Ο πρίγκηψ Κούλης, έβγαλε φιρμάνι

Όθων Ιακωβίδης …..

Ο πρίγκηψ Κούλης, τού γνωστού πριγκηπάτου των Μητσοτακέων, κατά δήλωσή του εχθρός τής οικογενειοκρατίας (εδώ γελάμε ακράτητα), αρχητσέλιγκας του τσελιγκάτου της ΝΔ, έβγαλε φιρμάνι:
“Κανένας οπαδός (βλέπε “πρόβατο”) της ΝΔ να μη πάει στο παλαϊκό Συλλαλητήριο της 21ης Ιαν. στον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης, για να διαδηλώσει το πατριωτικό του φρόνημα”.

Όρε, φίδι που τον έφαγε !!!

Ζητά ο Κούλης (επίδοξος πρωθυπουργός της Ελλάδας) από τους οπαδούς του, να βάλουν το τσελιγκάτο του, πάνω από τη Μακεδονία !!!!!

Δηλαδή, το καϋμένο, δεν έχει ιδέα τού τί είναι Μακεδονία

Νομίζει ο Κούλης (μαζί, βέβαια, και με τον Αλέξη, που αποτελούν τη “Σκύλλα και Χάρυβδη” της κομματοκρατίας) ότι Μακεδονία είναι κάποιο αγροτεμάχιο, για τη μοιρασιά του οποίου ερίζουν κάποιοι που έχουν κάνει χρησικτησία ενός μέρους του και τώρα πρέπει να γίνει και η συμβολαιογραφική πράξη καταχώρησης της κυριότητας του στο Υποθηκοφυλακείο. Μάλιστα, μαζί με το αγροτεμάχιο, θέλουν να πάρουν και την ταυτότητα του προαιώνιου ιδιοκτήτη του, διότι χωρίς αυτήν, το αγροτεμάχιο δεν έχει και μεγάλη αξία !!….

Και ο Κούλης συνηγορεί, υπέρ του καταπατητή !!!!

Το καϋμένο (θέλει να κυβερνήσει και τη Χώρα, τρομάρα του) !! δεν γνωρίζει ως φαίνεται, ούτε το τι είναι “Μακεδονία”, ούτε τους υποστηρικτές τού κόμματος του !!!…

Προφανώς αγνοεί ότι, “Μακεδονία” είναι λέξη ανεκτίμητης αξίας, διότι συμπυκνώνει μέσα της το μεγαλείο μιας παγκόσμιας αυτοκρατορίας τριών περίπου αιώνων, που έλαμψε και θα λάμπει για πάντα στο στερέωμα της παγκόσμιας ιστορίας, όχι μόνο για τα μοναδικά και απίστευτα στρατιωτικά της επιτεύγματα, αλλά και για την πολιτισμική κληρονομιά της, που είναι απλωμένη από τα βάθη της Ασίας μέχρι το Γιβλαρτάρ , με πλήθος Αλεξάνδρειες…..

Αν στην ανεκτίμητη αυτή αξία, προσθέσουμε και το άλλο τεράστιο μέγεθος, απρόσιτου ύψους σε όλους τους αιώνες, εδώ και 2.200 χρόνια, που λέγεται “Μέγας Αλέξανδρος”, τότε η αξία αυτής της ταυτότητας εκτοξεύεται στο άπειρο !!…

Πόσο εκτιμάς αυτή την αξία, Κούλη ;;;

Νοιώθεις ικανός, νομίζεις πω έχεις το μπόϊ, να τη διαπραγματευτείς ;;;

Αϊ στο διάλο, Κούλη !!….

Ποιος θα τολμήσει να βάλει χέρι σε αυτόν τον αμύθητο θησαυρό που αποτελεί ιερό καταπίστευμα, αξία αδιαπραγμάτευτη, τού αθάνατου Ελληνικού έθνους ;;;

Κούλη (άκου τα κι εσύ Αλέξη, με την ευκαιρία, αλλά και όλη η Βουλή των άβουλων) και μόνο το ότι τολμήσατε να σκεφτείτε ότι μπορείτε, εκτελώντας εντολές εξωχώριων δυνάμεων, να παραδώσετε στη διαπιστευμένη αρχαιοκαπηλία των γειτόνων, αυτό το ιερό καταπίστευμα ανεκτίμητων ιστορικών αξιών που αποτελούν και συνδιαμορφώνουν την ιδιοσυστασία του Ελληνικού έθνους, δηλαδή την ψυχή του, καήκατε !!! Καήκατε ολοσχερώς !!…

Σας το εγγυάται η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, που δείγμα της θα έχετε, αμφότεροι, την 21η Ιαν. στον Λευκό Πύργο.

Με το αγροτεμάχιο, κάντε ότι θέλετε. Την ψυχή μας, μη τολμήσετε να την αγγίξετε ……..

loading...