ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ: ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΓΗΪΝΟ ΝΕΦΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!

Οι εξωγήινοι φίλοι του Κυριάκου Μητσοτάκη, άκουσαν την καταπληκτικοτρομερή ατάκα του, πως αν διπλώσεις τον χάρτη της Ελλάδας η Κρήτη θα πέσει επάνω στη Μακεδονία και έσπευσαν να τον συγχαρούν αλλά και να τον στηρίξουν, που αλλού; μα φυσικά στη γενέτειρά του την Κρήτη. Ήθελαν έτσι να στείλουν ένα δυνατό μήνυμα.

Τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως επρόκειτο για ένα φακοειδές νέφος που σχηματίστηκε σε μεγάλο υψόμετρο και κάθετα προς την κατεύθυνση του ανέμου και πως η συγκεκριμένη περιοχή του Ρεθύμνου όπου εμφανίστηκε έχει δώσει και στο παρελθόν τέτοια νέφη εξαιτίας των νοτίων ανέμων.

Η αλήθεια είναι πως οι εξωγήινοι που εδρεύουν στον Υμηττό και συμβουλεύουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για όλες τις μεγάλες πολιτικές (γκάφες) ενέργειες, που μαγεύουν την κοινωνία και του δίνουν την πρωτιά (για σάτιρα), αποφάσισαν να συνδράμουν την ανάρτηση, του αρχηγού της μεταλλαγμένης ΝΔ για το δίπλωμα του χάρτη της Ελλάδας, καθώς έτυχε μεγάλης απαξίωσης. (βλ. φωτογραφία)

Οι εξωγήινοι αναμένεται να εμφανιστούν με το ίδιο νέφος και πάνω από τη Μακεδονία (την Ελληνική). Και ίσως κάνουν το ίδιο και πάνω από την Μακεδονία των Σκοπιανών, σύμφωνα με την ονοματοδοσία της οικογένειας Μητσοτάκη.

Οι εξωγήινοι, που παρότι φίλοι του Κυριάκου, αποδεικνύονται περισσότερο πατριώτες από τον ίδιο, αφού υποστηρίζουν πως αν διπλώσεις την Μακεδονία των Σκοπίων της οικογένειας Μητσοτάκη, θα δεις ότι πέφτει επάνω στην Αφρική. Άρα δεν είναι Ελληνική. Και φυσικά βασίζονται στη θεωρία του Κυριάκου Μητσοτάκη περί διπλώματος των χαρτών και όχι στον πατριωτισμό του!

Τι δεν καταλαβαίνεις Κυριάκο Μητσοτάκη εσύ και η οικογένειά σου;

«Ο Κεντροδεξιός»

loading...

2 thoughts on “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ: ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΓΗΪΝΟ ΝΕΦΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!

  1. Ηλίθιε δεν αποφασίζει ο Μητσοτάκης για το όνομα
    των Σκοπίων, αλλά η συμμορία ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ,
    αυτή που ξεπούλησε όλη την δημόσια περιουσία (ΔΕΗ, ΟΣΕ, αεροδρόμια,
    λιμάνια, αυτοκινητόδρομους,…..) στους ξένους προστάτες της.
    Έκοψε το ΕΚΑΣ της μητέρας μου, τα οικογενειακά επιδόματα,
    συντάξεις, αύξησε τους φόρους.
    Τεμπέληδες, αληταράδες, αριστεροφασίστες, καθάρματα.
    Σας περιμενει κρεμάλα.
    Ο Ντάισεμπλουμ την εγκωμίασε μετα καλύτερα λόγια.

  2. ΕΧΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΛΕΠΡΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΤΗΣ ΠΟΣΘΗΣ? ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΥΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΤΑΒΓΕΙ ΑΠΛΥΤΕ ΠΕΟΛΑΓΝΕ ''ΛΗΠΤΗ''ΑΦΓΑΝΙΚΩΝ ΨΩΛΩΝ!! ΡΕΕ? ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΣΕ ΣΤΡΑΒΑ Ο ΜΟΥΧΤΑΡ? ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΣ ΛΕΓΕ…. ΟΥΥΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΖΕΑ ΤΟΥ ΜΟΥΧΤΑΡ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΟΠΡΙΤΗ,,,,

Comments are closed.