Δημήτρης Κυπριώτης - Κρίσιμες εξελίξεις σε όλα τα εθνικά μέτωπα.

Η Τουρκία απειλεί. Η Ελλάδα χρειάζεται πολιτικές δυνάμεις που θα δώσουν λύσεις.

Η «κυβέρνηση» παρά τις προσδοκίες που είχε επενδύσει με την επίσκεψη Ερντογάν και παρά τις «φιλότιμες» προσπάθειες που έκανε αμέσως μετά για να
πείσει την κοινή γνώμη ότι η επίσκεψη αυτή ήταν προς το συμφέρον της χώρας, ήρθε η στιγμή  τώρα που προσπαθεί να μαζέψει τα «άπλυτα» από τις συνεχείς προκλητικές και όχι μόνο δηλώσεις και ενέργειες της Τουρκικής πολιτικής και στρατιωτική ηγεσίας!

Η επίσκεψη λοιπόν του Τούρκου ηγέτη,  όχι μόνο δεν κατεύνασε τους γείτονες αλλά τελικά, μεγάλωσε τις αντιθέσεις , άνοιξε όπως ήταν αναμενόμενο από μεγάλη μερίδα  αναλυτών και πολιτικών δυνάμεων , τις ορέξεις των Τούρκων και κυρίως αυτών των κύκλων που επενδύουν στην σκληρή αντιπαράθεση μεταξύ Τουρκίας - Δύσης και Ελλάδας.

Η περίοδος που διανύουμε είναι ιδιαίτερα  κρίσιμη για την Τουρκία,   αφού αναζητεί  τον καινούργιο της ρόλο, όπως τον οραματίζεται ο Ερντογάν μετά τη σκλήρυνση της στάσης των ΗΠΑ, επειδή  βλέπει ότι  «οικοδομείται» η αποσταθεροποίηση του καθεστώτος του και φυσικά του ιδίου .

Έτσι η Τουρκία στο κλίμα αυτό, έχει πάντα ένα εύκολο αφήγημα για να μπορεί να δίνει το στίγμα της, που δεν είναι άλλο από τις διεκδικήσεις της στον θαλάσσιο χώρο του Αιγαίου και στην Κύπρο. Τελευταία «επενδύει» πλέον και στη Θράκη. Η προκλητικότητα αυτή της Τουρκία  μέρα με τη μέρα αυξάνει και κλιμακώνεται επικίνδυνα πλέον,  ιδιαίτερα τώρα που υπάρχει η κινητικότητα της διπλωματίας των τρυπανιών στην ΑΟΖ της Κύπρου.

Η Τουρκία βλέποντας αυτήν την κινητικότητα, που εκφράζεται από την ιταλογαλλική κοινοπραξία  στο οικόπεδο 6  της κυπριακής ΑΟΖ, δεν θα μπορούσε να μείνει αδρανής, αφού έχει κάνει γνωστές τις ορέξεις της στη συνδιαχείριση των όποιων αποτελεσμάτων των εξορύξεων, ενεργούσα ως προστάτης των συμφερόντων  του ψευδοκράτους , στην ουσία όμως ορεγόμενη η ίδια να κάτσει στο τραπέζι ως ισότιμος συνδαιτυμόνας.

Η Τουρκία όχι μόνο παρακολουθεί τις όποιες κινήσεις γίνονται στο υπόψη οικόπεδο, αλλά απειλεί ευθέως ότι θα βάλει σε ενέργεια και το δικό της γεωτρύπανο και εδώ τα πράγματα περιπλέκονται. Δεν θα πρόκειται απλά για παρενόχληση, εδώ  θα υπάρξει εχθρική ενέργεια που δεν μπορεί να  μείνει αναπάντητη.

