Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

Ότι οργιώδης ψευδής προπαγάνδα γίνεται για το όνομα της Μακεδονίας μας, γίνεται και για την δήθεν ανάπτυξη .

Για άλλους όμως λόγους γινόταν στην αρχή της κατοχής για άλλους λόγους και για διαφορετικούς λόγους οργιάζει σήμερα η ψευδής γκεμπελική προπαγάνδα για ανάπτυξη.

Για άλλους στην αρχή της κατοχής, που υποδούλωσαν μας με ψευδή στοιχεία ελλείμματος. Σήμερα και η Λαγκάρντ είπε τη μισή αλήθεια για την Ελλάδα,  παραδεχόμενη ότι κατεστράφη η Ελλάδα για να σωθούν οι γαλλογερμανικές τράπεζες.

Για την άλλη μισή αλήθεια για το πρόγραμμα δήμευσης του εθνικού και ιδιωτικού πλούτου  της Ελλάδας δια της διάσωσης ουδέν ανέφερε.

Όσον όμως και αν φωνάζει και όσον και αν γράφει ο Έλληνας τέως υπουργός της τότε ΝΔ του Κώστα Καραμανλή, ο κ. Παπαθανασίου (http://www.tovima.gr/files/1/2013/02/07/karamanlis.pdf), ποιεί τη νύσσα ο κατοχικός Κυριάκος και η νέα ΝΔ του. ΟΛΟΙ ΑΝΕΥ ΑΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ. Ακόμα και ο Κώστας Καραμανλής δέχεται πειθήνια να τον βρίζουν οι «δικοί» του, χωρίς να ομιλεί.

Παρόμοια και στο κυβερνητικό στρατόπεδο.

Ο μεν Καμμένος που άλλοτε τίμησε την Ζωή Γεωργαντά για τις αποκαλύψεις της για το ψευδές έλλειμμα (Πώς μπήκε η Ελλάδα στο Μνημόνιο – Ζωή Γεωργαντά, https://www.youtube.com/watch?v=GAX4TDkonsM)  τώρα στέκεται σιωπηλός σε προσοχή ακούγοντας από το Γιουρογκρουπ και την ΕΕ, τα αισχρά για τον χοιροτρόφου Ντάισεμπλουμ.

Ο δε σύντροφος του Καμμένου Τσίπρας, δεν αρκείται να μην ομιλεί, αλλά μας λέει θρασύτατα ότι για τον Γεωργίου και το έλλειμμα του 2009, πιστεύεις μόνον σε ότι λέει ο χοιροτρόφος Ντάισεμπλουμ του.

Υπενθυμίζω ότι στην αρχή της κατοχής είχαμε κάθε χρόνο ομαδικά, από όλα τα εγχωρία και διεθνή κατοχικά τύπου μαφίας σύμφωνα με τα συντονισμένα ψεύδη τους, όργανα (ΔΝΤ, Κομισιόν ,ΟΟΣΑ, Τράπεζα της «Ελλάδος», ΓΑΠ, Παπακωνσταντίνου, Παπαδήμιος, Σαμαράς, Στουρνάρας και άλλους), το για πολλά χρόνια επαναλαμβανόμενο αισχρό και εν γνώσει τους ψεύδος, ότι του χρόνου αρχίζει η ανάπτυξη.

Θυμηθείτε το κωμικοτραγικό βίντεο με τα τότε επαναλαμβανόμενα ψεύδη της διεθνούς και εγχώριας νεοταξικής κατοχής.

Κάθε χρόνο, η ανάπτυξη προβλέπεται… του χρόνου ! http://www.youtube.com/watch?v=ASO0Gn3iDh8#t=101

Ο λόγος που λεγόταν το ψεύδος αυτό για επικείμενη δήθεν ανάπτυξη, ήταν το να εξαπατάται ο Ελληνισμός υπομένοντας, μέχρι να συμπληρώσουν το κατοχικό τους έργο. Δήμευσης του Εθνικού και ιδιωτικού πλούτου της Ελλάδας. Και του αλυσσοδέματος της Ελλάδας για πάρα πολλά χρόνια.

