ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΕΡΟΣ Γ

-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
















EΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ
ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΩΣ “ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”
ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ.


ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ 
ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 
2018 ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ
ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ* KAΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ 
ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.

H Eλληνικοτητα της ιερης Μακεδονιας ειναι θεμελιωμενη επανω στα αιματα πολλων εκατομμυριων Ελληνων. 

Tην Ελληνικη Μακεδονια δεν επετυχαν οριστικα να την  κατακτησουν οι περσες, οι ρωμαιοι, οι Βουλγαροι (1), οι Αβαροι, οι Σλαβοι, οι ρωσοι, οι γερμανοι και πολλοι αλλοι βαρβαροι.


Για την ιερη Ελληνικη Μακεδονικη γη πολεμησε μεταξυ πολλων αλλων ο κορυφαιος μακραν Ελληνας ολων των εποχων. (1)

Αυτην την εποχη κατι ανανδρα ανθρωπακια πηραν απο τα νεοταξικα αφεντικα τους εντολες να ολοκληρωσουν      την προδοσια εις βαρος της ελληνικης Μακεδονιας.

Τετιου ειδους ανδραποδα απο καταβολης κοσμου, οπως κανουν ολοι οι αχρηστοι, προσπαθουν να καλυψουν την ανικανοτητα τους με κακια, προσβολες ανομια, αταξια, και προδοσιες.
Οι εκαστοτε προδοτες διοτι δεν ειναι Ελληνες αλλα ειναι  αλλοδαποι, για αυτο παντοτε κανουν ενα τεραστιο λαθος, διοτι εσκεμενα αγνοουν ενα παρα πολυ σημαντικο αξιωμα.

ΤΟ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ.

Το αξιωμα αυτο ειναι οτι το κακο αρχικα επικρατει ενω παντοτε στο τελος ηττταται. 

Σε διαφορετικη περιπτωση εαν δεν ισχυε αυτο το ιερο αξιωμα η Ελλαδα θα ειχε εξαφανιστει απο προσωπου γης παρα πολλους αιωνες πριν. 

Εδω και πολλες χιλιαδες χρονια το εχουμε δει αυτο παρα πολλες φορες να γινεται στην περιπτωση του Ελληνικου εθνους.  

Το ιερο αυτο αξιωμα μας το διδαξε ο Μεγας φιλοσοφος ο Αριστοκλης, οτι μετα απο κατι κακο ερχεται παντοτε κατι παρα πολυ καλο. 

Η διαφορετικα οπως το ερμηνευσε ο Οδυσσεας Ελυτης :  Σε ευλογημενη ημερα βγαζει παντα το κακο. 

Με αυτο το ιερο αξιωμα ειναι συμφωνος και ο Γιαννης Ριτσος για αυτο εγραψε και το πολυ σημαντικο ποιημα το οποιο μελοποιηθηκε : 

Σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει μηδέ αλυσίδα στου Ρωμιού
και στ’ αγεριού το πόδι.


Ενδεικτικο ειναι οτι ενω οι προγονοι σας οι αλλοδαποι σκλαβοι απο την Αιγυπτο, οι Καδμιοι κατεδιωξαν δια των οπλων τους Ελληνες Δωριεις μεχρι την Ηπειρο, εντουτοις εκεινοι, οχι μονον αντεπετεθηκαν και πηραν πισω πολλα απο τα δικα τους εδαφη αλλα ταυτοχρονα ιδρυσαν το ενδοξο κια ιερο Ελληνικο Μακεδονικο εθνος. (2) 

Οτι και να κανετε η η ιερη Ελληνικη Μακεδονικη γη θα παραμεινει σε Ελληνικα χειρα με βαση το παναρχαιο Ελληνικο αξιωμα. 

 Ένα από αυτά τα οποια μας διδαξαν οι προγονοι μας, είναι ότι η μεγαλυτερη αξια σε έναν ανθρωπο ειναι να κρατα την ψυχη στο στομα, να πολεμα, να επιμενει για το αδυνατο, το ακατορθωτο. 


Από την στιγμη που δεν θα λυγησει, δεν κανει πισω αλλα παραμενει σταθερος-ανυποχωρητος, τοτε γινεται το θαυμα που ποτε ενας δειλος δεν μπορει να πιστεψει, καθως το αδυνατο, το ακατορθωτο εχει γινει πλεον δυνατο κερδιζοντας την ζωη και την ελευθερια.
Αυτή ακριβως είναι η διαφορα των αρχαιων προγονων μας, των ΙΕΡΩΝ Ελλήνων, από τους σημερινους ραγιαδες προδοτες.
Παντοτε οι αρχαιοι προγονοι μας, όταν όλα εδειχναν τελειωμένα, εκει που φαινοταν, να μην υπαρχει καμια ελπιδα, οι πραγματικοι Ελληνες αγωνιζόταν, εναντια σε κάθε λογικη. 
Το αποτελεσμα σε κάθε εποχη, είναι να πετυχαίνουν το ακατορθωτο. Επειδή όμως σε κάθε περιοδο υπαρχουν δειλοι ραγιαδες προδοτες, θα δημιουργείται μονιμος πρόβλημα επιβιώσεως του Ελληνικου εθνους.
Οι προδοτες και οι δειλοι της κάθε εποχης κρινοντας απο την δικη τους αδυναμια δεν μπορουν να πιστεψουν οτι υπαρχουν γεναιοι ανθρωποι, οι οποιοι είναι σε θεση να κερδισουν την ελευθερια τους.
Ομως οι αληθινοι Ελληνες, οι ιεροι αρχαιοι προγονοι μας, δεν απελπιζοταν ποτε, διοτι γνωριζαν οτι εστω και σε λιγοστες ψυχες ζουνε, οι δυο μεγαλυτερες ηθικες αρχες ,που οι ιδιοι οι Ελληνες της επλασαν με αιμα και πονο ενω ειναι και οι δυο αθανατες, η ελευθερια με την αξιοπρεπεια.
Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο ,δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Θεο, ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου.
Αυτό μας το εδειξαν οι ιεροι πολεμοι-αγωνες των αγιων προγονων μας, οι οποιοι
πολεμουσαν, ολους εκεινους τους αιωνες για να παραμεινουν ελευθεροι, και για να εχουν την διοικηση της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.
Υπαρχουν λαοι οι οποιοι καλουν τον Χριστο να τους βοηθησει με βλασφημιες, με κλαματα και με παρακαλια. 


Ομως ο Ελληνας μονον με εναν τροπο ξερει να καλει τον Χριστο να τον βοηθησει και αυτος ειναι να πολεμα για την ελευθερια της Ελλαδος, οπτε αυτη ειναι σκλαβωμενη, οπως ειναι και στην εποχη μας οπου εχει καταλυθει το Ελληνικο συνταγμα. 




ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΟΥ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ


Εάν η ζωη ηταν μονον προσευχες, καθως και υποστηριξη του Χριστου μεσω “θεόσταλτων σωτηρων”  τοτε οι προγονοι μας οι αγιοι Ελληνες του μεσαιωνα, αυτοι οι τέλειοι χριστιανοι δεν θα χρειαζοταν να πολεμησουν ποτε, αλλα θα επρεπε να καθοταν ολους εκεινους τους αιωνες δικαιωματικα στα σπιτια τους – καναπέδες να περιμενουν τον αντιστοιχο βατατζή, τον οποιο περιεμνουν οι ραγιαδες σημερα.


ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ;
Διοτι οι Ελληνιδες γυναικες του μεσαιωνα, ζουσαν χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα, κάθε ημερα εκαναν ελεημοσύνες, πηγαιναν σε εσπερινους, αγρυνπιες κλπ.Της Κυριακες πηγαιναν παντοτε στην Θεια λειτουργεια, η οποια αποτελουσε για εκεινους τροπο ζωης.
Σε εβδομαδιαια βαση επισκεπτοταν φτωχούς στα νοσοκομεια οι οποιοι ηταν αρωστοι ενω δεν ειχαν συγγενείς και φιλους.
Ακομη πηγαιναν και επισκεπτοταν στα φτωχοκομεία, φτωχούς, οι οποιοι δεν ειχαν παρεα και συγγενείς.
Για τους ιδιους λογους επισκεπτοταν κρατουμενους. Από τετοιου είδους πραγματικες Ελληνιδες γεννηθηκαν οι ηρωες της Αλωσεως (29 Μαιου 1453).
ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ
ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΕΣ ΑΛΛΑ
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
ΒΑΣΗ OΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ
ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.


Για αυτο ολους εκεινους τους αιωνες αυτοι οι τέλειοι αγιοι- ηρωες χριστιανοι, της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, πολεμουσαν ΣΥΝΕΧΕΙΑ για να παραμεινουν ελευθεροι, για να εχουμε την Ελληνοχριστιανικη αυτοκρατορια.
 Ο Χριστος δεν τους εστειλε ποτε κανεναν βατατζή. 
Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο ,δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Χριστο ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου. 
Αυτό μας το εδειξαν οι πολεμοι, οι αγωνες των προγονων μας, οι οποιοι πολεμουσαν , για τοσους αιωνες.
Η προσμονη “θεόσταλτων σωτηρων” από τον τριαδικο θεο είναι ένα  από τα μεγαλύτερα δειγματα αμαθειας και παρακμης των νεοραγιαδων, οι οποιοι σαπισμένοι από την σεξουαλικη διαφθορα αναμενουν βοηθεια από τον θεο.


Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΥΝΑ 
ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΠΑΡ.4
Κρείττων γαρ επαινετός πόλεμος ειρήνης χωριζούσης Θεού μας διδαξε με τις ευλογιες του Ιησου Χριστου  ο Άγιος Γρηγόριος ο θεολογος.


Οπως μας διδαξε ενας παρα πολυ μεγαλος αγιος της
Ορθοδοξιας μας, δεν μπορουμε να κατηγορησουμε εναν χριστιανο που παιρνει το οπλο για να κατατροπωσει τον εχθρο, απο την στιγμη που ο εχθρος εχει ως σκοπο να αφανισει τον Ελληνα, την πιστη του και την πατριδα του.  

