ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΛΥΚΙΔΗ

-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ



Πριν απο την επικη μαχη των Πλαταιων ο Μαρδονιος, γνωριζοντας τις εμφυλιες διαμαχες των Ελληνων, τις οποιες ειχαν δημιουργησει οι ομοθρησκοι οι εωσφοριστες φοινικες (σημιτες) δωδεκαθειστες που κατοικουσαν μονιμα στην Ελλαδα, προσπαθησε στο επακρο να εκμεταλευτει την κατασταση.

Για αυτο ο Μαρδονιος προσπαθησε να εξαγορασει τους Αθηναιους 
προσφεροντας πολυ σημαντικα ανταλλαγματα. 

Ο απεσταλμενος του εωσφοριστη Μαρδονιου ηταν ο βασιλιας της Μακεδονιας ο Αλεξανδρος ο α, ο οποιος μετεφερε τις προτασεις 
για να γινουν προδοτες οι αρχαιοι Αθηναιοι.
ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΡΔΟΝΙΟΥ ;
α) Να δοθει αμνηστια για οσα δεινα ειχαν προκαλεσει οι Αθηναιοι 
 στους Περσες κατα τις δυο προηγουμενες μαχες.
Εδω βλεπουμε ξεκαθαρα την αλαζονεια και τον αδιαλακτο εωσφορισμο των Περσων.


β)  Ο Μαρδονιος εδινε  εγγυησεις  οτι οι Αθηναιοι θα ειχαν
ανεξαρτητη αυτοδιοικηση στο εσωτερικο της πολιτειας.

Δηλαδη η κυβερνηση σκλαβος στους περσες  που θα προεκυπτε μετα την συνθηκη. θα εκανε οτι ηθελε στο εσωτερικο.

γ)  Η αρχαια Αθηνα απο την στιγμη που θα συναινουσε στην πολυ μεγαλη προδοσια, θα ητταν η πολη-κρατος αρχηγος ολων των υπολοιπων Ελληνικων πολεων, ενω ταυτοχρονα θα ειχε το δικαιωμα να επεκτεινει τα συνορα της οσο επιθυμει. 

δ) Ο Μαρδονιος υποσχοταν να αποκαταστησει τους ναους και τα τειχη της πολης τα οποια τα ειχε γρκεμισει ο Ξερξης.
ε) Μεταξυ αλλων οι περσες ως τελευταιο ορο προς τους Αθηναιους χρησιμοποιησαν το μεγαλο τους οπλο καθως τους υποσχεθηκαν οτι θα τους εδιναν τεραστια οικονομικη βοηθεια
Το ανταλαγμα για ολα αυτα τα οποια προσφερε θα ηταν οι Αθηναιοι να πολεμουν παντοτε διπλα στους περσες εναντια σε ολες της Ελληνικες πολεις.


Βεβαια σημαντικο ειναι να γνωριζετε οτι οι προτασεις του
Μαρδονιου, δεν ειχαν κανεναν νοημα διοτι οι αρχαιοι Αθηναιοι γνωριζαν οτι ανα πασα στιγμη η μια Ελληνικη πολη στρεφεται εναντιον της αλης .

Για αυτο δεν υπηρχε καποιος λογος να κινηθουν εναντια 
σε αλλες Ελληνικες πολεις στο πλευρο των περσων, καθως οι εμφυλιοι και οι πολεμικες συγκρουσεις γινοταν
πρωτου να εισβαλουν οι βαρβαροι στην αρχαια Ελλαδα. 

Το ιδιο ισχυει και για την επεκταση των συνορων του Αθηναικου κρατους καθως δεν χρειαζοταν οι Αθηναιοι την κηδεμονια και την υποδουλωση στους περσες για να γινουν κυριαρχοι της Ελληνικης επικρατειας. 

Εδω βλεπουμε καθαρα επι της ουσιας οτι απο μονοι τους οι εωσφοριστες νεοταξιτες εξαιτιας των δικων τους λανθασμενων χειρισμων επετυχαν να υπονομευσουν οι ιδιοι την προσπαθεια τους.


ΟΙ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΕΜΦΥΛΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ.
 Από το 1519 π.χ., με τον ερχομο των αλλοδαπών σκλαβων από την Αιγυπτο, οι οποιοι επεβαλαν δια της βιας το εωσφορικο δωδεκαθεο, ξεκινα αμεσως η αντιστροφη μετρηση, για την καταστροφή του αρχαιου Ελληνικου κοσμου.
 Σε τραγικη κατασταση παρακμης, οι αρχαιοι Ελληνες, πλην των Αρχαιων Ελλήνων φιλοσοφων, Σοφιστών, επιστημόνων, και μερικων γνησιων Ελλήνων, ολοι οι υπολοιποι, δηλαδή ένα μεγαλο μερος του λαου, ειχε ξεπεσει στον εωσφορισμο.
Οι δωδεκαθειστες με το που ηρθαν στην Ελλαδα δεν άφησαν τιποτε ορθιο.
 Κατεδάφισαν τα ιερά, ισοπεδωσαν τις πολεις, ξεθεμελιωσαν τα καστρα, κατεστρεψαν τον πολιτισμο,των αρχαιων Ελληνων.

Παραλληλα οι αλλοδαποι φοινικες ιερεις του δωδεκαθεου εβαζαν τις αρχαιες Ελληνικες πολεις να πολεμουν μεταξυ τους προκαλωντας τρομερη γενοκτονια εις βαρος των Ελληνων.                    

Οι προτασεις λοιπον του Μαρδονιου δεν ηταν επι τη ουσιας δελεαστικες, καθως οτι προτεινε ο Μαρδονιος οι Αθηναιοι μπορουσαν να τα αποκτησουν μονοι τους και ελευθερα χωρις να σκλαβωθουν.


Οι Αθηναιοι αρχικα δεν εδωσαν καποια απαντηση στους περσες. 

Οταν εμαθαν σχετικα με τις προτασεις του Μαρδονιου οι αρχαιοι  Σπαρτιατες  εστειλαν στην Αθήνα πρεσβευτες.


Οι Αθηναιοι, πσραβρεθηκαν στην Εκκλησια του Δημου ωστε να παρουν τις αποφασεις του σχετικα με τις προτασεις του Μαρδονιου.

Εκει βρισκοταν και ο πρεσβευτης του Μαρδονιου ο Αλεξανδρος ο α.


Οι αρχαιοι Αθηναιοι εχωντας στον πλευρο τους τους Σπαρτιατες
απαντησαν στον απεσταλμενο του Μαρδονιου τα εξης : 


Γνωρίζουμε oτι οι Περσες εχουν πολλαπλασιο στρατο σε σχεση με τον δικο μας, ομως διοτι αγαπουμε την ελευθερία, οπως και την 
αξιοπρεπεια θα τις υπερασπιστουμε με καθε τροπο, για αυτο να 
ενημερωσεις τον Μαρδονιο οτι οι Αθηναιοι  απαντουν : οτι  oσο ο ηλιος ακολουθει την ίδια πορεια ποτε δεν θα κανουμε συμμαχία με τον Ξερξη.