Η κίνηση είναι ιδιαίτερα σημαντική και απειλεί όλο το ενεργειακό πρόγραμμα της Κύπρου, καθώς το οικόπεδο 6 που διεκδικεί η Τουρκία, με τον τρόπο που  το διεκδικεί, δεν είναι μόνο ότι δεν στηρίζεται στο διεθνές δίκαιο, αλλά προβλέπει την υφαρπαγή όλης της Ελληνικής και της Κυπριακής υφαλοκρηπίδας στην Ανατολική Μεσόγειο, αφήνοντας στην μεν Ελλάδα τη διαχείριση  υφαλοκρηπίδας  6 ν. μ , στην δε Κύπρο 12 ν.μ. Με τον τρόπο αυτό η Τουρκία  προσπαθεί να επιβάλλει, όπως κάνει κάθε φορά, τετελεσμένα για να διεκδικήσει στο μέλλον ότι και όσα  περισσότερα μπορεί.

Η Τουρκία κάνοντας πράξη τις απειλές της για τη χρησιμοποίηση δικού της γεωτρύπανου, ολοκλήρωσε την αγορά πλωτού γεωτρύπανου από τη Νορβηγία,  που ήδη βρίσκεται  για συντήρηση στην Τουρκία, ώστε σε λίγες ημέρες μετά τη στελέχωσή του με τουρκικό πλήρωμα και επιστημονικό προσωπικό,  θα βγει και πάλι στο Αιγαίο με στόχο να καταπλεύσει στην Ανατολική Μεσόγειο, χωρίς να έχει ανακοινωθεί ο ακριβής θαλάσσιος χώρος των ερευνών και των γεωτρήσεων. Η Τουρκία όμως έχει φροντίσει με μια σειρά NAVTEXS να δεσμεύσει μεγάλο μέρος της Κυπριακής ΑΟΖ και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

Και ενώ αναμένονται τα γεγονότα αυτά να εκτυλιχτούν τις επόμενες ημέρες, η Τουρκική ηγεσία φρόντισε ακόμη και τις γιορτινές ημέρες, να  δώσει τα δικά της μηνύματα  απειλών κατά της Ελλάδας, για τη διεκδίκηση με κάθε τρόπο των βραχονησίδων και των νησιών του Αιγαίου, που δήθεν της ανήκουν, αφού δεν αναγράφονται λεπτομερώς στις Συνθήκες!

Οι Τούρκοι λοιπόν συνεχίζουν το χαβά τους  και από την άλλη πλευρά η ελληνική πολιτική ηγεσία περί άλλων τυρβάζει. Ο στρουθοκαμηλισμός και τα φοβικά σύνδρομα , είναι στην πρώτη γραμμή για μια ακόμη φορά, αφού με αυτόν τον τρόπο ενεργεί  και σήμερα η ελληνική εξωτερική πολιτική  και έτσι αντιμετωπίζει τις προκλητικές και όχι μόνο ενέργειες της Τουρκίας.

Αυτή λοιπόν  η κυβέρνηση, που μέχρι πριν λίγες ημέρες πανηγύριζε για την επίσκεψη Ερντογάν σε σημείο που να αναρωτιόμαστε αν εμείς όλοι που αντιδρούσαμε για την πραγματοποίηση αυτής είμαστε λάθος, αφού ικανοποίησε κάθε απαίτηση του δικτάτορα, ξεκινώντας από το θέμα του Μουφτή, ήρθε τώρα  να προστεθεί μόλις πριν 2 ημέρες και η  έφεση, από πλευράς κυβερνήσεως,  για την παροχή ασύλου που δόθηκε σε έναν  από τους 8 Τούρκους, πραξικοπηματίες κατά Ερντογάν, για τους οποίους το ΣτΕ  έχει απορρίψει  την έκδοσή τους και τώρα συζητείται η αίτηση ασύλου από την αρμόδια επιτροπή. Και το θέμα αυτό όμως είχε τεθεί ανοικτά στην Επίσκεψη του Ερντογάν και τώρα το βλέπουμε μπροστά μας να εκτυλίσσεται.