Δεν γινεται να αγαπαμε τους παντες ακομη και τους εχθρους μας και να τους επιτρεπουμε να μας σφαξουν διοτι τοτε δεν θα ειμαστε στην ζωη για να διαδωσουμε το εργο του Χριστου, δεν θα μπορουμε να αγαπησουμε. 

Επισης με αυτην την νεοταξικη και εωσφορικη “λογικη” θα ειχε εξαφανσιτει απο τον παγκοσμιο χαρτη πολλους αιωνες πριν το Ελληνικο εθνος.

Δεν ειναι χριστιανικο και λογικο να αγαπαμε τους εχθρους μας μεχρι θανατου. (1) 
ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΟΙ  ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ.
ΙΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ,
Ηταν εντελως αδυνατον ενας απο τους κορυφαιους αγιους της ορθοδοξιας, ο οποιος προσφερε τα παντα στο Ελληνικο εθνοςγια να επιβιωσει και να μεγαλουργησει τους επομενους αιωνες να διδασκειπραγματα εναντια στον Ιησου Χριστο. 

Τις διδαχες του αγιου Γρηγοριου του Θεολογου 
ασπαστηκαν και εφαρμοσαν ολους τους επομενους αιωνες ολοι οι Ελληνες χριστιανοι.

Αυτος ομως που εφαρμοσε περισσοτερο απο ολους τους υπολοιπους τις διδασκαλιες του αγιου Γρηγοριου, ηταν ο κορυφαιος στρατιωτικος αγιος της Ορθοδοξιας μας ο Αγιος Νικηφορος ο β Φωκας.


Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΥΝΑ 

ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΕΦΑΡΜΟΦΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΠΑΡ.4
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

Για αυτόν τον λογο επετρεψε για πρωτη και μοναδικη φορα σε ολο τον κοσμο ο τριαδικος θεος, να διακοψουν την λειτουργια του, το μνημοσυνο του, μεσα στον κορυφαιο ναο του Χριστιανισμου, την Αγια Σοφια, και να ψαλλουν τον Ελληνα Βασιλια Νικηφορο, ως αργαλεο θανατο των Σαρακηνών.

Ακομη και τοσο γεναιος πολεμιστης που ηταν ο Νικηφόρος ο β,τοσο μεγαλος στρατηγος, που ηταν αυτοκρατορας στην κορυφαια αυτοκρατορια του κοσμου, μπροστα στον θεο, δεν ηταν παρα ενας απλος ανθρωπος, μεχρι εκεινη την στιγμη, καθως δεν ειχε γινει ακομη αγιος. 

Εν τουτοις οι καταστροφες των αραβων, ηταν τοσες πολλες επι πολλους αιωνες εις βαρος των αθωων Ελλήνων.
Τα μαρτυρια των Ελλήνων δεν ειχαν τελος ολους εκεινους τους αιωνες, από τους αγαρηνους, με σφαγες, κλοπες, εμπρησμούς, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων. 
Για αυτό επετρεψε ο θεος να διακοπτουν την δοξολογια του μεσα στην Αγια Σοφια, και να δοξολογουν τον Νικηφορο τον β Φωκα.
Ο αγιος Νικηφόρος είναι ο μοναδικος βασιλιας στον οποιο εγινε η υψιστη τιμη να διακοπτουν το μνημοσυνο του θεου μεσα στην αγια Σοφια τον κορυφαιο ναο της οικουμενης και να ψαλλουν εκεινον ως Αργαλεο θανατο των σαρακηνων, εγινε αντικειμοενο υβρεων-βιαιοτήτων εξαιτιας των εβραιων. 
Ουδέποτε στα παγκοσμια χρονικα  εγινε μια τετοια τιμη σε οποιοδήποτε άλλο βασιλια ουτε καν στον κορυφαιο Ελληνα ολων των εποχων τον Ιερο Βασιλειο τον β.

Ουτε στον κορυφαιο αυτοκρατορα ολων των εποχων τον ιερο Βασιλειο τον β τον βουλγαροκτονο δεν εγινε τετοια τιμη, ουτε σε κανεναν άλλο Ελληνα αυτοκρατορα, να τους ψαλλουν μεσα στην κορυφαια εκκλησια του κοσμου, διακοπτωντας το μνημοσυνο του Σωτηρα Ιησου Χριστου. Αυτό ηταν ξεκάθαρα ένα δειγμα, ότι ο Νiκηφορος θα γινοταν Αγιος.



Ο ιδιος ο ιησους Χριστος ,επιτρεπει την νομιμη αμυνα, διαφορετικα δεν θα επετρεπε, στους Ελλήνες να αμυνονται επι τοσους αιωνες και να εχουμε αυτοκτρατορια.

Σχετικα την νομιμη αμυνα ειναι συμφωνος και ο επισκοπος Πλωμαριου το 1913 μ.χ., ο οποιος σε σχετικο του βιβλιο αναφερει οτι ο χριστιανος θα πρεπει να εξαντλησει ολα τα μεσα ωστε να αποφυγει τον φονο. 

Εαν ομως αυτο δεν ειναι εφικτο τοτε εχει καθε δικαιωμα, οπως και ο καθε ανθρωπος να υπερασπιστει την ζωη του.

ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ.


Αλλο ενα σημαντικοτατο παραδειγμα ειναι ο Ελληνας βασιλιας απο την Καππαδοκια ο Ηρακλειος, ο οποιος πρωτου να ξεκινησει το θρυλικο επος του εναντια στους περσες, πηγε και παντρευτηκε την εξ αιματος ανηψια του την Μαρτινα. 


Η Μαρτινα ηταν κορη της αδερφης του και ο λαος μαζι με τον αγιο  πατριαρχη Σεργιο αντεδρασαν σε αυτον τον γαμο.


Αυτο τον γαμο τον εκανε διοτι η πρωτη του γυναικα η Ευδοκια πεθανε πολυ προωρα απο επιληψια.

Εντουτοις ο Χριστος αξιωσε αυτον τον υπεροχο Ελληνα να ξεπερασει σε επιτευγματα τον μεγα Αλεξανδρο και να κρατησει δια παντος ζωντανο το Ελληνικο εθνος.

Ο βασιλιας Ηράκλειος ξεπερασε σε αρκετους τομεις τον M. Αλεξανδρο και κρατησε ζωντανη την Ελλαδα στην πιο κρισιμη ιστορικη καμπη ολων των εποχων.


Εάν δεν υπηρχε ο Ηράκλειος παρα τα χρηστα ηθη των προγονων μας η Ελλαδα θα ειχε σκλαβωθεί στους περσες.(2)
Δυστυχως ο Ιδιος ανθρωπος παντρευτηκε την εξ αιματος ανηψια του την Μαρτινα με την οποια εκανε πολλα παιδια. Ποιος ο ανθρωπος που ξεπερασε σε ποσους τομεις και επιτεύγματα τον Μεγα Αλεξανδρο. ​

Ο Ελληνας Ηρακλειος από την Καππαδοκια της Μικρας Ασιας,μολις ανεβηκε στον Ελληνικο (ρωμαικο) θρονο, το κρατος ηταν τελειως χρεοκοπημενο. 



Ταυτόχρονα για πρωτη φορα στην παγκοσμια ιστορια, ειχαμε την εισβολή , την κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, από τους περσες. Ειχαμε πολλες χιλιαδες σφαγμενων Ελλήνων, ειχαμε κλοπες, εμπρησμους, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων κλπ. 


Επισης για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα εγινε εισβολή από τους περσες στα Ιεροσόλυμα, οπου εκει εκτος από της αγριες σφαγες, της κλοπες, τους εμπρησμούς, τους βιασμους ,το σκλαβωμα χριστιανων, μαζι με όλα αυτά εκαψαν τον ναο του Παναγιου ταφου, εκλεψαν τον Τιμιο Σταυρο, και πηραν μαζι τους αιχμαλωτο τον πατριαρχη Ζαχαρια. 


Εντούτοις εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας, μεσα σε επτα μονον χρονια , οι Ελληνες ανεκαμψαν, με αποτέλεσμα να παρουν πισω όλα τα κατεκτημένα εδάφη από τους Περσες. 


Οι προγονοι μας δεν σταματησαν εκει αλλα περασαν στην αντεπιθεση, κατακτώντας ολοκληρη την περσικη αυτοκρατορια. 



Αυτό το εκανε ο Ηράκλειος με έναν τελειως απειροπολεμο στρατο. Εναν Ελληνικο στρατο τον οποιο δημιουργησε εκ του μηδενος μεσα σε δεκα μηνες. 



Ειδατε τι μπορει να πετυχουν οι Ελληνες εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας. 



Ακομη και ο Αλεξανδρος με παρα πολύ εμπειρους και με πολύ περισσοτερους στρατιώτες, σε σχεση με τον Ηρακλειο, και με ένα πανισχυρο Ελληνικο Μακεδονικο κρατος πολιτικα και οικονομικα, εκανε περισσοτερο χρονικο διαστημα να κατακτησει την περσικη αυτοκρατορια ,σε σχεση με τον Ηρακλειο.

 Κατά την εποχη του Ιουστινιανού του α, όπως και στην εποχη του Θεοδοσιου, του Αρκαδιου, του Θεοδοσιου του β, του Ιουστινου του α, του Ιουστινου του β, είχαμε μονον συνοριακους πολεμους, και περιοδους ειρηνης με τους περσες.
 Μονον όταν ανεβηκε στον θρονο , ο πρωτος Ελληνας χριστιανος Αυτοκρατορας , ο Ηράκλειος, εκαναν οι περσες ολα αυτά τα τρομερα πραγματα εις βαρος των Ελλήνων, τα οποια, δεν ειχαν ξαναγινει ποτε από μερος των περσων.

Ειχαμε δηλαδή εισβολή , και κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.


ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΟΤΙ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ 
ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ. 

Πανω απο ολα προδοτες οτι και να κανετε ειναι εντελως παρανομο διοτι εχει καταλυθει το Ελληνικο συνταγμα και ισχυει μονον το αρθρο 120 παρ.4 του 


Ελληνικου συνταγματος, ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.