Η διαδικασία αυτή διήρκεσε από το 2010 μέχρι το 2014.

Όποτε συμπληρώθηκε από τους ΣαμαροΒενιζέλους η πλήρης κατάσταση όλου του υπό εκποίηση Εθνικού πλούτου της Ελλάδας.

Που με το μνημόνιο Τσίπρα, που όλοι οι κατοχικοί ψήφισαν, έχει δεσμευθεί για να εκποιείται από την ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητη -ξένη κατοχική-Αρχή Δημόσιων Εσόδων), μέχρι το 2099.

Ως ελέχθη βρίσκεται σε εξέλιξη οργιώδης ψευδής προπαγάνδα για την δήθεν ανάπτυξη για διαφορετικούς λόγους σήμερα.

Συγκεκριμένα, η κατοχή μέχρι σήμερα δάνειζε την Ελλάδα με πολύ χαμηλό επιτόκιο μέχρι να επιτύχει τους σκοπούς δήμευσης του Εθνικού και ιδιωτικού πλούτου της Ελλάδας.

Φαίνεται δε ότι αυτό έχει ήδη σχεδόν πλήρως επιτευχθεί, με πλην της καταγραφής και δέσμευσης όλου του Εθνικού πλούτου της Ελλάδας και με την έναρξη των πλειστηριασμών δήμευσης του ιδιωτικού πλούτου των Ελλήνων.

Έτσι η κατοχή κρίνει πλέον ότι δεν την συμφέρει να δανείζει την Ελλάδα, ως μέχρι τούδε, με πολύ χαμηλό επιτόκιο, με τη χρήση μνημονίου. Αφού έχει πλήρως αλυσοδέσει τον Ελληνισμό με τη βοήθεια των κατοχικών.

Ενώ λοιπόν θα παραμένουν όλες οι δουλικές κατοχικές απάνθρωπες μνημονιακές δεσμεύσεις (πρόσφατο πχ πολυνομοσχέδιο 500 σελίδων, 600 άρθρων κτλ) η Ελλάδα δήθεν έχει φτάσει σε επίπεδα ανάπτυξης και θα δανείζεται από τις αγορές με πολύ υψηλότερο επιτόκιο.

Υπενθυμίζω ότι η μόνη ανάπτυξη που γίνεται αφορά τον τουρισμό που στηρίζεται στη ρευστότητα άλλων χωρών. Και ότι ουδεμία άλλη αναπτύξει υπάρχει, που απαιτεί εσωτερική ρευστότητα. Που έχει «μηδενιστεί», με την  εσωτερική υποτίμηση επανειλημμένα μόνον μισθών και με επανειλημμένες κλοπές συντάξεων. Και όχι υποχρεώσεων σε τράπεζες και κράτος

Υπενθυμίζω επίσης τη λήξη περιόδου χάρητος, αν καλώς ενθυμούμαι το 2022, όποτε η χώρα μας θα κληθεί να πληρώσει ποσά άνω των 20 δις ευρώ.

Επίσης υπενθυμίζω ότι ουδέν κούρεμα του επαχθούς και απεχθούς χρέους προβλέπεται. Αντίθετα προβλέπεται πλήρης αποπληρωμή του σε βάθος χρόνου με σταδιακή δήμευση του δεσμευμένου Εθνικού μας πλούτου της Ελλάδας και πιθανότατα και νέου Εθνικού πλούτου που θα προκύψει (φυσικό αέριο).

Με τον Άλεξις να άδει κατοχικά πανευτυχής και τον Κυριάκο να αδημονεί να γίνει κατοχικός πρωθυπουργός με τη σύμπραξη των λοιπών Ποταμίσιων και Πασοκικών δυνάμεων.

Και ίσως στο σύντομο μέλλον με σύμπραξη και του κατοχικού ΚΚΕ, με επαναχορήγηση σε αυτό του δικαιώματος μονοήμερων και το πολύ διήμερων κατοχικών απεργιών.

Ευριπίδης Μπίλλης

loading...