Ο ΧΑΡΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΞΙΩΝΟΥΜΕ

Ο χάρτης των Βαλκανίων δεν θα περιέχει Αλβανία, Σκόπια, Βουλγαρία, Τουρκία…

Μέχρι τότε όμως (σύντομα…) θα πρέπει να διεκδικούμε τα ΝΟΜΙΜΑ και ΦΥΣΙΚΑ μας σύνορα.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΙ ΝΕΟ-ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ….

loading...

10 thoughts on “Ο ΧΑΡΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΞΙΩΝΟΥΜΕ

  1. Οργισμένη αντίδραση από τον Άρη που ζητά παρέμβαση Τσίπρα

    Αντιθέτως η ΠΑΕ Άρης εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ εναντίον του κ. Ζουράρι τον οποίο χαρακτηρίζει μεταξύ άλλων "γραφικό" και "ασόβαρο" ενώ ζητά από τον κ. Τσίπρα να τον καθαιρέσει από το αξίωμα του Υφυπουργού Παιδείας.

    Η ανακοίνωση του Άρη:
    «Όσοι διαθέτουν ίχνος, έστω, σοβαρότητας και αυτοσεβασμού, έχουν πάψει προ πολλού να ασχολούνται στα σοβαρά με τον γραφικό… Ζουράρι. Εδώ και πολλά χρόνια έχει χάσει κάθε επαφή με τη σοβαρότητα, προφανώς λόγω… ηλικίας. Έχει το ακαταλόγιστο ο άνθρωπος…Με την θεσμική του ιδιότητα, όμως, αυτή του υφυπουργού Παιδείας, υπέπεσε σήμερα σ' ένα ολέθριο ολίσθημα, σ' ένα ραδιοφωνικό παραλήρημα, που είχε ύφος πεζοδρομίου (σ’ αυτά είναι καλός…).

    Και γι’ αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να ασχοληθούμε –δυστυχώς- μαζί του. Ο Ζουράρις είναι πολύ μικρός για να πιάνει στο στόμα του τον ΑΡΗ.

    Το ποιος είναι ο ΑΡΗΣ και ο κόσμος του θα το διαπιστώσει ο ίδιος προσωπικά στις επόμενες εκλογές. Θα πρέπει να γνωρίζει ο γραφικός Ζουράρις ότι ο λαός του ΑΡΗ, όπως ξέρει να επιβραβεύει, ξέρει και να τιμωρεί. Με αμείλικτο τρόπο μάλιστα. Όποιος… σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες…

    Δεν θα πούμε τίποτα περισσότερο γι’ αυτόν. Καλούμε, όμως, τον Πρωθυπουργό, κ. Αλέξη Τσίπρα, να παρέμβει άμεσα και να τον καθαιρέσει από το πόστο που κατέχει. Διότι, οι χυδαίες βωμολοχίες του υφυπουργού του προκαλούν διχαστικές τάσεις με απρόβλεπτες συνέπειες.

    Πέραν τούτου, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχει στη διάθεσή της το ηχητικό απόσπασμα της συνέντευξης και θα πράξει τα δέοντα. Ελπίζουμε, μόνο, να μην… κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική του ασυλία.

    Τέλος, εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για τη στάση που κράτησε ο ραδιοφωνικός παραγωγός (σε σταθμό της Θεσσαλονίκης μάλιστα!!!), που φιλοξένησε τον Ζουράρι. Αντί να τον εγκαλέσει τη στιγμή που εκφραζόταν χυδαία για τον ΑΡΗ, αυτός προτίμησε να χαριεντίζεται μαζί του… Τον αφήνουμε στην κρίση του κόσμου».
    Ανακοίνωση του Metropolis που καταδικάζει τον Ζουράρι

    Αργά το βράδυ και ο ραδιοφωνικός σταθμός που φιλοξένησε τον κ, Ζουράρι εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδίκασε τα όσα είπε.
    Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ρ/Σ σταθμού:
    «To Metropolis 95.5 δηλώνει κατηγορηματικά και απερίφραστα ότι χαρακτηρίζει επιεικώς απαράδεκτη την έκφραση που απέδωσε στον ιστορικό σύλλογο του Άρη, ερωτηθείς για το σκοπιανό ζήτημα, ο Υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις φιλοξενούμενος το μεσημέρι στους 95.5 των FM.