Για αυτο οποιαδηποτε παρανομη αναγνωριση των Σλαβοσκοπιανων ως “Μακεδονων” και του σλαβικου κρατιδιου ως “Μακεδονια” δεν εχει καμια απολυτως νομιμοτητα.

Αυτο ειναι κατι το οποιο θα πρεπει να το διαδιδει καθε γνησιος Ελληνας. Ειναι το βασικοτερο ολων στην προσπαθεια για την σωτηρια της Μακεδονιας μας.

Παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .




Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.

Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;

Τι γινεται όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο αθωων Ελλήνων; Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως;

;






Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.


Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται, ένα μικρο μερος, βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.


Φωτογραφία της Dimitra Papadopoulou.
ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΕΡΕΣ  ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
kasimatis george – Το Κουτί της Πανδώρας



ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΥΡΟΥ 19 3 16 Ξενοδοχείο Stanley ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ

(1) O ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕ 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.


ΤΟ ΙΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΜΕΝΟ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΠΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ. 

Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. 

ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΟΝΟΜΑ
ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ-ΣΛΑΒΟΥΣ. 

Η ΟΝΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΛΑΒΙΚΗ-ΣΚΟΠΙΑΝΗ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.


ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΑΠΟ ΤΟ
2010 ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 4 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ .



Ο κορυφαιος Ελληνας ολων των εποχων αφιερωσε ολη του την ζωη δια την απελευθερωση της Μακεδονιας μας.


Για περισσοτερο απο τριαντα συναπτα ετη πολεμουσε ο Βασιλειος χειμωνα καλοκαιρι επανω στις πεδιαδες και τα βουνα της Μακεδονιας.


Οι Βουλγαροι επι Βασιλειου του β ειχαν κανει κατι πρωτογνωρο καθως ειχαν κατακτησει το 80% των καστρων της Θεσσαλιας και το 90% τωνκαστρων της Μακεδονιας.

Ειχαν κοψει την Ελληνικη επικρατεια στα δυο. 

Η Θεσσαλονικη ηταν εκεκινους τους αιωνες η δευτερη πιο σημαντικη πολη της αυτοκρατοριας.

Ο Βασιλειος β, είναι ο μονος Ελληνας ο οποιος εζησε πιο ασκητικα και πολυ πιο χριστιανικα από ολους τους υπολοιπους Ελληνες βασιλεις και αξιωματουχους για να ειναι σε θεση να υπερασπιστει την Ελλαδα και να απλευθερωσει την Μακεδονια απο τους Βουλγαρους. 


Η Βουλγαρια επι αυτοκρατορος Ιωαννη του α, εγινε Ελληνικη-ρωμαικη επαρχια

και ειναι σκλαβωμενη στην Ελλαδα. Εντουτοις με το που ανελαβε ο αμεσως επομενος αυτοκρατορας ο Βασιλειος ο Β, επετυχαν 

μεσα σε ελαχιστες ημερες  να “επαναστατησουν” και να γινουν ενα παρα πολυ ισχυρο βασιλειο, το οποιο σε σχεση με το προηγουμενο Βουλγαρικο κρατος ειχε ως κεντρο την Μακεδονια και την Θεσσαλια.






Ακριβως τις ημερες τις οποιες εγινε η επανασταση βρεθηκαν σε θεση να “δραπετευσουν” απο την Κωνσταντινουπολη οι αδερφοι  

“κομητοπουλοι”.





Αυτο εγινε με παρεμβαση της πολιτικης αριστοκρατιας της πολεως
(Κωνσταντινουπολη).




Βεβαια κανεις δεν αναφερει οτι οι Σαμουηλ, Μωυσης, Ααρων και Δαυιδ ειναι εβραικης καταγωγης. και μονον το πανεπιστημιο του Καιμπρτζ απο λαθος ; μας αναφερει οτι δεν ηταν βουλγαροι οι αδερφοι Κομητοπουλοι αλλα αρμενιοι.

Ουδεποτε στην παγκοσμια ιστορια επετυχε οποιοδηποτε κρατος το οποιο ηταν προηγουμενος σκλαβωμενο σε αλλο εθνος να γινει ενα πολυ ισχυρο βασιλειο μεσα σε εναν με δυο μηνες.

Αυτο το τελειως αφυσικο πραγμα απο καθε αποψη , καθως οι βουλγαροι δεν ειχαν τον πολιτισμο, την διοικηση, την οραγανωση, και την ισχυ, το επετυχαν οι Βουλγαροι με την υποστηριξη των νεοταξιτων. 


Αν και οι συνθηκες σκλαβιας των Βουλγαρων ηταν τελειως διαφορετικες απο τις συνθηκες τις οποιες ηταν σκλαβωμενο το Ελληνικο εθνος, ομως και παλι δεν υπαρχει καμια λογικη αιτια. 

Οι Ελληνες ως κατακτητες απεναντι στους Βουλγαρους υπηρξαν παρα πολυ ευγενικοι.



Εμεις οι Ελληνες με τον κορυφαιο πολιτισμο στον κοσμο, τον οποιο ουδεποτε δημιουργησε ειτε θα δημιουργησει οποιοσδηποτε αλλος λαος και εντουτοις χρειαστηκε να περασουν αιωνες για να ειμαστε 

σε θεση να επαναστατησουμε, εναντια στους Οθωμανους.




Φυσικα δεν ηταν μονον ο Ελληνικος πολιτισμος αλλα και ο χριστιανισμος ο οποιος συνεβαλε τα μεγιστα στην Ελληνικη επανασταση του 1821. 

Δεν υπαρχει ιστορικο προηγουμενο απο καταβολης κοσμου, ενας λαος ο οποιος ειναι σκλαβωμενος σε αλλον λαο να επιτυχει μεσα σε μερικους μηνες να επαναστατησει και να γινει ενα πανισχυρο βασιλειο παιρνωντας πισω οχι μονον τα δικα του εδαφη αλλα και κατακτωντας ενα μεγαλο μερος των εδαφων του εθνους στο οποιο προηγουμενος ηταν σκλαβωμενος.

Ειναι ολοφανερο οτι πισω απο την “επανασταση” ηταν οι πολιτικοι εβραικοι “αριστοκρατια” Κωνσταντινουπολεως.


Σε αυτο φυσικα συνεβαλε και ο εμφυλιος ο οποιος δημιουργησε η εβραικη πολιτικη αριστοκρατια Κωνσταντινουπολεως. 

Η αυτοκρατορια ειχε για μια ακομη φορα εμφυλιους πολεμους εξαιτιας της διαμάχης των εβραιων πολιτικων αξιωματούχων της πρωτεύουσας και της
Ελληνικης στρατιωτικης αριστοκρατιας με υπαιτιοτητα των εβραιων πολτικων αξιωματούχων της αυτοκρατοριας.




Ο Βασιλειος ο β από τα 18 του χρονια,μεχρι τον θανατο του εζησε χωρις καθολου γυναικες , δεν παντρευτηκε ποτε, για να ειναι σε θεση να απελευθερωσει την Μακεδονια και να προστατεψει απο οποιονδηποτε κινδυνο την Ελλαδα. 


Θυσιασε ολη του την ζωη για τον Ιησου Χριστο για την Ελλαδα και την Μακεδονια. 

Αυτο διοτι ειδε το ποσο επικινδυνη ηταν η κατασταση για την Μακεδονια και για την Ελλαδα. 

Κοιμοταν σε ολη την ζωη στο εδαφος, ενω ετρωγε το ιδιο φαγητο με τους στρατιώτες.


Ποτε να μην ξεχνατε ,πως ουδέποτε πολεμησε καποιος βασιλιας στην πρωτη γραμμη της κάθε μαχης, του κάθε πολεμου μεχρι τα 69 του χρονια, για να απελευθερωσει την Μακεδονια μας, και οποιοδηποτε αλλο μερος της Ελληνικης-ρωμαικης επικρατειας.


Ποτε δεν υπηρξε αλλος Ελληνας βασιλιας να πολεμησει
σε ηλικια πανω από τα 60 να επιτεθεται ολονομοναχος χωρις σωματοφυλακες για να κερδιθει η εκάστοτε μαχη, η για να κερδιθει ο εκαστοτε πολεμος για να απελευθερωθει η Μακεδονια μας.

Θρυλικα εμειναν τα λογια του, όταν σε ηλικια 60 ετων, τον ενημερωσαν ότι ο Στρατηγος Κωνσταντινος Διογένης, στις εσχατιες της Μακεδονιας μας 

επεσε σε ενεδρα των Βουλγαρων και δεν εχει καμια ελπιδα σωτηριας. 




Τοτε ο ηλικιωμένος Αυτοκρατορας Βασιλειος ο β, ανεβηκε στο πρωτο αλογο που βρηκε μπροστα του λεγωντας  :


” ΟΣΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΩ ΜΟΙ “.



Ο Βασιλειος εφυγε χωρις να καταδεχτει να κοιταξει πισω του να δει εάν τον ακολουθουν οι Ελληνες στρατιώτες. 



Ο Στρατος ετρεξε από πισω του, ολοι οι Ελληνες για να πολεμησουν ομως επερεπε πρωτα να να ετοιμασουν τα αλογα και τον πολεμικο τους εξοπλισμο.


Φυσικα ο Βασιλειος εφττασε πρωτος και πολεμησε στην μαχη για αρκετα λεπτα ολομοναχος.



Ολη του την ζωη ο αγιος Αυτοκρατορας Βασιλειος ο Β , την περασε μεσα στα στρατόπεδα, και στα πεδια των μαχων μεσα σε απιστευτες κακουχιες για να επιτυχει την απελευθερωση της Μακεδονια μας.


Από τα 18 του χρονια μεχρι τα 69 του χρονια.



Μια ολοκληρη ζωη επανω στα βουνα , με ζεστες , με κρυα, με χιονα και με βροχες με κακουχιες .


Μεχρι να τελειωσει η κάθε μαχη, και ο κάθε πολεμος νικηφορα για τους Ελληνες, καθοταν νηστικος, αυπνος και διψασμένος για οσες ημερες χρειαζοταν .


