Τσίπρας: Θα επιστρέψω στα Δωδεκάνησα να γιορτάσουμε την έξοδο από τα Μνημόνια

Από την Κάλυμνο όπου βρέθηκε για τα Θεοφάνεια ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έστειλε (δεύτερο σε λίγες ώρες) ηχηρό μήνυμα στην Τουρκία.
Έδωσε υπόσχεση ότι θα επιστρέψει στα Δωδεκάνησα για να γιορτάσει την έξοδο από τα Μνημόνια και εξήγγειλε μέτρα ανακούφισης για τους νησιώτες.

Μεταξύ των μέτρων αυτών, η επιδότηση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια αλλά και στα καύσιμα. Μέτρα που μετά το 2019 δεν ισχύουν μόνο για τους μόνιμους κατοίκους των Δωδεκανήσων και των νησιών του ανατολικού Αιγαίου αλλά για όλους τους νησιώτες.Φωτογραφία Γ.Τ. Πρωθυπουργού / Andrea Bonetti

Ο πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο και τον υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή, βρέθηκε στην Κάλυμνο για τα Θεοφάνεια.Φωτογραφία Γ.Τ. Πρωθυπουργού / Andrea BonettiΦωτογραφία Γ.Τ. Πρωθυπουργού / Andrea BonettiΦωτογραφία Γ.Τ. Πρωθυπουργού / Andrea BonettiΦωτογραφία Γ.Τ. Πρωθυπουργού / Andrea Bonetti

Μετά τη ρίψη του Σταυρού και έχοντας δίπλα του τον άνδρα που βούτηξε για να τον πιάσει, ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε το πρώτο μήνυμα στην Τουρκία: ένα μήνυμα «αποφασιστικότητας να υπερασπιστούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα που απορρέουν από τις διεθνείς συνθήκες, τις διεθνείς συμβάσεις και το διεθνές δίκαιο».

loading...

1 thought on “Τσίπρας: Θα επιστρέψω στα Δωδεκάνησα να γιορτάσουμε την έξοδο από τα Μνημόνια

  1. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΕΙ Ο 'ΑΘΕΟΣ' ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ. ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΟΙ 'ΠΙΣΤΟΙ' ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ. Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.

Comments are closed.