ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ Ο κ. ΠΟΛΑΚΗΣ, ΔΗΛ. ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ

ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΛΕΝΗΣ....

ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΠΟΛΑΚΗ
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΠΤΗΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΗΣ,
ΔΗΛ. ΈΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ!
____________Ο κ. Πολάκης συνεχίζει την πολεμικήν του! Βλέπετε, δεν έχει καιρό να ασχοληθεί με τα θέματα της δημόσιας υγείας. Τα Δημόσια Νοσοκομεία ευρίσκονται υπό διάλυσιν! Και αυτός «αγρόν ηγόρασε»,
_______Στο facebook, λοιπόν, ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ(;)......Πολάκης, συγχρόνως δέ ό ταλαίπωρος αυτός ανθρωπάκος, το πουλάκι μου, έγραψε τα παρακάτω:Τι ωραίο βλέμμα! Τι ωραία έκφαση! Το Πολάκειο στύλ!

Παυλος Πολακης
3 Ιανουαρίου στις 1:47 μ.μ. ·
ΑΚΟΥ ΠΑΠΑ ΑΜΒΡΟΣΙΕ για να τελειώνουμε ....τρεις κουβέντες:
Με αυτα που γράφεις
1)παραδέχεσαι ανοιχτά πως εισαι αμετανόητος λάτρης της χούντας δηλαδη φασισταριο.
2) αποδεικνύεις αυτο που λέει η μαντινάδα: "Οταν γεράσει ο άνθρωπος κι όντε αδυνατίσει, ουτε και να σκεφτεί μπορει, μουδέ και να μιλήσει"
και ΤΡΙΤΟ μια συμβουλή απο εναν "αμαρτωλό"
Στον πνευματικό λόγο που λείπει από έναν 80χρονο επίσκοπο εγώ ο πριν την κόλαση υπουργός λέω ότι αν έχει πραγματικά αγιωσυνη ας προσεύχεται για εμάς τους πριν την κόλαση και ας μην βρίζει ως υπόκοσμος! Άλλωστε γι αυτό έγινες παπας....

(ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TOY κ. Υπουργού.