Οι Σπαρτιάτες πρεσβευτες , με την σειρα τους κατηογρησαν τον Αλεξανδρο τον α ως τυρραννο διοτι εγινε υποτελης του Μαρδονιου
και συναινει στην υποδουλωση της Ελλαδος. 


Επισης οι Σπαρτιατες ειπαν στους Αθηναιους ότι δεν πρέπει να ακουσουν τον Μαρδονιο καθως γνωριζουν οτι για τους βαρβαρους δεν εχει καμια σημασια οι παναρχαιες Ελληνικες αξιες οπως ειναι η 
Ελευθερια , η Αξιοπρεπεια, η εμπιστοσυνη, η αληθεια και ολες οι υπολοιπες μεγαλες Εληνικες αξιες. 



Η απαντηση των Αθηναιων  στους Σπαρτιατες ηταν η εξης :  


 Δεν υπαρχει στην Γη σε κανενα μερος αρκετο χρυσαφι, ουτε εθνος τόσο ανωτερο στην ομορφια και στο πνευμα, ωστε  εμεις να δεχθουμε μηδίζοντας, να υποδουλωσουμε την Ελλαδα.

Ο εωσφοριστης  Μαρδονιος κατευθυνεται προς το Νότο για την  δευτερη καταληψη της Αθηναικης πολιτειας.


Οι Αθηναιοι, για δευτερη φορα (μετά το 480 π.Χ.), υποχρεωθηκαν να εγκαταλειψουν την πολη τους και να εγκατασταθουν στην Σαλαμινα. 


Στις αρχες Ιουνιου, ο Μαρδονιος έφτασε στην πολη των Αθηνων.

Πριν ομως προχωρησει εκ νεου σε εχθροπραξιες θελησε να επαναλαβει τις προτασεις του προς τους Αθηναίους. 

Απεσταλμενος του Μαρδονιου αυτην την φορα στην Αθηναικη Βουλη στην Σαλαμινα, ηταν ο Μουρυχιδης. 


Επειτα απο τις προτασεις του Μουρυχιδη ενας εκ των μελων της εκκλησιας του δημου ο Λυκίδης, ταχθηκε με προδοτικο τροπο υπερ
της αποδοχής των περσικων προτασεων και την εισαγωγή τους στην Εκκλησία του Δήμου για επικύρωση. 

Ομως τα υπολοιπα μελη της εκκλησιας του Δημου , εξαγριωθηκαν
απο την προταση του Λυκιδη και τοτε ολοι μαζι εξαλοι  με πολυ μεγαλο μενος αρχισαν να χειροδικουν εναντίον του. 


Οσοι γνησιοι Ελληνες βρικσοταν εκεινη την ωρα εξω απο εκει που θα συνεδριαζε η Εκκλησια του Δημου, επιασαν τον Λυκιδη 
και τον ξυλοκοπησαν.μεχρι θανατου.


Ακομη μερικες γνησιες Ελληνιδες Αθηναιες  μολιος εμαθαν τι εγινε
ετρεξαν προς το καταλυμα του Λυκιδη και λιθοβολησαν την συζυγο και τα παιδια τουτου προδοτη Λυκιδη, και τους σκοτωσαν ολους.


Τον απεσταλμενο Μουρυχιδη, οι Αθηναιοι του επετρεψαν να φυγει, ενω στην συνεχεια εκεινος  συνεταξε μια αναφορα προς τον Μαρδονιο, με ολα όσα είχαν γινεί στην Σαλαμινα.


Ειναι παναρχαιο διαχρονικο αξιωμα του Ελληνικου εθνους και των γνησιων Ελληων να τιμωρουν παντοτε με αυτον τον τροπο τους προδοτες της πατριδος.

Στον αντιποδα οι σημερινοι ραγιαδες παραμενουν θεατες στον ιδιο τους τον αφανισμο και σε καθε ειδους προδοσια.

Ομως οταν οι σημερινοι προδοτες θα πεσουν στα χερια των 
πραγματικων Ελληνων τοτε κατα γενικη ομολογια θα εχουν την τυχη του αρχαιου προδοτη του Λυκιδη.(1)
Μετα απο ολα αυτες τις διαπραγματευσεις οι Ελληνες και οι Πέρσες θα βρεθουν στην υπο καταληψη απο τους φοινικες και τους περσες Ελληνικη Βοιωτια.


Ο όρκος των Πλαταιών. Λεγεται οτι οι Ελληνες στις Πλαταιες εδωσαν πριν απο την μαχη τον εξης ορκο. 
Ομως αυτο δεν ειναι αποδεδειγμενο και δεν μας αμναφερουν κατι οι ελληνες ιστορικοι. 



Εντουτοις υπαρχει μια 
 μαρμαρινη στηλη που βρέθηκε στις Αχαρνες το 1932, η οποια αναφερει σχετικα με αυτον τον όρκο.

Ο ορκος των Ελληνων πριν απο  την μαχη των Πλαταιων



Οὐ ποιήσομαι περὶ πλείονος τὸ ζῆν τῆς ἐλευθερίας, οὐδ᾽ ἐγκαταλείψω τοὺς ἡγεμόνας οὔτε ζῶντας οὔτε ἀποθανόντας, ἀλλὰ τοὺς ἐν τῇ μάχῃ τελευτήσαντας τῶν συμμάχων ἅπαντας θάψω. καὶ κρατήσας τῷ πολέμῳ τοὺς βαρβάρους, τῶν μὲν μαχεσαμένων ὑπὲρ τῆς Ἑλλάδος πόλεων οὐδεμίαν ἀνάστατον ποιήσω, τὰς δὲ τὰ τοῦ βαρβάρου προελομένας ἁπάσας δεκατεύσω. καὶ τῶν ἱερῶν τῶν ἐμπρησθέντων καὶ καταβληθέντων ὑπὸ τῶν βαρβάρων οὐδὲν ἀνοικοδομήσω παντάπασιν, ἀλλ᾽ ὑπόμνημα τοῖς ἐπιγιγνομένοις ἐάσω καταλείπεσθαι τῆς τῶν βαρβάρων ἀσεβείας.




Δεν θα επιλεξω την ζωή απο την ελευθερια, ουτε τους αρχηγους μου θα παρατησω, ειτε ζωντανους η νεκρους, αλλα οσοι συμπολεμιστες μου σκοτωθουν στηνμαχη θα τους θαψω. Και, νικητης στον πολεμο κατα των βαρβαρων, δεν θα βλαψω καμια από τις πολεις που πολεμησαν για την Ελλαδα, εκεινες ομως που πηραν το μερος του βαρβάρου θα τις κάνω φόρου υποτελεις. 

Και κανενα απο τα ιερα, που οι βαρβαροι πυρπολησαν η γκρεμισαν, δεν θα ανοικοδομησω αλλα θα τα αφησω να μενουν στους μεταγενεστερους μνημεια της βαρβαρικης ασεβειας.


Αυτην την εποχη κατι ανανδρα ανθρωπακια πηραν απο τα νεοταξικα αφεντικα τους εντολες να ολοκληρωσουν      την προδοσια εις βαρος της Ελληνικης Μακεδονιας και ολης της υπολοιπης Ελληνικης επικρατειας.

