ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ : ANΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΦΩΚΑ ΜΕΡΟΣ Α ΚΑΙ Β

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ 
ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ 
ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ. 

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΜΕ ΥΠΕΡΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ 
ΠΡΟΕΛΑΣΗ ΤΟΥ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ 
ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.

ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ 
ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ 
ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΝ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ
ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΟΥΝ ΣΤΑ 
ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ


Για να εισαι σε θεση να υπερασπιστεις την πατριδα σου θα πρεπει να εχεις πολυ υψηλες ηθικες αρχες και παιδεια.


Η εξουσια της νεας ταξης υπαρχει πλέον στις ημέρες μας σε ποικίλους θεσμούς των εθνων-κρατων και ιδιαιτέρως σε αυτόν της αμυνας και της δημόσιας εκπαίδευσης.




Ο Στρατος και η παιδεια αντιστοιχα στα περισσοτερα κρατη εχουν απολεσει οριστικα τον παραδοσιακο ρολο τους.



Δεν υπαρχει πλεον εθνικη αμυνα και διαπαιδαγωγηση στα περισοτερα κρατη. Τα παντα καθοριζουν πλεον οι νεοταξιτες.


Το ένα εθνος μετα το άλλο για διαφορες αιτιες υποκυπτουν στην εωσφορικη “νεα” ταξη πραγματων. 

Ο βαθμός της εθνικής ανεξαρτησίας και η δυνατότητα των κρατών να ορίζουν ανεξάρτητο εθνικο αμυντικο δογμα και ανεξαρτητη παιδεια 
εχουν περιοριστει παρα πολυ ειτε εχουν εκμηδενιστει. 


Στην Ελλαδα τα πραγματα είναι ακομη χειροτερα διοτι από τον Ιουνιο του 2010 εχει καταλυθεί το Ελληνικο συνταγμα και εχει γινει πραξικοπημα. 


Όλα αυτά συμφωνα με τον Ειδημονα Γεωργιο Κασιματη τον κορυφαιο συνταγματολογο στην Ελληνικη επικρατεια. 

Για οσους δεν γνωριζουν ο υπατος των Φιλοσοφων ο Αριστοκλής μας διδαξε ότι για κάθε τομεα υπαρχει ο ειδημων. 


Μαλιστα αναφερει ότι ο κάθε ανθρωπος θα πρεπει να ακολουθει τον κλαδο στον οποιο παρουσιαζει το μεγιστο των ικανοτοτητων του, ώστε να εχει η πατριδα το μεγιστο οφελος σε εθνικο και κοινωνικο επιπεδο. 

Η επιβολή της νεας ταξης ειχε είτε άμεσα είτε έμμεσα καταστρεπτικες συνεπειες σε ολους τους τοεμεις και ειδικα στους δυο πιο βασικους τομεις μετα την ορθοδοξια, την εθνικη μας αμυνα και την Ελληνικη 
εκπαιδευση. 

Με εντολη της νεας ταξης, υιοθετηθηκε ο δυτικος στρατιωτικος τροπος εκπαιδευσεως-νοοτροπιας και συμπεριφορας.


Ταυτοχρονα  στην εκπαιδευση τα τρια πιο σημαντικα μαθηματα, το μαθημα της Ελληνικης ιστοριας το μαθημα των αρχαιων Ελληνικων και το μαθημα των θρησκευτικών κυριολεκτικα όχι μονον εχουν υποβαθμιστεί, αλλα εχουν εξευτελιστεί, με τον τροπο που διδάσκονται αλλα και την διδακτεα υλη την οποια καθοριζει ο εκαστοστε υπουργος παιδειας. 




Τα τρια αυτά μαθηματα είναι τα σπουδαιοτερα ολων διοτι δημιουργουν την εθνικη και την χριστιανικη συνειδηση των μελλοντικων Ελλήνων.

