ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΦΟΡΟΥΣ – ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η επιτομή του Μνημονίου, κάθε λέξη του και κάθε γράμμα του, άρχισε τα παπατζιλίκια. Αφού είδε ότι δεν τραβάει στις δημοσκοπήσεις και το λένε και όλοι γύρω του, αφού έχει φορτώσει τη ΝΔ με ασύλληπτες γκάφες, αποφάσισε να γίνει ο Μάγος της νέας χρονιάς και να αρχίσει να μοιράζει μειώσεις φόρων με την προϋπόθεση πάντα ότι θα του το επιτρέψουν οι δανειστές. Αλλά δεν μας το λέει… το κρατάει για έκπληξη.

Διαβάστε ρεπορτάζ – απαντούμε:

«Η ΝΔ έχει σχέδιο για την επόμενη μέρα της χώρας» τόνισε ο πρόεδρος της μεταλλαγμένης ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε στελέχη, μέλη και φίλους της ΝΔ, χτες, στα Γιαννιτσά.
Απάντηση Κεντροδεξιού: Το πρόβλημα είναι μετά από δύο χρόνια που είσαι αρχηγός κυβερνητικό πρόγραμμα δεν έχεις παρουσιάσει. Τα παπατζιλίκια και οι υποθέσεις εργασίας ότι είσαι η αξιόπιστη Μνημονιακή δύναμη και θα τα κάνεις καλύτερα, είναι αρλούμπες. Ήσουν υπουργός πριν 3 χρόνια. Δεν ήσουν;

Ο πρόεδρος της ΝΔ εκτίμησε ότι «το 2018 θα είναι χρονιά πολιτικών εξελίξεων» και ζήτησε από τους φίλους του κόμματος να εργαστούν για να έρθει η «μεγάλη πολιτική αλλαγή» στη χώρα, να δώσουν την ευκαιρία στη ΝΔ να υλοποιήσει το σχέδιο της και στον ίδιο την ευκαιρία να μπορέσει να τους επισκεφθεί πάλι «με άλλη ιδιότητα αυτή του πρωθυπουργού», ενώ συνέστησε, επίσης, στα κομματικά στελέχη να αποφύγουν «κάθε διχαστικό λόγο», κυρίως μεταξύ παλιών νέων φίλων του κόμματος.
Απάντηση Κεντροδεξιού: Κάθε χρόνο μας λες Κυριακούλη Μητσοτάκη, ότι είναι χρονιά πολιτικών εξελίξεων. Έλεος με αυτή την καραπαπάτζα. Ποιος σοβαρός σε παρακολουθεί, όταν θες πολιτική αστάθεια μήπως και γίνεις πρωθυπουργός;

«Είμαστε εδώ για να ενώσουμε» είπε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια σας θέλω όλες και όλους κοντά μας, σας θέλω κοντά μου, θέλω να βάλετε πλάτη» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.
Απάντηση Κεντροδεξιού: Πως θα ενώσεις τους Έλληνες βρε Κυριακούλη, με τον Θεοδωρικάκο, την Σπυράκη, τον Φωτήλα, τον Γεωργιάδη, τον Σκυλακάκη, τον υιό του Παπαντωνίου, τον κωμικό Μαρκουλάκη; Πώς θα ενώσεις με τους τυχοδιώκτες που έχεις δίπλα σου; Πώς θα ενώσεις όταν κυνηγάς και λασπολογείς κατά του αρχηγού του Κράτους Προκόπη Παυλόπουλου; όταν βάζεις τα τρόλια σου να βρίζουν τη διακυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή; όταν υπονομεύεις την εθνική στάση για συναίνεση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη; Πώς θα ενώσεις όταν συρρικνώνεις τη ΝΔ γύρω από τα συμφέροντα των πολυεθνικών και των οικογενειακών σου offshore;

«Δεν αξίζουμε άλλο αυτή την κυβέρνηση. Δεν αξίζουμε άλλο, τον κ. Τσίπρα και τον κ. Καμμένο. Στείλτε τους στο σπίτι τους, όταν έρθουν οι επόμενες εκλογές, δεν αξίζουν τρίτη ευκαιρία». «Δώστε μας την ευκαιρία να υλοποιήσουμε το σχέδιο μας και να ξαναφέρουμε την Ελλάδα εκεί που πραγματικά της αξίζει» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.
Απάντηση Κεντροδεξιού: Ποιος θα διώξει ποιον; Έχουμε εκλογές βρε Κυριακούλη; Τι ανοησίες είναι αυτές; Και ποιο είναι το σχέδιο; Ακόμη το περιμένουμε. Δύο χρόνια περιμένουμε. Έριξες τον Μεϊμαράκη, για αυτό το φοβερό σχέδιο που είχες! Που είναι;;;