Τετοιου ειδους ανδραποδα απο καταβολης κοσμου, οπως κανουν ολοι οι αχρηστοι, προσπαθουν να καλυψουν την ανικανοτητα τους με κακια, προσβολες ανομια, αταξια, και προδοσιες.
Οι εκαστοτε προδοτες διοτι δεν ειναι Ελληνες αλλα ειναι  αλλοδαποι, για αυτο παντοτε κανουν ενα τεραστιο λαθος, διοτι εσκεμενα αγνοουν ενα παρα πολυ σημαντικο αξιωμα.

ΤΟ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ.

Το αξιωμα αυτο ειναι οτι το κακο αρχικα επικρατει ενω παντοτε στο τελος ηττταται. 

Σε διαφορετικη περιπτωση εαν δεν ισχυε αυτο το ιερο αξιωμα η Ελλαδα θα ειχε εξαφανιστει απο προσωπου γης παρα πολλους αιωνες πριν. 

Εδω και πολλες χιλιαδες χρονια το εχουμε δει αυτο παρα πολλες φορες να γινεται στην περιπτωση του Ελληνικου εθνους.  

Το ιερο αυτο αξιωμα μας το διδαξε ο Μεγας φιλοσοφος ο Αριστοκλης, οτι μετα απο κατι κακο ερχεται παντοτε κατι παρα πολυ καλο. 

Η διαφορετικα οπως το ερμηνευσε ο Οδυσσεας Ελυτης :  Σε ευλογημενη ημερα βγαζει παντα το κακο. 

Με αυτο το ιερο αξιωμα ειναι συμφωνος και ο Γιαννης Ριτσος για αυτο εγραψε και το πολυ σημαντικο ποιημα το οποιο μελοποιηθηκε : 

Σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει μηδέ αλυσίδα στου Ρωμιού
και στ’ αγεριού το πόδι.


Ενδεικτικο ειναι οτι ενω οι προγονοι σας οι αλλοδαποι σκλαβοι απο την Αιγυπτο, οι Καδμιοι κατεδιωξαν δια των οπλων τους Ελληνες Δωριεις μεχρι την Ηπειρο, εντουτοις εκεινοι, οχι μονον αντεπετεθηκαν και πηραν πισω πολλα απο τα δικα τους εδαφη αλλα ταυτοχρονα ιδρυσαν το ενδοξο κια ιερο Ελληνικο Μακεδονικο εθνος. (2) 

Οτι και να κανετε η η ιερη Ελληνικη Μακεδονικη γη θα παραμεινει σε Ελληνικα χεριαα καθως και ολη η υπολοιπη ενδοξη Ελλαδα με βαση το απαραβατο και διαχρονικο παναρχαιο Ελληνικο αξιωμα. 

 Ένα από αυτά τα οποια μας διδαξαν οι προγονοι μας, είναι ότι η μεγαλυτερη αξια σε έναν ανθρωπο ειναι να κρατα την ψυχη στο στομα, να πολεμα, να επιμενει για το αδυνατο, το ακατορθωτο. 


Από την στιγμη που δεν θα λυγησει, δεν κανει πισω αλλα παραμενει σταθερος-ανυποχωρητος, τοτε γινεται το θαυμα που ποτε ενας δειλος δεν μπορει να πιστεψει, καθως το αδυνατο, το ακατορθωτο εχει γινει πλεον δυνατο κερδιζοντας την ζωη και την ελευθερια.
Αυτή ακριβως είναι η διαφορα των αρχαιων προγονων μας, των ΙΕΡΩΝ Ελλήνων, από τους σημερινους ραγιαδες προδοτες.
Παντοτε οι αρχαιοι προγονοι μας, όταν όλα εδειχναν τελειωμένα, εκει που φαινοταν, να μην υπαρχει καμια ελπιδα, οι πραγματικοι Ελληνες αγωνιζόταν, εναντια σε κάθε λογικη. 
Το αποτελεσμα σε κάθε εποχη, είναι να πετυχαίνουν το ακατορθωτο. Επειδή όμως σε κάθε περιοδο υπαρχουν δειλοι ραγιαδες προδοτες, θα δημιουργείται μονιμος πρόβλημα επιβιώσεως του Ελληνικου εθνους.
Οι προδοτες και οι δειλοι της κάθε εποχης κρινοντας απο την δικη τους αδυναμια δεν μπορουν να πιστεψουν οτι υπαρχουν γεναιοι ανθρωποι, οι οποιοι είναι σε θεση να κερδισουν την ελευθερια τους.
Ομως οι αληθινοι Ελληνες, οι ιεροι αρχαιοι προγονοι μας, δεν απελπιζοταν ποτε, διοτι γνωριζαν οτι εστω και σε λιγοστες ψυχες ζουνε, οι δυο μεγαλυτερες ηθικες αρχες ,που οι ιδιοι οι Ελληνες της επλασαν με αιμα και πονο ενω ειναι και οι δυο αθανατες, η ελευθερια με την αξιοπρεπεια.
Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο ,δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Θεο, ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου.
Αυτό μας το εδειξαν οι ιεροι πολεμοι-αγωνες των αγιων προγονων μας, οι οποιοι
πολεμουσαν, ολους εκεινους τους αιωνες για να παραμεινουν ελευθεροι, και για να εχουν την διοικηση της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.
Υπαρχουν λαοι οι οποιοι καλουν τον Χριστο να τους βοηθησει με βλασφημιες, με κλαματα και με παρακαλια. 


Ομως ο Ελληνας μονον με εναν τροπο ξερει να καλει τον Χριστο να τον βοηθησει και αυτος ειναι να πολεμα για την ελευθερια της Ελλαδος, οπτε αυτη ειναι σκλαβωμενη, οπως ειναι και στην εποχη μας οπου εχει καταλυθει το Ελληνικο συνταγμα. 




ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΟΥ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ


Εάν η ζωη ηταν μονον προσευχες, καθως και υποστηριξη του Χριστου μεσω “θεόσταλτων σωτηρων”  τοτε οι προγονοι μας οι αγιοι Ελληνες του μεσαιωνα, αυτοι οι τέλειοι χριστιανοι δεν θα χρειαζοταν να πολεμησουν ποτε, αλλα θα επρεπε να καθοταν ολους εκεινους τους αιωνες δικαιωματικα στα σπιτια τους – καναπέδες να περιμενουν τον αντιστοιχο βατατζή, τον οποιο περιεμνουν οι ραγιαδες σημερα.


ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ;
Διοτι οι Ελληνιδες γυναικες του μεσαιωνα, ζουσαν χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα, κάθε ημερα εκαναν ελεημοσύνες, πηγαιναν σε εσπερινους, αγρυνπιες κλπ.Της Κυριακες πηγαιναν παντοτε στην Θεια λειτουργεια, η οποια αποτελουσε για εκεινους τροπο ζωης.
Σε εβδομαδιαια βαση επισκεπτοταν φτωχούς στα νοσοκομεια οι οποιοι ηταν αρωστοι ενω δεν ειχαν συγγενείς και φιλους.
Ακομη πηγαιναν και επισκεπτοταν στα φτωχοκομεία, φτωχούς, οι οποιοι δεν ειχαν παρεα και συγγενείς.
Για τους ιδιους λογους επισκεπτοταν κρατουμενους. Από τετοιου είδους πραγματικες Ελληνιδες γεννηθηκαν οι ηρωες της Αλωσεως (29 Μαιου 1453).
ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ
ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΕΣ ΑΛΛΑ
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
ΒΑΣΗ OΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ
ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.


