Ο Μπογιόπουλος “καρφώνει” τον Χρήστο Παππά: Τέτοιοι ‘’πατριώτες’’ μέχρι τούρκικο φακιόλι μπορούν να φορέσουν… – ΦΩΤΟ

«Τέτοιοι ‘’πατριώτες’’ μέχρι τούρκικο φακιόλι μπορούν να φορέσουν αν αυτό επιτάσσει ο ναζισμός τους», γράφει ο Νίκος Μπογιόπουλος για τον Χρήστο Παππά, ανεβάζοντας στο Twitter δύο φωτογραφίες του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, στις οποίες στη μια εμφανίζεται να φορά κασκόλ της Ελλάδας, ενώ στη δεύτερη το μουσουλμανικό φέσι των ναζί.

«Ο χρυσαυγίτης Παππάς στο συλλαλητήριο με εθνοπρεπές αξεσουάρ. Ο ίδιος καπελωμένος με το μουσουλμανικό φέσι των μεραρχιών των SS στα Βαλκάνια το 1943. Συμπέρασμα: Τέτοιοι ‘’πατριώτες’’ μέχρι τούρκικο φακιόλι μπορούν να φορέσουν αν αυτό επιτάσσει ο ναζισμός τους», σχολιάζει ο Νίκος Μπογιόπουλος.

loading...

11 thoughts on “Ο Μπογιόπουλος “καρφώνει” τον Χρήστο Παππά: Τέτοιοι ‘’πατριώτες’’ μέχρι τούρκικο φακιόλι μπορούν να φορέσουν… – ΦΩΤΟ

  1. ΦΑΚΙΟΛΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΦΟΥΡΟ Ο ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΦΑΓΩΘΗΤΕ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ

  2. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΜΙΛΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΛΟΓΙΟΣ
    ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΙΠΙΛΑΕΙ ΤΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

    ΡΕ ΤΙ ΠΑΘΑΝΕ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥΣ ΖΑΛΙΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ
    ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΥΣΩΜΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΑΝΩΣΑΝ ΟΤΙ Η ….ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ…

    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ

  3. ΤΩΡΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΧΗΡΗΜΑΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ SLOGAN ΕΙΣΤΕ ΑΚΡΑΙΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ , ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΑΛΙΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ

  4. ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΕ ΠΗΓΑΝΕ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟ ΨΗΜΙΖΕΤΕ ΕΚΕΙ Ο ΙΕΡΑΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟ ΚΑΤΟΡΘΩΝΕ ΝΑ ΕΚΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗΝ ΛΕΠΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΙΥ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΝΕΑΡΗΣ ΗΛΗΚΙΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΣ ΑΛΛΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΠΕΒΗΣΑΝ ΕΙΣ ΜΑΤΗΝ ΑΚΑΡΠΕΣ. Ε ΕΣΥ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗΝ ΕΚΘΕΣΗΝ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΓΗΝ ΤΗΣ ΛΕΠΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΕΩΣ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΗ Η ΕΕΚΒΟΛΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΤΗΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΛΕΠΡΑΣ. ΕΔΩ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑ ΕΛΒΕΤΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΠΕΙΡΑΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΛΥΣΜΑΤΩΝ ΕΝΩ ΤΗΝ ΛΕΠΡΩΣΗ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΝΟΣΟ ΤΟΥ HANSEN ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΕΡΑΠΕΥΣΑΝ ΕΝ'ΤΟΥΤΟΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΛΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΘΑΝΟΥΝ ΨΥΧΙΚΑ ΛΕΠΡΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ….ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΑΦΓΑΝΟΛΑΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!!

  5. ……………………………………..
    Κ α λ ώ οποιονδήποτε
    σ τ α λ ι ν ι σ τ ή να παρουσιάσει μία (μόνο μία !!) ανακοίνωση των σταλινιστών εναντίον των ναζί, όταν επιτέθηκαν στην Ελλάδα το 1941,
    ή κατά την διάρκεια της κ α τ ο χ ή ς της Ελλάδος υπό των Γερμανών μέχρι την επίθεση του Χίτλερ εναντίον της Σοβιετικής Ένωσης (22 Ιουνίου 1941).

    Ντοκουμέντο:
    http://www.greekalert.com/2015/10/40_27.html
    …………………………………….

  6. Χα χα και πώς του πάει το φακιόλι!!! Του κάνει ένα προγούλι πιο μεγάλο και απ΄την περιφέρεια του Μιχαλολιάκου. Γεια σου ρε Μπογιοπουλε. Ξέρεις πότε να βγάζεις ειδήσεις.

  7. ΗΣΥΧΑΣΕ ΑΠΛΥΤΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ 9,45. ΟΤΑΝ ΕΦΑΓΕ ΣΟΥΤΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΠΛΑΚΩΘΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΟΘΗΛΑΣΜΟΥΣ ΙΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΙΣ-ΧΥΣΕΙΣ. ΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΕ ΜΡΑΒΟΙ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΕΡΓΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗ? ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΚΥΡ-ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΤΣΙΓΑΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ.

  8. ααααααααααααααααχαχαχαχαχαχα
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    ουτε για τσιγαρα δεν ειχε ο Μπογιοπουλος και εκανε τρακα στον κυρ Νικο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    χαχαχαχχχχχχχααααααααχαχαχα

  9. καλύτερα καρκίνο να έχει κάποιος παρά να είναι κουμουνιστής ηλίθιε….καλά σε γάμ@@@ε το ΚΚΕ αλλά μυαλό δεν έβαλες καραγκιόζη….

Comments are closed.