Το θέμα των 8 και η περίπτωση του ασύλου δεν είναι καθόλου απλή και με την τροπή που της δίνει η «κυβέρνηση» θα μας απασχολήσει για μεγάλο διάστημα. Αλήθεια δεν εγείρει κάποια έκπληξη το γεγονός  της επιμονής των Τούρκων στους 8 που διέφυγαν εδώ , όταν πολλοί Τούρκοι της ίδιας κατηγορίας έχουν διαφύγει σε όλη την Ευρώπη. Μην ξεχνάμε τους αξιωματικούς που υπηρετούσαν σε θέσεις του ΝΑΤΟ και ζήτησαν οι περισσότεροι πολιτικό άσυλο. Γιατί δεν νοιάζεται για αυτούς η Τουρκία και επιμένει μόνο στην Ελλάδα με τον τρόπο αυτό;

Οι ημέρες που ακολουθούν είναι κρίσιμες. Όλα τα Εθνικά θέματα είναι στο τραπέζι. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αφού «διέσωσε» με τις σκληρές της διαπραγματεύσεις την Ελλάδα από τον οικονομικό γκρεμό, τώρα την οδηγεί  και στο «σφαγείο» ρύθμισης των Εθνικών Θεμάτων. Κύπρος, Αιγαίο, Θράκη, Σκόπια. Όλα στη φόρα.!

Και για να μην υπάρχουν αυταπάτες, όλα αυτά γίνονται αφού η ανύπαρκτη αντιπολίτευση, σύμμαχος της κυβέρνησης κατά [πολλούς, όχι μόνο δεν ξέρει και δεν μπορεί να αντιδράσει, αλλά εκφράζονται και φόβοι, μήπως εύχεται για τις λύσεις που προωθούνται για να έχει το άλλοθι, αν ο κόσμος κάνει το λάθος και εμπιστευτεί τις τύχες του σε έναν  Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης όμως  τι κάνουν; Πολύ καλά είναι,  εσείς, εμείς; Συναγωνίζονται για το ποιο  θα είναι η  3η στη σειρά πολιτική δύναμη μετά τις προσεχείς εκλογές! Έτσι θα έχουν την ευκαιρία να ξαναβγούν στην επιφάνεια δυνάμεις που ευθύνονται ευθέως για την κατάσταση της χώρας,  για να δουν με ποιον από τους δυο πρώτους  θα «κατσικωθούν» και θα πιάσουν στασίδι για όσο διάστημα μπορέσουν.! Το ΚΚΕ στον δικό του κόσμο, παλεύοντας για την ανατροπή του Καπιταλισμού και την επικράτηση του παγκόσμιου Σοσιαλισμού. Η οικογένεια Λεβέντη μάχεται και αυτή για μια θέση στη συνομοσπονδία! Για τη Χ.Α δεν χρειάζεται ειδική  αναφορά, αφού  ο κόσμος έχει καταλάβει περί τίνος πρόκειται.

Μοναδική λύση για το λαό δεν μπορεί να υπάρξει άλλη στις παρούσες συνθήκης, από τη στήριξη μιας πλατιάς συμμαχίας ενός μετώπου δυνάμεων πατριωτικών δημοκρατικών  ριζοσπαστικών που θα μπορέσει να παίξει αποφασιστικό ρόλο στην επόμενη Βουλή και να σταματήσει τα όποια σενάρια εξελιχθούν. Είναι η μόνη ελπίδα για να μπορέσει να σταματήσει το τσουνάμι αυτό που έχει κατακλύσει τη χώρα, ΤΩΡΑ πριν να είναι πολύ αργά.

Το θέμα είναι αν υπάρχουν αυτές οι δυνάμεις και αν θέλουν και  μπορούν να κάνουν το αποφασιστικό βήμα της συνύπαρξης, ειδικά  τώρα που ο κόσμος παρακολουθεί και επιζητεί μίαν  αξιόπιστη και αποφασιστική λύση για να μπορέσει να διασωθεί από τα δεινά που έχουν συσσωρευτεί.

