Φίλιππος Ηλιάδης: Να μην εμφανιστεί κανένας στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία !

Σκληρή γλώσσα για  Χρυσή Αυγή , Αρχιεπίσκοπο και Μπουτάρη   !  ! !

Έξω απο τα δόντια τα λέει και πάλι ο “δικός μας” Φίλιππος Ηλιάδης μακριά  απο κόμματα και οργανώσεις, μόνο για την πατρίδα και τα παιδιά της  !

 Απόσπασμα συνέντευξης  στο δημοσιογράφο Πέτρο Σταθακόπουλο για το θέμα των Σκοπίων και την στάση των πολιτικών κομμάτων, της εκκλησίας και του δημάρχου Θεσσαλονίκης Μπουτάρη.



ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ   https://www.youtube.com/watch?v=l8mynWjUbb8&t=120s

.

loading...

24 thoughts on “Φίλιππος Ηλιάδης: Να μην εμφανιστεί κανένας στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία !

  1. Ο κ. Φίλιππος αγνοεί την υπερκομματική πρόταση του κ. Μιχαλολιάκου, ο οποίος πρότεινε να κατεβούν όλοι στο συλλαλητήριο χωρίς κομματικές σημαίες. Προφανώς την αγνοεί, διότι οι δηλώσεις του συνήθως δεν μεταδίδονται από τα μέσα ενημέρωσης.

  2. … Ηθελημένα ή άθελα ;
    Όποιος θέλει να εκφράζει δημόσιο λόγο, οφείλει να έχει εξετασει το θεμα …
    Κάποιοι, επειδή δέν μπορούν να αντιμετωπησουν τίς θέσεις τής Χ.Α. , εκμεταλλευόμενοι το σκοταδι από τα ΜΜΕ, προσπαθούν να την ισοπεδώσουν ταυτίζοντας την με τα μνημονιακά κατακάθια !

  3. ΑΝ είναι έτσι, έχουν δίκιο οι παραπάνω για χρυσή αυγή και ο κυριος Ηλιαδης όμως εχει πολυ σωστη και λογική θέση

  4. ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο Φ. ΗΛΙΑΔΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΤΣΙ ? ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ "ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΕΙ" ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ , Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΘΑΡΑ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

  5. Ανόητοι υπάρχουν και στις δύο πλευρές των συνόρων.

    Η χρυσή αυγή δεν είναι αποκλειστικά ελληνικό φαινόμενο.
    Να θυμηθούμε το βυζάντιο των σαράντα και πλέον λαών, που το παπαδαριό το θέλει ελληνικό
    και που με την βοήθεια της……στρατηγού Παναγίας και του……μαρμαρωμένου βασιλιά (που θα ξεμαρμαρώσει), θα ξαναγίνει ελληνικό!
    Από την άλλη πλευρά ανεγκέφαλοι Τούρκοι διεκδικούν ελληνικά νησιά και πλάγια εκδηλώνουν βλέψεις γιά την Θράκη.

    Το θέμα είναι να μην παρασυρόμαστε και μπαίνουμε στο παιχνίδι τους. Μην ρίχνουμε λάδι στην φωτιά.
    Τα Σκόπια μόνα τους δεν αποτελούν απειλή.
    Εάν όμως δεν γίνουν αποδεκτά στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε., θα κλονισθεί η ασφάλειά τους,
    πιθανότατα να συμμαχήσουν με την Τουρκία
    (η οποία τους παρέχει άφθονη οικονομική και στρατιωτική βοήθεια)
    και τότε κινδυνεύουμε να κυκλωθούμε!

    Χρειάζεται υπευθυνότητα και ψυχραιμία.
    Είναι σοβαρή υπόθεση η εξωτερική πολιτική. Μην την κατεβάζουμε στο πεζοδρόμιο.
    Έχουμε πολλά και σοβαρά προβλήματα.
    Μην προσθέσουμε και μία εθνική συμφορά.

  6. ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΜΟΝΗ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤΙΣΤΟΙ ΕΚΕΙ.ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ………..

  7. και ποιος εισαι εσυ ρε μαλακα ηλιαδη που κανεις και δηλωσεις

  8. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΗΛΙΑΔΗΣ;

    ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΜΙΧΑΛΟΚΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΥ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ.

  9. ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟ ΤΟΥ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΛΑΘΡΟΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΝΕΝΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ" ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΗΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΗΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ , ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕ

  10. Εσύ 6.40 μ.μ. που λες ότι το Βυζάντιο δεν είναι ελληνικό, θα μας κάνεις μαθήματα πατριωτισμού; Έλεος !

