ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ «ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΞΥΛΟ»! ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ

ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ- ΑΓΡΙΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΜΑΘΗΤΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ
ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ! ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ! ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ…

Το διαβάζουμε στους μαχητικούς συναδέλφους του indobserver.blogspot.gr
Ο εικονιζόμενος Αθανάσιος Αλεξάτος είναι μαθητής του 1ου νυχτερινού (εσπερινού) Λυκείου Θεσσαλονίκης ο οποίος μέσα στις δύσκολες…
συνθήκες που βιώνει η πατρίδα μας, αγωνίζεται να ολοκληρώσει τις σπουδές του στο σχολείο και να πάρει το απολυτήριο Λυκείου. Όμως, δεν παύει να εμφορείται από ιδέες και αισθανόμενος ότι ο καθηγητής Ιστορίας, αντί για μάθημα έκανε (όπως ο ίδιος θεώρησε) αριστερή προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου στα παιδιά, αρνήθηκε να παρακολουθεί τα μαθήματα, καταγγέλλοντας παράλληλα τον καθηγητή. Το δραματικό της υπόθεσης είναι ότι η Ένωση Καθηγητών Ε ΕΛΜΕ εξέδωσε δριμύτατη ανακοίνωση-καταγγελία σε βάρος του μαθητή, τον οποίο, καλώντας μάλιστα σύσσωμη την «εκπαιδευτική κοινότητα και την κοινωνία να δείξουν τα δημοκρατικά τους αντανακλαστικά, να απομονώσουν τα ακραία φαινόμενα μισαλλοδοξίας και να στηρίξουν όχι μόνο τον συγκεκριμένο συνάδελφο, αλλά και την εκπαιδευτική διαδικασία στο σύνολό της».
Η απίστευτη αυτή ανακοίνωση η οποία ουσιαστικά, όχι μόνο έθετε τον μαθητή στο εδώλιο, αλλά αποφάνθηκε εν είδει δικαστηρίου να τον καταδικάσει άνευ απολογίας, έδωσε σε κάποιους την ευκαιρία να τον σπάσουν στο ξύλο! Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι, έως στιγμής, δεν υπάρχει καμία καταδικαστική ανακοίνωση της Ε ΕΛΜΕ για τον άγριο ξυλοδαρμό του μαθητή Αθανάσιου Αλεξάτου! Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος καθηγητής Ιστορίας είναι αρθρογράφος στο left.gr, την «Αυγή» και την «Εφημερίδα των Συντακτών», κάτι που, όχι μόνο δεν αρνείται η Ένωση των καθηγητών πουτον υπερασπίζεται αλλά το θεωρεί απολύτως φυσιολογικό και ότι εξαιτίας αυτού του γεγονότος δεν προκύπτει ούτε καν ένδειξη ότι μπορεί να κάνει «αριστερή πλύση εγκεφάλου» στους μαθητές του!!!
Αυτή που πάντως παραμένει…τοιχοκολλημένη είναι η αρχική ανακοίνωση-καταγγελία της ΕΛΜΕ σε βάρος του μαθητή, η οποία και συνέβαλε στον άγριο ξυλοδαρμό του.Ιδού πως έχει αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Καμία ανοχή σε επιθέσεις και εκφοβισμό από ακραίους κύκλους»
Στις 23-12-2017 ενήλικος μαθητής του 1ου Εσπερινού ΓΕΛ Θεσσαλονίκης ανάρτησε στο προσωπικό του χρονολόγιο στο Facebook καταγγελία, με τίτλο «Η επέλαση της αριστεράς στα ελληνικά σχολεία». Το κείμενο αυτό περιέχει πλήθος συκοφαντιών και δυσφημιστικών σχολίων που στοχοποιούν το συνάδελφο Κωνσταντίνο Κουτρουμπάκη, φιλόλογο του ανωτέρω σχολείου, και θίγουν την τιμή και την υπόληψή του. Αφορμή του κειμένου αυτού σύμφωνα με την καταγγελία του μαθητή υπήρξε η «τιμωρητική» βαθμολόγηση του διαγωνίσματός του στα Αρχαία Ελληνικά.
Την ίδια ημέρα, μετά από πολλαπλή κοινοποίηση της ανάρτησης από τρίτους, ο συνάδελφος Κ. Κουτρουμπάκης δέχτηκε στο προσωπικό του χρονολόγιο στο Facebook υβριστικά σχόλια και ευθείες απειλές κατά της σωματικής του ακεραιότητας, από άτομα άγνωστα προς αυτόν.
Στις 24-12-2017 ο καταγγέλλων ανάρτησε στο youtube βίντεο, με δυσφημιστικό περιεχόμενο εναντίον του συναδέλφου Κ. Κουτρουμπάκη. Στο βίντεο αυτό επιτίθεται και σε άλλους εκπαιδευτικούς του 1ου Εσπερινού ΓΕΛ Θεσσαλονίκης. Εναντιώνεται επίσης στη διδακτέα ύλη, αλλά και σε σχολικές εκδηλώσεις, όπως η επέτειος της 17ης Νοέμβρη (!), η επέτειος της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής (!), κ.ά.
Ο καταγγέλλων ισχυρίζεται ότι ο συνάδελφος Κ. Κουτρουμπάκης μεταφέρει τις πολιτικές του απόψεις εντός αιθούσης κάνοντας «αριστερή προπαγάνδα». Για την εκπαιδευτική δράση του συναδέλφου βέβαια, αναγνωρίζει ότι ο καθηγητής τηρεί κατά γράμμα τις οδηγίες του υπουργείου (!), ότι εκφράζεται θετικά για τα ανθρώπινα δικαιώματα (!) κ.ά. Μεταξύ άλλων ο καταγγέλλων στις αναρτήσεις του αναφέρει –σαν να πρόκειται για έγκλημα (!)– ότι ο καθηγητής «είναι συγχρόνως αρθρογράφος της Αυγής, της Εφημερίδας των Συντακτών και της αριστερής ιστοσελίδας left.gr». Στα σχόλια δε της αρχικής του ανάρτησης αναφέρει αυτολεξεί ότι «μερικοί, όπως οι αριστεροί δεν θα έπρεπε όχι μόνο να έχουν άποψη αλλά ούτε καν λόγο». Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και οι συντάκτες των υβριστικών σχολίων, οι οποίοι απαιτούν «απόλυση και καταναγκαστικά έργα». Με τον τρόπο αυτό εκτίθεται σε κάθε μορφή λασπολογίας και εκφοβισμού οποιοσδήποτε συνάδελφος, ανεξαρτήτως των πολιτικών του απόψεων. Η στοχοποίηση του συναδέλφου Κ. Κουτρουμπάκη, γνωστού για το ήθος και την προσφορά του, γίνεται επειδή υπερασπίζεται και καλλιεργεί τις δημοκρατικές αξίες. Η άθλια αυτή συκοφαντική επιχείρηση τρομοκράτησης δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό αλλά αποτελεί συνήθη πλέον πρακτική γνωστών κύκλων και δε θα περάσει. Καλούμε σύσσωμη την εκπαιδευτική κοινότητα και την κοινωνία να δείξουν τα δημοκρατικά τους αντανακλαστικά, να απομονώσουν τα ακραία φαινόμενα μισαλλοδοξίας και να στηρίξουν όχι μόνο τον συγκεκριμένο συνάδελφο, αλλά και την εκπαιδευτική διαδικασία στο σύνολό της. Ο κλάδος δεν πρόκειται να ενδώσει σε τέτοιου είδους απειλές, θα υπερασπιστεί το σχολείο που μορφώνει, το σχολείο που είναι αρωγός και συμπαραστάτης κάθε μαθητή, το σχολείο που παράγει έργο χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες κάθε μαχόμενου εκπαιδευτικού…
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