Για αυτο ολους εκεινους τους αιωνες αυτοι οι τέλειοι αγιοι- ηρωες χριστιανοι, της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, πολεμουσαν ΣΥΝΕΧΕΙΑ για να παραμεινουν ελευθεροι, για να εχουμε την Ελληνοχριστιανικη αυτοκρατορια.
 Ο Χριστος δεν τους εστειλε ποτε κανεναν βατατζή. 
Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο ,δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Χριστο ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου. 
Αυτό μας το εδειξαν οι πολεμοι, οι αγωνες των προγονων μας, οι οποιοι πολεμουσαν , για τοσους αιωνες.
Η προσμονη “θεόσταλτων σωτηρων” από τον τριαδικο θεο είναι ένα  από τα μεγαλύτερα δειγματα αμαθειας και παρακμης των νεοραγιαδων, οι οποιοι σαπισμένοι από την σεξουαλικη διαφθορα αναμενουν βοηθεια από τον θεο.


Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΥΝΑ 
ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΠΑΡ.4
Κρείττων γαρ επαινετός πόλεμος ειρήνης χωριζούσης Θεού μας διδαξε με τις ευλογιες του Ιησου Χριστου  ο Άγιος Γρηγόριος ο θεολογος.


Οπως μας διδαξε ενας παρα πολυ μεγαλος αγιος της
Ορθοδοξιας μας, δεν μπορουμε να κατηγορησουμε εναν χριστιανο που παιρνει το οπλο για να κατατροπωσει τον εχθρο, απο την στιγμη που ο εχθρος εχει ως σκοπο να αφανισει τον Ελληνα, την πιστη του και την πατριδα του.  

Δεν γινεται να αγαπαμε τους παντες ακομη και τους εχθρους μας και να τους επιτρεπουμε να μας σφαξουν διοτι τοτε δεν θα ειμαστε στην ζωη για να διαδωσουμε το εργο του Χριστου, δεν θα μπορουμε να αγαπησουμε. 

Επισης με αυτην την νεοταξικη και εωσφορικη “λογικη” θα ειχε εξαφανσιτει απο τον παγκοσμιο χαρτη πολλους αιωνες πριν το Ελληνικο εθνος.

Δεν ειναι χριστιανικο και λογικο να αγαπαμε τους εχθρους μας μεχρι θανατου. (1) 
ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΟΙ  ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ.
ΙΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ,
Ηταν εντελως αδυνατον ενας απο τους κορυφαιους αγιους της ορθοδοξιας, ο οποιος προσφερε τα παντα στο Ελληνικο εθνοςγια να επιβιωσει και να μεγαλουργησει τους επομενους αιωνες να διδασκειπραγματα εναντια στον Ιησου Χριστο. 

Τις διδαχες του αγιου Γρηγοριου του Θεολογου 
ασπαστηκαν και εφαρμοσαν ολους τους επομενους αιωνες ολοι οι Ελληνες χριστιανοι.

Αυτος ομως που εφαρμοσε περισσοτερο απο ολους τους υπολοιπους τις διδασκαλιες του αγιου Γρηγοριου, ηταν ο κορυφαιος στρατιωτικος αγιος της Ορθοδοξιας μας ο Αγιος Νικηφορος ο β Φωκας.

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΥΝΑ 

ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΕΦΑΡΜΟΦΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΠΑΡ.4
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

Για αυτόν τον λογο επετρεψε για πρωτη και μοναδικη φορα σε ολο τον κοσμο ο τριαδικος θεος, να διακοψουν την λειτουργια του, το μνημοσυνο του, μεσα στον κορυφαιο ναο του Χριστιανισμου, την Αγια Σοφια, και να ψαλλουν τον Ελληνα Βασιλια Νικηφορο, ως αργαλεο θανατο των Σαρακηνών.

Ακομη και τοσο γεναιος πολεμιστης που ηταν ο Νικηφόρος ο β,τοσο μεγαλος στρατηγος, που ηταν αυτοκρατορας στην κορυφαια αυτοκρατορια του κοσμου, μπροστα στον θεο, δεν ηταν παρα ενας απλος ανθρωπος, μεχρι εκεινη την στιγμη, καθως δεν ειχε γινει ακομη αγιος. 

Εν τουτοις οι καταστροφες των αραβων, ηταν τοσες πολλες επι πολλους αιωνες εις βαρος των αθωων Ελλήνων.
Τα μαρτυρια των Ελλήνων δεν ειχαν τελος ολους εκεινους τους αιωνες, από τους αγαρηνους, με σφαγες, κλοπες, εμπρησμούς, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων. 
Για αυτό επετρεψε ο θεος να διακοπτουν την δοξολογια του μεσα στην Αγια Σοφια, και να δοξολογουν τον Νικηφορο τον β Φωκα.
Ο αγιος Νικηφόρος είναι ο μοναδικος βασιλιας στον οποιο εγινε η υψιστη τιμη να διακοπτουν το μνημοσυνο του θεου μεσα στην αγια Σοφια τον κορυφαιο ναο της οικουμενης και να ψαλλουν εκεινον ως Αργαλεο θανατο των σαρακηνων, εγινε αντικειμοενο υβρεων-βιαιοτήτων εξαιτιας των εβραιων. 
Ουδέποτε στα παγκοσμια χρονικα  εγινε μια τετοια τιμη σε οποιοδήποτε άλλο βασιλια ουτε καν στον κορυφαιο Ελληνα ολων των εποχων τον Ιερο Βασιλειο τον β.

Ουτε στον κορυφαιο αυτοκρατορα ολων των εποχων τον ιερο Βασιλειο τον β τον βουλγαροκτονο δεν εγινε τετοια τιμη, ουτε σε κανεναν άλλο Ελληνα αυτοκρατορα, να τους ψαλλουν μεσα στην κορυφαια εκκλησια του κοσμου, διακοπτωντας το μνημοσυνο του Σωτηρα Ιησου Χριστου. Αυτό ηταν ξεκάθαρα ένα δειγμα, ότι ο Νiκηφορος θα γινοταν Αγιος.



Ο ιδιος ο ιησους Χριστος ,επιτρεπει την νομιμη αμυνα, διαφορετικα δεν θα επετρεπε, στους Ελλήνες να αμυνονται επι τοσους αιωνες και να εχουμε αυτοκτρατορια.

Σχετικα την νομιμη αμυνα ειναι συμφωνος και ο επισκοπος Πλωμαριου το 1913 μ.χ., ο οποιος σε σχετικο του βιβλιο αναφερει οτι ο χριστιανος θα πρεπει να εξαντλησει ολα τα μεσα ωστε να αποφυγει τον φονο. 

Εαν ομως αυτο δεν ειναι εφικτο τοτε εχει καθε δικαιωμα, οπως και ο καθε ανθρωπος να υπερασπιστει την ζωη του.

ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ.


Αλλο ενα σημαντικοτατο παραδειγμα ειναι ο Ελληνας βασιλιας απο την Καππαδοκια ο Ηρακλειος, ο οποιος πρωτου να ξεκινησει το θρυλικο επος του εναντια στους περσες, πηγε και παντρευτηκε την εξ αιματος ανηψια του την Μαρτινα. 


Η Μαρτινα ηταν κορη της αδερφης του και ο λαος μαζι με τον αγιο  πατριαρχη Σεργιο αντεδρασαν σε αυτον τον γαμο.


Αυτο τον γαμο τον εκανε διοτι η πρωτη του γυναικα η Ευδοκια πεθανε πολυ προωρα απο επιληψια.

Εντουτοις ο Χριστος αξιωσε αυτον τον υπεροχο Ελληνα να ξεπερασει σε επιτευγματα τον μεγα Αλεξανδρο και να κρατησει δια παντος ζωντανο το Ελληνικο εθνος.

Ο βασιλιας Ηράκλειος ξεπερασε σε αρκετους τομεις τον M. Αλεξανδρο και κρατησε ζωντανη την Ελλαδα στην πιο κρισιμη ιστορικη καμπη ολων των εποχων.


Εάν δεν υπηρχε ο Ηράκλειος παρα τα χρηστα ηθη των προγονων μας η Ελλαδα θα ειχε σκλαβωθεί στους περσες.(2)
Δυστυχως ο Ιδιος ανθρωπος παντρευτηκε την εξ αιματος ανηψια του την Μαρτινα με την οποια εκανε πολλα παιδια. Ποιος ο ανθρωπος που ξεπερασε σε ποσους τομεις και επιτεύγματα τον Μεγα Αλεξανδρο. ​

Ο Ελληνας Ηρακλειος από την Καππαδοκια της Μικρας Ασιας,μολις ανεβηκε στον Ελληνικο (ρωμαικο) θρονο, το κρατος ηταν τελειως χρεοκοπημενο. 



Ταυτόχρονα για πρωτη φορα στην παγκοσμια ιστορια, ειχαμε την εισβολή , την κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, από τους περσες. Ειχαμε πολλες χιλιαδες σφαγμενων Ελλήνων, ειχαμε κλοπες, εμπρησμους, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων κλπ. 


Επισης για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα εγινε εισβολή από τους περσες στα Ιεροσόλυμα, οπου εκει εκτος από της αγριες σφαγες, της κλοπες, τους εμπρησμούς, τους βιασμους ,το σκλαβωμα χριστιανων, μαζι με όλα αυτά εκαψαν τον ναο του Παναγιου ταφου, εκλεψαν τον Τιμιο Σταυρο, και πηραν μαζι τους αιχμαλωτο τον πατριαρχη Ζαχαρια. 


Εντούτοις εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας, μεσα σε επτα μονον χρονια , οι Ελληνες ανεκαμψαν, με αποτέλεσμα να παρουν πισω όλα τα κατεκτημένα εδάφη από τους Περσες. 


Οι προγονοι μας δεν σταματησαν εκει αλλα περασαν στην αντεπιθεση, κατακτώντας ολοκληρη την περσικη αυτοκρατορια. 



Αυτό το εκανε ο Ηράκλειος με έναν τελειως απειροπολεμο στρατο. Εναν Ελληνικο στρατο τον οποιο δημιουργησε εκ του μηδενος μεσα σε δεκα μηνες. 



Ειδατε τι μπορει να πετυχουν οι Ελληνες εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας. 



Ακομη και ο Αλεξανδρος με παρα πολύ εμπειρους και με πολύ περισσοτερους στρατιώτες, σε σχεση με τον Ηρακλειο, και με ένα πανισχυρο Ελληνικο Μακεδονικο κρατος πολιτικα και οικονομικα, εκανε περισσοτερο χρονικο διαστημα να κατακτησει την περσικη αυτοκρατορια ,σε σχεση με τον Ηρακλειο.

 Κατά την εποχη του Ιουστινιανού του α, όπως και στην εποχη του Θεοδοσιου, του Αρκαδιου, του Θεοδοσιου του β, του Ιουστινου του α, του Ιουστινου του β, είχαμε μονον συνοριακους πολεμους, και περιοδους ειρηνης με τους περσες.
 Μονον όταν ανεβηκε στον θρονο , ο πρωτος Ελληνας χριστιανος Αυτοκρατορας , ο Ηράκλειος, εκαναν οι περσες ολα αυτά τα τρομερα πραγματα εις βαρος των Ελλήνων, τα οποια, δεν ειχαν ξαναγινει ποτε από μερος των περσων.

Ειχαμε δηλαδή εισβολή , και κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.


Παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .




Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.

Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;

Τι γινεται όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο αθωων Ελλήνων; Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως;

;






Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.

Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται, ένα μικρο μερος , βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.  

Αναφερομαι παντοτε στους εβραιους που απο μονοθειστες της παλαιας διαθηκς και πιστοι των προφητων, αλλαξαν και εγιναν εωσφοριστες. 


Δεν αναφερομαι σε οους τους εβραιους. 

Ολα αυτα με βαση της αμετρητες συνεντευξεις σχετικα με τους εβραιους απο τον Μητροπολιτη Σεραφειμ Πειραιως για την αλλαγη των εβραιων.   



Φωτογραφία της Dimitra Papadopoulou.
(1) ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΟΙ
ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΕΣ.

Η ηθικη ζωη και η Ελληνικη παιδεια είναι τα διαχρονικα τα μοναδικα μεσα  για να εχουμε αρχικα δικαιωμα στην εθνικη επιβίωση, και λιγο αργοτερα να εχουμε δικαιωμα στην ελευθερια, ειτε με ειρηνικο, ειτε με βιαιο τροπο, συμφωνα με το αρθρο 120 ,παραγραφος 4, του Ελληνικου συνταγματος.


Διαβαστε και δειτε σχετικα , με το αρθρο 120 του συνταγματος τους καθηγητές Συνταγματικου δικαιου Γιωργο Κασιματη, Βασιλη Σπυρου, και αλλους.

Ελληνες μπορειτε να κανετε οσες απεργιες θελετε, οσες διαδηλώσεις θελετε, οσους πολιτικους φορεις θελετε. 


Επισης μπορειτε να περιμενετε οσους “σωτηρες ” θελετε .

Τιποτε από όλα αυτά δεν τους ενοχλεί, τιποτε δεν τους φοβιζει.

 Ένα μονο πραγμα τρεμουν την επιστοφη στα χρηστα ηθη. Διοτι τοτε και μονον τοτε θα κερδίσουμε την ελευθερια μας. 


Μονον τοτε θα καταργησουμε το στημενο ελεγχομενο κατά γενικη ομολογια” πολίτευμα” ολων των Ελληνων και τα προδοτικα κομματα.

Μονον τοτε θα γινει αποδεκτη από τους γνησιους Ελληνες , η επι  12 χρονια προταση μου , για αλλαγη πολιτεύματος.