Κατά την άποψή μας, οι αντικειμενικές συνθήκες υπάρχουν, οι δυνάμεις υπάρχουν, αυτό που μένει είναι οι επιθυμίες και τα λόγια που ακούγονται από πολλές πλευρές να γίνουν πράξη. Πιστεύουμε ότι ο χρόνος αναμονής και αναγνώρισης υπήρξε και ήταν αρκετά μεγάλος. Όλοι έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους στην Ελληνική Κοινωνία και στο μαζικό κίνημα. Όποια πολιτική δύναμη  θέλει να μείνει έξω από αυτήν τη διεργασία, είναι σίγουρο ότι θα βρει απέναντί της  την ίδια την Κοινωνία.

Τώρα έφτασε η ώρα της μεγάλης συμμαχίας των Πατριωτικών Δημοκρατικών Πολιτικών Δυνάμεων και Κινημάτων!Δεν πρέπει να  χαθεί και αυτή η ευκαιρία!
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

 1. ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, Κ Λ Ε Ι Ν Ε Ι ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ, ΕΔΙΩΞΕ ΤΙΣ
  ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ ΕΔΩ.

  ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΠΟΧΕΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ " ΑΣΤΑΚΟΣ" ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ.

  ΑΝΤ΄ ΑΥΤΟΥ, Ο μίστερ ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΡΩΕΙ ΧΑΒΙΑΡΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΙ Ο Ν. ΚΟΤΖΙΑΣ, ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΤΟ ΣΚΑΕΙ ΤΡΟΧΑΔΗΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ....

  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ, ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ " ΣΩΤΗΡΕΣ " , 'ΕΘΝΑΡΧΕΣ" ΚΑΙ "ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ" ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ.

  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ.

  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ, ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΥΤΕ ΜΌΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ " ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ " ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

  ΣΥΝΕΠΩΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ " ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ " ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ
  ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ " ΚΑΛΟ ΜΑΣ "....

  Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ΗΤΑΝ Ο Ι. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ.

  Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΛΕΙΔΑ ΠΌΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ Η Ε Π Α Ν Α Φ Ο Ρ Α ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΄ΠΟΙΝΗΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥΣ.

  ΕΑΝ ΤΟΥΦΕΚΙΣΘΟΥΝ 1-2, ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ, ΘΑ ΣΚΕΦΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ.

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΟΙ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ

  Να έχουν άποψη για την απούσα Ελλάδα οι παρόντες Έλληνες...
  Μια άποψη από αυτούς που είδαν και γνώρισαν το όλον και το λάτρεψαν= Απόλλων... και τα πάντα του πνεύματος τους σήμερα τους έχουν ως ειδωλολάτρες;

  Πόσο χωματολάτρες είναι οι 12 του Χριστού ευαγγελιστές;
  Πόσο χωματολάτρες ήταν οι πιστεύοντες στα πάντα του Χριστού Πατέρες των Ελλήνων;
  Πόσο αίρεση είναι για τους Ιουδαίους η φράση Χριστός αληθώς Ανέστη;
  Και πόσο οι Έλληνες είναι Έλληνες και όχι δούλοι των αντίχριστων βασιλέων τους…
  Πόσο Χριστός Ανέστη και όχι ο Άδωνης;
  Πόσο Ορθόδοξοι Χριστιανοί είναι οι ποιμένες Έλληνες και πόσο ως Άγιο αγιάζουν το κοράνι μέσα στα Άγια των Αγίων του Ιησού Χριστού;

  Τόσο Έλληνες είναι οι κατά φαντασία Έλληνες.


