Ο χάρτης της «Μεγάλης Αλβανίας» σε μπλουζάκι μαθητή στα εγκαίνια διδαχής της αλβανικής γλώσσας σε σχολειό της Κρήτης

Απίστευτο θράσος από την αλβανική κοινότητα στα εγκαίνια της διδαχής της Αλβανικής γλώσσας σε σχολείο της Κρήτης την προηγούμενη εβδομάδα.

Όπως θα δείτε στην φωτό ένας αλβανός μαθητής φοράει μαύρο μπλουζάκι με τον χάρτη της «Μεγάλης Αλβανίας» και τον αναπληρωτή πρέσβη της Αλβανίας να το καμαρώνει.

Όπως καταλαβαίνουμε, στην Κρήτη θα είχαμε πέραν από την διδαχή της Αλβανικής γλώσσας, θα είχαμε και μαθήματα αλυτρωτισμού εναντίον της Ελλάδας δηλαδή την διδαχή της «Μεγάλης Αλβανίας» (;)

Αναμφισβήτητα τα ερωτήματα που γεννούνται είναι πολλά.

Οι αρμόδιες αρχές και η σχολική επιτροπή του δήμου Χανίων όφειλαν πριν κάνουν δεκτό το αίτημα των αλβανικών συλλόγων να εξετάσουν το περιεχόμενο των μαθημάτων.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης τα μαθήματα ακυρωθήκαν και ο διευθυντής του 1ου γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου με τα τον σάλο που ξέσπασε κάλεσε το πρωί τους καθηγητές του σχολείου σε ολιγόλεπτη σύσκεψη σε ένα από τα διαλείμματα, γνωστοποιώντας τους την πρόθεση του να παραιτηθεί. Ο ίδιος δεν έδωσε κάποια εξήγηση για αυτήν την απόφαση, ωστόσο εκτιμάται πώς συνδέεται με τις πρόσφατες αντιδράσεις στο συγκεκριμένο σχολείο.

Η παραίτηση του διευθυντή θα εξεταστεί στο ΑΠΥΣΔΕ, στο Ηράκλειο, και θα αποφασιστεί σύντομα αν η παραίτηση γίνει δεκτή ή όχι.

Himara.gr

loading...

6 thoughts on “Ο χάρτης της «Μεγάλης Αλβανίας» σε μπλουζάκι μαθητή στα εγκαίνια διδαχής της αλβανικής γλώσσας σε σχολειό της Κρήτης

  1. Άμεση απέλαση όλων των Αλβανών από την Ελλάδα.
    Τα γουρούνια ήρθανε παράνομα εδώ, χορτασανε ψωμί και από πάνω το μόνο που κάνουνε είναι να βρίζουν καθημερινά την Ελλάδα και τους Έλληνες.
    Άντε στα τσακίδια λοιπόν κατσαπλιάδες του κερατά.

  2. ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ….

  3. ΔΙΩΞΙΜΟ ΟΛΟΥΣ ΡΕΕΕ..ΚΑΝΕΝΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ 24 ΩΡΟ ΝΑ ΔΙΑΤΑΧΤΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΔΕ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΑΝΕ ΣΤΟ ΒΑΠΟΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΕΛΛΑΣΗ ΠΑΡΣΙΜΟ ΥΠΗΚΟΤΗΤΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΥΤΤΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΠΑΝΩ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ? ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ

  4. Πολύ λεβέντες οί κρητικοί τελικά, τί νά περιμένει πιά ή Ελλάδα όταν στήνονται έτσι οί τάχα μου μπροστάρηδες από τήν λεβεντογέννα Κρήτη;

  5. Sto telos tha Mas gamisun nomima pleon.malakes Mia zoi distixos. Gia pigene stin Albania me elliniki simea tha se sfaxun oi alvanoi. Xipnate reeeee

  6. VGALTETU TIN MPLUZA KAI VALTETI STON KOLO TU MULU.

Comments are closed.