ΑΝΕΛ σε Μπακογιάννη: Επικίνδυνη η ανευθυνότητα που αντιμετωπίζει τα εθνικά θέματα – Αγγίζει τα όρια του γκροτέσκου

“Θα ήταν προτιμότερο για την κ. Μπακογιάννη να μην προκαλεί με τις εμπαθείς όσο και ανόητες επιθέσεις της εναντίον του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου” τονίζει σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Νωρίτερα, η κα Μπακογιάννη είχε δηλώσει ότι “τα καραγκιοζιλίκια του Καμμένου οδήγησαν την κυβέρνηση σε διαπραγματεύσεις εν κρυπτώ” όσον αφορά στο Σκοπιανό.

Ολόκληρη η απάντηση της εκπροσώπου των ΑΝΕΛ είναι η εξής:

«Θα ήταν προτιμότερο για την κ. Μπακογιάννη να μην προκαλεί με τις εμπαθείς όσο και ανόητες επιθέσεις της εναντίον του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Καμμένου και να δείξει επιτέλους λίγη σοβαρότητα για τα εθνικά θέματα. Δυστυχώς, τα αντιμετωπίζει με μια επικίνδυνη ανευθυνότητα που αγγίζει τα όρια του γκροτέσκου και της φαρσοκωμωδίας, όταν δεν υπονομεύει τις εθνικές θέσεις για λόγους καθαρά προσωπικών επιδιώξεων και συμφερόντων».

loading...

5 thoughts on “ΑΝΕΛ σε Μπακογιάννη: Επικίνδυνη η ανευθυνότητα που αντιμετωπίζει τα εθνικά θέματα – Αγγίζει τα όρια του γκροτέσκου

  1. η μπακογιάννη στεναχωρείτε και εναντιώνεται με κάθε τρόπο εναντίον του Κυρίου Πάνου Καμμένου, επειδή δεν είναι μέλος της Ν,Δ, ΓΙΑΤΙ άν ήταν οι ψήφοι του θα μετρούσαν , ΄ώστε να υπάρχουν πιθανότητες ο Κουλης να γίνει,,,,,Πρωθυπουργός των ,,,,,, και η κυρία δεξή χέρι της δισαφθοράς

  2. Βρε ΑΝΕΛΗΤΗΣΑ άντε 1 ή 2 χρόνια ακόμη θα κελαηδάς μετά θα εξαφανιστείτε από τον πολιτικό χάρτη της χώρας , υπομονή το εισιτήριό σας χωρίς επιστροφή έχει εκδοθεί προ πολλού …..

  3. 4,30 mm είναι καλό, ήθελε μόνο λίγο χιούμορ , αλλά και έτσι της ταιριάζει

  4. Ο Καμμένος ούτε να παιζει με τα τρενάκια ήταν καλός? κι εκεί σκατά σαν τα μούτρα του τα έκανε αφού ο Αλέξης του έδωσε το ξεροκόματο της εξουσίας και τον έκανε γελωτοποιό, τις κοκκινες γραμμες τις έκανε κορδέλες γιά τον Μπούλη και του έμαθε τις τούμπες προς πάσα κατεύθυνση.Να δείτε που σε λίγο θα παρακαλά τη ΝΔ ( που την υπέσκαπτε και την συκοφα τούσε από το 2007 όντας υπουργός της) να τον προσλάβουν θυρωρό στα γραφεία της,μιά κι ο Αλέξης θα τον πετάξει στα σκουπίδια καθόσον ισχύει το* την προδοσίαν πολλοί ηγάπησαν τον προδότην ουδείς*

  5. ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΙ Η ΜΥΓΑ ΚΩΛΟ ΚΙ ΕΧΕΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΛΟ. ΑΝΤΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ,ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗΜΗ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Η ΠΙΑΤΣΑ ΚΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ.

Comments are closed.