    Η δήλωση του κ. Υφυπουργού απηχεί τις προσωπικές του απόψεις και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει το κορυφαίο ραδιόφωνο της Βορείου Ελλάδος και δεν υιοθετείται από αυτό. Ο Άρης αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του αθλητικού γίγνεσθαι της χώρας και η περήφανη ιστορία του στοιχειοθετεί την καλύτερη απάντηση σε όποιον δεν αποδίδει τον προσήκοντα σεβασμό».
    ΑΝΕΛ Θεσσαλονίκης: "Απαράδεκτες και προσβλητικές δηλώσεις"

    Με ανακοίνωση της η Συντονιστική Επιτροπή των ΑΝΕΛ Θεσσαλονίκης χαρακτήρισε ανεπίτρεπτα τα όσα είπε ο Υφυπουργός Παιδείας τα οποία προσεγγίζουν τον τυφλό οπαδισμό.
    Αναλυτικά η ανακοίνωση:
    «Με αφορμή το σημερινό σχόλιο του Υφυπουργού Παιδείας κ. Κώστα Ζουράρι, σε ραδιοφωνική εκπομπή, το οποίο προσβάλλει βαθύτατα το ιστορικό σωματείο του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, οφείλουμε να επισημάνουμε τα εξής:

    Θεωρούμε τέτοιες δηλώσεις ανεπίτρεπτες, άστοχες και προσβλητικές. Δηλώνουμε ότι είναι εκτός των δικών μας “πιστεύω” και σε καμία περίπτωση δεν τις υιοθετούμε.

    Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σεβόμαστε και αγκαλιάζουμε με τον ίδιο τρόπο όλες τις ομάδες και όσους πιστεύουν στο “ευ αγωνίζεσθαι”. Δεν ενστερνιζόμαστε δηλώσεις και κινήσεις που εκφεύγουν των ορίων του φιλάθλου πνεύματος και προσεγγίζουν τον τυφλό οπαδισμό.

    Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ».

  2. Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018
    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΡΗΣ ΑΠΕΒΑΛΛΑΝ ΑΠ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΖΟΥΡΑΡΙΟΝ ΝΟΥΜΕΡΟ. Οργισμένη αντίδραση του Άρη που ζητά την παρέμβαση Τσίπρα Πρωτοφανές παραλήρημα Ζουράρι κατά Ολυμπιακού και Άρη. ΦΩΤΟ & ΗΧΗΤΙΚΟ
    Πρωτοφανές παραλήρημα Ζουράρι κατά Ολυμπιακού και Άρη

    «Βουντού, βουντού, βουντού και μια καρφίτσα μαύρη, στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου συστήματος καθίσανε 10.000 γαύροι…» είπε ο υφυπουργός των ΑΝΕΛ και πρόσθεσε: «Ποιος τον γαμάει τον Άρη;» – Αποδοκιμάζουν ακόμη και οι ΑΝΕΛ..

    Για μια ακόμη φορά ο Υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις ξεπέρασε κάθε όριο προσβάλλοντας με χυδαίο τρόπο τον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά και όλη την οικογένεια του Άρη με τα όσα είπε σε συνέντευξη του στην εκπομπή "Τα παιδιά της πιάτσας" στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Metropolis 95.5.

    Ο κ. Ζουράρις ο οποίος και στο παρελθόν έχει χρησιμοποιήσει ανάλογες εκφράσεις προκαλώντας την οργή των φίλων του Ολυμπιακού, με την παρότρυνση του παρουσιαστή της εκπομπής είπε στον αέρα ένα γνωστό υβριστικό σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ που αφορά τον Ολυμπιακό, παραφράζοντας το βέβαια με τα "δικά του ελληνικά".
    "Βουντού, βουντού, βουντού και μια καρφίτσα μαύρη, στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου συστήματος καθίσανε 10.000 γαύροι…", αναφώνησε πολλές φορές ο κ. Ζουράρις χωρίς ίχνος ντροπής όπως μπορείτε να ακούσετε στο ηχητικό απόσπασμα (η αναφορά στον Ολυμπιακό ξεκινά στο 28'30'' και κορυφώνεται ένα λεπτό αργότερα).

