Συνέλληνες γρηγορείτε Ο εχθρός βρίσκεται προ των πυλών

Συνέλληνες γρηγορείτε

Ο εχθρός βρίσκεται προ των πυλών και η Πέμπτη φάλαγγα των πολιτικών είναι έτοιμη ν’ ανοίξει τις πύλες, εκχωρώντας την Μακεδονία μας στους ΣΛΑΒΟΥΣ των Σκοπίων.


Το Σύνταγμα της  Ελλάδος του 1952 που ίσχυε μέχρι την μεταπολίτευση έλεγε ότι  «Σε περίπτωση απωλείας εθνικού εδάφους ο ανώτατος άρχοντας (βασιλιάς) και ο πρωθυπουργός της χώρας καταδικάζονται εις την εσχάτη τον ποινών» δηλαδή σε θάνατο. Τα σημερινά θλιβερά ανθρωπάκια των πολιτικών αφαίρεσαν την παράγραφο αυτή  και συναγωνίζονται  μεταξύ τους ποιος θα καταστρέψει περισσότερο την χώρα. 

Αν παραχωρήσουν το όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στους γιους των «κατσαπλιάδων» του συμμοριτοπόλεμου 1945-1949 σφαγείς των Ελλήνων τότε πρέπει να επαναφέρουμε το Σύνταγμα του 1952 και οι υπεύθυνοι εκχώρησης να σταλούν στο εκτελεστικό απόσπασμα. Αρκετή εθνική ντροπή μας έχουν δώσει, φτάνει πια αυτή  την πατρίδα που παζαρεύουν είναι και δική μας και δεν τους επιτρέπουμε να την εκχωρήσουν.

Η περιοχή των Σκοπίων της Σερβίας από το 1918 ονομαζόταν Βαρντάσκα-Μπανοβίνα, και κυκλοφόρησε και γραμματόσημο, με το όνομα Βαρντάσκα.

Η εδαφική έκταση των Σκοπίων ΟΥΔΕΠΟΤΕ λεγόταν ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Ονομαζόνταν ΠΑΙΟΝΙΑ, ήταν δε ελληνική επαρχία του Μακεδονικού κράτους του Φιλίππου και κατόπιν του Αλέξανδρου. Οι αρχαίοι Παίονες ουδεμία σχέση είχαν με τους σημερινούς Σλάβους, οι οποίοι εμφανίστηκαν στην περιοχή τον 6ομ.Χ. αιώνα, δηλαδή 1000 χρόνια μετά τον Αλέξανδρο.

Ράπισμα κατά των τυχοδιωκτών των Σκοπίων, ήταν μία εντυπωσιακή παγκόσμια κίνηση 220 ακαδημαϊκών που είναι μέλη των πλέον φημισμένων πανεπιστημίων του κόσμου, όπως του Πρίνστον, του Χάρβαρντ, της Οξφόρδης, και της Σορβόννης, επιφανών ακαδημαϊκών που αντιπροσωπεύουν πανεπιστήμια της Γερμανίας, της Ελβετίας, της Ιταλίας, της Αυστρίας, του Καναδά του Ηνωμένου Βασιλείου καθώς και των ΗΠΑ. Όλοι αυτοί απέστειλαν προς την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, μακροσκελή επιστολή ζητώντας να εξασκήσει όλη της την επιρροή προς την κυβέρνηση των Σκοπίων για να σταματήσει η παραχάραξη της ιστορίας. Στις αρχές Μαρτίου 2011 οι υπογραφές είχαν ξεπεράσει τις 529 σήμερα  θα πρέπει να είναι ασυγκρίτως περισσότεροι.

Μόνο οι Έλληνες καθηγητές ξέχασαν να υπογράψουν, εκτός ενός ελαχίστου αριθμού σε ποσοστό 2-2,5%.  Γιατί;

Αν δοθεί το όνομα τότε σε μερικά χρόνια και το έδαφος θα χαθεί με νομικά τερτίπια του ΟΗΕ και του παγκόσμιου βρικόλακα του εβραιοσκοπιανού Τζορτζ Σόρος. 

Δεν πρέπει ν’ αφήσουμε την προδοσία των πολιτικών να περάσει η Ελλάδα βρίσκεται σε κατάσταση «ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ» κινδυνεύει με ακρωτηριασμό.

ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟ

Γεράσιμος Καλογεράκης
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

 1. ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΜΜΕ


  Τρέχουν οι ορδές του Σουλτάνου tv ΜΜΕ να ξεσηκώνουν τον κόσμο… αλλά πάντα με αντιπαλότητες φυτεμένες.

  Από την μία την μεριά φωνάζουν εναντίον του κράτους του ψευδοκράτους της Ευρώπης...των Αθηνών, και μέσα στα σπλάχνα του Ελληνισμού οι παραχαράκτες της Ιστορίας αλλά και του Συντάγματος των Ελλήνων φυτεύουν με τις κεφαλές των μαζών συνδικαλιστών τομέων τους την διχόνοια, δημιουργώντας τον εμφύλιο πόλεμο των μελών του Σώματος του Χριστού.
  Και έτσι η καρδιά του Χριστού στην Αγάπη για την Πατρίδα θρησκεία και οικογένεια....μέσα σε γκέι Βασιλείς... Ελλάδα Ελλήνων δεν υπάρχει.

  Έλληνες που δεν γνωρίζουν Ελληνικά· με εβραϊκή καρδιά περιμένουν να δουν τον μεσσία ηγέτη της Ελλάδος, την ώρα που φωνάζει Έλληνας:
  Συνταχθεί τε ....στο Μακεδονικό....

  Στα Ελληνικά νησιά ο εχθρός τρώγοντας αστακό αγοράζει τα πάντα με την γραβάτα... και πουλάει τα πάντα της δικιάς του χώρας ....στην δικιά μας χώρα.

  Νεκροί αναστηθείτε!
  Ενωμένος ο πόνος του Ελληνισμού... με του Χριστού τον πόνο.
  Βγάζει αυτοδύναμη κυβέρνηση στην Ελλάδα.... ώστε ανθρωπιά να δώσουν οι γονείς στα παιδιά τους.
  Πατρίδα να έχουν οι γενεές μας.
  Να γκρεμίσουν οι κομματικές ιδεολογίες... και τελικά θα δείτε πως πιο πολλά μας ενώνουν από ό,τι χωρίζουν την ελευθερία και τον πολιτισμό μας να αναστηθεί ξανά.


  Ιω
  Αναρτήθηκε από socratesnios στις 7:0

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]