Πηγή:http://www.protagon.gr/epikairotita/.....-44341543124


________Έτσι, λοιπόν, ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ (;) ....Πολάκης θα λάβει σήμερα την απάντηση που του πρέπει. Δεν αντιμάχομαι το πρόσωπο! Αντιπαλαίω με τον άθεο, τον αριστερό και άπατρι, τον υπερόπτη, τον υβριστή, τον ανθρωπάκο!
________Δηλώνουμε δε ότι, έπειτα από την σημερινή μας ανάρτηση, τελειώνουμε μαζί του. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ AΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΟΠΩΣ Ο κ. ΠΟΛΑΚΗΣ! ΟΣΟ ΥΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΩΝΤΑΙ! ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΕΧΟΥΝ! Ο κ. Πολάκης, κατά την προσωπική μας άποψη, είναι ένας υπερόπτης και υβριστής, δηλ. ένα ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ! Αμφιβάλλετε; Δεν έχετε παρά να κοιτάξετε στοχαστικά την φωτογραφία του. Τίποτε περισσότερο! Δηλ. να προσέξετε τήν υπεροψία του! Η σοφία των αρχαίων προγόνων μας είπε τα εξής σοφά λόγια: «Οία η μορφή, τοιάδε και η ψυχή»._________Άκου, λοιπόν, πουλάκι μου.
Δέχομαι νά με υβρίζουν ως φυσικό πρόσωπο, δηλ. ως άτομο, και συγχωρώ τους υβριστές μου. Το έχω αποδείξει πολλές φορές μέχρι σήμερα.
Αλλά δεν έχω δικαίωμα νά αποδεχθώ ύβρεις, οι οποίες προσβάλλουν την ιερωσύνη, στην οποία ο Φιλάνθρωπος Κύριος με αξίωσε να εισέλθω. Οφείλω να υπερασπίζωμεν το κύρος του ράσου. Διότι έτσι υπερασπίζομαι τό κύρος της Εκκλησίας!
Το ανθρωπάκι, που ακούει στο όνομα Πολάκης, ανεφέρθηκε στο πρόσωπό μου ως Κληρικού. «ΑΚΟΥ ΠΑΠΑ ΑΜΒΡΟΣΙΕ», γράφει στο προσωπικό του facebook. Δεν καταδέχθηκε να αναγνωρίσει τα σαράντα τόσα χρόνια της αρχιερατικής, και με την βοήθεια του Θεού, θυσιαστικής Διακονίας μου! Μας υποβίβασε!
Παρά ταύτα το πρόσωπο, που αποτελεί τον στόχο αυτού του ευτελούς προσώπου, αξιώθηκε από τον Θεό να έχει τό αξίωμα και το βαθμό του Αρχιερέως! Από τόν Σωτήρα Χριστό δηλ. έλαβε την εξουσία όχι μονο να συγχωρεί τον αμαρτωλό καί να του δίδει εισιτήριο για την Βασιλεία των Ουρανών, αλλά, καί άντιθέτως,να αποστέλλει στην Κόλαση, οριστικά και αμετάκλητα, τον αμετανόητο αμαρτωλό, τον κακό άνθρωπο, δηλ. τον κάθε άθεο Πολάκη! Ιδού η απόδειξη: Ο Χριστός μας είπε πρός τούς Μαθητάς και Αποστόλους Του: «Λάβετε Πνεύμα Άγιον. Αν τινων αφήτε τας αμαρτίας, αφίενται αυτοίς, άν τινων κρατήτε, κεκράτηνται» (Ιωάνν. κεφ. κ', 22-13). Ας προσέχη, λοιπόν, διότι στα χέρια μας έχουμε τήν απόλυτη εξουσία, η οποία φθάνει μέχρι και τον Αφορισμό.
Επιπροσθέτως ο Επίσκοπος, κατά την ώρα της χειροτονίας του, από τήν Μητέρα Εκκλησία παραλαμβάνει την αρχιερατικήν ράβδον, δηλ. την εξουσία είτε να στηρίζει τον ευσεβή, είτε να συντρίβει τον ασεβή και πολέμιο της Πϊστεως. Ο προεξάρχων της χειροτονίας εις Επίσκοπον, παραδίδοντας την αρχιερατική ράβδο στον χειροτονούμενο, λέγει τα εξής βαρυσήμαντα λόγια: «Λάβε την Ράβδον, ίνα ποιμαίνεις το εμπιστευθέν σοι Ποίμνιον του Χριστού.Και τοις μεν ευπειθέσιν, έστω αυτοίς υπό σου βακτηρία, και υποστηριγμός, τοις δε απειθέσι και ευτραπέλοις, χρω αυτή, ράβδω επιστυπτική, ράβδω παιδεύσεως».