    Ωστόσο ο , Ζουράρις δεν έμεινε εκεί, καθώς σε ερώτηση του παρουσιαστή απάντησε με το εξής εκπληκτικό: "Ποιος τον γ…άει τον Άρη;". Κι όλα αυτά ειπώθηκαν επαναλαμβάνουμε από τον Υφυπουργό Παιδείας της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όχι σε κάποια ιδιωτική συνάντηση, ούτε σε κάποιο καφενείο ή έστω σε γήπεδο, αλλά σε συνέντευξη του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης!
    Καραπαππάς: "Αυτό το σκουλήκι…"

    Η αντίδραση του Ολυμπιακού ήρθε μέσω του Διευθυντή Επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ Κώστα Καραπαππά, ο οποίος έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook:

    "Οι άνθρωποι δεν κάνουν πίσω. Δεν θα κάνουμε και εμείς. Αυτό το σκουλήκι ξαναέβρισε χυδαία τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δημόσια και φυσικά θα παραμείνει Υφυπουργός Παιδείας (για να συνεχίζει να μας βρίζει)…
    Υγ.: αλήθεια οι βουλευτές του Πειραιά δε νοιώθουν προσβεβλημένοι από τη συνεχή πρόκληση αυτού του γελοίου;

  3. γ. Χερουβείμ μοναχός ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ. ἝΛΛΗΝΕΣ…. Ἀκοῦστε μόνο τίς καρδιές σᾶς"

    Μήν ξεχνᾶτε τίς χιλιάδες ζωές θυσιασθέντων Ἑλληνόπουλων Παλληκαριῶν διά τήν ἐλευθερίαν τῆς Μακεδονίας μᾶς. Σεβαστεῖτε τίς ζωές καί τό αἷμα τούς ποῦ ἔδωσαν στό ἀνθός τῆς ἡλικίας τούς διά νά εἴμαστε ἐμεῖς οἱ Ἕλληνες τοῦ 2018 ἘΛΕΎΘΕΡΟΙ. Δυστυχῶς ἔχουμε πολλούς προδότες. Ἀναζητοῦμε καί προσκαλοῦμε Πατριῶτες. ὍΛΟΙ σύσσωμοι στό συλλαλητήριο τῆς Θεσσαλονίκης γιά τήν Μακεδονία μᾶς..
    (Κυριακή 21 Ἰανουαρίου 2018, ὥρα 14.00) Ἡ προσωπική ἐπιλογή τῆς συμμετοχῆς σᾶς εἶναι ἘΛΕΎΘΕΡΗ. Ἡ Μακεδονία εἶναι ΜΙΑ καὶ ἙΛΛΗΝΙΚΉ. Εὐχές καί καλόν ἀγῶνα. γ. Χερουβείμ μοναχός Ἱερόν Κ. Ἁγίων Ἀρχαγγέλων- Κουκουζέλη . Ἅγιον Ὄρος.

  4. Το Χερουβείμ είναι εβραικό όνομα (Εβρ. כרוב)

    Εβραϊκά ονόματα είναι:
    Αδάμ, Εύα, Άννα,
    Βαρνάβας, Γαβριήλ, Δανιήλ, Ελισσαίος, Εμμανουήλ, Εφραίμ, Ζαχαρίας, Ηλίας,
    Ησαϊας, Ιάκωβος, Ιεζεκιήλ, Ιερεμίας, Ιορδάνης, Ιωάννης, Ιωνάς, Ιωσήφ, Λάζαρος, Μαρία, Μιχαήλ, Ναθαναήλ, Ραφαήλ, Σάββας, Σαμουήλ,
    Σάρρα, Σεραφείμ, Συμεών, Χερουβείμ, κ.ά.

