Κων.Γκιουλέκας (Νέα Δημοκρατία): “Θα πάω στο συλλαλητήριο – Δε νομίζω πως θα βρεθεί λύση για το όνομα”

Αποκλειστικές δηλώσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας

«Η Ελλάδα δεν πρέπει να κάνει άλλο βήμα πίσω» τονίζει ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο Life-Events.gr για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, ενώ δεν εμφανίστηκε αισιόδοξος για την εξεύρεση λύσης.

Ο κ.Γκιουλέκας στις δηλώσεις του συμπλήρωσε πως τα Σκόπια είναι η πλευρά που βιάζεται, καθώς στόχος τους είναι η ένταξη στο ΝΑΤΟ και τόνισε πως περιμένει ενημέρωση από την κυβέρνηση, καθώς «ένα τέτοιο θέμα δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται με μυστική διπλωματία».

Τέλος, αναφερόμενος στο θέμα των συλλαλητηρίων δήλωσε πως θα δώσει το παρών, κι ευχήθηκε να μην υπάρχουν ακραία στοιχεία που θα το εκμεταλλευτούν.

Δείτε ολόκληρη τη δήλωση του Κωνσταντίνου Γκουλέκα…

πηγη

loading...

2 thoughts on “Κων.Γκιουλέκας (Νέα Δημοκρατία): “Θα πάω στο συλλαλητήριο – Δε νομίζω πως θα βρεθεί λύση για το όνομα”

  1. και ποιος δεν εβαλε νταλκα
    στο κεφαλι του φωτια
    και δεν γεμισε φαρμακια την φτωχη του την καρδια
    και ποιος δεν περασε στοες και μαρτυρια στην ζωη
    ποιος δεν γνωρισε Εβραιο και δεν μπηκε στο δαφνι
    ποιος δεν γνωρισε μασονο και δεν μπηκε φυλακη

    με μασονους μην τραβιεσαι
    παντα μονος να γυρνας
    και μποεμικα να πινεις και την ζωη σου να γλεντας{δις}

  2. Ευριπίδης Μπίλλης
    Ως Μακεδόνας θα πρέπει να ντρέπεται Ο κ. Γκιουλέκας για την δήθεν αυταπάτη που τον διακατέχει.

    Μας λέει δηλαδή να δώσουμε προδοτικά στους σκοπιανούς το όνομα Μακεδονία με προσδιορισμό που δέχθηκε ο «πατριώτης» Κωστάκης Καραμανλής στο Βουκουρέστι. Αν λέει οι σκοπιανοί αλλάξουν το σύνταγμα τους κτλ.

    Κάνει ότι δεν γνωρίζει ότι οι σκοπιανοί, χειρότερα ακόμα και από τους τούρκους δεν τηρούν ότι υπογράφουν. Ιδίως για τα σχέδια τους. Τα μάλλον και Βουλγαρικά, αφού οι σκοπιανοί είναι Βουλγαρικής καταγωγής απόγονοι ντων κομιτατζήδων.

    Για την «Μακεδονία για τους Μακεδόνες» με πρωτεύουσα την Συλούν, όπως λένε Βουλγάρικα τη Θεσσαλονίκη μας.

    Και επειδή αφελής ο Γκιουλέκας δεν είναι για να τα πιστεύει τότε τι είναι όταν τα λέει χωρίς να τα πιστεύει.

    Αφήνοντας την πρόσφατη ιστορία του Σκοπιανού με Μητσοτάκη – Σαμαρά και την παλαιότερη των επιδιώξεων του Στάλιν, των ημετέρων τότε κομμουνιστών και νυν «κομμουνιστών» κτλ, σύμφωνα με τον πρέσβη επί τιμή Χρήστο Ζαχαράκη, διαπραγματευτή επί αρκετό καιρό με τους σκοπιανούς, πρώτοι δέχθηκαν να υπάρχει η λέξη Μακεδονία στο όνομα των σκοπιανών, ο Σημίτης με τον Πάγκαλος, το 1996.

    Δεν το αναφέρει ακριβώς έτσι. Λέει ότι το όνομα είχε δοθεί τουλάχιστον από το 1996. Οπότε τότε ήταν οι δύο αυτοί γνωστοί «πατριώτες».

    Στη συνέχεια συμφώνησε για το όνομα με την Κοντολίζα Ράις η κ. Ντόρα το 2008. Και ο Κωστάκης τους έδωσε το όνομα με προσδιορισμό στο Βουκουρέστι. Που βλακωδώς το αρνήθηκαν τότε οι σκοπιανοί γιατί ήθελαν με τις πλάτες που είχαν, το καθαρό Μακεδονία.

    Και ο Κωστάκης έβαλε τότε βέτο. Και όταν τότε πολλές χώρες έμαθαν ότι ο Κωστάκης τους είχε δώσει το όνομα αναγνώρισαν τα σκόπια με το όνομα Μακεδονία. Και είχαν δίκαιο γιατί το Άνω Μακεδονία δεν διαφέρει στην ουσία από το σκέτο Μακεδονία.

    Σήμερα όλοι οι κατοχικοί προσποιούνται ότι το βέτο του Κωστάκη ήταν μεγάλη νίκη και δίνουν τί όνομα Άνω Μακεδονία στους σκοπιανούς. Που όλοι βέβαια θα τους λένε Μακεδονία.

    Θυμίζω έτι η Βουλγαρία που κατά τί γνώμη μου βρίσκεται πίσω από τους Βουλγάρικης καταγωγής σκοπιανούς, τελικά αυτή μέσω των σκοπιανών επιδιώκει την απόσχιση της Μακεδονίας μας (με επακόλουθο και την τότε απώλεια της αποκεκομμένης Θράκης μας)

    Με τον Τσίπρα τώρα να τους βαφτίζει απογόνους του μεγάλου Αλεξάνδρου και να λέει ότι είμαστε και εμείς και εσείς.

    Συνεπώς τους λέει ο Τσίπρας, οι Έλληνες Μακεδόνες και ώσεις οι ψευτομακεδόνες (το ψευτο προς Θεού δικό μου όχι του Τσίπρα) να κάνουμε τη «Μακεδόνιε για τους Μακεδόνες».

    Με τον κατοχικό Αρχιεπίσκοπο που επί 9 χρόνια κατοχής δεν λαλούσε να λαλεί τώρα βροντωδώς και να «ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΙ» στους κληρικούς να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο. Και να προτρέπει νεοταξικά τη μη συμμετοχή και στον λαό.

Comments are closed.