Ο Γιώργος Παπανδρέου στην Α’ Αθηνών με το Κίνημα Αλλαγής

Την υποψηφιότητά του στην Α’ Αθηνών με το Κίνημα Αλλαγής, δρομολογεί ο Γιώργος Παπανδρέου, ενόψει των επόμενων εκλογών, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του “Πρώτου Θέματος”.Η εφημερίδα
αναφέρει ότι, ο επικεφαλής του Κινήματος, σε συνεννόηση με τη Φώφη Γεννηματά, θα διεκδικήσει εκτός απροόπτου την επιστροφή του στη Βουλή και την κεντρική πολιτική σκηνή, μέσω του ψηφοδελτίου του Κινήματος Αλλαγής στην Α’ Αθηνών, την περιφέρεια στην οποία έκανε κατά το παρελθόν ρεκόρ ψήφων, μέσω του ΠΑΣΟΚ.Όπως βέβαια σημειώνει το “Πρώτο Θέμα”, η προοπτική της υποψηφιότητας του Γιώργου Παπανδρέου, έχει… παρενέργειες, λόγω του συνωστισμού σημαντικών πολιτικών από τα κόμματα που συνθέτουν το Κίνημα Αλλαγής, στην πρώτη εκλογική περιφέρεια της Αθήνας.

loading...

7 thoughts on “Ο Γιώργος Παπανδρέου στην Α’ Αθηνών με το Κίνημα Αλλαγής

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ .Η 21 01 2018 ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΧΟΛΕΡΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ

  2. χαχαχαχαχαχαχαχαχα πολλα ευθημησαμεν παλιν με τον βλαμενον τον Γιωργον

  3. Γιατί κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος αυτό το υποκείμενο;

  4. Να δω ποιοι μαλακές θα το ψηφισουν

  5. ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ ΠΑΣΟΚΙΚΟΣ ΣΚΑΤΟΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΡΔΕΛΟΠΑΣΟΚ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΑΣΟΚΟ ΠΟΥ ΘΗΣΑΥΡΙΣΕ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΟ ΔΟΝΤΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. ΘΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΝΑ ΜΕ ΘΑΨΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΚΟΚΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΙΟ. ΑΚΟΥ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ!! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΠΙΛΑ!

  6. αυτο το καθαρμα επρεπε να εκτελεστει απο τον πορνογερο μαφιοζο πατερα του ξεκινησε η κατρακυλα τις πατριδας μας .καιτη .

  7. A,BΓΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ

Comments are closed.