Η διαταραγμένη “Μετενσάρκωση του Αριστοφάνη” … σε διατεταγμένη υπηρεσία!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: [email protected]

Μπορεί εδώ και καιρό ως κοινωνία να βιώνουμε την ανικανότητα ή ακόμα και την εσκεμμένη τυχοδιωκτική συμπεριφορά των κυβερνώντων αλλά σίγουρα αξίζουν συγχαρητήρια στην …

επικοινωνιακή τους ομάδα γιατί πάντοτε έχουν στο συρτάρι τους χρυσές εφεδρείες συγκεκριμένων ομάδων αλλά  και γνωστών προσώπων τα οποία λειτουργούν την κατάλληλη στιγμή ως προβοκάτορες με ένα και μοναδικό στόχο δηλαδή αυτού της παραπλάνησης και του αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης!
Για του λόγου το αληθές θα μπορούσα να σας αναφέρω πολλά παραδείγματα τα οποία έχουν να κάνουν με την εμφάνιση αλλά κυρίως με τις ενέργειες των γνωστών παρακρατικών Μπαχαλάκηδων, των Ρουβίκωνων καθώς και τις κατά καιρούς διαδικτυακές προκλητικές αναρτήσεις του υφυπουργού κ. Πολάκη αλλά και του Πρωθυπουργικού συμβούλου κ. Καρανίκα αλλά και πολλών άλλων.
Τώρα όμως επιτρέψτε μου να αναφερθώ στην τελευταία περίπτωση αυτή του γνωστού Ακαδημαϊκού και Υφυπουργού Παιδείας κ. Ζουράρι ο οποίος μάλλον θεωρεί τον εαυτό του μετενσάρκωση του Αριστοφάνη και κατά καιρούς δημιουργεί δικές του λέξεις και φράσεις οι οποίες τις περισσότερες φορές είναι μείγμα γελοιότητας πασπαλισμένες με μπόλικη χυδαιότητα και ενίοτε δίνουν το στίγμα ανθρώπου που δεν σέβεται ούτε πατρίδα ούτε θρησκεία αλλά ούτε και οικογένεια δηλ. ότι σέβεται και πιστεύει η πλειονότητα του λαού μας.
Η γνώμη μου λοιπόν είναι ότι την δεδομένη  στιγμή δηλαδή την στιγμή που συζητούσαν και  ετοίμαζαν  την ψήφιση των προαπαιτουμένων της 3ης αξιολόγησης ο φαιδρός διαχρονικά αυτός τύπος  λειτούργησε στα πλαίσια διατεταγμένης υπηρεσίας βρίζοντας εσκεμμένα τους οπαδούς δύο μεγάλων και ιστορικών ποδοσφαιρικών ομάδων με απώτερο σκοπό την επικοινωνιακή υποβάθμιση της συγκεκριμένης κοινοβουλευτικής ψηφοφορίας αλλά κυρίως των αντιδράσεων φορέων και οργανώσεων!
Φυσικά σε όλο αυτό το παιχνίδι συμμετέχουν και τα γνωστά μεγάλα Μ.Μ.Ε τα οποία προβάλλουν, αναλύουν και γενικά δίνουν περίσσιο χρόνο σε όλα αυτά τα μικρά τα γελοία και τα ανούσια υποβαθμίζοντας ή ακόμα και στερώντας από τους θεατές τους τα μεγάλα και τα σοβαρά!
Θα μου πείτε βέβαια τι να κάνουν και οι “δυστυχείς Καναλάρχες” αφού όπως είναι γνωστό και χρωστούν πολλά στις τράπεζες από τα δανεικά και αγύριστα που πήραν στο πρόσφατο παρελθόν αλλά και διεκδικούν στο παρόν τηλεοπτικές άδειες για να συνεχίσουν αυτό που έκαναν πάντα στα πλαίσια του δούναι και λαβείν με την εκάστοτε εξουσία δηλ. την παραπληροφόρηση και την αποχαύνωση του Ελληνικού λαού!

Υποσημείωση
Ίσως ο κ. Πρωθυπουργός να τοποθετεί εσκεμμένα σε θέσεις κλειδιά τέτοιους προκλητικούς τύπους με απώτερο σκοπό να τους έχει σαν δουλικά και εκτελεστικά όργανα αλλά και για να τους χρησιμοποιεί την κατάλληλη στιγμή ως αποδιοπομπαίους τράγους προκειμένου να καλύπτει την δική του προσωπική ανεπάρκεια στα καθήκοντά και τον ρόλο του!

loading...

1 thought on “Η διαταραγμένη “Μετενσάρκωση του Αριστοφάνη” … σε διατεταγμένη υπηρεσία!

  1. Δεν μπορει,σιγουρα για πολλα πολλα χρονια διαβαζει για τον Ναρκισσο.Ου ου ,υπαρχει και νεοτερη ιστορια.

Comments are closed.