Για να τελειώνουμε με τους Τούρκους Πραξικοπηματίες και τους οσφυοκάμπτες των Τουρκοκάναλων

Η πρεμούρα των Τουρκοκάναλων για τους Τουρκαλάδες, δεν είναι και τόσο αθώα αν θυμηθούμε τους ύμνους που γράφουν για τον Ερντογαν τα τελευταία χρόνια. Δεν ξεχνούμε το Τουρκοκάναλο του Φαλήρου που ψέγει διαρκώς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και
τον Πάνο Καμμένο για την εθνική στάση τους και το “Μολών Λαβέ” ενώ το ίδιο υμνούσε και υμνεί τον Πάγκαλο και τον Σημίτη που είχαν γκριζάρει το Αιγαίο και άφηναν τις σημαίες να τις παίρνει ο αέρας.
Λοιπόν για όσους πατριώτες ξέρουν από διπλωματία απαντάμε:
1-Στην Ελλάδα γεννήθηκε ο Δυτικός Πολιτισμός και η έννοια των Νόμων και της Δικαιοσύνης. Εφ’οσον το αποφάσισε η δικαιοσύνη, θα είμαστε τόσο φιλόξενοι με τους ικέτες, όπως θα έπρεπε να κάνουν οι Σημίτης με τον Πάγκαλο στον Οτσαλάν που τον πούλησαν στα μεμέτια.
2-Εμείς σαν «απλοί στρατιώτες» της πατρίδας είμαστε της άποψης, και το έχουμε ξαναγράψει, ότι οι συγκεκριμένοι δεν είναι απλοί πολίτες, αλλά στρατιωτικοί που έχουν ορκιστεί κατά της Ελλάδας και θα θέλαμε να τους στείλουμε πακέτο και μας είναι αδιάφορη η τύχη τους στις Τουρκικές φυλακές, που έχουν δεινοπαθήσει χιλιάδες Ελλήνες. Ας πρόσεχαν.
3-Ομως, για όσους ξέρουν και Ιστορία, ανέκαθεν τα μεγάλα Κράτη, σε τέτοιες περιπτώσεις κρατούν τους αιχμαλώτους ως διαπραγματευτικό χαρτί εξαντλώντας κάθε ευκαρία. Οταν ο Gary Powers πιάστηκε αιχμάλωτος στην Σοβιετική Ενωση και καταδικάστηκε, οι Ρώσοι δεν είχαν ανάγκη άλλον έναν αιχμάλωτο να τον ταϊζουν. Οταν χρειάστηκε η Σοβιετική Ένωση τον αντάλλαξε με τον Λοχαγό της KGB  Vilyam Fisher, που ήταν αιχμάλωτος στην Δύση.

Διατελώ Υμέτερος,

Netakias

loading...

1 thought on “Για να τελειώνουμε με τους Τούρκους Πραξικοπηματίες και τους οσφυοκάμπτες των Τουρκοκάναλων

  1. Μεγάλε αυτά περί ανταλλαγών γίνονταν και γίνονται στα οργανωμένα και ισχυρά κράτη , εδώ την Ελλαδίτσα μας όπως την έχουν καταντήσει το μόνο που της έμεινε αυτή την στιγμή είναι η αξιοπρέπεια του λαού και ΟΧΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΜΑΣ και αυτή η αξιοπρέπεια μας επιβάλει να υποστειρίξουμε την μη έκδοσή τους όποιοι και να είναι

Comments are closed.