Τελικά τι είναι ; Ονομασία ή Προδοσία

Στα αλήθεια πίστευα ότι έχουμε ανίκανους πολιτικούς αλλά ποτέ μου δεν πίστευα ότι έχουμε ΗΛΙΘΙΟΥΣ πολιτικούς , ακούμε γράφονται αυτές τις ημέρες από τις TV , τα μέσα δικτύωσης, από
τον τύπο , από τις δηλώσεις των πολιτικών, κυβερνητικών και μη και από κάθε λογής αρμόδιο ή μη αρμόδια ,για την ονομασία αυτού του κρατιδίου αν πρέπει να το λέμε έτσι ή αλλιώς .
 Στα αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να κατέχει εμάς αυτή η τρεμούλα της ονομασίας και όχι αυτό το  Κρατίδιο που προσπαθεί να  βρει  ένα όνομα με ιστορία για να βαπτιστεί .
 Σε όλους είναι γνωστό όσοι ξέρουμε από ιστορία ότι ο λαός αυτός είναι ΣΛΑΒΙΚΗΣ καταγωγής και κατέβηκαν στα Βαλκάνια τον 6ον αιώνα μ.χ  , τώρα που βρήκαν τον Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ  και  το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και ποιος τους έβαλε να το οικιοποιηθούν είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό .
 Σήμερα νομίζω είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία για την χώρα μας να λυθεί μια για πάντα αυτή η εκκρεμότητα διότι αυτή την στιγμή αυτή καίγονται να γίνουν ένα πραγματικό κράτος και πρέπει αυτήν την στιγμή τουλάχιστον   να ενωθούν όλες οι πολιτικές δυνάμεις να αφήσουν τα κομματικά καμώματα και να κάνουν έναν σχεδιασμό για τώρα και για το αύριο , αυτήν την στιγμή ας δείξουμε σε όλους φίλους και εχθρούς ότι δεν πουλάμε την ιστορία μας ούτε την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ γιατί είναι σαν να πουλάμε την ΑΚΡΟΠΟΛΗ   

 Μιχαηλ Παπαδοπουλος

loading...

7 thoughts on “Τελικά τι είναι ; Ονομασία ή Προδοσία

  1. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ
    ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ Ή ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

    ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Π Ρ Ο Δ Ο Σ Ι Α.

    ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ.

    ΕΙΝΑΙ Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥΣ.

    ΚΙ ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΑΠΛΑ..ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.-

  2. 6,16 mm, λίγο μυαλό και λίγος σεβασμός δεν θα σε βλάψει, γιατί με τον τρόπο που τον χαρακτηρίζεις , δήχνει , ότι δεν έχεις ούτε το ούτε το άλλο, λοιπον πρόσεχε.

  3. αιντας
    οταν πεθανω
    θαφτε με σε μια στοα μοναχο
    και διπλα την ποδιτσα μου παρηγορια μου ναχω
    βαλτε μου 20 καναβουριες να κανουν καναβουρια
    για να 'ρχονται οι αριστεροι να γινονται μαστουρια

  4. DEN INE I POLITIKI ILITHII OXI! ESIS POY TOYS PSIFIZETE ISASTE I ILITHII DIOTI PRIN PATE NA PSIFISETE DEN FRONTISATE NA MATHETE PIOS INE O KETHE ENAS APO AFTOYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OYTE TERIAZI NATOYS LETE PRODOTES I ANTHELINES DIOTI DEN INE ELLINES!!! INE EBREOMASONI KE KANOYN ETHNOKTONIA GIA NA MIN MAS EXOYN STA PODIA TOYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KSIPNISTE KE MATHETE NA DINETE XARAKTIRISMOYS STOYS ANOTEROYS!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. πατριωτισμος καργα νταργελε

Comments are closed.