Σας διεκδικούμε γιατί είστε Ελλάδα…

Το όνομα της Μακεδονίας, εδώ και 3 χιλιάδες χρόνια είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την αρχαία ελληνική ιστορία, με τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και την εθνική συλλογική συνείδηση! Δεν μπορούμε επ΄ ουδενί να δεχτούμε οποιοδήποτε επιθετικό, επιρρηματικό ή άλλο προσδιορισμό της Μακεδονίας μας στην απόδοση του οριστικού ονόματος στη χώρα των Σκοπίων! Κανένας επυλίδας δεν έχει το δικαίωμα να επιχειρεί με πρωτοφανή αναίδεια και περίσσιο θράσος να σφετεριστεί την Ιστορία μας, τον Πολιτισμό μας, τις Παραδόσεις μας και την Αρχαία Ελληνική Σκέψη, που είναι η μητέρα της σύγχρονης Ευρωπαικής σκέψης!

Ο όποιος χαρακτηρισμός παραχωρηθεί στους κακούς και ανιστόρητους γείτονες, στους σύγχρονους πλαστογράφους, θα σημαίνει τελικώς, ότι παραχωρείται εκ μέρους μας κυρίαρχο ελληνικό έδαφος! Γιατί, η όποια “Άνω”, “Βόρεια” “Nova” κλπ. Μακεδονία, από την στιγμή που θα αποκτήσει την ελληνική αναγνώριση, θα αποβάλλει πολύ σύντομα τα “άχρηστα” συνοδευτικά λεκτικά καρυκεύματα και θα παραμείνει μόνο το “Μακεδονία”! Τούτο ασφαλώς θα γίνει πολύ σύντομα, αφού οι Σκοπιανοί θα επικουρούνται από τους ισχυρούς προστάτες τους! Έτσι, στο σύντομο μέλλον θα διεκδικήσουν ελληνικά εδάφη! Αλλά, και τούτο να μην συμβεί, εύλογα θα μπορούσε να αναρωτηθεί ο καθείς σε τούτον τον Πλανήτη, για το ποια είναι η άλλη Μακεδονία; Σε αυτήν την περίπτωση δύσκολα θα μπορούσε να καταλάβει πως, είναι η Θεσσαλονίκη, οι Σέρρες, το Κιλκίς, η Δράμα, η Βέροια, η Καβάλα, η Καστοριά, η Φλώρινα, τα Γιαννιτσά, τα Γρεβενά, η Κοζάνη, η Νάουσα κα. Μακεδονικές πόλεις μας! Παρά ταύτα, εάν οι Σλάβοι των Σκοπίων θεωρούν ότι, οι Βασιλείς της Μακεδονίας Φίλιππος ο Β΄ και Μέγας Αλέξανδρος είναι δικοί τους, αν φαντάζονται ότι είναι απόγονοι του Λευκίππου, του Δημοκρίτου και του Αριστοτέλους, αν ντρέπονται που είναι σήμερα αναγκασμένοι να ομιλούν μία ξένη γλώσσα (την σλαβική – βουλγαρική) αντί της Ελληνικής, αν συμβαίνουν όλα αυτά, τότε είναι ΕΛΛΗΝΕΣ και γι΄ αυτό εμείς τους διεκδικούμε …!!

Αρχιεπίσκοπε, ποτέ δεν είναι αργά…

Έστω και αργά – μετά τις αφόρητες πιέσεις που του έχουν ασκηθεί – ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος βγήκε από τη φωλιά του και με επιστολή που έστειλε στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, του έστειλε το μήνυμα: «…Ἐν ὄψει αὐτοῦ, θερμῶς παρακαλοῦμε νά ληφθοῦν ὑπ’ ὄψη τά ἀνωτέρω, ὥστε στά πλαίσια τῆς συμφωνίας περί τοῦ ὀνόματος τοῦ Κράτους τῶν Σκοπίων, νά ὑπάρξει μέριμνα καί γιά τήν ἀντίστοιχη ὀνομασία τῆς σχισματικῆς Ἐκκλησίας, ἀπό τόν τίτλο τῆς ὁποίας πρέπει νά ἀπαληφθεῖ ὁ ὅρος «Μακεδονία» καί τά παράγωγά του…»!

Αρχιεπίσκοπε, θα πρέπει τις επόμενες ημέρες να γίνετε ακόμη πιο σαφής! Αφήστε το αλατοπίπερο και φωνάξτε το δυνατά! Όχι στον όρο Μακεδονία στην ονοματοδοσία της γείτονος χώρας! Γιατί, η Ορθόδοξη Εκκλησία κατά τη διάρκεια των πολυετών εθνικών αγώνων μας, πάντοτε έδειξε ότι στέκεται αρωγός παρά το πλευρό των μαχόμενων Ελλήνων και ουδέποτε πρόδωσε τους Εθνικούς του Αγώνες!