8 σχόλια :

 1. Κόκκινος φασισμός.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τις φρικαλεότητες του κόκκινου φασισμού.
  Στάλιν και Μάο
  εξόντωσαν 65.000.000
  ανθρώπινες ψυχές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σπάσιμο μούτρων ποδιών καί χεριών τού κου(μουνιού) νά μή μπορέσει ούτε νά ξανατολμήσει νά κάνει προπαγάνδα αριστεράς
  Επίσης νά βρεθούν καί νά πληρώσουν πάραυτα τά καθίκια πού τόλμησαν νά ακουμπήσουν καί νά μολύνουν τό παλικάρι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Σπάσιμο μούτρων ποδιών καί χεριών τού κου(μουνιού)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Στα μπουρδελοκαναλα δεν ακουστηκε τιποτα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΠΟΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ;;;

  Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ..!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑ...ΛΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥΣ ΣΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΑ !!!
  ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΤΥΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΟΦΕΙΛΕΣ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΜΕ ΣΚΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΟΓΡΑΦΕΣ !
  ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΤΙ ...ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΣΑΒΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ !
  ΑΙΣΧΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ !!!
  ΠΑΡΗΣ Α.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ο Χριστός έλεγε μάχαιρα έδωσες μάχαιρα θα λάβεις , αυτό το απευθύνω στον καθηγητή και σε όλους τους ηλίθιους κομματικούς γλυφοκόλους συναδέλφους του και επειδή ο λαός μας είναι σοφός έλεγε ουδείς μωρότερος των ιατρών αν δεν υπήρξαν οι δάσκαλοι

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]