Σήμερα αναγκάστηκα να παραδώσω πινακίδες – ευχομαι στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να εχουν την πιο μαύρη χρονιά της ζωής τους

Παρέδωσα πινακίδες μιάς και επρεπε να διαλέξω..να πεθάνουμε οικογενειακός απο την πείνα η να πεθάνουμε απο τον ποδαρόδρομο…
ε διαλεξα να πεθάνουμε απο τον ποδαρόδρομο ! Καταραμένοι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να ψοφήσετε με αργο και βασανιστικό θάνατο οπως αυτόν που δίνεται σε εμας !!

αναγνωστης

loading...

2 thoughts on “Σήμερα αναγκάστηκα να παραδώσω πινακίδες – ευχομαι στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να εχουν την πιο μαύρη χρονιά της ζωής τους

  1. με βρισιες και κραξιμο ποτε κανεις ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ…
    ΟΛΟΠΙ ΜΑΖΙ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, Η ψηφιση κομματων του κυνοβουλιου είναι υπογραφη για την καταδικη ολων μας, επισης η αποχη το λευκο ή το ακυρο είναι ανοχη και νομιμοποιηση του καθεστως δουλειας και κατοχης και εχει ιδιο αποτελεσμα με την ψηφιση των κομματων του κυνοβουλιου, απο ολα τα αντικατοχικα κομματα μοναχα το Ε.ΠΑ.Μ. εχει το προγραμμα και τις πολιτικες υλοποιησης, εαν θελουμε πραγματικα να γλυτωσουμε από τους δωσιλογους, η ψηφος οφειλει να παει στο ΕΠΑΜ.
    Ας με διαψεύσει κάποιος εάν υπάρχει κάτι άλλο;;

    «Η Νομική Δέσμευση» του Ε.ΠΑ.Μ. στον Ελληνικό λαό
    Τη νομική δέσμευση ενώπιον του ελληνικού λαού ψήφισαν οι σύνεδροι του 5ου Συνέδριου του ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ στο κλείσιμο την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016, σε περίπτωση που εκλεγεί και αναδειχθεί στην εξουσία.
    Στη ΔΕΣΜΕΥΣΗ τους αναφέρεται «Ότι τυχόν αδυναμία υλοποίησης των δεσμεύσεων υπό ομαλές συνθήκες «μη εμπόλεμης κατάστασης ή φυσικής καταστροφής», εντός τριμήνου από την ανάληψη κυβερνητικών ευθυνών θα έχει ως συνέπεια την ΑΜΕΣΗ και καθολική ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ των μελών του Ε.ΠΑ.Μ. που κατέχουν θέσεις κυβερνητικής και κοινοβουλευτικής ευθύνης».
    Παράλληλα η ηγεσία του Ε.ΠΑ.Μ. και οι εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο του Μετώπου αποδέχονται την δήμευση του συνόλου των περιουσιακών τους στοιχείων υπέρ του ελληνικού λαού, ως ποινική ρήτρα για την αθέτηση ή καταπάτηση των δεσμεύσεών τους.
    https://epamhellas.gr/wp-content/uploads/2017/03/DESMEYSI.pdf

    Ρωτηστε και τους ανθρωπους που θελετε και εμπιστευεστε να βγουν την επομενη μερα, υπογραψουν και αυτοι ένα τετοιο χαρτι.
    Τοτε θα καταλάβετε τις προθεσεις τους αλλα κυριως την ειλικρίνειά τους…

  2. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΑΤΡΙΩΤΗ.
    ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ

Comments are closed.