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην υψηλή φορολογία και στο πώς αυτή επηρεάζει αρνητικά, ιδιαίτερα τους νέους επαγγελματίες, επιχειρηματίες και τους αγρότες και υπονομεύει και την ανάπτυξη και δεσμεύτηκε για μείωση των φόρων «για όλους τους Έλληνες πολίτες», όταν το κόμμα του αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας. «Να κρατήσετε μια δέσμευση, φίλες και φίλοι, να θυμάστε ένα πράγμα, καθώς πηγαίνουμε σε εκλογές, να θυμάστε αυτό : Η ΝΔ θα μειώσει τους φόρους για όλους τους Έλληνες πολίτες. Με αυτούς τους φόρους, ανάπτυξη δεν πρόκειται να έχουμε, μόνο φοροδιαφυγή θα έχουμε και μόνο τα συνηθισμένα υποζύγια θα πληρώνουν για κάποιους, οι οποίοι προσδοκούν ακόμη και σήμερα να διορίζονται στο δημόσιο» είπε ο κ. Μητσοτάκης και συνέχισε: «Γιατί μην έχετε καμία αμφιβολία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – μην έχετε καμία αμφιβολία το ξέρετε καλά- χτίζει ένα νέο μεγάλο κομματικό στρατό, μοιράζει επιδόματα δεξιά και αριστερά, αλλά με πολιτικές επιδομάτων δεν προχωρά η χώρα».
Απάντηση Κεντροδεξιού: Και πως σε ενδιαφέρει βρε Κυριακούλη η ελεύθερη οικονομία όταν κάνεις πόλεμο στους ταξιτζήδες και θέλεις να φέρεις τις πολυεθνικές UBER και ΒΕΑΤ; Όταν το ίδιο κάνεις για όλα τα καρτέλ που θέλουν να σκοτώσουν τη μικρομεσαία αγορά και να επικρατήσουν τα super malls; Και τι σε νοιάζει βρε Κυριακούλη ο κομματικός στρατός του ΣΥΡΙΖΑ; Εσύ τα ίδια δεν έκανες; Στο υπουργείο σου δεν είχες 50 συμβούλους; η αδερφή σου το ίδιο. Δεν λέμε για τον πατέρα σου. Δεν λέμε για τα διαχρονικά ρουσφέτια της Αγίας Οικογένειας.

Κυριακούλη Μητσοτάκη, με παπατζιλίκια πολιτική δεν κάνεις. Δεν εμπνέεις. Δεν τραβάς. Το βλέπεις. Οι δημοσκοπήσεις στο λένε. Η πλειοψηφία δεν θέλει εκλογές. Η πλειοψηφία (ακόμη και με τον Τσίπρα φιλομνημονιακό και την Ελλάδα με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς) δεν θέλει εσένα για Πρωθυπουργό, θέλει τον ΚΑΝΕΝΑ!

Παπατζιλίκια Κυριακούλη Μητσοτάκη, ακόμη και με την Μακεδονία! όσο και αν διπλώσεις το χάρτη όπως αφελώς λες, η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι Ελληνική!

ΦΩΣ!!!

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com

loading...

2 thoughts on “ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΦΟΡΟΥΣ – ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ!

  1. Τα ίδια λέγατε και για τον Σαμαρά ότι δεν μπορεί να κατεβάσει το ΦΠΑ στην εστίαση και όμως το έκανε , λοιπόν ΣΥΡΙΖΟ/ΑΝΕΛΗΤΕΣ υπομονή ο χρόνος θα σας διαψεύσει

  2. Ποιο σπουδαια προσωπικοτητα δεν βρηκεs ΚΟΥΛΗ….τετοια λουλου εψαχνεs καιρο να βρειs?για να τον ετοιμαζειs για το ψηφοδελτιο στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!
    Δειτε τι ειπε αυτη η<< λουλου >>……….."Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΑΚΕΔΩΝ δεν ειναι σημαντικοτεροs απο ενα σωρο σκουπιδιων μπροστα στην πολυκατοικια μαs"
    ΑΥΤΗΝ την λουλου την ειχε εισηγητη στο ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ τηs ΝΔ στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!
    fonaklas.blogspot.gr/2018/01/blog-post_658.html
    Αγνοειται ο Γιαλαντζι πατριωτηs Αντωνηs Σαμαραs για το Μακεδονικο!-Αντωνη που εισαι;;;Μαs λειπειs!
    Σε χρειαζεται η πατριδα να ριξειs αλλο ενα Μητσοτακη για το ιδιο θεμα!
    Ο Κυριακοs Μητσοτακηs συμφωνει στο συνθετο ορο με"Μακεδονια"για την ονομασια των Σκοπιων!
    Αντωνη ακουs;που εισαι;
    kentrodexios.wordpress.com/2018/01/09/αγνοειται-ο-γιαλαντζι-πατριωτηs-αντω/
    Ο Ανυπαρκτοs-Μουγγο-Κουληs!(Η αλλιωs ο…αφωνουληs!)
    odysseiatv.blogspot.gr/2018/01/o_5.html
    Η Ντορα Μπακογιαννη μοιραζει τη Μακεδονια!-YouTube

Comments are closed.