Γλέζος: Όλα θα τα ξεπεράσουμε – Μια από τις δυνάμεις που θα βοηθήσουν σε αυτόν τον αγώνα, πιστεύω ότι είναι η ΛΑΕ

«Όλα θα τα ξεπεράσουμε πιστεύω και μια από τις δυνάμεις που θα βοηθήσουν σε αυτόν τον αγώνα, πιστεύω ότι είναι η ΛΑΕ» δήλωσε στην κοπή της πίτας της Λαϊκής Ενότητας στη Θεσσαλονίκη, ο Μανώλης Γλέζος, ευχόμενός της καλή πορεία.

«Εύχομαι το ΛΑΕ να πάει μπροστά. Το ΛΑΕ, ως ενότητα των δυνάμεων εκείνων που επιδιώκουν να βγούμε από την κρίση, που επιδιώκουν να πάει η χώρα μπροστά. Το πιστεύω ότι κάποτε θα πάει, αυτά που περνάμε τώρα είναι, πώς να πούμε, μικροπράγματα μπροστά σε αυτά που έχει περάσει η χώρα…δεν είναι τίποτε…η εμπειρία μου, δηλαδή, μη το ξεχνάτε, είμαι ενενήντα έξι χρονών και έξι μηνών. Ενενήντα έξι χρόνων και έξι μηνών» είπε χαμογελώντας ο Μανώλης Γλέζος.

Στην εκδήλωση ήταν προγραμματισμένο να παραβρεθεί και ο γραμματέας της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος θα έπαιρνε μέρος σε αυριανή εξόρμηση της ΛΑΕ για διανομή εντύπων κατά του πολυνομοσχεδίου, όμως η πτήση του ακυρώθηκε λόγω καιρικών συνθηκών και θα έρθει αύριο οδικώς από την Αθήνα για μια προγραμματισμένη για το απόγευμα παρουσίαση βιβλίου. Η παρουσία του Μανώλη Γλέζου και της συζύγου του, εξέπληξε ευχάριστα τα τοπικά στελέχη, και ο ίδιος τους εξήγησε τι τον χωρίζει και τι τον ενώνει με τη ΛΑΕ.

«Με το ΛΑΕ βρισκόμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση. Τι μας ενώνει και τι μας χωρίζει; Μας ενώνει το γεγονός, ότι η πρώτη επίθεση με χημικά έγινε στη Ραμάλα σε μένα και στο Λαφαζάνη. Αυτό δε μπορώ να το ξεχάσω. Αυτό είναι αυτό που μας συνδέει. Τι μας χωρίζει; Αυτό που λέτε περί χρήματος ελληνικού κ.τ.λ. Αλλά, ας το αφήσουμε αυτό….Λησμονώ τη διαφορά μας για το …χρήμα και θυμάμαι το πρώτο».

Επεσήμανε ακόμη, ότι με τη Θεσσαλονίκη τον συνδέουν πολλά, μεταξύ αυτών και προσωπικές φιλίες.

Την πίτα έκοψε η συντονίστρια της ΛΑΕ στη Θεσσαλονίκη, Χριστίνα Σουλτανίδου, ευχόμενη το νέος έτος να είναι «ειρηνικό και ανατρεπτικό» και παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι πρώην βουλευτές και στελέχη της ΛΑΕ, Δέσποινα Χαραλαμπίδου, Λίτσα Αμανατίδου και Ιωάννα Γαϊτάνη, μέλη και φίλοι της ΛΑΕ, εκπρόσωποι σωματείων, κ.α.. Το φλουρί έπεσε στον παρευρισκόμενο πρόεδρο του σωματείου συνταξιούχων «Η Συσπείρωση», Κώστα Τσιτιρίδη, στον οποίο προσφέρθηκε ως δώρο ένα βιβλίο.

loading...

4 thoughts on “Γλέζος: Όλα θα τα ξεπεράσουμε – Μια από τις δυνάμεις που θα βοηθήσουν σε αυτόν τον αγώνα, πιστεύω ότι είναι η ΛΑΕ

  1. ΓΕΡΟ ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ……ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΣ………ΠΑΡΕ ΤΑ ΛΙΓΜΕΝΑ ΣΟΥ

  2. ΨΟΦΑ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΕΡΟ- ΨΕΥΤΗ.

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  3. Ειλικρινά Γλέζο, πιστεύεις ότι υπάρχει κανείς που να νοιαζεται για το τι νομίζεις;

Comments are closed.