ΚΚΕ: Η ΝΔ ανταγωνίζεται τον ΣΥΡΙΖΑ για το ποιος είναι ο καλύτερος εκτελεστής εργατικών δικαιωμάτων

«Η ΝΔ, βρισκόμενη προφανώς σε αμήχανη θέση, αφού η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ της έχει πάρει τη μπουκιά απ’ το στόμα, πλειοδοτεί σε αντεργατικές προτάσεις και ανταγωνίζεται το ΣΥΡΙΖΑ για το
ποιος είναι ο καλύτερος εκτελεστής των εργατικών δικαιωμάτων» αναφέρει σχόλιο του ΚΚΕ σχετικά με την τοποθέτηση της Νέας Δημοκρατίας για τις απεργίες.

«Όσο για τους εργατοπατέρες, στους οποίους αναφέρθηκε η κα Σπυράκη, αυτούς να τους αναζητήσουν στο κόμμα τους, που μαζί με τους εργατοπατέρες του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, συναποτελούν τον εργοδοτικό – κυβερνητικό συνδικαλισμό και στηρίζουν την κυβέρνηση στην υλοποίηση της πολιτικής της, μπαίνοντας εμπόδιο στην ενημέρωση και κινητοποίηση των εργαζομένων» καταλήγει το σχόλιο του Περισσού.

loading...

4 thoughts on “ΚΚΕ: Η ΝΔ ανταγωνίζεται τον ΣΥΡΙΖΑ για το ποιος είναι ο καλύτερος εκτελεστής εργατικών δικαιωμάτων

  1. Ε,ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΡΟΛΕΞ.ΕΛΕΟΣ.ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ.ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ.ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ,ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ,ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑ,ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΑ,ΓΑΜΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΩΝ,ΤΖΑΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ,ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΩΦΟΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΞΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ.ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΩΡΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ?

  2. Υπερασπίζεται τους εργαζόμενους;
    Βλέπε εδώ;
    zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=449774&cid=122

    Είναι ενάντια του κεφαλαίου και της πλουτοκρατίας;
    Βλέπε εδώ;
    freedomvoicegr.blogspot.gr/2015/02/coca-cola.html

    https://www.youtube.com/watch?v=TZi18QZxQwc

  3. ΠΑΨΕ ΜΟΣΧΑΡΟ-ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΚΙΟΛΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΓΕΡΟΚΟΚΟΥΜΜΟΥΝΕΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ (ΤΑ ΤΕΕΥΤΑΙΑ) ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ….

  4. αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα
    ρε σεις ο Γαρδουμπας εχει πολυ πλακα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    χαχαχαχαχαχαχαζαχαχαχαχαχαχαχα

Comments are closed.