    Δίνετε στα ελληνόπουλα ονόματα των ενδόξων προγόνων μας.
    Τώρα αν κάποιος Έλληνας έχει εβραϊκό όνομα δεν
    πρέπει να νιώθει ενοχές, γιατί άλλοι
    πιθανότατα από άγνοια, το επέλεξαν γι αυτόν.

    Η επιλογή όμως από ενήλικα
    εβραϊκού ονόματος ως "πνευματικού", είναι ηθικά και εθνικά απαράδεκτη..
    Δεν μπορεί να έχει δύο συνειδήσεις.

  5. γ. Χερουβείμ μοναχός ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ. ἝΛΛΗΝΕΣ…. Ἀκοῦστε μόνο τίς καρδιές σᾶς"

    Μήν ξεχνᾶτε τίς χιλιάδες ζωές θυσιασθέντων Ἑλληνόπουλων Παλληκαριῶν διά τήν ἐλευθερίαν τῆς Μακεδονίας μᾶς. Σεβαστεῖτε τίς ζωές καί τό αἷμα τούς ποῦ ἔδωσαν στό ἀνθός τῆς ἡλικίας τούς διά νά εἴμαστε ἐμεῖς οἱ Ἕλληνες τοῦ 2018 ἘΛΕΎΘΕΡΟΙ. Δυστυχῶς ἔχουμε πολλούς προδότες. Ἀναζητοῦμε καί προσκαλοῦμε Πατριῶτες. ὍΛΟΙ σύσσωμοι στό συλλαλητήριο τῆς Θεσσαλονίκης γιά τήν Μακεδονία μᾶς..
    (Κυριακή 21 Ἰανουαρίου 2018, ὥρα 14.00) Ἡ προσωπική ἐπιλογή τῆς συμμετοχῆς σᾶς εἶναι ἘΛΕΎΘΕΡΗ. Ἡ Μακεδονία εἶναι ΜΙΑ καὶ ἙΛΛΗΝΙΚΉ. Εὐχές καί καλόν ἀγῶνα. γ. Χερουβείμ μοναχός Ἱερόν Κ. Ἁγίων Ἀρχαγγέλων- Κουκουζέλη . Ἅγιον Ὄρος.

  6. https://www.youtube.com/watch?v=GOrbwZmJ5Fs
    ……………………………………………..
    Γ.Φουρακης-ο μεγαλυτερος Ελληνας 12θεος λιγο πριν πεθανει:
    ……………………………………………………..
    Ολοι οι δηθεν αρχαιοελληνιστες ειμαστε απατεωνες πληρωμενοι απο τους μαασωνους για να πληξουμε την ορθοδοξια!

  7. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΥΠΕΡΟΧΑ, ΟΜΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ.ΑΝ ΛΕΙΨΕΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ.ΤΩΡΑ Η ΝΕΑ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΧΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΙΟΙ ΜΕ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ,ΑΛΕΞΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ.Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟΝ ΜΕΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ.ΗΡΘΕ ΟΜΩΣ Ο ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΞΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΙΣΤΗ.ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΙ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΘΝ ΤΟΝ ΜΕΣΙΑ.ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΙΣΤΗ ΕΙΧΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ?Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΓΙΑΣΑΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ…

  8. ΑΧΜΕΤ,ΑΙΣΕ,ΜΕΧΜΕΤ,ΜΟΥΣΤΑΦΑ,ΤΖΕΜΙΛΕ……ΑΥΤΑ ΤΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΕΧΟΥΝ?………

  9. ΑΝΩΝΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ…ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΜΙΛΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΦΙΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΛΕΟΣ!!..ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΙΛΑΣ ΜΑΘΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ…ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΟΥ!!!..ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΜΥΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΛΟΒΟΤΟΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΚΙΟΛΑΣ! ΚΑΙ ΕΛΑ ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΟΣ ΕΝΑΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ(ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ) 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Comments are closed.