Με την αλλαγη πολιτεύματος θα εχουμε καταργηση των κομματων. Η επιλογή των υποψηφιων θα γινεται από τους Ελληνες , με βαση τον εντιμο ηθικο βιο. 



Προσοχη δεν θα κατεβαινουν από μονοι τους υποψήφιοι, θα τους επιλεγουμε εμεις. Οι εκλογες θα γινονται με κληρο.

Μολις παρανομησει καποιος αμεσως του αφαιρουμε το αξιωμα και τον τιμωρούμε αυτό διοτι την ανωτατη εξουσια σχετικα με θεματα δικαιοσυνης θα την εχουμε μονιμος εμεις οι Ελληνες ο λαος.


Στις εκλογες αυτές δεν θα εχουν δικαιωμα όλα τα μελη των σημερινων κομματων , και οι συγγενείς τους μεχρι εκτου βαθμου.


 Μονον οι γνήσιοι και ηθικοι Ελληνες θα εχουν δικαιωμα συμμετοχης. Για να γινουν όμως όλα αυτά χρειαζεται πολύ υψηλη πραγματικη Ελληνικη παιδεια ,και ηθικες αρχες, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. 


Οι ελαχιστοι σωστοι πολιτικοι δεν τους επιτρεπουν μεσα απο το απολυτως ελεγχομενο πολιτευμα να προσφερουν το παραμικρο στην πατριδα. 

Σε περιπτωση που τολμησουν να κανουν κατι καλο ειτε τους εκβιαζουν ειτε τους τιμωρουν αδικα.

Οι μοναδικες λυσεις για την εθνικη μας επιβιωση κατα γενικη ομολογια ειναι μονον αυτες οι οποιες σας προτεινει η στηλη ισχυς δια της γνωσεως.

Ορθοδοξια, χρηστα ηθη, ιστορικη γνωση, μουσικα σχολεια, αρθρο 120 του Ελληνικου συνταγματος παραγραφος 4, αλλαγη πολιτευματος και δια παντος καταργηση των κομματων. 

Στρατιωτικη θητεια-εκπαιδευση για ολες τις γνησιες Ελληνιδες γυναικες, 
συμμαχια με την Συρια και γαμοι με τις Συριες. 


Ολα τα προαναφερομενα κατα γενικη ομολογια με μαθηματικη ακριβεια θα μας οδηγησουν στην εθνικη επιβιωση.

Στο σημειο αυτο να επαναλαβω για να μην το ξεχνα κανενας Ελληνας οτι 
ολοι οι ελεγχομενοι απο τους νεοταξιτες “ψευτοπατριωτες” δεν ζητουν ποτε την εφαρμογη του αρθρου 120 του Ελληνικου συνταγματος, δεν ζητουν ποτε την αλλαγη του πολιτευματος και φυσικα δεν ζητουν ποτε ιερο εθνικο συνδυασμο τον οποιο μονον η στηλη ισχυς δια της γνωσεως προτεινει.  

Για αυτο δεν θελουν οι νεοταξιτες την στηλη ισχυς δια της γνωσεως.

Παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .


Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.

Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;

Τι γινεται όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο αθωων Ελλήνων; Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως;

;






Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.

Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται,ένα μικρο μερος , βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.  


Αναφερομαι παντοτε στους εβραιους που απο μονοθειστες της παλαιας διαθηκς και πιστοι των προφητων, αλλαξαν και εγιναν εωσφοριστες. 

Δεν αναφερομαι σε οους τους εβραιους. 

Ολα αυτα με βαση της αμετρητες συνεντευξεις σχετικα με τους εβραιους απο τον Μητροπολιτη Σεραφειμ Πειραιως για την αλλαγη των εβραιων.   




loading...

25 thoughts on “ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΛΥΚΙΔΗ

  1. MOLIS ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ
    ΚΑΙ Ο ΨΩΡΡΑΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΛΥΚΙΔΗ.

    ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΦΑΓΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ.

  2. τον λυκιδη τον ελεγαν ευταξια;

  3. ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΛΥΚΙΔΗ
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .

    ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΝΑ
    ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΩΡΡΡΑ ΤΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ
    ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΣΙΑ ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΙΣΜΟΣ.

  4. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΩΡΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ
    ΛΥΚΙΔΗ.

  5. Σκασε εσυ ρε μαλακα ψωλη θελεις να το παιξεισς και Πατερακης σαλτα γαμησου

  6. Ο γυφτος απαγορευσε στα ψωρρογιδα να πανε στη θεσσαλονικη και διεγραψε και μερικους που πηγαν
    Φυρερισκο του πατσα

  7. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΤΕΡΑΚΗΣ
    ΡΑΒΙΝΙΑ, ΕΧΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΣΑΣ. ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΟΦΛΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΑΣ. ΝΑ ΕΡΧΕΣΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ.

  8. ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΓΙΑ
    ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΨΩΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΜΑΙ
    ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΛΥΚΙΔΗ.

    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ
    ΤΙΜΩΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕ ΤΟΥ
    ΕΘΝΟΥΣ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    ΤΥΦΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΙΣΜΟΣ.

  9. λιγος σεβασμος δεν βλαπτει
    ασχολιοσαστε με τον διαστημανθρωπο σωρρα θα σας πιασουν οι δρακονιανοι απο τους υπονομους και αλιμονο σας

  10. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΟΤΕΡΑ ΟΡΝΙΑ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΡΙΩΝ,ΟΜΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΙΤΟ ΑΦΟΥ ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΛΕΞΗ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ,ΕΧΟΥΝ 50,000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ…
    Ο NΕOΣ ΧΡΟΝΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,ΚΛΕΨΙΑ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΒΒΙΝΙΑ??

    ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΥΒΡΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΥΓΕΙΕΙΣ…
    ΟΥΣΤ ΜΙΑΣΜΑΤΑ,ΟΥΣΤ…!!!!

  11. Δεν καταλαβες ρε μαλακα αναπηρε εβραιορουφιανε, ο γυφτος καλει τον κοσμο να παει στα σατανογραφεια που κλεινουν ενα ενα να τους τα ξαναπαρει παλι γιοτι η στοα του Καναδα δεν παιζει!θελει λεφτα!!Αλλιως ο γυφτος παει για ισοβια!

  12. ΑΡΧΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΟΤΙ Ο ΨΩΡΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ
    ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΛΥΚΙΔΗ.

    ΤΕΤΟΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ 23 Ιανουαρίου 2018 – 9:11 μ.μ
    Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΤΑΜΤΑΚΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ
    ΑΠΟΣΥΝΤΕΘΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ.

  13. ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ
    ΟΠΩΣ Ο ΨΩΡΡΑΣ.

