ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ…8 ΣΤΟΥΣ 10 ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΝΕ «ΟΧΙ» ΣΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»

Η εφημερίδα «Τα Νέα Σαββατοκύριακο» διενήργησε  δημοσκόπηση με τη εντελώς συστημική δημοσκοπική εταιρία “Μέτρον Ανάλυσις” για την ονομασία της ΠΓΔΜ.

Σύμφωνα με αυτή τη δημοσκόπηση, το 61% των Ελλήνων πολιτών επιθυμεί να γίνει δημοψήφισμα, αν οι πολιτικοί βρουν  κοινά αποδεκτή λύση στις διαπραγματεύσεις,

Εκεί όμως που τα αποτελέσματα είναι συντριπτικά, είναι όσον αφορά στην ονοματολογία. Σε συντριπτικό για συστημική δημοσκοπική εταιρία ποσοστό, σχεδόν 8 στους 10 ερωτηθέντες δηλώνουν ότι απορρίπτουν έναν συμβιβασμό που θα περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία».

Μάλιστα, τονίζουν ότι δε θεωρούν αποδεκτό κανένα από τα τρία ονόματα που έχουν ακουστεί και περιλαμβάνουν, όπως «Άνω Μακεδονία» (όχι 78%), «Νόβα Ματσεντόνιγια» (όχι 77%) και «Νέα Μακεδονία (όχι 82%)».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...

2 thoughts on “ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

  1. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ,ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΜΗΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥΣ. Ο ΛΑΟΣ ΚΥΒΕΡΑΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥΣ

  2. ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΕΥΛΑΒΙΚΑ

    Ζωντανές συνδέσεις γίνονται από όλα τα κανάλια όταν πρόκειται να μπουρδολογήσει κάποιος προδότης της Βουλής ή κάποιος αγράμματος αθλητής από το Καμερούν …Όμως για να ακουστεί η φωνή και η ανησυχία 500.000 …φορολογούμενων δεν αφιέρωσαν ούτε μισή εργατοώρα. Δεν ξόδεψαν ούτε μισό ευρώ.

    Πήραν όλοι τους έτοιμα πλάνα από το μικρότερο και πιο ασήμαντο κανάλι της Θεσσαλονίκης…χωρίς να τους κοστίσει τίποτα.

    Οι εντολές των ξένων πρεσβειών …τηρούνται ευλαβικά απ' όλους τους γλοιώδεις δημοσιογράφους.
    Έχουμε και την "αυτοδιαχειριζόμενη" ΕΡΤ3 …ΝΑΤΟϊκή αριστερή κατήχηση με τα λεφτά ημών των "φασιστών".

    http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/2018/01/blog-post_22.html

    Ε
    Αναρτήθηκε από s

Comments are closed.