχέσεις με τους Τούρκους.

    Μόνο οι Βούλγαροι δεν διεκδικούν, ακόμα, κάτι από εμάς.

    Η εξωτερική πολιτική είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, άπτεται της εθνικής μας ύπαρξης.
    Μην την κατεβάζουμε στο πεζοδρόμιο.
    Έχουμε πολλά και σοβαρά προβλήματα.
    Μην προσθέσουμε και μία νέα εθνική τραγωδία.

  5. εισαστε ολοι ενα ματσο φιδια
    οι μισοι παπαρια και οι μισοι αρχιδια

  6. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ

  7. Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018
    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΡΗΣ ΑΠΕΒΑΛΛΑΝ ΑΠ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΖΟΥΡΑΡΙΟΝ ΝΟΥΜΕΡΟ. Οργισμένη αντίδραση του Άρη που ζητά την παρέμβαση Τσίπρα Πρωτοφανές παραλήρημα Ζουράρι κατά Ολυμπιακού και Άρη. ΦΩΤΟ & ΗΧΗΤΙΚΟ
    Πρωτοφανές παραλήρημα Ζουράρι κατά Ολυμπιακού και Άρη

    «Βουντού, βουντού, βουντού και μια καρφίτσα μαύρη, στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου συστήματος καθίσανε 10.000 γαύροι…» είπε ο υφυπουργός των ΑΝΕΛ και πρόσθεσε: «Ποιος τον γαμάει τον Άρη;» – Αποδοκιμάζουν ακόμη και οι ΑΝΕΛ..

    Για μια ακόμη φορά ο Υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις ξεπέρασε κάθε όριο προσβάλλοντας με χυδαίο τρόπο τον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά και όλη την οικογένεια του Άρη με τα όσα είπε σε συνέντευξη του στην εκπομπή "Τα παιδιά της πιάτσας" στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Metropolis 95.5.

    Ο κ. Ζουράρις ο οποίος και στο παρελθόν έχει χρησιμοποιήσει ανάλογες εκφράσεις προκαλώντας την οργή των φίλων του Ολυμπιακού, με την παρότρυνση του παρουσιαστή της εκπομπής είπε στον αέρα ένα γνωστό υβριστικό σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ που αφορά τον Ολυμπιακό, παραφράζοντας το βέβαια με τα "δικά του ελληνικά".
    "Βουντού, βουντού, βουντού και μια καρφίτσα μαύρη, στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου συστήματος καθίσανε 10.000 γαύροι…", αναφώνησε πολλές φορές ο κ. Ζουράρις χωρίς ίχνος ντροπής όπως μπορείτε να ακούσετε στο ηχητικό απόσπασμα (η αναφορά στον Ολυμπιακό ξεκινά στο 28'30'' και κορυφώνεται ένα λεπτό αργότερα).

    Ωστόσο ο , Ζουράρις δεν έμεινε εκεί, καθώς σε ερώτηση του παρουσιαστή απάντησε με το εξής εκπληκτικό: "Ποιος τον γ…άει τον Άρη;". Κι όλα αυτά ειπώθηκαν επαναλαμβάνουμε από τον Υφυπουργό Παιδείας της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όχι σε κάποια ιδιωτική συνάντηση, ούτε σε κάποιο καφενείο ή έστω σε γήπεδο, αλλά σε συνέντευξη του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης!
    Καραπαππάς: "Αυτό το σκουλήκι…"

    Η αντίδραση του Ολυμπιακού ήρθε μέσω του Διευθυντή Επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ Κώστα Καραπαππά, ο οποίος έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook:

    "Οι άνθρωποι δεν κάνουν πίσω. Δεν θα κάνουμε και εμείς. Αυτό το σκουλήκι ξαναέβρισε χυδαία τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δημόσια και φυσικά θα παραμείνει Υφυπουργός Παιδείας (για να συνεχίζει να μας βρίζει)…
    Υγ.: αλήθεια οι βουλευτές του Πειραιά δε νοιώθουν προσβεβλημένοι από τη συνεχή πρόκληση αυτού του γελοίου; "

  8. Οργισμένη αντίδραση από τον Άρη που ζητά παρέμβαση Τσίπρα

    Αντιθέτως η ΠΑΕ Άρης εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ εναντίον του κ. Ζουράρι τον οποίο χαρακτηρίζει μεταξύ άλλων "γραφικό" και "ασόβαρο" ενώ ζητά από τον κ. Τσίπρα να τον καθαιρέσει από το αξίωμα του Υφυπουργού Παιδείας.

    Η ανακοίνωση του Άρη:
    «Όσοι διαθέτουν ίχνος, έστω, σοβαρότητας και αυτοσεβασμού, έχουν πάψει προ πολλού να ασχολούνται στα σοβαρά με τον γραφικό… Ζουράρι. Εδώ και πολλά χρόνια έχει χάσει κάθε επαφή με τη σοβαρότητα, προφανώς λόγω… ηλικίας. Έχει το ακαταλόγιστο ο άνθρωπος…Με την θεσμική του ιδιότητα, όμως, αυτή του υφυπουργού Παιδείας, υπέπεσε σήμερα σ' ένα ολέθριο ολίσθημα, σ' ένα ραδιοφωνικό παραλήρημα, που είχε ύφος πεζοδρομίου (σ’ αυτά είναι καλός…).

    Και γι’ αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να ασχοληθούμε –δυστυχώς- μαζί του. Ο Ζουράρις είναι πολύ μικρός για να πιάνει στο στόμα του τον ΑΡΗ.