Προσθήκη λεζάντας
(Μετάφραση: και γι αυτούς που θα είναι υπάκουοι, ας είναι (η Ράβδος) ραβδί στηρίγματος και υποστήριγμα. Γι αυτούς όμως, που δεν πείθονται, για τους ανυπάκουους και για τους ευτράπελους, χρησιμοποίησε αυτήν σαν ράβδο τιμωρίας και εκπαιδεύσεως.
Στην πορεία της η Εκλησία πολλές φορές έζησε αυτό το Μυστήριο της συγκρούσεως με τους ανθρώπους της Εξουσίας. Ο Άγιος Αμβρόσιος, Επίσκοπος Μεδιολάνων, δηλ. του σημερινού Μιλάνου, απαγόρευσε την είσοδο στο Ναό του Αυτοκράτορος Θεοδοσίου του Μεγάλου. Επίσης ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος συγκρούσθηκε δημοσίως με την Αυτοκράτειρα Ευδοξία, υπερασπιζόμενος το δίκαιο μιάς χήρας! Άρα στην Ορθοδοξία δεν υπάρχουν μόνον «οι Αγαπούληδες του Θεού», αλλά καί οι Μαχητές του Θεού!
Συνεχίζουμε την αντιπαράθεσή μας στις ανοησίες, που καταγράφονται στο facebook. Ο κ. Πολάκης γράφει και τα εξής:"Οταν γεράσει ο άνθρωπος κι όντε αδυνατίσει, ούτε και να σκεφτεί μπορεί, μηδέ και να μιλήσει". Γράφω, λοιπόν, και απαντώ σε σένα, πουλάκι μου, για να σου αποδείξω, ότι εγέρασα μεν αλλά, με την Χάρι του Χριστού μας, ακόμη και να σκεφθώ δύναμαι και νά γράψω μπορώ! Και μάλιστα μπορώ ακόμη καί σκληρά να γράψω, ενσυνειδήτως! Άρα πλανάσαι καί συγχρόνως ψεύδεσαι, κ. Πολάκη. Απλώς είσαι ένας υπερόπτης, ο οποίος βλέπει τους άλλους σαν .....κουνούπια! Σας γράφω, λοιπόν, σήμερα με τρόπο σκληρό, για να Σας αποδείξω, ότι και να σκέπτωμαι μπορώ και να ομιλώ, και να γράφω, ακόμη δε και νά τσαλακώνω κάποιους υπερόπτες!
8. Ένα ακόμη σημείο από τα άσοφα καί ανάδελφα λόγια του κ. Πολάκη αναμένει απάντηση. Ιδού τί έγραψε στο facebook: «εγώ ο πριν την κόλαση υπουργός λέω ότι αν έχει πραγματικά αγιωσύνη ας προσεύχεται για εμάς τους πριν την κόλαση». Καί απαντώ.
Καί αυτό, πουλάκι μου, το πράττουμε ήδη! Από τον περασμένο Αύγουστο (2017) σε όλη την έκταση της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας και σε κάθε θεία λειτουργία προσευχόμεθα για σας τους απίστους και αθέους! Στα «Ειρηνικά» δηλ. στη Μεγάλη Συναπτή, όπως ονομάζεται, καί αναπέμπεται κατά τήν έναρξη της θείας λειτουργίας, μετά τήν δέηση «Υπέρ του αγίου Οίκου τούτου και των μετά πίστεως, ευλαβείας καί φόβου Θεού εισιόντων εν αυτώ, του Κυρίου δεηθώμεν» αναπέμπεται η εξής δέησις:
«Υπέρ των ασεβεστάτων, αθέων καί απίστων Αρχόντων ημών, των πολεμίων της αμωμήτου ημών Πίστεως και της Πατρίδος, Μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, πάσης πολιτικής αποχρώσεως, των μισούντων και αδικούντων ημάς, και της μετανοίας και επιστροφής αυτών, του Κυρίου δεηθώμεν».
***********************


Αγαπητέ μοι ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΙΕ (;) .......ΥΠΟΥΡΓΕ,
_______Στην ιερωσύνη εισήλθαμε από θείον Έρωτα!
_______Στη ζωή μας επαγγελματικά θα ημπορούσαμε να ακολουθήσουμε και οποιοδήποτε άλλο δρόμο! Είχαμε τις προϋποθέσεις και τα προσόντα! Είναι τα δώρα του Θεού σε αγνές ψυχές! Τα μαθηματικά π.χ. ήταν το πιο αγαπημένο μας μάθημα. Οι μηχανές και τα παρόμοια ήσαν το χόμπι μας! Ακόμη και σήμερα οι εν Χριστώ Αδελφοί μας Αρχιερείς στον υποσημειούμενο έχουν δώσει το προσωνύμιο «ο γκατζετάκιας Δεσπότης»!
_______Όλα αυτά, λοιπόν, τα τερπνά τού κόσμου δεν μας τράβηξαν! Η καρδιά μας ήταν δοσμένη στον Νυμφίο Χριστό από της παιδικής ακόμη ηλικίας. Στην τεσσαρακονταετή αρχιερατική μας πορεία μας, οσάκις ενοχλούσαμε τους κρατούντες, δεχθήκαμε κατά καιρούς ύβρεις, συκοφαντίες και ευτελιστικούς χαρακτηρισμούς! ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ:


«Φασισταριό,
«Αει κρύψου φασισταριό»,
Αντίχριστε,
δεν μπορείς να σκεφτείς,
δεν μπορείς να μιλήσεις,
βρίζεις ως υπόκοσμος»!


