Ζουράρις – ΑΝΕΛ: Μένει, αλλά…

Ο ίδιος ο Κώστας Ζουράρις είπε ότι δεν έχει ιδέα αν παραμένει στους ΑΝΕΛ, απ’ την πλευρά του κόμματος πάντως ξεκαθαρίζεται ότι δεν του ζητήθηκε παρά η παραίτησή του απ’ τη θέση του υφυπουργού.

“Οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι υπήρξε συζήτηση με τον κ. Καμμένο και του ζητήθηκε παραίτηση από το υπουργείο» δήλωσε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου, στον real fm.

Και ενώ ο Κώστας Ζουράρις δήλωνε άγνοια, καθώς όπως είπε δεν συζήτησε με τον Πάνο Καμμένο το θέμα της παραμονής στην κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, η κ. Παπαδοπούλου λέει «από ότι γνωρίζουμε ο κ. Ζουράρις παραμένει στην ΚΟ των ΑΝΕΛ”.

Σε ό,τι αφορά στις δηλώσεις εναντίον Άρη και Ολυμπιακού η εκπρόωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τις χαρακτήρισε “άστοχες, ανεπίτρεπτες και προσβλητικές”.

Καταλήγοντας ωστόσο, λέγοντας “το πώς θα εξελιχθεί η όλη συνεργασία είναι θέμα για το οποίο δεν αποφασίζω εγώ».

Ο ίδιος ο βουλευτής πάντως ξεκαθάρισε ότι το εάν θα παραμείνει η όχι βουλευτής είναι μια καθαρά προσωπική υπόθεση.

loading...

1 thought on “Ζουράρις – ΑΝΕΛ: Μένει, αλλά…

  1. Βρε σαχλαμαρα,αν νομιζεις οτι εντυπωσιαζεις κανεναν φυσιολογικο ανθρωπο με τις αηδιες που λες κατα καιρους,κανεις πολυ μεγαλο λαθος.Το οτι εχεις μαθει πως λεγονται τα γεννητικα οργανα στα αρχαια,δεν σε κανει και σοφο.Ειναι απλα θεμα λεξικου.Δεν υποδηλωνει οτι εισαι και εξυπνος.Ολοι γελανε μαζι σου.Αλλα βεβαια,με αυτες τις μπουρδες που λες εγινες γνωστος.Ειδαλως δεν θα σε ηξερε ουτε η μανα σου.Ασε λοιπον τις εξυπναδουλες.Αντε ,πολυ ασχοληθηκα μαζι σου μειρακιον της πολιτικης ,της επιστημης κλπ.Ολοι μετα τα 20 το πολυ σοβαρευουν.Εσενα σου πηρε κοντα 80 χρονια ,κι ακομα τιποτα.Ειναι,φαινεται,θεμα φαιας ουσιας.

Comments are closed.