Ολοι οι υπολοιποι Ελληνες βασιλιαδες-αυτοκραοτρες
παντοτε σταματουσαν παντοτε προσωρινα την κάθε μαχη, τον καθε πολεμο για να πανε για νερο, για φαγητο, για υπνο .

Επισης παντοτε τον χειμωνα πηγαιναν και ξεκουραζοταν  μαζι με τον υπολοιπο στρατο και συνεχιζαν την  επομενη ανοιξη τους πολεμους.


Όμως ο Βασιλειος ηταν μονιμα  εκει ακομη κα με τα χιονια ,βρισκοταν επανω στα βουνα και πολεμουσε.

Όλα αυτά για να εμποδισει τους βαρβαρους Βουλγαρους από το να σφαζουν, να  κλεβουν, να
κανουν εμπρησμούς, βιασμους και σκλαβωμα Ελληνιδων.



Δεν περιγραφεται ο πονος ολων εκεινων των Ελλήνων, οι οποιοι εχαναν της γυναικες τους, τις αδερφες τους, τις κορες τους , τις ανηψιες τους, και καποιες φορες της μητερες τους εάν ηταν εμφανίσιμες.


Όμως Ελληνας βασιλιας, επειδή πονουσε τους Ελληνες την Ελλαδα , περασε μια ολοκληρη ζωη με το σπαθι στο χερι να πολεμα για την Ελλαδα, ώστε να εμποδιζει την καταστροφή των αθωων Ελλήνων.

Σκεφτείτε Ελληνες, ότι πολεμουσε ο Αγιος Βασιλειος από τα εικοσι του χρονια , μεχρι τα 69 αδιάκοπα, για την Ελλαδα.


Ο Αγιος Βασιλειος στερηθηκε τα παντα κάθε ανθρωπινη χαρα για να προστατεψει την Μακεδονια μας και την  Ελλαδα μας από τους θανάσιμους κινδυνους που την ειχαν βρει.

Το κυριοτερο πραγμα το οποιο στερηθηκε σε ολη του την ζωη ηταν η γυναικεια αγαπη ,η γυναικεια θαλπωρή και η φροντιδα μιας γυναικας.

Στερηθηκε την χαρα των παιδιων. 


Στερηθηκε τα παντα, καθως ηταν τοσο πολλοι και μεγαλοι οι κίνδυνοι που αντιμετωπιζε η Ελλαδα μας.


Για αυτό παρεμεινε ανύπαντρος σε ολη του την ζωη, εδωσε κυριολεκτικα την ψυχη του, την ανασα του, την ζωη του για την Μακεδονια που ηταν η πιο σημαντικη Ελληνικη-ρωμαικη επαρχια μετα την Μικρα Ασια.

Oλοι οι Ελληνες αυτοκρατορες παντρευτηκαν και χαρηκαν λιγοτερο η περισσοτερο την συντροφια μιας γυναικας.

ΜΟΝΟΝ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΘΥΣΙΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
ΤΟΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Αληθεια ποσοι από εμας θα μπορουσαν να κανουν ερωτα μονον στην εφηβεια και μετα να ζησουν σε ολη την υπολοιπη τους ζωη χωρις καθολου γυναικα όπως εκανε ο Ιερος Βασιλειος ο Β.




Oλα αυτά  για την σωτηρια της παρα πολυ σημαντικης Ελληνικης Μακεδονιας στην οποια βρισκοταν η δευτερη πιο σημαντικη πολη της αυτοκρατοριας η Θεσσαλονικη.
Ο Βασιλειος εδωσε-θυσιασε την ιδια του την αδερφη, την πριγκιπισσα Αννα, εδωσε το ιδιο του το αιμα για γυναικα ενός ρωσου βαρβαρου, και πρωην σατανιστη.




Μετα όμως από αυτόν τον γαμο ολοι οι ρωσοι εγιναν χριστιανοι ως εναν βαθμο. 


Μειωσε λοιπον με αυτόν τον τροπο τους εχθρούς τους εθνους.


Επρεπε παση θυσια να σταματησει τους εμφυλιους πολεμους, ώστε να αντιμετωπισει τους Βουλγαρους, τους Αγαρηνούς, τους Χαζαρους και τους γερμανους.


Εάν δεν σταματουσε τους εμφυλιους θα εσβηνε η αυτοκρατορια και η Μακεδονια θα γινοταν οριστικα Βουλγαρικη.

Έχοντας βαλει τελος  στις εσωτερικές διαμάχες, ο Βασίλειος  έστρεψε την προσοχή του στους εξωτερικους εχθρους της αυτοκρατορίας. 

ΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΘΙΚΗΣ.
.

Ποτε στην παγκοσμια ιστορια των ανθρωπων οι φτωχοι δεν γνωρισαν τετοια ευημερια , δεν γνωρισαν τετοια προστασια ,παρα μοναχα στις ημερες του Αγιου Βασιλειου του β, του ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΩΝ.


Ο Βασιλειος είναι ο μοναδικος Ελληνας,  στα παγκοσμια χρονικα από καταβολης κοσμου, ο οποιος βοηθησε τοσο πολύ τους φτωχούς Ελληνες.


Κανενας αλλος στα παγκοσμια χρονικα δεν βοηθησε τοσους πολλους φτωχούς ανθρώπους.


Επισης κανενας άλλος δεν εξισωσε κοινωνικα τους φτωχούς με τους πλουσιους.

Ακομη μεγαλωσε όλα τα ορφανα των σκοτωμενων Ελλήνων στρατιωτών. 


Τα αγορια τα σπουδαζε ,και εν συνεχεια τα εκανε στρατιώτες και αξιωματικούς , για να πολεμουν διπλα του στα πεδια των μαχων.



Επειδη ο Βασιλειος ο β, πολεμουσε από τα εικοσι του χρονια , μεχρι να πεθανει (69 ετων), συνεχομενα όλα εκεινα τα χρονια ,με Βουλγαρους, Αραβες, Χαζαρους , επαναστατες κλπ.


Το αποτέλεσμα ηταν , ολες εκεινες οι γενιες των μικρων ορφανων παιδιων να μεγαλωσουν και να πολεμουν διπλα του στα πεδια των μαχων.


Σχετικα με ολα τα ορφανα κοριτσια των σκοτωμενων
Ελλήνων στρατιωτών , τα εδινε προικα ,και τα παντρευε .


Κανενας άλλος Ελληνας βασιλιας δεν πολεμησε μεχρι τα 69 του χρονια στην πρωτη γραμμη της κάθε μαχης, του κάθε πολεμου.


Κανενας άλλος βασιλιας στον κοσμο δεν εχει κανει τοσες πολλες ελημοσυνες-φιλανθρωπιες οσες ειχε κανει ο Βασιλειος ο β.

Για πρωτη και μοναδικη φορα στον κοσμο ολοι οι φτωχοι Ελληνες γνωρισαν μια πολύ εξαιρετικη εποχη ευημεριας.

Αυτό γινοταν σε ολη την διαρκεια εξουσιας του Αγιου Αυτοκρατορα Βασιλειου του β.


Πανω από όλα ο Βασιλειος ο β, ηταν μεγας πρωστατης ολων των φτωχων Ελλήνων.


Για αυτό τους εδωσε πληρη φοροαπαλλαγή οσα χρονια κυβερνουσε και ολες της ετησιες φορολογικες τους υποχρεώσεις όλα τα χρονια που ηταν εκεινος Βασιλιας της πληρωναν οι Πλούσιοι.  


Από τους πλουσιους πηρε πισω όλα τα κτηματα , που ειχαν παρει αδικα από τους φτωχούς και τα ξαναεδωσε πισω.

Οπως εκανε το ιδιο με τα Εκκλησιατικα κτηματα.


Ο Βασιλειος δεν σταματησε εκει, καθως  οσοι πλούσιοι εξακολουθουσαν να ειναι κακοι και αδικοι ανθρωποι αναλογα με την περισταστη ειτε τους αφαιρουσε ένα μεγαλο μερος της περιουσιας , ειτε τους αφαιρουσε ολοκληρη την περιουσια.



Τους απολυτως κακους πλουσιους, που δεν αλλαζαν μυαλα τους καταντησε ζητιάνους στα καπηλεια, και στα πανδοχεία της Μικρας Ασιας. 



Μεσα σε όλα αυτά καταργησε ακομη και το δικαιωμα των πλουσιων σε περιπτωση φονου, να εξαγοραζουν οι πλουσιοι την θανατικη ποινη.

Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ 
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΟΥ Β.

Παντοτε σε ολη την διαρκεια εξουσιας του Βασιλειου του β τους ετησιους φορους εισοδηματος ολων των φτωχων Ελληνων και οχι μονον τους πληρωναν οι 
πλουσιοι της περιοχης οπου βρισκοταν ο καθε φτωχος. 

Σε αντιθεση με τον Βασιλειο ο λατιφωνος βασιλιας Ιουστινιανος ο α, εφτασε να εισπρατει μεχρι και με ξυλοδαρμούς, τους φορους από τους φτωχούς Ελληνες. 


Όλα αυτά για να κανει επεκτατικούς πολεμους για την προσωπικη του προβολη, για την υστεροφημια του. 

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 
ΕΒΑΛΕ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ
ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΩΝ
ΠΟΛΕΜΩΝ.


Ο ιερος Βασιλειος ο β,  επετυχε το απολυτο σε όλα.


Ο Βασιλειος εκανε της μεγαλύτερες επιτυχιες, τα μεγαλύτερα επιτεύγματα από ολους τους υπολοιπους Ελληνες, 


Εντούτοις οι επιτυχιες του Βασιλειου του β σε πολιτικο,
στρατιωτικο, επιπεδο δεν ηταν ποτε βασισμένες επανω στην μεγαλη δυστυχια των φτωχων Ελλήνων πολιτων.


Ουδέποτε το εκανε άλλος βασιλιας αυτό το πραγμα.

Μια στρατιωτικη, μια πολιτικη, μια κοινωνικη επιτυχια για να εχει αξια, δεν πρεπει ποτε να επιτυγχανεται , εις βαρος, της οικονομικης ευημεριας των πολιτων η των υπηκόων.


ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ Η 
ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ 
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ 
ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ 
ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ.


Το ιδιο ευγενικα φερθηκε ακομη και στους εχθρους των Ελλήνων.

Ο αγιος Ελληνας αυτοκρατορας Βασιλειος ο β παρα της σφαγες ,της κλοπες, τους βιασμους, το σκλαβωμα των
γυναικων επι πολλα χρονια προτεινε στους Βουλγαρους να αφησουν τα οπλα και να ζησουν με πολλες τιμες ,χρηματα και αξιωματα στην Ελλαδα.



Όλα αυτά με την προυποθεση να σταματησουν να καταστρεφουν αθωους Ελληνες.



Καποιοι Βουλγαροι στρατηγοι δεχτηκαν.

Για αυτό ηρθαν εζησαν στην Ελλαδα, πηραν πολλα χρηματα και αξιωματα,παντρευτηκαν με Ελληνιδες, εκαναν παιδια.

Όμως  μετα από καποια χρονια oi Βουλγαροι αθετουσαν τον λογο που εδιναν στον Βασιλειο τον β, και εφευγαν κρυφα πηγαιναν στην Βουλγαρια να πολεμησουν εκ
νεου διπλα στον Σαμουηλ. 

Οι ευεργετημένοι Βουλγαροι στρατηγοι-αξιωματικοι
συνεχιζαν να κανουν κανωντας σφαγες, εμπρησμους

κλοπες, 


βιασμους, σκλαβωμα Ελληνιδων.





Οσους από αυτους τους επιαναν οι Ελληνες κατά την διαρκεια των πολεμων , ο αγιος Βασιλειος ο Β ,τους συγχωρουσε εκ νεου, τους χαριζε την ζωη,τους εδινε πσω τα αξιωματα ενώ τους επετρεπε να γυρισουν στην Ελλαδα , στις Ελληνιδες γυναικες τους και στα παιδια τους.


Αλλα εκεινοι παλι με την πρωτη ευκαρια, ξαναεφευγαν και πηγαιναν στην Βουλγαρια να πολεμησουν διπλα στον Σαμουηλ.



Ένα από τα πιο κλασικα παραδειγματα αυτων των περιπτώσεων, ο Βούλγαρος στρατηγος Δραξαν. 

Οι Βουλγαροι  επι αρκετους αιωνες εκαναν ανελέητες σφαγες, κλοπες, εμπρησμους, βιασμους, σκλαβωμα Ελληνιδων γυναικων.

Οταν διεγνωσε ο Βασιλειος οτι η Μακεδονια δεν θα απαλλασοταν τοσο ευκολα απο τους Βουλγαρους αναγκατηκε με πολυ βαρια καρδια να εφαρμοσει τον Ελληνικο-ρωμαικο νομο.

Με παρα πολυ βαρια καρδια ο ιερος Βασιλειος ο β αναγκαστηκε να εφαρμοσει τον απανθρωπο νομο της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας ο οποιος ελεγε οτι η ποινη ολων οσων επαναστατουν εναντια στον 
εκαστοτε Ελληνα αυτοκρατορα ειναι τυφλωση.

Ο βασιλειος γνωριζε παρα πολυ καλα οτι οι αγριοι Βουλγαροι δεν ειχαν καμια απολυτως προθεση να σταματησουν τον πολεμο με τους Ελληνες.

Ο Βσσιλειος ως ο κορυφαιος Ελληνας ολων των εποχων ξεχωριζε απο οποιονδηποτε αλλο σε ολους τους τομεις.

Για αυτο ζητησε οταν θα πεθανει να μην τουν κανουν καμια απολυτως αυτοκρατορικη τιμη και να τον θαψουν ως τον εσχατο των Ελλήνων.

Το μονον το οποιοι παρακαλεσε ηταν να το θαψουν
στον

 αγιο Ιωαννη τον Θεολογο στο εβδομον εξω απο τα τειχη, ωστε να βλεπει τους Ελληνες στρατιωτες που θα φευγουν για τις μαχες και τους πολεμους.






Οσο ζουσε οι Ελληνικοι αυτοκρατορικοι αετοι πετουσαν νικηγορα απο την κατω Ιταλια μεχρι και τον Καυκασο και απο την Βορεια Μακεδονια μεχρι και την Συρια. 


Για πολλοστη φορα θα κλεισω με τον γνωστο επιλογο τον οποιο κανω εδω και οκτω χρονια οταν αναφερομαι στον Ελληνα βασιλια.

Ο ΙΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ο Β Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΤΟΝΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ.



(2) Κατά την εποχη του βασιλιά Δώρου, οι Δωριείς διωκόμενοι από τους αλλοδαπούς Καδμειους, πήγαν στις πλαγιές της Όσσας και του Ολύμπου, στην χώρα που ονομάζεται Ιστιαιώτιδα. 


Από εκεί τους κυνηγησαν οι αλλοδαποι βάρβαροι οι Καδμείοι , για αυτό αναγκαστηκαν να πανε στην Πίνδο. Οσοι από τους Δωριεις παρεμειναν στην Μακεδονια , εγιναν γνωστοι με το όνομα έθνος Μακεδνό. 



Οι υπολοιποι Δωριεις αποφασισαν να περασουν στην αντεπιθεση, με τελικο σκοπο να παρουν πισω τα εδάφη τους , από τους αλλοδαπούς σκλαβους Σημιτικης, Αιγυπτιοχεμιτικης καταγωγης .



 Οι Ελληνες Δωριεις(Ηρακλειδεις), καταλαβαν ότι εξαιτιας της υποχωριτικοτητας τους θα ειχαν παρα πολύ ασχημο τελος από τους αλλοδαπούς σκλαβους, 


Αντιληφθηκαν οι Δωριεις ότι η Πινδος , δεν θα ηταν ο τελικος τους προορισμος . Αυτό διοτι οι αλλοδαποι Καδμείοι σκλαβοι, θα τους κατεδίωκαν μεχρι να τους πεταξουν μεσα στον Δουναβη. 


Τοτε οι Ελληνες Δωριεις πηραν την αποφαση να σταματησουν, να πολεμησουν και να κερδισουν πισω την ζωη τους, και την πατριδα τους ( Η κάθοδος των Δωριεων). 


Στην ανυψωση του ηθικου για την αντεπιθεση των Δωριεων συνεβαλε και η νικη των Ελλήνων επι των βαρβαρων Τρωων, Όπως μας αναφερει ο Ισοκράτης στο εργο Ελένης εγκωμιον :

«Εξαιτίας αυτης της νικηφόρου εκστρατείας των Ελλήνων στην Τροία, επήλθε τόσο μεγάλη μεταβολή, ώστε ενώ προηγουμένως οι βάρβαροι, που ζούσαν δυστυχισμένοι στους τόπους τους, και ο Δαναός, αφού έφυγε από την Αίγυπτο, κατέλαβε το Άργος, ο Κάδμος ο Σιδώνιος έγινε βασιλιάς της Θήβας, οι Κάρες αποίκησαν τα νησιά και ο Πέλοπας κυρίευσε την Πελοπόνησο, οι μετά από αυτού του πολέμου, το γένος μας γνώρισε τόση ακμή ώστε κατάφερε να αφαιρέσει από τους βάρβαρους μεγάλες πόλεις και τεράστιες εδαφικές εκτάσεις» (Ισοκράτης Ελένης εγκώμιο 68 – 69). 

ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΩΡΙΕΙΣ ΣΤΗΝ 
ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ;

Επισης ο Ισοκράτης, σχετικά με τους Ηρακλειδεις (Δωριεις) μας αναφέρει ότι όταν πέθανε ο Ηρακλής, οι γιοί και οι απόγονοί του (οι καλούμενοι Ηρακλείδες), φοβούμενοι μήπως τους δολοφονήσει ο Ευρυσθέας (ο σφετεριστής του Θρόνου των Αργείων), κατέφυγαν στη Στερεά Ελλάδα. 


Αργότερα ήρθε εκεί ο Ευρυσθέας, για να τους βρει και να τους σκοτώσει, φοβούμενος και εκείνος μήπως γυρίσουν εκείνοι και του πάρουν την βασιλεία.



 Ωστόσο οι Αθηναίοι βοήθησαν τους Ηρακλείδες και σκότωσαν τον Ευρυσθέα. Στην συνέχεια οι Ηρακλείδες μαζί με Δωριείς κατέβηκαν από την Β. Ελλάδα στην Πελοπόννησο και κατέλαβαν όλες σχεδόν τις πόλεις της Πελοποννήσου ( Σπάρτη, Μεσσήνη, Άργος κλπ.), με το αιτιολογικό ότι η περιοχή αυτή ήταν βασιλική κληρονομιά των Ελλήνων Δωριεων γιων του Ηρακλή.



 Ακολούθως και αφού οι Δωριείς εγκατέστησαν τους απόγονους του Ηρακλή στο Θρόνο, Παρεμειναν στην πατριδα τους. (Ισοκράτης, Αρχίδαμος 16 – 19).


 Στο σημειο αυτό να αναφερω ότι, οι Δωριείς που εισέβαλαν στην Πελοπόννησο ήταν τρεις φυλές, οι Πάμφιλοι, οι Υλλείς και οι Δυνάμεις. 


Μόλις οι Δωριείς κατέλαβαν την Πελοπόννησο, οι Ηρακλείδες την μοίρασαν μεταξύ τους με κλήρο διαιρώντας την σε τρία μέρη:


 Στο Άργος, που δόθηκε στον Τήμενο, στη Μεσσήνη, που έλαβε ο Κρεσφόντης και στη Λακεδαίμονα που πήραν τα δυο αδέλφια Ευρυσθένης και Πρόκλης. 


Στους δυο τελευταίους ανήγαγαν την καταγωγή τους οι βασιλιάδες της Σπάρτης και γι αυτό, άλλωστε, ήσαν δύο στον αριθμό. 