Ιδού ακριβώς τα λόγια Σας:
· «Αει ΚΡΥΨΟΥ φασισταριό!
· Αντίχριστος είναι ο βίος και η πολιτεία σου»!
· Αποδεικνύεις αυτό που λέει η μαντινάδα: "Οταν γεράσει ο άνθρωπος κι όντε αδυνατίσει, ουτε και να σκεφτείμπορεί, μηδέ και να μιλήσει"
· Και ας μην βρίζεις ως υπόκοσμος! Άλλωστε γι αυτό έγινες παπάς..»


Σας παραδίδω
στην περιφρόνηση του κόσμου!


_______Ουδείς άλλος έφθασε τόσο χαμηλά, όπως Σείς, κ. Υπουργέ! Και τι δεν μας είπατε! Σας δηλώνουμε, λοιπόν, δημοσίως, ότι στενοχώρια θα νοιώθαμε, μόνον όταν από το βρωμερό στόμα Σας έβγαιναν ΕΠΑΙΝΟΙ για το ταπεινό πρόσωπό μας! Τώρα δεν μας στενοχωρείτε! Διότι Υπουργός βεβαίως είσθε, αλλά ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ! Απλώς είσθε ένα ανθρωπάκι! Ένα ακόμη άνθρωπάκι από τά πολλά, που υπάρχουν στον ΣΥΡΙΖΑ! Ένα ανθρωπάκι, το οποίο τολμά να υβρίζει καί να ευτελίζει εκκλησιαστικά πρόσωπα, μόνο και μόνο για να υπηρετήσει την αθεΐα, μόνο καί μόνο για να πολεμήσει την Ορθοδοξία μας. Ευτυχώς, ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΙ όλοι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ! Υπάρχουν καί πρόσωπα με βαθειά πίστη πρός τον Θεό!
Να, λοιπόν, μια επί πλέον απόδειξη της αθεϊστικής πορείας σας. Στην παρακάτω φωτογραφία ο μεν κ. Γαβρόγλου αγκαλιάζει περιπαθώς το ΚΟΡΑΝΙΟ, ο δε κ. Σκουρλέτης απωθεί το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ!Κύριε Κύριε Κύριε Κύριε (;)..... Πολάκη,
Επαναλαμβάνω: ΣΤΗΝ ΙΕΡΩΣΎΝΗ ΕΙΣΉΛΘΑΜΕ ΑΠΟ ΘΕΙΟΝ ΕΡΩΤΑ! Αγαπάμε, λοιπόν, όσους λατρεύουν τον Σωτήρα Χριστό! Συγχρόνως μαχόμεθα και αντιμαχόμεθαόσους είναι οπαδοί του Αντίχριστου, δηλ. τα όργανα του Διαβόλου! Και αν χρειασθεί, ενίοτε χρησιμοποιούμε και την αρχιερατικήν μας ράβδο, ράβδο «στυπτικήν» κατά την εντολήν της Εκκλησίας «τοις δε απειθέσι και ευτραπέλοις, χρω αυτή, ράβδω επιστυπτική, ράβδω παιδεύσεως»!
Επίσης καθημερινώς στον Εσπερινό προσευχόμεθα και λέμε: «Εκλείποιεν αμαρτωλοί από της γής και άνομοι, ώστε μη υπάρχειν αυτούς». (Βλ. Προοιμιακό Ψαλμό 103).
Τελος, το βράδυ της Αναστάσεως ψάλλουμε φωναχτά:


Ήχος πλ.α΄.

Στιχ.α΄ Αναστήτω ο Θεός, και διασκορπισθήτωσαν οι εχθροί αυτού, και φυγέτωσαν από προσώπου αυτού οι μισούντες αυτόν.