    Το ποιος είναι ο ΑΡΗΣ και ο κόσμος του θα το διαπιστώσει ο ίδιος προσωπικά στις επόμενες εκλογές. Θα πρέπει να γνωρίζει ο γραφικός Ζουράρις ότι ο λαός του ΑΡΗ, όπως ξέρει να επιβραβεύει, ξέρει και να τιμωρεί. Με αμείλικτο τρόπο μάλιστα. Όποιος… σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες…

    Δεν θα πούμε τίποτα περισσότερο γι’ αυτόν. Καλούμε, όμως, τον Πρωθυπουργό, κ. Αλέξη Τσίπρα, να παρέμβει άμεσα και να τον καθαιρέσει από το πόστο που κατέχει. Διότι, οι χυδαίες βωμολοχίες του υφυπουργού του προκαλούν διχαστικές τάσεις με απρόβλεπτες συνέπειες.

    Πέραν τούτου, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχει στη διάθεσή της το ηχητικό απόσπασμα της συνέντευξης και θα πράξει τα δέοντα. Ελπίζουμε, μόνο, να μην… κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική του ασυλία.

    Τέλος, εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για τη στάση που κράτησε ο ραδιοφωνικός παραγωγός (σε σταθμό της Θεσσαλονίκης μάλιστα!!!), που φιλοξένησε τον Ζουράρι. Αντί να τον εγκαλέσει τη στιγμή που εκφραζόταν χυδαία για τον ΑΡΗ, αυτός προτίμησε να χαριεντίζεται μαζί του… Τον αφήνουμε στην κρίση του κόσμου».
    Ανακοίνωση του Metropolis που καταδικάζει τον Ζουράρι

    Αργά το βράδυ και ο ραδιοφωνικός σταθμός που φιλοξένησε τον κ, Ζουράρι εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδίκασε τα όσα είπε.
    Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ρ/Σ σταθμού:
    «To Metropolis 95.5 δηλώνει κατηγορηματικά και απερίφραστα ότι χαρακτηρίζει επιεικώς απαράδεκτη την έκφραση που απέδωσε στον ιστορικό σύλλογο του Άρη, ερωτηθείς για το σκοπιανό ζήτημα, ο Υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις φιλοξενούμενος το μεσημέρι στους 95.5 των FM.

    Η δήλωση του κ. Υφυπουργού απηχεί τις προσωπικές του απόψεις και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει το κορυφαίο ραδιόφωνο της Βορείου Ελλάδος και δεν υιοθετείται από αυτό. Ο Άρης αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του αθλητικού γίγνεσθαι της χώρας και η περήφανη ιστορία του στοιχειοθετεί την καλύτερη απάντηση σε όποιον δεν αποδίδει τον προσήκοντα σεβασμό».
    ΑΝΕΛ Θεσσαλονίκης: "Απαράδεκτες και προσβλητικές δηλώσεις"

    Με ανακοίνωση της η Συντονιστική Επιτροπή των ΑΝΕΛ Θεσσαλονίκης χαρακτήρισε ανεπίτρεπτα τα όσα είπε ο Υφυπουργός Παιδείας τα οποία προσεγγίζουν τον τυφλό οπαδισμό.
    Αναλυτικά η ανακοίνωση:
    «Με αφορμή το σημερινό σχόλιο του Υφυπουργού Παιδείας κ. Κώστα Ζουράρι, σε ραδιοφωνική εκπομπή, το οποίο προσβάλλει βαθύτατα το ιστορικό σωματείο του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, οφείλουμε να επισημάνουμε τα εξής:

    Θεωρούμε τέτοιες δηλώσεις ανεπίτρεπτες, άστοχες και προσβλητικές. Δηλώνουμε ότι είναι εκτός των δικών μας “πιστεύω” και σε καμία περίπτωση δεν τις υιοθετούμε.

    Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σεβόμαστε και αγκαλιάζουμε με τον ίδιο τρόπο όλες τις ομάδες και όσους πιστεύουν στο “ευ αγωνίζεσθαι”. Δεν ενστερνιζόμαστε δηλώσεις και κινήσεις που εκφεύγουν των ορίων του φιλάθλου πνεύματος και προσεγγίζουν τον τυφλό οπαδισμό.

    Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ».

  9. Γιατί, ασχολέίστε με το ΦΥΤΌφυτευτό, εάν δεν το φύτευαν εκεί, ίσως να έψαχνε για μεροκάματο, Και ντροπή σε αυτούς τους ηλιθίους που το Ανέχονται για αρχηγό, ντροπή σας μουνούχια, που δεν έχετε ανάστημα και θέλέτε Τσοπάνη,

  10. 14 Ιανουαρίου 2018 – 6:32 μ.μ.

    Ανόητοι και άσχετοι είναι όσοι υποστηρίζουν "Άλλο εθνικισμός και άλλο ο πατριωτισμός". Δηλαδή εσύ!!

    Πατρίδα ονομάζεται ο χώρος όπου κατοικούν άνθρωποι με την ίδια ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ (=ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ), κοινή γλώσσα, κοινή θρησκεία, ίδια ήθη και έθιμα, ίδιο τρόπο ζωής.

    Πατριωτισμός είναι η αγάπη αυτού τού συγκεκριμένου χώρου.

    Εθνικισμός είναι η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ.

    Εθνικιστής λοιπόν, είναι αυτός ο οποίος πιστεύει στα ΡΘΝΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΙΔΕΩΔΗ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΑ.

    Αυτό γράφουν στην λέξη "Εθνικιστής" όλες οι πρίν την μεταπολιτευτική σαπίλα και παρακμή σοβαρές εγκυκλοπαίδειες.

Comments are closed.