Πάγκαλος για Σκόπια: Ας λέγονται και Αθήνα και Σπάρτη – Τιμή να αντιγράφουν τον Μέγα Αλέξανδρο

Χαρακτήρισε πολύ σωστή τη θέση Ντιμιτρόφ ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει αποκλειστικότητα στον όρο Μακεδονία

«Τα Σκόπια ας λέγονται Αθήνα ή Σπάρτη, εμένα όταν μου εμφάνισε το θέμα το 1992 ο Σαμαράς η απάντηση μου ήταν να ονομαστούν όπως θέλουν».

Αυτό δήλωσε το πρωί της Τρίτης ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Θεόδωρος Πάγκαλος προσθέτοντας ότι «είναι τιμή να μας αντιγράφουν».
«Είναι τιμή μας να αντιγράφουν τον Μέγα Αλέξανδρο» συμπλήρωσε ο κ. Πάγκαλος χαρακτηρίζοντας πολύ σωστή τη θέση Ντιμιτρόφ ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει αποκλειστικότητα στον όρο Μακεδονία. «Οι αντιδράσεις προέρχονται από κόμπλεξ που έχουν όλοι οι ύποπτοι κύκλοι» πρόσθεσε ο πρώην υπουργός.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος και το δικαίωμα του λαού να εκφραστεί ο Θεόδωρος Πάγκαλος παρατήρησε ότι «600.000 ψήφισαν τον Σώρρα, μη μου λέτε για λάο. Ο καθένας που λέει μ@@@ιες λέει ο λαός. Ένας λαός ηλιθίων δεν μπορεί να κάνει δημοψήφισμα που θέλει ο Καμμένος».

Χαρακτήρισε, επίσης, «παραμύθι» το αφήγημα της κυβέρνησης για έξοδο από το μνημόνιο ενώ επέμεινε στη φράση του «όλοι μαζί τα φάγαμε». «Γιατί εγώ είμαι προφήτης λέω πολύ έγκαιρα πράγματα που περνάει ο χρόνος και δικαιώνομαι στην πράξη» κατέληξε ο πρώην υπουργός.

loading...

9 thoughts on “Πάγκαλος για Σκόπια: Ας λέγονται και Αθήνα και Σπάρτη – Τιμή να αντιγράφουν τον Μέγα Αλέξανδρο

  1. ΕΣΥ ΠΑΓΚΑΛΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΛΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ.ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ….

  2. Ουστ ρε βρωμογούρουνο,που θα μας πεις ας λέγονται όπως θέλουν. ΑΙΣΧΟΣ !!!

  3. Me ti diafora oti to mega Aleksandro den ton theoroun Ellina. Dilasi gia tous skopianous, Makedonas den simainei Ellinas. Gia afto pangale eisai ektos pragmatikotitas.Gia na einai kapoios Makedonas prepei na einai Ellinas.

  4. απο το πολυ το παχος δυσλειτουργει ο εγκεφαλος σου ανοητε πλιτικαντη

  5. ΩΡΕ ΚΤΗΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΦΑΙ
    ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ
    ΓΙΑ ΜΥΑΛΟ ΣΚΑΤΑ ΕΧΕΙΣ
    ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑ

  6. ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΠΑΓΚΑΛΟ
    —————————
    Τσίρκο, παράγκα, φίρμα γκρέκα
    τέμπο, μουργέλα, αγγαρεία
    γκράντε μαέστρο καλαμπόρτζο
    ράτσα μπαρούφα, ομελέτα, ιστορία
    γκράντε μαέστρο καλαμπόρτζο
    ράτσα μπαρούφα, ομελέτα, ιστορία.

    Μασκαρά, γκρέκο μασκαρά
    μασκαρά, γκρέκο μασκαρά.

    Μάτσο αμάκα καπιτάλε
    σκάρτο, τανάλια, πολιτσία
    φράγκο, ρεζέρβα, φαλιμέντο
    περκέ μαντζάρε σοσιαλίστε κομπανία
    φράγκο, ρεζέρβα, φαλιμέντο
    περκέ μαντζάρε σοσιαλίστε κομπανία

    Μασκαρά, γκρέκο μασκαρά…

    Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
    φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
    μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
    τρόμπα, φιγουρα, σαχλαμάρα κι άρπα κόλλα.

  7. ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ?ΝΑΣ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΜΝΟΥΜΕ?ΠΙΟ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΠΟ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ?ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ,ΟΤΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΑΕΡΑΣ?ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ..

  8. Η σημαία είναι ένα ''πανί'' που το παίρνει ο αέρας ! !
    Το ''Μακεδονία'' είναι μια ''λέξη'', που χάνεται, μόλις βγει από το στόμα ! !

    Το χειρότερο από όλα στην εποχή μας είναι ότι αλλοιώνονται και χάνονται αξίες, για τις οποίες θυσιάστηκαν οι πρόγονοί μας.

    Ο Θουκυδίδης έλεγε ότι σε περίοδο παρακμής οι άνθρωποι αλλάζουν τη σημασία των λέξεων και κάτι που πριν θεωρούνταν ανήθικο ή κακό στην περίοδο του ξεπεσμού το θεωρούν ηθικό ή καλό.

  9. ο παγκαλος ηταν απο την περιοδο ακομη που ηταν στη γαλλια πρακτορας της cia επισης ειναι και θα παραμεινει πιστος στα αφεντικα του που ειναι η νεα ταξη πραγματων δεν τον ενδιαφερει ο ελληνικος λαος καθολου ουτε η ελλαδα.να τον χαιρονται αυτοι που τον ψηφιζαν απο το 1974.δια το μαζι τα φαγαμε εχει μια μεγαλη αληθεια αλλα ξεχανε να ολοκληρωσει την φραση ολη και να πειμαζι τα φαγαμε αλλα εσεις θα τα πληρωσετε και εσεις θα πεινασετε.ανηκη στην ταξη των πολιτικων που ολοι οι πολιτικοι της ελλαδος ηταν ειναι και θα ειναι παντα προδοτες ορφανιδης παντελης 6942076028

Comments are closed.