Μετά την καταστροφή των Μυκηνών και της Τίρυνθας από τους εισβολείς, το Άργος έγινε η βάση των εξορμήσεων του μυθικού Δωρικού ήρωα Τέμενου, απόγονου του Ηρακλή, και ο μεγαλύτερος των τριών αδελφών, του Κρεσφόντη και Αριστόδημου, οι οποίοι κυρίευσαν την Πελοπόννησο. 
Οι γιοι και οι γαμπροί του διαδοχικά (Δειφόντης, Φαλκής, και Κεισός) κατέλαβαν την Τροιζήνη, Επίδαυρο, Αίγινα, Σικυών και Φλιούντα, οι οποίες έγιναν Δωρικές αποικίες. 



Οι Δωριείς μέχρι να καταλάβουν την Πελοπόννησο προκειμένου να επανέλθουν οι Ηρακλείδες στον θρόνο του Άργους, αλλά και για να βρουν οι Δωριείς καλύτερες συνθηκες ζωης σε σχεση με τα μέρη που έμεναν στα βουνά του Ολύμπου, έκαναν αρκετές επιχειρήσεις. 

Αυτες της πολεμικες επιχειρησεις της  εκαναν οι Ηρακλειδεις Κρεσφόντης, Τέμενος και Αριστόδημος. 


Ο Αριστόδημος πέθανε στην Ναύπακτο, χτυπημένος από κεραυνό, αφήνοντας πίσω του τα δίδυμα παιδιά του, Ευρυσθένη και Πρόκλη. 


Τα αδέλφια του, πέρασαν τον κόλπο και αποβιβάστηκαν στην Αχαΐα, όπου και πολέμησαν νικώντας τον άρχοντα της Πελοποννήσου, Τισαμένη . 


Όταν η Δωρική φάλαγγα έφθασε στην περιοχή της Λακωνίας και Μεσσηνίας, επικεφαλής ήταν ο Κρεσφόντης, ο οποίος κατοίκησε την εύφορη πεδιάδα της Πάμεσου.

Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Να περασω τωρα στα κατά γενικη ομολογια ανθελληνικα σχολεια. 


Δυστυχως στα ανθελληνικα σχολεια , διδασκουν , αισχρα πραγματα. 


Στο σχολικό βιβλίο της Α’ τάξης Γυμνασίου ,στις σελίδες 8 και 60) διαβαζουμε τα εξής: 

«Τα πρώτα ελληνικά φύλα υπολογίζεται ότι έφτασαν στον ελληνικό χώρο γύρω στις αρχές της 2ης χιλιετίας π.Χ. 



Τα ελληνικά φύλα που έφτασαν στην Ελλάδα ήταν τμήμα της “ινδοευρωπαϊκής” γλωσσικής οικογένειας στην οποία ανήκαν και οι βάρβαροι Κέλτες, οι Γερμανοί Σλάβοι, οι Μήδοι και οι Πέρσες, μαζι με τους Ινδους. 


Οι Μυκηναίοι ανήκουν στα ινδοευρωπαϊκά φύλα που με αφετηρία τα Ουράλια όρη εξαπλώθηκαν στην Ευρώπη και μέχρι την Ινδία». 



Ακομη οι εωσφοριστες αναφερουν ότι οι Δωριείς ήρθαν στην Ελλάδα από το βορρά, από τις πεδιάδες της σημερινής Ουγγαρίας ή τα Ουράλια όρη, το 1100 “κατασφάζοντας” όσους λαούς βρήκαν στο διάβα τους, καθώς και ότι μετά τη κατάκτηση της Ελλάδας από τους Δωριείς δημιουργήθηκε ο πρώτος ελληνικός πολιτισμός. 


Ακομη ισχυριζονται ότι όταν οι Δωριείς κατέβηκαν στην Kρήτη, οι Kρήτες αντιστάθηκαν, μπροστά όμως στα σιδερένια όπλα των αντιπάλων, αντί των χάλκινων δικών τους,ηττηθηκσαν.

Αμεσως μετα την ηττα οι νικητες Δωριρις επεβαλλαν στην Κρητη
τα πρότυπα της Κοινωνίας της Σπάρτης, χώρισαν τους κατοίκους της σε διάφορες κατηγορίες υποτελών κατά τα Σπαρτιατικά έθιμα, τους περίοικους, μνωίτες, αφαμιώτες ή κλαριώτες κ.λπ. 


Ομως όλα αυτά είναι ψεματα των νεοταξιτων , δεν τα αναφερει κανενας αρχαιος Ελληνας πανεπιστήμονας. 


Το ελληνικό έθνος, όπως μας αναφερουν οι αρχαιοι προγονοι , μετά την Τροια εκτος από τους αυτόχθονες Δωριείς, τους Ίωνες, τους Αχαιούς και τους Αιολείς ), ειχε πλεον στην συνθεση του και μερικά άλλα βάρβαρα φύλα, απο την Αιγυπτο. τους Καδμείους ή Θηβαίους, τους Δαναούς, τους Πέλοπες, τους Χεμιτες κλπ.).


 Οι περισσοτεροι εξ αυτων ήρθαν σκλαβοι από την Αιγυπτο. 



Αλλοι βάρβαροι ηρθαν από την Ασια κλπ. Επομένως αυτά τα περί Ινδοευρωπαϊκής γλωσσικής οικογένειας απο όπου κατάγονται οι Έλληνες είναι αν μη τι άλλο Κατάπτυστες νεοταξικες εωσφορικες προδοσιες. 


Μην ξεχνατε Ελληνες ότι ο Ηρόδοτος (Α 56-58, Ε 17 και Η 43) λέει ότι η κάθοδος των Δωριέων δεν έγινε από τα Ουράλια ή την Ουκρανία, αλλά από τον Ελληνικό βορά ,από την Πίνδο της Μακεδονίας .


 Ολα αυτά ενώ προηγούμενος , οι Ελληνες Δωριεις ,έκαναν άνοδο, δηλαδή πήγαν από τη Δωρίδα της Θεσσαλίας στη Μακεδονία.


 Όλα αυτά γιατι τους κυνηγουσαν οι εωσφοριστες αλλοδαποι σκλαβοι οι Καδμιοι. Επαναλαμβανω όπως μας αναφερει ο Ηρόδοτος μερικοί μετά κατέβηκαν στην Πελοπόννησο, ενω ,καποιοι απεμειναν στην Πινδο οπου δημιουργησαν το Μακεδονικο εθνος. 




Τιμη και δοξα σε ολους τους αρχαιους Ελληνες (φιλοσοφους, σοφιστες) που δεν φοβηθηκαν τους σκλαβους σημιτικης, αιγυπτιοχεμιτικης καταγωγης που κατελαβαν την Ελλαδα, για αυτό εγραψαν για αυτους και το δαιμονικο δωδεκαθεο που μας εφεραν, παρα τις εξοριες, τις θανατικες ποινες με κωνειο, το κλεισιμο των φιλοσοφικων σχολων, το καψιμο των βιβλιων τους.





 Μονον στην αρχαια Αθηνα θανατωθηκαν και εξοριστηκαν πανω από 500 Ελληνες φιλοσοφοι, σοφιστες, επιστήμονες. 





Ολοι οι μεγαλοι Ελληνες φιλοσοφοι και σοφιστες διδαξαν ότι το δωδεκαθεο δεν είναι μονον δαιμονικο, αλλά ταυτόχρονα είναι αστειο και αναξιο του κορυφαιου πολιτισμου στον κοσμο, ο οποιος είναι ο Ελληνικος.


Πως ηταν δυνατον οι Αρχαιοι προγονοι, οι οποιοι δημιουργησαν τις επιστημες, τις εξελιξαν, εγραψαν όλα αυτά, τα αριστουργήματα, που κανενα εθνος δεν μπορει να δημιουργησει, ταυτόχρονα να πιστευουν σε δωδεκα ανυπαρκτους, δαιμονικούς, ανωμαλους, αιμομίκτες,”θεους”; 




Πως ηταν δυνατον οι μεγιστοι του πλανητη γη να πιστευουν σε ανθρωποθυσιες, σε φαγωμα των θυσιασμένων, σε θυσιες ζωων, σε ευνουχισμο νεων αγοριων, σε εκπορνευση κοριτσιων, σε “λιτανειες” ομοιοματων του ανδρικου γεννητικου οργανου, και σε απίστευτες σεξουαλικες ανωμαλίες.




 Την απαντηση μας εδωσε ο ιδιος ο Πλατωνας στο εργο του Μενεξενος. 




Εκτος από τον Πλατωνα εχουμε αναφορες από τον Ηρόδοτος στο εργο του Ευτερπη, και στον Ισοκράτη, στα εργα του Ελένης εγκωμιον, Πανηγυρικος, Παναθηναικος.

 Ολοι αυτοι οι τεράστιοι προγονοι μας γραφουν για τους σκλαβους σημιτικης, χεμιτικης καταγωγης κλπ που εφυγαν απο την Αιγυπτο και ηρθαν στην Ελλαδα. 

Οι Σκλαβοι αυτοι με αρχηγούς τους Καδμο, Πελοπα, Δαναο, Λυγκεα, Αιγυπτο, κλπ κατελαβαν δια των οπλων την Στερεα Ελλαδα, Πελοποννησο, και επεβαλαν το δαιμονικο δωδεκαθεο, το οποιο ειχαν ως “Θρησκεια” στην Αιγυπτο, οπου ηταν σκλαβοι.

 Αυτοι λοιπον οι σκλαβοι καταφεραν δια της βιας και της απατης να επιβαλλουν το δαιμονικο δωδεκαθεο στον αγραμματο Ελληνικο λαο της εποχης εκεινης. 




Οι Ελληνες φιλοσοφοι και σοφιστες δεν δεχτηκαν ποτε αυτην την ξενοφερτη δαιμονικη και αστεια θρησκεια από την Αιγυπτο ως κατι σοβαρο. 


Αλλωστε αυτό ηταν αδυνατον να συμβει καθως η φαιδροτητα του δωδεκαθεου ξεπερασε κάθε οριο. Ενδεικτικα σας αναφερω ότι στην αρχαια Αιγυπτο εκαναν ειδικες τελετες μαυρης μαγειας σε σφαγμενα βοδια.