  14. ΕΛΑ ΓΥΦΤΑΡΑΚΗΗ, ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΗΡΩΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ χαχαχαχαχααααα ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΟΡΚ ΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΥΔΕΡΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΣΒΕΡΚΟ.. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ
    Ο ΜΠΑΤΗΡΟΩΝΑΣΗΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝΕ ΜΕΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑΤΙΚΑ Ο ΣΚΑΤΟΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΝΑΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΚΟΛΟΥΜ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ, ΔΕ ΠΡΕΣΙΑΣΣΣΣΣ
    ΑΙΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΔΕΜΠΟΡΑ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΤΟ ΣΚΑΤΟΛΕΧΡΙΤΗ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΣΚΑΤΩΜΕΝΟ ΣΩΒΡΑΚΟ Ο ΜΠΑΤΗΡΟΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΑ ΤΟΥΝΕΛ ΜΕ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ Ο ΧΕΣΤΗΣ ΠΟΥΣΑΙ ΡΕΕ ΧΕΕΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝΕ 45,000 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΗΛΙΘΙΟ ΕΒΡΙΣΚΕ, ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ…..

  15. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟΝ
    ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΨΩΡΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ
    4 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

    ΤΩΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
    ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΛΥΚΙΔΗ ΕΙΝΑΙ
    LIGHT, ΕΔΩ ΘΕΛΕΙ HOSTEL ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ
    ΔΕΙ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΤΑΝΙΕΣ.

    ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΩΜΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΝΑ
    ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ
    ΘΕΛΟΥΜΕ.

    ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ
    ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΟΝΤΟΣ
    ΕΙΣΑΣΤΕ Ο ΠΙΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΜΩΣ Η
    ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΥΡΙΖΑΙΟΥΣ.

  16. 9,16 δεν καταλαβαινεις απο πλακα ;;;;;

  17. Ειδαν τον ψωρρα ντυμενο παπα.

    Χαχαχαχαχαχαχαχα και εγω τον ειδα τον ψωρρα ντυμενο μπαλαρινα και χορευε πανω στον παγο με το μορφεα τη λιμνη των γυφτων χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  18. ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ
    ΑΓΓΕΛΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΚΑΝΑ
    ΤΑΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ.

    ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ
    ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ
    ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΛΥΚΙΔΗ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΑΛΛΑ HOSTEL
    ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΣ.

    EIΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

    ΑΠΟΡΙΑ.

    ΟΜΩΣ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΚΟΠΕΛΑ ΤΙ ΘΑ ΚΟΨΕΙ
    ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΟΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΩΡΡΑ ;

    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ HOSTEL ΕΙΧΕ
    ΜΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΚΟΨΕ.

  19. ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΩΣ ΛΥΚΙΔΗ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΥΟ
    ΤΟΝ ΨΩΡΡΑ.

    ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΠΟΙΑ
    ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΥΚΙΔΗ.

  20. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΟΛΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΑΔΑ,ΚΑΛΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ…

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΠΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ…

    *Αλίμονό μας αν οι Έλληνες αποκτήσουν ενότητα και μόρφωση.
    Ουίνστον Τσόρτσιλ (1874-1947) Μέγας Άγγλος πολιτικός

    *Αν έλειπε ο εμφύλιος πόλεμος από τους Έλληνες θα κατακτούσαν ολόκληρο τον κόσμο.
    Όθων Βίσμαρκ (1815-1898) Γερμανός καγκελάριος λόγος 20.03.1890

    *Όλα τα πολιτισμένα έθνη είναι αποικίες της Ελλάδας.
    Σερ Henry Mein James Sumner (1822-1888) Βρετανός νομικός και ιστορικός του Δικαίου

    *Κανένας πολιτισμός δεν θα μπορούσε να δημιουργηθεί χωρίς το κοσμογόνο έργο του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
    Χ. Μπένγκστον

    *Δεν θα είχαμε αποκτήσει πλήρη συνείδηση, δεν θα είχαμε γίνει πλήρως άνθρωποι, αν δεν είχε υπάρξει ποτέ ο ελληνικός πολιτισμός.
    Χ. Γ. Όντεν

    *Εκεί που οι έλληνες είχαν μέτρο, ποίηση και κάθε τι που γοητεύει και κοσμεί την ανθρωπότητα, εμείς έχουμε χυδαιότητα.
    Τόμας Πίκοκ

    *Η τελευταία λέξη της γης, όταν θα αφήνει την τελευταία της πνοή, θα είναι Ελλάς.
    Jean Richepin (1849-1926) πρόεδρος Γαλλικής Ακαδημίας και συγγραφέας

    *Η μοναδική θεραπεία για την κρίση που περνάει σήμερα ο πολιτισμός μας είναι η επιστροφή στην Ελλάδα και τον ελληνικό πολιτισμό. Η Ελλάδα είναι η πιο εκπληκτική χώρα, είναι το λίκνο του πολιτισμού.
    Pene Puaux ( )Γάλλος διανοητής, δημοσιογράφος, συγγραφέας

    *Δεν υπάρχει παιδεία χωρίς ελληνική γραμματεία.
    Λέων Νικολάϊεβιτς Τολστόι (1828-1910) Ρώσος συγγραφέας

    *Οι αρχαίοι Έλληνες πρώτοι μελέτησαν την κίνηση των πλανητών και την περιγραφή του ουρανού.
    Εντουάρντ Τάτον Λώρυ (1909-1975) Αμερικανός βιολόγος Νόμπελ Ιατρικής

    *Ότι κατασκευάζουμε στηρίζεται στις βάσεις που έθεσαν οι αρχαίοι Έλληνες και οφείλουμε σε αυτούς τον πρώτο όροφο του οικοδομήματος και κάποιες φορές και ολόκληρη την πτέρυγά του.
    Ιπολύτ Αντόλφ Ταιν (1828-1893) Γάλλος ιστορικός, κριτικός

    *Η ελληνική φυλή στέκεται ψηλότερα από κάθε άλλη, διότι έχει το προσόν να μην έπαψε ποτέ να είναι η μητέρα κάθε πολιτισμού. Το Ελληνικό Έθνος ηγεμονεύει της ανθρωπότητος.
    Βιλάμοβιτς Μέλεντορφ Ούλριχ (1849-1930) Γερμανός ιστορικός ακαδημημαϊκός

    *Όλοι οι άνθρωποι του πνεύματος στη Δύση θεωρούμε την Ελλάδα μητέρα μας. Και οι αρχαίοι Έλληνες είναι πατέρες μας.

    *Αυτό που χρειάζεται η Δύση είναι να ξαναγυρίσει στην αρχαία ελληνική γραμματεία.
    Ροζέ Γκαροντύ (1913- ) Γάλλος φιλόσοφος & ιστορικός

    *Η καταγωγή μας και οι ρίζες μας είναι ελληνικές. Μιχαήλ Γκορμπατσώφ (1931) Ρώσος πολιτικός

    *Η Ελλάδα ήταν και είναι το σχολείο του κόσμου.
    Δουρουϊ

    *Το παν ετέθη υπό των Ελλήνων
    Βέρνερ Γιαίγκερ(1888-1961) Γερμανός καθηγητής φιλολογίας

    * Σήμερα ο κόσμος ζει με την κληρονομιά της αρχαίας Ελλάδας.
    Τζ. Στόμπαρτ (…-…) Άγγλος καθηγητής Παν. Ιστορικός

    * Ελλάς, αυτό το όνομα δεν μπορεί να το προφέρει κάποιος χωρίς συγκίνηση.