  Ιωάννης
  Αναρτήθηκε από socratesnios στις 9:2


  ΤΟ ΒΔΕΛΥΓΜΑ

  Για αυτούς δεν είναι η γυναίκα του Υψίστου Πατέρα μας Θεού θυγατέρα…
  Για αυτούς η ανθρωπιά μας πρέπει να πεθάνει, διότι για τον θεό του φαλλού τους η γυναίκα πρέπει να είναι μαζί με 71 μικρά κοριτσάκια στις σεξουαλικές ορέξεις του Αλλάχ τους άνδρα...
  Οποία γυναίκα πει πως είναι άνθρωπος...
  λέει ο Αλλάχ να την καίει ζωντανή και να την τρώει.

  Αυτοί ενώ είναι άθεοι τιμούν τους δαίμονες.
  Αυτοί ενώ είναι Άγιοι στα άγια των δέκα εντολών του θεού του φωτός... για αυτούς οι εντολές είναι πως να φονεύεις τους ου φονεύσει σε.
  Πώς να κλέψεις τον ου κλέψεις σε.
  Πώς να πορνέψεις με τον μη πορνέψεις με.
  Πώς να κρατάς νεκρό τον αθάνατο.
  Να του έχουν διπλωμένα τα σάβανα του από τα νήπια.
  Στον τάφο της ανθρωπιάς της η ψυχή...
  Η κότα με τον Κόκορα να σπουδάζουν Πανεπιστήμια και να ανακαλύψουν για το αν η κότα γέννησε το αυγό ή το αυγό την κότα.

  Αυτοί έχουν θεό... όχι Θεό Χριστόν.
  Αυτοί το Βδέλυγμα που κάθεται μέσα στα Άγια των Ελλήνων και προσκυνούν το κοράνι τους ως άγιο.


  Ιωάννης
  Αναρτήθηκε από

  ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ

  Εξυμνώντας μέσα στα άγια του Θεού του άλφα και του ωμέγα...

  Με γραφές Ελληνικές μα από ξένη χώρα
  Με πνεύμα που σταυρώνει τις ψυχές μέσα στην λήθη του ίδιου του εαυτού τους...
  Με τούβλα Άγια του παραδείσου χτίσανε μια πολιτισμένη κόλαση…
  Και αντί της ευσεβής Πατερικής φιλολογίας του Ελληνισμού... μέσα από το φως των Ελλήνων με το φως τους το πονηρό συνουσιαστήκαν τα ψέματα τους για αλήθεια, τους γέννησαν στην παιδεία τα κόπρανα με σπερματοζωάριο να είναι η ράτσα των Ελλήνων .... μεταμόρφωσαν την ψυχή να είναι μια ζωντανή μα πέτρινη καρδιά ΕΛ-ΛΑΣ=HEL-LAS.

  Ο Μαρμαρωμένος βασιλιάς...
  Για τον θεό των θεών της ψυχής του Ολυμπίου κορμιού του...ως Ναού ζώντος Χριστού της Ανθρωπιάς του Θεού Ανθρώπου....να θεάζεται στην ψυχή τον θάνατο της Φύσης της αγάπης του.
  Από Ιούδες του Ελληνισμού μη Έλληνες Ορθόδοξους Χριστιανούς....
  Της Ελλάδος" λωποδύτες".
  ***

  Ένας Τιτάνας από κράμα φωτιάς που φλέγεται και βγάζει από παντού μαύρους καπνούς και φωτιές… σηκώνεται μέσα από το χώμα των Ελλήνων.
  Είναι η Αγία Εκκλησία του Χριστού,
  που μαζί με τους εν το χώμα κεκοιμημμένους ένδοξους στρατιώτες Έλληνες
  πατούν ξανά στην ιερή την χώρα των Υιών του φωτός.
  Ακόμα και ο πιο Άγιος του παραδείσου θα νιώσει τον φόβο και τον τρόμο που θα έχουν οι εγκληματίες στον ερχομό του Θεού προς αυτούς.... στον Ουρανό της Αποκάλυψης των εθνών...


  Ιωάννης
  Αναρτή

  http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]