  11. Δεν μας απασχολεί εάν και εφόσον η ΧΑ ή η ιεραρχία,ή τα κόμματα κατευθύνουν τους οπαδούς τους για συμμετοχή ή όχι στα συλλαλητήρια.Εμείς κάνουμε ότι προστάζει η συνείδηση μας και η αγάπη μας στην πατρίδα που σκυλεύεται παντοιοτρόπως.
    Είναι η ώρα του δικού μας χρέους έναντι των προγόνων μας που έδωσαν την ζωή τους για να υπερασπιστούν τα άγια χώματα της.
    Τουλάχιστον να δώσουμε την μάχη αποδεικνύοντας ότι δεν νεκρώθηκαν ακόμη οι αντιστάσεις και το πατριωτικό μας φρόνημα,παρά τις λυσσαλέες προσπάθειες του πολιτικοοικονομικού συστήματος.
    Είμαστε ακόμη ζωντανοί,έστω για λίγο ακόμη.
    Όσο για τον Ηλιάδη ούτε που τον ξέρω ούτε που θέλω να τον μάθω.Δεν ξέρω κατά πόσον είναι δημόσιο πρόσωπο και σε ποιόν τομέα αλλά δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου κάνει υποδείξεις για το τί πρέπει να σκέφτομαι ή να πράττω.
    Η συμμετοχή στο συλλαλητήριο Είναι το ελάχιστο που μπορώ να προσφέρω στην υπεράσπιση της αλήθειας έναντι του ψεύδους και της υποταγής στο δίκαιο των ισχυρών (καθόσον η Τουρκία είναι ο κηδεμόνας των Σκοπίων).
    Πέραν τούτου υποκύπτοντας απλώς ανοίγουμε την όρεξη των πολλών επιβουλευόντων την εδαφική ακεραιότητα της χώρας,καθόσον έπεται η Θράκη,το Αιγαίο και φυσικά η Τσαμουριά.
    Άμα σε δούνε στα τέσσερα απλώς σε κλωτσάνε.

  12. ΟΠΟΙΟΝ ΚΗΝΥΓΑΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΑ ΚΥΝΥΓΑΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΚΟΜΑΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΟΛΑ ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ.ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ.ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΕΛΗΣΑΝ.ΟΣΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ.ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ.ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ…………

  13. ΗΛΙΑΔΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΑΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ
    ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΝΟΤΑ ΓΕΛΩΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΜΑΣ

  14. ενώ τα αφεντικά σου κάποιοι είναι . Ειναι αυτος που δεν εισαι εσυ !!! βγαίνει δημόσια σαν πολίτης και λεει τι γνώμη του…..Εσεις οι υπολοιποι τι κανετε ;;;; Και που ειδατε να σαμποταρει το συλλαλητήριο ; ; ; ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΛΕΕΙ …..ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ

  15. ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ….ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ , ΚΩΘΩΝΙΑ α ΚΩΘΩΝΙΑ ! Που σας δουλεύει ο κάθε Μιχαλολιακος – τσιπροκαμμενος- μητσοτακης και ΣΙΑ . Μια χαρα τα λεει ο ανθρωπος και δεν ειναι με κανενα κομμα , σας πειραζει που δεν ειναι με την χρυση αυγη ;;; Ειστε οι μονοι πατριωτες σε αυτη τη χωρα ;;; Αλλαξαν τα πραγματα !!!!Προχώρα Φιλιππε του Αλεξανδρου

  16. Δεν μπορω να καταλαβω πραγματικα τι δεν σας αρεσε στο βιντεο ;;;; μια χαρα τα ειπε και πατριωτικα ! Τι δεν σας αρεσε ; που δεν ειναι χρυσο αυγο; Εχει αποκλειστικοτητα στα πατριωτικα η χρυση αυγη ; οποιος δεν ειναι χρυσο αυγο δεν ειναι πατριωτης ;;;; Βρε αμου στο διαολο αρρωστοι ε αρρωστοι . Μια χαρα τα ειπε ο ανθρωπος και στην τελικη βλιτα μπορει η συνεντευξη να εγινε πριν κανει δηλωση ο Τρελολιακος ! ! !

  17. ΚΑΘΑΡΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ……… ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ….ΣΑ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩΣΕ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΣΑΣ ΤΟΝ ΜΗΧΑΛΟΛΙΑΚΟ Ε ; ; ;; ΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  18. ΜΑΛΛΟΝ ΩΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΑΝΤΑΞΙΟΣ ΤΟΥ ΑΥΝΑΝ ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΣΚΩΛΗΚΟΕΙΔΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ ΑΝΟΗΤΟΥΣ.ΑΠΟΤΕΛΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΗΛΙΘΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΑΜΑΣΗΤΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣ ΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΚΙΣΜΕΝΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΣΑΠΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ .

  19. ΠΑΣ ΜΗ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΣ !!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΝΤΕ ΡΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ …….ΛΟΓΙΚΗ ΜΗΔΈΝ …… ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΥΡΊΣΕΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ …ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ …….ΟΧΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ ,ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙ ???? ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ???? ΟΥΣΤ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ….

  20. ε ενταξει καλα τα ειπε ο ανθρωπος αλλα μην τσουβαλιαζει και τν χρυση αυγη με τα υπολοιπα ανθεληνικα προδοτικα κοματα της βουλης εκτος κι αν εχει να μας υποδυξει που ψηφισε ποτε λαθος η χρυση αυγη και μαλιστα σε εθνικο θεμα .απο κει κρινονται τα κοματα και ο ρολος τους .και ειμαι σιγουρη οτι οι ψηφοφοροι της χρυσης αυγης θα ειναι πρωτοι εκει και χωρις εμβληματα γιατι ειναι ζητουμενο τους να πετυχει το συλαλητηριο

  21. Πατριώτης μπορεί να είσαι αλλά τα κομματα που ψηφίζεις δεν είναι πατριωτιά.

Comments are closed.