Για αυτό όχι μονον τα υποβαθμισαν αλλα τα μετετρεψαν σε μαθηματα που όχι μονον δεν δημιουργουν Ελληνες, αλλα αντίθετος δημιουργουν ανθέλληνες και γενιτσαρους. 


Τα τρια αυτά μαθηματα δεν βοηθουν μονον στην αναπτυξη των σωστων Ελληνοχριστιανικών αρχων αλλα βοηθουν τα μεγιστα και στην ηθικη διανοητικη, κοινωνικη,επαγγελματικη εξελιξη του κάθε ανθρωπου.


Για αυτό οι νεοταξιτες αλλαξαν την παιδεια και ειδικα τα μαθηματα των Θρησκευτικών, της Ελληνικης Ιστοριας, και των Αρχαιων Ελληνικων. 

Χτυπησαν δηλαδή στην ριζα το “κακο”, το οποιο για εκεινους είναι ο Ελληνοχριστιανισμος. 

Όμως εκτος από την παιδεια χτυπησαν τις ηθικες αξιες, τα χρηστα ηθη, και τον θεσμο της οικογενειας. Καθημερινα από την τηλεοραση, τον κινηματογραφο, το διαδικτυο, τα περιοδικα, βομβαρδιζουν μικρους και μεγαλους με ότι πιο χυδαιο, και σεξουαλικα ανωμαλο υπαρχει. 

Το Ελληνικο εθνος για να επιβιωσει εχει ακολουθησει σε ολους τους τομεις τις διαδαχες του Χριστου και των αρχαιων Ελληνων φιλοσοφων. 


Αυτες ηταν και ειναι οι διαχρονικες αιτιες που επιβιωσε το ιερο Ελληνικο εθνος και μεγαλουργησε επι τοσους αιωνες.

Ο κορυφαιος στρατιωτικος αγιος της Ορθοδοξιας μας ο Αργαλεος θανατος των Σαρακηνων διδαξε στρατηγικη για να επιβιωσουμε απο ενα ακομη δημιουργημα της νεας ταξης τους αγαρηνους. 

Δυστυχως οι στρατηγικες του τριτου κορυφαιου βασιλια αυτοκρατορα δεν εφαρμοζονται και δεν ακολουθουνται απο κανεναν στην συγχρονη εποχη με αποτελεσμα τον αργο και σταθερο αφανισμο του Ελληνικου εθνους. 

ΠΩΣ EKΠΑΙΔΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ 
ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ; ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ.


Συμφωνα με τον αγιο Νικηφορο ο στρατός πρεπει να ειναι αριστα εκπαιδευμενος στον χειρισμο των όπλων, όσο και να αυξάνονεται του η αντοχή του με σκληρες και επιπονες ασκησεις.

Δεν επιτρεπεται  οι Ελληνες στρατιωτες  να τεμπελιαζουν, να μεθουν και να ασωτεύουν με οποιονδήποτε τρόπο. Ο αγιος Νικηφορος μας τονιζει τον θανασιμο κινδυνο της σεξουαλικης διαφθορας και των νεοταξικων διασκεδασεων.

Παρα πολυ βασικο για τον αγιο Νικηφορο ειναι οι Ελληνες στρατιωτικοι να παιρνουν  εγκαίρως τις “ρόγες” (μισθούς) και την τροφή τους και όσα άλλα οφέλη που συνηθίζονται και έχουν καθιερωθεί να παίρνουν, γιατί με αυτά θα αγοράσουν καλά άλογα και ότι άλλο όπλο και πανοπλία χρειάζεται, για αυτο με προθυμία και χαρά στην καρδιά τους θα κινδυνεύσουν για τους άγιους Βασιλιάδες μας και τον Λαό του Χριστού.
Το αιμα νερο δεν γινεται οπως σας εχω αναφερει χιλιαδες φορες για αυτο πανω απο ολα ο αγιος ζητα να ειναι οι στρατιωτες Ελευθεροι για να πολεμουν με την καρδια τους για την Ελλαδα και τον Χριστο.
Ολα αυτα σε αντιθεση με τους στρατους των νεοταξιτων οι οποιοι οχι μονον πολεμουν χωρις τα Ελληνικα ιδανικα τα οποια ειναι η ελευθερια, η αξιοπρεπεια, η διακαιοσυνη, η παιδεια, η ανθρωπια αλλα πολλες φορες πολεμουν παρα την θεληση τους, δια της βιας και με πασης φυσεως εξευτελισμους οπως εχουμε δει απο τα αρχαια χρονια μεχρι και σημερα. 
Ενδεικτικα αναφερω τα στρατευματα των περσων και των αγαρηνων. 

Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο ,δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Θεο, ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου.
Αυτό μας το εδειξαν οι ιεροι πολεμοι-αγωνες των αγιων προγονων μας, οι οποιοι
πολεμουσαν, ολους εκεινους τους αιωνες για να παραμεινουν ελευθεροι, και για να εχουν την διοικηση της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.
Υπαρχουν λαοι οι οποιοι καλουν τον Χριστο να τους βοηθησει με βλασφημιες, με κλαματα και με παρακαλια. 


Ομως ο Ελληνας μονον με εναν τροπο ξερει να καλει τον Χριστο να τον βοηθησει και αυτος ειναι να πολεμα για την ελευθερια της Ελλαδος, οπτε αυτη ειναι σκλαβωμενη, οπως ειναι και στην εποχη μας οπου εχει καταλυθει το Ελληνικο συνταγμα. 

Για να ειναι προθυμοι οι Ελληνες πανετοιμοι να πολεμησουν τους εχθρους το σημαντικότερο,το οποιο θα τους κάνει πρόθυμους και ριψοκίνδυνους, ενω θα αυξησει την γενναιότητα, είναι να νοιώθουν πως είναι ελεύθεροι όσον αφορά τα σπίτια τους, τις οικογένειές τους και ως στρατιωτες που διοικουνται και διοικουν.
Αυτο ειναι το απαραβατο δικαιωμα των Ελληνων στρατιωτων το οποιο ίσχυε από παλιά και πάντα προστατεύονταν, για αυτο και αναφεροταν στους νομους τηςΕλληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας. 
 Εκτός από ελεύθεροι, οι Ελληνες στρατιωτες πρεπει να ειναι και τιμημένοι, να μην ταπεινώνονται και να μην ατιμάζονται. 
Οι Ελληνες ανδρες που αψηφούν την ζωή τους για το δίκιο των αγίων ενω είναι οι εκδικητές , οι ελευθερωτές των Χριστιανών, πρεπει να εχουν την καλυτερη αντιμετωπιση απο τους αξιωματικους αλλα και απο τους πολιτικους δημοσιους υπαλληλους.
Ενδεικτικα ο αγιος τονιζει την διαχρονικη επικινδυνοτητα των εφοριακων και των δικαστων. Οι  εφοριακοί, συμφωνα με τον αγιο Νικηφορο ειναι ανθρωπάκια, που δεν ωφελούν σε τίποτα το κοινό καλό και κατ επεκτασιν το Ελληνικο εθνος, διοτι  κατατρέχουν τους φτωχούς και με την αδικία και τα αίματα της φτωχολογιάς μαζεύουν πολλυ χρυσάφι.

Εδω ο αγιος αναφερεται στις δωροδοκιες των εφοριακων και τον παρανομο πλουτισμο.

Φυσικα το σπουδαιοτερο το οποιο μας διδασκει ο αγιος Νικηφορος Φωκας ειναι οτι δεν γινεται οι Ηρωες Ελληνες στρατιωτες που πολεμουν στο μετωπο για την Ελλαδα και τον Χριστο να πληρωνουν φρους. 