Αναλογιστείτε το ΧΡΕΟΣ Σας!!

Άθλια σχόλια, από άθλιους ανθρώπους, για ένα άθλιο Μέσο…

Κατατέθηκαν την Πέμπτη από τους ενδιαφερομένους οι έξη φάκελοι για την χορήγηση των νέων τηλεοπτικών αδειών και παραμένει μια θέση ανοικτή, την οποία θα την επαναπροκηρύξει το ΕΣΡ!

Αυτοί είναι των 5 τηλεοπτικών σταθμών που ήδη εκπέμπουν! Δηλαδή, ΣΚΑΙ, Alpha, ANT1, Star, Epsilon και της εταιρείας “Τηλεοπτική Ελληνική”, η οποία εκπροσωπείται από τον επιχειρηματία Φίλιππο Βρυώνη (πρώην ιδιοκτήτη του “Ε”)!

Το άνοιγμα των φακέλων θα γίνει την προσεχή Δευτέρα και ο ειδικός έλεγχος θα διαρκέσει κοντά στους 3 μήνες!

Ωστόσο, η μεγάλη έκπληξη ήταν πως το Mega δεν κατέθεσε υποψηφιότητα για μια από τις επτά άδειες! Έτσι, ξεκίνησε ο πόλεμος ευνοημένων και αδικημένων του Μεγάλου Καναλιού! Του καναλιού εκείνου που προπαγάνδιζε πάντα υπέρ της Εξουσίας, αντιπροσωπεύοντας και προπαγανδίζοντας περισσότερο από όποιο άλλο κανάλι υπέρ της Παγκοσμιοποίησης και της ΝΤΠ! Το κανάλι του Πρετεντέρη, της Τρέμη και πολλών άλλων γκεμπελίσκων της “ενημέρωσης” του λαού!

Βγήκαν λοιπόν τα κρητικά μαχαίρια από τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη (σ.σ. ψάχνει να βρει έναν φίλο) και τον γνωστό σε όλους μας Τουρκολάγνο, πρώην Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Τατσόπουλο, όταν o Παύλος Πολάκης έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την αναίδεια και την θρασύτητα που τον διακρίνει: «Τσικρικά πού κλαις; Πρετεντέρη, Τσίμα, Τρέμη, Καψή… “πούσαι μάγκα τον χειμώνα πού την έχεις την κρυψώνα; …που λέει και το τραγούδι”!

Για να του απαντήσει ο Πέτρος Τατσόπουλος:

«Αυτός ο μ@λ@κ@ς πανηγυρίζει επειδή κλείνει το πρώτο σε τηλεθέαση κανάλι εθνικής εμβέλειας, ενώ παραμένει ανοιχτό, με τα δικά μας λεφτά, το τελευταίο σε τηλεθέαση κανάλι εθνικής εμβέλειας. Αυτός ο μ@λ@κ@ς πανηγυρίζει δικαίως, διότι δεν είναι κανένα ανώνυμο χολερικό τρολ, αλλά επώνυμος υπουργός της πιο άθλιας μεταπολιτευτικής κυβέρνησης. Η ντροπή δεν είναι δική του. Η ντροπή είναι δική μας»!

Άθλια σχόλια, από άθλιους ανθρώπους, για ένα άθλιο Μέσο!!

Συριζαίοι, είστε ανεπιθύμητοι…

Αυτή η άθλια κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, εκτός της διαιώνισης της οικονομικής καταστροφής του λαού μας, παραχωρεί με συντονισμένο σχέδιο και όλα τα εθνικά μας θέματα! Έχει “γεμίσει” τα ακριτικά μας νησιά με λαθρομετανάστες, στα οποία οι νησιώτες μας έχουν φτάσει στα άκρα της υπομονής τους! Τελευταίο θύμα τους, ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, ο οποίος είχε το θράσος να επισκεφτεί την Χίο, προκειμένου να λύσει τάχατες το μεγάλο πρόβλημα της υπεραυξημένης λαθρομετανάστευσης στο Νησί! Έτσι, το βράδυ της Πέμπτης, πολλοί κάτοικοι συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα αναχωρήσεως του αεροδρομίου και αφού ύψωσαν πανό, φώναζαν συνθήματα εναντίον του και εναντίον της Μπολσεβίκικης κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ! Οι περισσότεροι των συγκεντρωθέντων ήταν κάτοικοι του Χαλκειούς, όπου έχει εγκατασταθεί τι hotspot των λαθρομεταναστών!

Βέβαια, φρόντισε η Αστυνομία να τον φυγαδεύσει από άλλη μεριά του αεροδρομίου!

Μήπως, το επόμενο βήμα θα είναι να τους πετάτε στην θάλασσα; Έτσι, απλά μια σκέψη έκανα!!

loading...