Στιχ β΄. Ως εκλείπει καπνός εκλιπέτωσαν, ως τήκεται κηρός από προσώπου πυρός.Στιχ.γ΄ Ούτως απολούνται οι αμαρτωλοί από προσώπου του Θεού και οι δίκαιοι ευφρανθήτωσαν.Στιχ.δ΄Αύτη η ημέρα, ην εποίησεν ο Κύριος, αγαλλιασώμεθα και ευφρανθώμεν εν αυτή.

Μέσα στα εκλησιαστικά αυτά πλαίσια εντάσσεται και η αλληλογραφία μαζί Σας. Έπειτα θα ακολουθήσει η περιφρόνηση! Τελεία και παύλα!+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ


Αίγιον, 8 Ιανουαρίου 2018**************************
ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 1150Αριθμ. Πρωτ. 609 Εν Αιγίω τη 25η Αυγούστου 2017


Πρός
Τόν Ἱερόν Κλῆρον
τῆς καθ’ ἡμᾶς Ἱερᾶς Μητροπόλεως


ἈΔΕΛΦΟΊ ΚΑΊ ΠΑΤΈΡΕΣ,


Κατά τήν πραγματοποιηθεῖσαν Ἱερατικήν σύναξιν τῆς 8ης Αὐγούστου 2017 διά τούς Ἐφημερίους τῶν Ἐπαρχιῶν Αἰγιαλείας καί Καλαβρύτων, συνεζητήθησαν διεξοδικῶς αἱ μεθοδεύσεις τοῦ Κυβερνητικοῦ σχήματος καί τοῦ πολιτικοῦ κόσμου γενικώτερον διά τήν ἀποδόμησιν τῆς Ἑλληνικῆς κοινωνίας, ἀναπόσπαστο κομμάτι τῆς ὁποίας ἱστορικῶς εἶναι ἡ Ὀρθόδοξος Ἐκκλησία μας.
Κατόπιν ἐνδελεχοῦς ἀναλύσεως τῶν θιγομένων θεμάτων εἰς τήν σύναξιν,ἀποφασίζεται εἰς ἔνδειξιν διαμαρτυρίας:


Α. Ἡ προσθήκη εἰς τήν Μεγάλην Συναπτήν, εἰς τήν ἀρχήν τῆς Θείας Λειτουργίας καί μόνον, μετά τό «Υπέρ του αγίου Οίκου τούτου και των μετά πίστεως, ευλαβείας καί φόβου Θεού εισιόντων εν αυτώ, του Κυρίου δεηθώμεν», τῆς αἰτήσεως «Ὑπέρ τῶν ἀσεβεστάτων, ἀθέων καί ἀπίστων Ἀρχόντων ἡμῶν, τῶν πολεμίων τῆς ἀμωμήτου ἡμῶν Πίστεως καί τῆς Πατρίδος, Μελῶν τοῦ Ἑλληνικοῦ Κοινοβουλίου, πάσης πολιτικῆς ἀποχρώσεως, τῶν μισούντων καί ἀδικούντων ἡμᾶς, καί τῆς μετανοίας καί ἐπιστροφῆς αὐτῶν, τοῦ Κυρίου δεηθῶμεν», ἡ ὁποία, ὅπως αἱ ὑπόλοιπαι αἰτήσεις τῆς Μεγάλης Συναπτῆς, λέγεται ἐκφώνως.
Β. Ἡ εὐχή μετά τόν καθαγιασμόν τῶν Τιμίων Δώρων «Τοῦ Ἁγίου Ἰωάννου Προδρόμου» εἰς τό τέλος αὐτῆς μετά τήν φράσιν «ὑπέρ τῆς Καθολικῆς καί Ἀποστολικῆς Ἐκκλησίας», νά τροποποιηθῇ ὡς ἑξῆς: «Μνήσθητι Κύριε τῶν ἀσεβεστάτων, ἀθέων καί ἀπίστων Ἀρχόντων ἡμῶν, τῶν πολεμίων τῆς ἀμωμήτου ἡμῶν Πίστεως καί τῆς Πατρίδος, Μελῶν τοῦ Ἑλληνικοῦ Κοινοβουλίου, πάσης πολιτικῆς ἀποχρώσεως, τῶν μισούντων καί ἀδικούντων ἡμᾶς, καί τῆς μετανοίας καί ἐπιστροφῆς αὐτῶν. Δός αὐτοῖς εἰρηνικήν τήν Ἀρχήν, ἵνα καί ἡμεῖς, ἐν τῇ γαλήνῃ αὐτῶν, ἥρεμον καί ἡσύχιον βίον διάγωμεν ἐν πάσῃ εὐσεβείᾳ καί σεμνότητι». Η ευχή αυτή λέγεται μυστικώς.
Κατόπιν τούτου παραγγέλλομεν, διά τήν πιστήν ἐφαρμογήν τῶν ἀνωτέρω προσθηκῶν, ἀπό τῆς Θείας Λειτουργίας τῆς Κυριακῆς 3ης Σεπτεμβρίου ἐ.ἔ. ὡς ἑξῆς:
Νά ἐπικολλήσετε τά συνημμένα κείμενα στά Ἱερατικά λειτουργικά βιβλία στά ἀντίστοιχα μέρη τῆς Θείας Λειτουργίας τοῦ Ἱεροῦ Χρυσοστόμου καί συγκεκριμένα στή μεγάλη Συναπτή στήν ἀρχή τῆς Θείας Λειτουργίας τήν δέησιν «Ὑπέρ τῶν ἀσεβαστάτων.....» μετά τήν δέησιν «Ὑπέρ τοῦ εὐσεβοῦς ἠμῶν Ἔθνους»....
Τήν δέ εὐχήν «Μνήσθητι Κύριε τῶν ἀσεβεστάτων ἀθέων καί ἀπίστων Ἀρχόντων ἠμῶν» στήν εὐχή «Τοῦ Ἁγίου Ἰωάννου Προδρόμου» μετά τό«ἐξαιρέτως τῆς Παναγίας Ἀχράντου», καί συγκεκριμένα στό τέλος τῆς εὐχῆς μετά τήν φράσιν «ὑπέρ τῆς καθολικῆς & Ἀποστολικῆς Ἐκκλησίας».


Μετ’ εὐχῶν πατρικῶν
Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

V Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΛΕΝΗΣ
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

 1. Ο Μητροπολίτης είναι βραχος ακλόνητος της Ορθοδοξίας, της Πατρίδος της ηθικής.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν πρέπει να σας παραξενεύει ο πόλεμος εναντίον του Μητροπολίτη.
  Ο Μητροπολίτης υπερασπίζεται με σθένος την Πατρίδα και την Ορθοδοξία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Και μόνο το σημαντικότατο φιλανθρωπικό έργο του Μητροπολίτη τον καθιστά άξιο πολλών επαίνων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ο Πολάκης όντας χαρακτηριστικό δείγμα θρασύδειλου ατόμου θεώρησε τον Αγιο Καλαβρύτων και Αιγιαλείας εύκολο στόχο και προσπάθησε να προβάλει το αντίχριστο και αντεθνικό πρόσωπο του σε βάρος του Σεβασμιωτάτου .Οντας κυριολεκτικά κότα καικρυπτόμενος πίσω από το αισχρό προνόμιο της βουλευτικής ασυλίας θέλησε να κάνει τον άντρα και αποδείχθηκε άνανδρος.Ρεζίλι των σκυλιών έγινε γι αυτό και γιά πολλά άλλα αποδειχθείς κότα που φόρεσε λειρί αλλά πάντως κότα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Γιατί ο λαός μας καθιέρωσε τον χαρακτηρισμό^ μερικές φορες το μουστάκι είναι ο φερετσές του πούστη ^φυσικά ο χαρακτηρισμός δεν αφορά το σύνολο των μυστακοφόρων σίγουρα όμως περιλαμβάνονται άνανδρα και θρασύδειλα πουλάκια που βιάζονται να γίνουν κότες όνομα και πράμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][bsummary]
Loading...

Μυστηρια

[Μυστήρια][bsummary]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]