 Μετα επαιρναν τα κεφαλια των βοδιων στα οποια εδιναν ειδικες καταρες, ενω εν συνεχεια πηγαιναν στην αρχαια αγορα της Αιγυπτου και εάν δεν εβρισκαν Ελληνες να τα πουλησουν τοτε τα πετουσαν στον ποταμο, εβριζαν και εφευγαν απογοητευμενοι. 



Ακομη απαγορευαν οι σατανιστες Αιγύπτιοι τους υπολοιπους να τρωνε από πηρουνια Ελληνων, να φιλουν Ελληνιδες, Ελληνες στο στομα. 
Eννοείται ότι οι αρχαιοι αιγυπτιοι εκαναν και περιτομη μεταξυ αλλων. Στο β βιβλιο του με την επωνυμια Ευτερπη, ο Ηροδοτος είναι πολύ περιγραφικος σχετικα με την προελευση του δαιμονικου δωδεκαθεου που μας το εφεραν από την Αιγυπτο. Πολύ αστεια ειναι η περιγραφή των αλλοδαπών γυναικων, οι οποιες ηταν ιέρειες στο δαιμονικο μαντειο της Δωδωνης. 




Οι βαρβαρες αυτές ιέρειες μιλουσαν μια πόλυ ασχημη βαρβαρικη διαλεκτο, που εμοιζε με διαλεκτο πουλιων. Για αυτό τον λογο της αποκαλουσαν οι ντοπιοι περιστερες. Οταν καποτε η μια από αυτές τις δαιμονικες ιέρειες, μιλησε με μια πιο ηπια διαλεκτο, τοτε ειπαν οι ντοπιοι κατοικοι της Ηπειρου, οτι η περιστερα μιλησε με ανθρωπινη λαλια. Φυσικα οι αλλοδαπες σκλαβες ηταν μελαμψες.



 Ο Παυσανίας στο εργο του Αρκαδικα μας αναφερει ότι οι σατανιστες ιερεις του Λυκαιου Διος εκαναν τελετες μαυρης μαγειας όπως οι σημερινοι ζουλου, και ινδιάνοι, για να ερθει βροχη σε περιοδους ξηρασίας. 


Οσο για τα περιβοητα δαιμονικα Ελευσινια “μυστηρια”, η κατασταση καταντα τελειως αστεια, καθως η “θεα” Ισιδα αναζήτα στα περατα της γης το κομενο μοριο του Οσιρι. Ο Οσιρις ηταν αδερφος και ταυτόχρονα εραστης της Ισιδας. Την Ισιδα όμως ηθελε για ερωμενη ο άλλος της αδερφος και αδερφος του οσιρι, ο σηθ(Τυφωνας).



 Ο Σηθ ζηλευε ότι τα αλλα δυο αδερφια του ηταν εραστες, για αυτό σκοτωσε τον Οσιρι, για να γινει εκεινος εραστης της Ισιδας. Η δαιμονικη θεα Ισιδα όμως με τελετες μαυρης μαγειας μπορεσε να ενωσει τα διαμελισμένα κομματια του εραστη-αδερφου της. 



Όμως της ελειπε όμως το πιο βασικο για εκεινη το μοριο. Τοτε αρχισε να το αναζήτα σε ολη την γη. Η αναζητηση αυτή είναι η βαση των Ελευσίνιων “μυστηριων”. 

Την Ισιδα , την δαιμονικη θεα από την Αιγυπτο της αλλαξαν το ονομα, όπως εκαναν με ολους τους δαιμονικούς θεους, και την ονομασαν Δημητρα. Ηρόδοτος β Βιβλιο Ευτερπη. 



Το μισο Β βιβλιο του Ηροδοτου εχει απίστευτες λεπτομέρειες σχετικα με την προελευση του δωδεκαθεου από την αιγυπτο.



 Η αποθεωση σχετικα με την ηθικη και πνευματικη εξαθλιωση που επεφερε το δωδεκαθεο ερχεται όταν οι αρχαιοι Αθηναιοι καλουν τον μαυρο μαγο ονοματι Επιμενιδη να τους γλυτωσει από το Κυκλωνειο αγος. 

Δηλαδη να διωξει με μαγικα την τρομερη αυτή ασθενεια. Ματαια προσπαθουσε ο επιστημονας Ιατρος Ιπποκράτης να εξηγησει οτι η αρρωστια είναι φυσικο αιτιο, και ότι μονον εκεινος μπορουσε να την θεραπευσει ως Ιατρος. 



Παραλληλα τους ελεγε ο Μεγιστος Ιπποκράτης ότι δεν είναι σοβαρος τροπος θεραπειας αυτος με μαυρη μαγεια κλπ. Όμως ο αγραμματος και εξαθλιωμένος οχλος της αρχαιας Αθηνας δεν ηταν σε θεση να καταλαβει τι ελεγε ο Ιπποκράτης.
Ολοι οι γνήσιοι Ελληνες θα πρεπει να διαβασουν το ιερο εργο του Αριστοκλή με την επωνυμια Τιμαιος,ωστε να δουνε μεταξυ αλλων με ποση μεγαλη δεξιοτεχνια αποφευγει τις διωξεις από τους εβραιους δωδεκαθειστες.
Αναφερει λοιπον σε ένα σημειο του εργου ο υπατος των φιλοσοφων τους δαιμονες του δωδεκαθεου ως θεους” κατωτερους, τους οποιους δημιουργησε ο ενας  και μοναδικος θεος δημιουργος.

Το δαιμονικο δωδεκαθεο ηταν λοιπον εντελως αναξιο μπροστα στον κορυφαιο πολιτισμο του κοσμου που ηταν ο αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος. Αυτό μας το δειχνει πρωτα από όλα, το κορυφαιο εργο του Πλατωνα για την δημιουργια του σύμπαντος. 



Οι Ελληνες είναι αυτοχθονες και δεν μπορουν να τους διοικουν λαθροεπηλιδες. 


Για αυτό και ο Ιερος Πλατων, στον Μενεξενο ,εγραψε ότι εμεις οι γνήσιοι Ελληνες , δεν ειμαστε βαρβαρομικτοι, δεν ειμαστε ουτε Καδμοι, ουτε Δαναοι, ουτε Πελοπες , ουτε Αιγυπτοι. 



Το μισος μας αυξάνεται εναντιον ολων αυτων των αλλοδαπών, οι οποιοι ερχονται συνεχεια , στην αρχαια Αθηνα. 


Ο Υπατος των Φιλοσοφων ο Αριστοκλης-Πλατωνας αν και γνωριζε τον θεσμο της φιλοξενιας και ότι ο φιλοξενούμενος είναι ιερο προσωπο, εντουτοις διοτι στην περιπτωση αυτή είχαμε μαζικη εισβολή λαθροεισβολεων ,για αυτό μιλα με τοσο μισος εναντιον των αλλοδαπών κατακτητών. 


Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται , ένα μικρο μερος , βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν. 


ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ- ΕΛΕΝΗΣ ΕΓΚΩΜΙΟΝ 


Ο ΜΕΓΑΣ ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ;




Εξαιτίας αυτης της νικηφόρου εκστρατείας των Ελλήνων στην Τροία, επήλθε τόσο μεγάλη μεταβολή, ώστε ενώ προηγουμένως οι βάρβαροι, που ζούσαν δυστυχισμένοι στους τόπους τους, και ο Δαναός, αφού έφυγε από την Αίγυπτο, κατέλαβε το Άργος, ο Κάδμος ο Σιδώνιος έγινε βασιλιάς της Θήβας, οι Κάρες αποίκησαν τα νησιά και ο Πέλοπας κυρίευσε την Πελοπόνησο, οι μετά από αυτού του πολέμου, το γένος μας γνώρισε τόση ακμή ώστε κατάφερε να αφαιρέσει από τους βάρβαρους μεγάλες πόλεις και τεράστιες εδαφικές εκτάσεις (Ισοκράτης Ελένης εγκώμιο 68 – 69).











Παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .


Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.

Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;

Τι γινεται όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο αθωων Ελλήνων; Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως;

;






Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.


Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται, ένα μικρο μερος, βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.

ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΟΔΝΙΑ ΜΑΣ 

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ; 

Δυο λυσεις υπαρχουν η μια ειναι η αμεση εφαρμογη του αρθροιυ 120 παραγραφος 4 του Ελληνικου συνταγματος. 
.
ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΙΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΜΙΑ 
ΑΛΛΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ
ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΣΙΜΑΤΗ
ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΥΡΟΥ.

Ειναι ιστορικα και διαχρονικα αποδεδειγμενο οτι για να γινει κατι τετοιο χρειαζεται Ελληνες με ηθικη και Ελληνοχριστιανη παιδεια ωστε να εχουν το ηθικο-ψυχικο αναστημα να αντισταθουν.  

Η δευτερη λυση ειναι να δημιουργηθουν οι προυποθεσεις για την εφαρφμογη του αρθρου 120 παραγραφος 4 του συνταγματος.

O υπατος των φιλοσοφων ο Αριστοκλης (Πλατων) ειναι ο πρωτος και μοναδικος Ελληνας Εθνικιστης.
Ο κορυφαιος φιλοσοφος ολων των εποχων μας διδασκει το πρωτο Ελληνικο-εθνικιστικο αξιωμα.

Ο Αριστοκλης διδαξε τα παντα για να επιβιωσει η Ελλαδα.


Μαλιστα εφτασε στο σημειο να παει εναντια στς ηθικες και φιλοσοφικες του αρχες και τις διδασκαλιες του, με μοναδικο σκοπο την εθνικη μας επιβιωση.

Ουδεποτε στην παγκοσμια ιστορια το εκανε αυτο καποιος αλλος Ελληνας Φιλοσοφος, σοφιστης, ρητορας, ιστορικος, ποιητης κλπ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.


Απο την μητερα, τον πατερα και ολους τους αλλους προγονους η πατριδα ειναι το πολυτιμοτερο, το σεβαστοτερο και το ιεροτερο πραγμα.
Με αυτο το αξιωμα ο Αριστοκλης καθορισε το τι πρεπει να ειναι η Ελλαδα για τους Ελληνες. (3)

Με βαση το ιερο αξιωμα του Υπατου των Φιλοσοφων, και σε συνδυασμο οτι η Ελλαδα αυτην την εποχη απειλειται με οριστικο αφανσμο, σε ολη μου την ζωη κατα γενικη ομολογια επετυχα να προσφερω το καλυτερο στην πατριδα μου για να αποφυγει τον αφανισμο.

