«Διώξε τον Κούλη» έλεγαν στον Σαμαρά οι βουλευτές που πήγαν να του ευχηθούν

Σε αντιΚουλική διαμαρτυρία εξελίχθηκε η συνάντηση βουλευτών στο γραφείο του Αντώνη Σαμαρά για την ονομαστική του εορτή.

Το παιδί δεν τραβάει, διώξτον έλεγαν οι κολλητοί βουλευτές του Αντώνη Σαμαρά, εσύ τον έκανες αρχηγό, εσύ να τον στείλεις σπίτι του. Φανατικοί σε αυτή τη θέση οι Γεωργιάδης και Βορίδης και ειδικά ο πρώτος που θεωρεί τον εαυτό του τον επόμενο αρχηγό της ΝΔ.

Και αφορμή βέβαια δεν ήταν το Σκοπιανό για το οποίο φυσικά ο πρώην Πρόεδρος της Πολιτικής Άνοιξης το έχει κάνει γαργάρα, αλλά οι δημοσκοπήσεις, καθώς όλα δείχνουν πως η ΝΔ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη τις επόμενες εκλογές τις έχει χαμένες πανηγυρικά και άρα πολλοί εκ των βουλευτών δεν θα ξαναεκλεγούν.

Ο Ρηγιλλάκος

https://rigillakos.wordpress.com

loading...

5 thoughts on “«Διώξε τον Κούλη» έλεγαν στον Σαμαρά οι βουλευτές που πήγαν να του ευχηθούν

  1. ΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΑ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΑ-ΟΠΕΡΕΤΑ ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΡΜΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΘΗΡΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΦΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ,ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ,43 ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΝΔ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΚΛΕΠΤΟΜΑΝΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ,ΟΧΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝΚΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ.

  2. Όνειρα όχι θερινής αλλά χειμερινής νυκτός , το να πλάθει κανείς παραμύθια και ιστορίες θεωρείτε φαντασιόπληκτος που μέσα στο αρρωστημένο του μυαλό γεννιόνται διάφορα φανταστικά σενάρια προς τέρψιν και ικανοποίηση του προβληματικού του εγώ .

  3. ΕΣΥ ΤΙ ΑΛΛΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ?????????????

  4. Οι ίδιοι και οι ίδιοι σωτήρες….Χριστέ μου….Μόνο εγώ βλέπω την ανικανότητα,την ηλιθιότητα,την απατεωνιά και τη ψευτιά στα μάτια τους!

  5. Βλακείες και παραμύθια για τα παιδιά

Comments are closed.