    *Ως προς εμένα, οτιδήποτε κι αν συμβεί, θα πεθάνω Έλληνας.
    Φραγκίσκος Σατωμπριάν (1786-1848) Γάλλος συγγραφέας, ακαδημαϊκός

    *Η μνεία και μόνο του ονόματος της Ελλάδας προκαλεί τα υψηλότερα συναισθήματα και γεμίζει την καρδιά μας με ό,τι ευγενέστερο επιδέχεται η φύση μας.
    Ιάκωβος Μονρόε (1759-1831) Πρόεδρος ΗΠΑ διάγγελμα 3.12.1822

    * Οι Έλληνες δημιούργησαν δια πρώτη φορά αυτό που ονομάζουμε σκέψη.
    Μπρούνο Σνελλ (1896-1987) Γερμανός καθηγητής Παν. Αμβούργου

    *Ο Έλληνας επενόησε την φιλοσοφία εξ αιτίας των εξαιρετικών διανοητικών του ικανοτήτων.
    Φαρλάν Μπέρνετ (1899-1984) Αυστραλός καθηγητής Νόμπελ Ιατρικής 1960

    * Η Ευρώπη είναι θυγατέρα της Ελλάδας. Παντίτ Νεχρού (1889-1964) πρωθυπουργός Ινδίας

    *Ο ανθρώπινος τύπος και το ανθρώπινο πνεύμα έφτασαν στην τελειότητα τους στην Ελλάδα. Όλες οι Καλές Τέχνες, οι νόμοι, η θρησκεία, κλπ είναι επιτεύγματα των Ελλήνων. Όλοι ήμαστε Έλληνες.
    Πέρσυ Σέλλεϋ (1792-1822) μέγιστος Άγγλος ποιητής

    *Κινούμαστε με την πνοή του ελληνικού πνεύματος.
    Λατινικό γνωμικό

    Giannis Paterakis

  21. ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΡΕ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΕ ΦΥΓΟΠΟΙΝΕ ΦΥΓΟΔΙΚΕ ΕΛΕΕΙΝΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΨΠΣΩΡΟπρωκτοΞΕΧΕΙΛΩΜΕΝΕ ΣΚΑΤΑ ΠΑΤΗΜΕΝΑ ΒΡΩΜΟκαμπινε ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ κουραδα βρωμοΠ@ΥΣΤΕ ρουγκλακια ΟΥΣΤ!

  22. Ο Νίκος Αναστασιάδης «προδίδει» και το Σκοπιανό. Μετά τους χειρισμούς του στο Κυπριακό, που λίγο έλειψε να δεχθεί την διατήρηση των κατοχικών
    στρατευμάτων και την εκ περιτροπής προεδρία με τους Τουρκοκυπρίους, ενώ πρόσφατα χαρακτήρισε «ξεχωριστή οντότητα» το «ψευδοκράτος» με δικαιώματα στην ΑΟΖ έρχεται τώρα να δηλώσει, αναφερόμενος στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων πώς δεν έχει σημασία το όνομα, αφήνοντας να εννοηθεί πώς θα αποδέχονταν και τον όρο «Μακεδονία».

    «Το όνομα δεν έχει σημασία. Δεν θα είχα αντίρρηση, αν ήθελαν να λέγονται και Βόρεια Ελλάδα, αρκεί να διασφαλίζονται τα εθνικά συμφέροντα και να εξευρεθεί ο τρόπος να ξεπεραστούν οι πρόνοιες του Συντάγματος των Σκοπίων, που μιλούν για αλυτρωτισμό», δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή.
    Είναι το όνομα, είπε, που έχει σημασία ή η ταυτότητα του καθενός. Διερωτώμαι, πρόσθεσε, γιατί να γίνεται καβγάς για ένα όνομα, ιδιαίτερα λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος, τη δυνατότητα και τις προοπτικές της Ελλάδας, μέσα από επενδύσεις να ασκεί επιρροή και να ελέγχει ένα λιλιπούτειο γειτονικό κράτος.
    Γιατί, τόνισε, η Ελλάδα να μην τα αξιοποιήσει όλα αυτά και να έχει έναν στενό συνεργάτη; Επειδή θα λέγεται Βόρεια Μακεδονία; Μα φοβόμαστε αν ο Μέγα Αλέξανδρος ήταν ή όχι Έλληνας; Δεχόμαστε να μπούμε στο διάλογο της αμφισβήτησης ενός γεγονότος.
    «Σε συνομιλία, που είχα με Σκοπιανούς, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, μου έλεγαν, ότι σημαία δεν είχαν, λόγω του φανατισμού, όμως, που προκλήθηκε, απέκτησαν, εθνική ταυτότητα ή συνείδηση δεν είχαν, και απέκτησαν εξαιτίας του φανατισμού, που καλλιεργούνταν στην Ελλάδα, στη Μακεδονία».

    Αν στη διαπραγμάτευση διαγραφούν τα άρθρα, που μπορεί να παρενοχλούν ή να αποτελούν έστω απομακρυσμένη απειλή για την Ελλάδα, το όνομα, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν έχει καμία σημασία, καθώς δεν θα χάσει ο ελληνισμός την ταυτότητά του.

    Read more: http://www.oparlapipas.gr/2018/01/bomba-me-binteo-anastasiadhs-nea-ellada.html#ixzz555pAc8h7

  23. ΕΛΑ Κε ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΞΕΠΕΤΑΞΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΓΥΦΤΟΕΙΔΕΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟΜ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟ. ΔΕΝ Α ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΕΓΚΛΗΜΑτΙΑ ΚΑΤΑΖΗΤΥΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡΠΟΛ ΑΚΟΜΗ. ΞΕΟΠΕΤΑΞΕΤΟΝ ΕΞΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΑΟΑΤΕΩΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛ΄ΛΗΝΕΣ. ΟΣΑ ΕΦΑΓΑΝ ΕΦΑΓΑΝ ΑΠΟ ΤΩΡ Α ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ. ΞΕΠΛΥΝΕ ΤΟ Ξ/6 ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΚΑΘΑΡΣΙΑ.

  24. ΓΙΑ ΤΟΝ "ΦΙΛΤΑΤΟ" 8.14,
    ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ…ΚΟΠΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ 20 ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ 24 ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ… "ΠΡΟΒΙΑ" ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ…ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ…ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ.
    ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΦΕΡΑ ΟΤΙ, ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΜΕ Α.Φ.Μ. ΣΤΗΝ Ν. ΥΟΡΚΗ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ, ΝΑ ΤΟΝ…ΤΙΜΗΣΕΙ ΜΕ "ΑΔΡΙΑΝΤΑ" ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ "ΝΤΕΝΕΚΕ" ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ, ΔΕΝ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ….ΠΑΝΑΞΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ …ΣΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
    ΚΑΘ' ΟΤΙ, ΟΠΩΣ…ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΜΕ …ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ …ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΡΟΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5.000.000 ΛΑΘΡΟΠΙΘΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.
    …ΑΞΙΟΣ Ο ΑΔΡΙΑΝΤΑΣ
    ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕ…ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΘ' ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ…ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ…ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.
    ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ Ε Υ Γ Ε, ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

Comments are closed.