O υπατος των φιλοσοφων ο Αριστοκλης (Πλατων) ειναι ο πρωτος και μοναδικος Ελληνας Εθνικιστης.
Ο κορυφαιος φιλοσοφος ολων των εποχων μας διδασκει το πρωτο Ελληνικο-εθνικιστικο αξιωμα.

Ο Αριστοκλης διδαξε τα παντα για να επιβιωσει η Ελλαδα.


Μαλιστα εφτασε στο σημειο να παει εναντια στς ηθικες και φιλοσοφικες του αρχες και τις διδασκαλιες του, με μοναδικο σκοπο την εθνικη μας επιβιωση.

Ουδεποτε στην παγκοσμια ιστορια το εκανε αυτο καποιος αλλος Ελληνας Φιλοσοφος, σοφιστης, ρητορας, ιστορικος, ποιητης κλπ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.


Απο την μητερα, τον πατερα και ολους τους αλλους προγονους η πατριδα ειναι το πολυτιμοτερο, το σεβαστοτερο και το ιεροτερο πραγμα.
Με αυτο το αξιωμα ο Αριστοκλης καθορισε το τι πρεπει να ειναι η Ελλαδα για τους Ελληνες. (3)

Oι εχθροι των Ελληνων τρεμουν κυριολεκτικα την Ελληνοχριστιανικη στηλη 
Ισχυς δια της γνωσεως  διοτι  κατα γενικη παραδοχη ολων των Ελληνων μεσα απο τις προσωπικες μου ιστορικες 

παρατηρησεις-εργασιες και υποδειξεις κρατω




πολυ υψηλα το ηθικο των Ελληνων ενω παραλληλα το πιο σημαντικο ειναι οτι δημιουργω Ελληνες ανωτατης ποιοτητας. 






Απολυτη δικαιωση λοιπον  για ολους οσους αναφερουν εδω και χρονια οτι η στηλη ισχυς δια της γνωσεως ειναι ο μοναδικος φοβος και τρομος ολων των ανθελληνων νεοταξιτων. 




Η ηθικη ζωη και η Ελληνικη παιδεια είναι τα διαχρονικα τα μοναδικα μεσα
για να εχουμε αρχικα δικαιωμα στην εθνικη επιβίωση, και λιγο αργοτερα να εχουμε δικαιωμα στην ελευθερια, ειτε με ειρηνικο, ειτε με βιαιο τροπο, συμφωνα με το αρθρο 120 ,παραγραφος 4, του Ελληνικου συνταγματος.
Διαβαστε και δειτε σχετικα , με το αρθρο 120 του συνταγματος τους καθηγητές Συνταγματικου δικαιου Γιωργο Κασιματη, Βασιλη Σπυρου, και αλλους.
ΚΑΤΑ ΓΕΝΜΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ 
ΙΕΡΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ 
ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, 
ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ 
ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΛΠ 

ΑΛΛΑ 





ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ 





ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.





Ελληνες μπορειτε να κανετε οσες απεργιες θελετε, οσες διαδηλώσεις θελετε, οσους πολιτικους φορεις θελετε. 
Επισης μπορειτε να περιμενετε οσους “σωτηρες ” θελετε .
Τιποτε από όλα αυτά δεν τους ενοχλεί, τιποτε δεν τους φοβιζει.
 Ένα μονο πραγμα τρεμουν την επιστοφη στα χρηστα ηθη. Διοτι τοτε και μονον τοτε θα κερδίσουμε την ελευθερια μας. 

ΑΛΛΗΓΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΗΓΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ.

Μονον τοτε θα καταργησουμε το στημενο ελεγχομενο κατά γενικη ομολογια” πολίτευμα” ολων των Ελληνων και τα προδοτικα κομματα.
Μονον τοτε θα γινει αποδεκτη από ολους τους Ελληνες , η επι  12 χρονια προταση μου , για αλλαγη πολιτεύματος.
Με την αλλαγη πολιτεύματος θα εχουμε καταργηση των κομματων. Η επιλογή των υποψηφιων θα γινεται από τους Ελληνες , με βαση τον εντιμο ηθικο βιο. 
Προσοχη δεν θα κατεβαινουν από μονοι τους υποψήφιοι, θα τους επιλεγουμε εμεις. Οι εκλογες θα γινονται με κληρο.
Μολις παρανομησει καποιος αμεσως του αφαιρουμε το αξιωμα και τον τιμωρούμε αυτό διοτι την ανωτατη εξουσια σχετικα με θεματα δικαιοσυνης θα την εχουμε μονιμος εμεις οι Ελληνες ο λαος.
Στις εκλογες αυτές δεν θα εχουν δικαιωμα όλα τα μελη των σημερινων κομματων , και οι συγγενείς τους μεχρι εκτου βαθμου.
 Μονον οι γνήσιοι και ηθικοι Ελληνες θα εχουν δικαιωμα συμμετοχης. Για να γινουν όμως όλα αυτά χρειαζεται πολύ υψηλη πραγματικη Ελληνικη παιδεια ,και ηθικες αρχες, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. 
Οι ελαχιστοι σωστοι πολιτικοι δεν τους επιτρεπουν μεσα απο το απολυτως ελεγχομενο πολιτευμα να προσφερουν το παραμικρο στην πατριδα. 
Σε περιπτωση που τολμησουν να κανουν κατι καλο ειτε τους εκβιαζουν ειτε τους τιμωρουν αδικα.


ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ.
Οι μοναδικες λυσεις για την εθνικη μας επιβιωση κατα γενικη ομολογια ειναι μονον αυτες οι οποιες σας προτεινει η στηλη ισχυς δια της γνωσεως.

Ορθοδοξια, χρηστα ηθη, ιστορικη γνωση, μουσικα σχολεια, αρθρο 120 του Ελληνικου συνταγματος παραγραφος 4, αλλαγη πολιτευματος και δια παντος καταργηση των κομματων. (4)
Στρατιωτικη θητεια-εκπαιδευση για ολες τις γνησιες Ελληνιδες γυναικες, 
συμμαχια με την Συρια.. 



Ολα τα προαναφερομενα κατα γενικη ομολογια με μαθηματικη ακριβεια θα μας οδηγησουν στην εθνικη επιβιωση.(4)
Στο σημειο αυτο να επαναλαβω για να μην το ξεχνα κανενας Ελληνας οτι 

ολοι 





οι




ελεγχομενοι απο τους νεοταξιτες “ψευτοπατριωτες” δεν ζητουν ποτε την εφαρμογη του αρθρου 120 του Ελληνικου συνταγματος, δεν ζητουν ποτε την αλλαγη του πολιτευματος και φυσικα δεν ζητουν ποτε ιερο εθνικο συνδυασμο τον οποιο μονον η στηλη ισχυς δια της γνωσεως προτεινει.  

loading...

11 thoughts on “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΕΡΟΣ Γ

  1. ΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ
    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
    ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ

  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  3. ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ
    ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΒΑΡΟΣ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ Η ΙΑΤΡΙΚΗ Η ΠΟΙΗΣΗ Η ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ Η ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ

  4. EΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ.

    ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ
    ΑΘΙΓΓΑΝΟΥ ΨΩΡΡΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ
    ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ
    ΔΙΣ.

    ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΙΡΣΟΤΥ.

  5. POLY ΣΩΣΤΑ ΕΞΩ ΟΙ 12ΘΕΟΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ
    ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ. ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  6. Ανώνυμος20 Ιανουαρίου 2018 – 8:33 μ.μ.
    EΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ.

    ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ
    ΑΘΙΓΓΑΝΟΥ ΨΩΡΡΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ
    ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ
    ΔΙΣ.

    ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ
    ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΤΤΑ ΠΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ.

  7. PUTANAS GE I ORTHODOKSIA MAS EHI FERI SE AFT TO HALI!!! MULE ORTHODOKSE OLI I RASOFORI MITROPOLITES INE EVREOMASONI O IERONIMOS INE O USIASTIKOS KIVERNITIS TIS ELLADOS O TSIPRAS EKTELI TIS ENDOLES TU IERONIMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!UDIS MITROPOLITIS EGENITHI STIN ELLADA OLI EX AMERIKIS EHUN ERTHI MALAKA ORTHODOXE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. Mόνο που το σύμβολο που χρησιμοποιείς στο άρθρο, το αστρο, το είχαν τα ελευσίνια και τα ομοειδή καβείρια μυστήρια πρωταρχικώς όπως και κάποιες θεότητες στη μέση ανατολή. Αλλά μέρες που είναι δεν ανάγκη να ασχοληθούμε εις βάθος με αυτό.

  9. Καποιο λαθος κανεις Te.Tak.Kip και βρίζεις τον
    άνθρωπο επειδή έχεις απωθημένα από τους γονείς σου που σε εγκατέλειψαν σε άσυλο μικρός όταν ήσουνα
    μη στεναχωριέσαι όμως μια δοκιμασία ήταν αποβαλέτην
    ΤΑΣΟΥΛΑ

  10. δεν ερχονται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εδωσε εντολη ο εβραιοχαφιες γυφτος να μην παει κανεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Αθανασία Γεωργοσοπούλου
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΑΤΙ Η ''ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ'' ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ…

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ Ν' ΑΚΟΥΣΩ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ''ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ'' ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΒΟΥΛΗΣ……

    ΗΤΟΙ, ''ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ''…
    ΑΡΑΓΕ, ΔΙΑΤΙ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΠΟΡΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΕΞΑΓΓΕΛΘΕΙ Η ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ''ΟΧΙ'' ΔΙ'ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ???

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ''ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ'' , ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ !!!!!!
    ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΝΟΣ ΜΟΥ!!!!!
    20/1/2018
    ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ

  11. Δημητρης Καζαμιας
    14 ώρες ·

    "ΦΩΝΗΑΡΤΕΜΟΥΛΗ"
    ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ Η Ε.ΣΥ. ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
    "ποσο προδοτης εισαι"

Comments are closed.