ΔΙΚΑΣΤΕΣ-ΔΑΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Οι δικαστές δεν επιτρεπεται να  ατιμάζουν τους στρατιώτες, να τους σέρνουν σαν δούλους να τους μαστιγώνουν, να τους ρίχνουν σε δεσμά και κλοιούς.

Τέτοια μαρτύρια δεν τα αξίζουν  οι ηρωες-εκδικητές, οι σωτήρες, (μετά τον Χριστο ), του Ελληνικου λαού και δεν επιτρεπεται απο τους γραπτους και αγραφους νομους των Ρωμαιων. 
Αυτοί διοτι οι Ελληνες στρατιωτες πεθαίνουν σχεδόν κάθε μέρα για τους άγιους μας και τον αμαχο πληθυσμο.
Ο νόμος αναφερει  πως πρέπει να δικάζονται από τον διοικητή τους και μόνον.
Ο μοναδικος που εχει δικαιωμα απο τον ρωμαικο νομο να  κρίνει τους στρατιωτες ειναι ο στρατηγος του εκαστοτε θεματος τον οποιο έχει διορίσει ο ίδιος ο αυτοκρατορας.

Για αυτό, ακόμα και από την εποχή της αρχαίας Ρώμης αλλά και από το Ελληνικο-ρωμαικο νόμο, οι στρατηγοι των  Θέματων ,μόνον, ειχαν και εχουν εξουσία σε ότι σχετικό με τον στρατό, και οι δικαστές, oi πρωτονοταριοι και οι άλλοι δημόσιοι λειτουργοί είναι απλοί βοηθοι των Ελληνων στρατηγων. 
Σε παλαιοτερους χρονους ο τουρμάρχης ειχε την ίδια εξουσία στους άντρες του, και μάλιστα σαν εκπρόσωπος του ίδιου του Βασιλιά, με όλους τους τύπους και τα προνόμια.
Εαν εφαρμοστούν αυτά, ο στρατός του Χριστου και των αγιων βασιλεων θα ξαναβρεί την παλιά του δόξα, και όσα οδηγούν στην φτώχια και την εξαθλίωση θα απομακρυνθούν. 

Οι πολεμιστές θα γίνουν πρόθυμοι και χαρούμενοι, γενναιότεροι και τολμηρότεροι, και θα φανούν ανίκητοι στους εχθρούς.

Βλεπουμε εδω οτι ο αγιος Νικηφορος μας διδασκει οτι για να ειναι πολυ ισχυρος ο Ελληνικος στρατος και για να επιβιωσει το Ελληνικο εθνος-κρατος, δεν θα πρεπει να υπαρχει διαφθορα των δημοσιων υπαλληλων και αδικιες εις βαρος των Ελληνων στρατιωτων διοτι τοτε το Ελληνικο εθνος θα καταστραφει. 

Απαραβατο αρχαιοελληνικο αξιωμα ειναι οτι οι Ελληνες βασιλεις 

σε καμια των περιπτώσεων δεν 







στηριζουν 







 της στρατιωτικες τους επιτυχιες, και την επιβίωση της Ελληνοχριστιανικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας, εις βαρος της οικονομικης ευημεριας, των φτωχων Ελλήνων βαζωντας δυσβασταχτους φορους όπως εκαναν  καποιοι βασιλεις απο αναγκη η απο φθονο για τον Ελληνικο λαο. 



Οι γνησιοι Ελληνες βασιλεις-στρατιωτικοι γνωριζουν

 πολύ καλα ότι ακομη και σε περιπτώσεις ζωης και θανατου για την αυτοκρατορια ότι η επιβιωση του κρατους δεν επιτρεπετε να επιτυγχάνεται εις βαρος των ασθενέστερων οικονομικα Ελλήνων.




Ο

ι πολιτικες οι στρατιωτικες επιτυχιες ενός κρατους ενός βασιλια -αυτοκρατορα δεν εχουν απολυτως καμια ηθικη, πολιτικη και στρατιωτικη αξια, εάν γινονται εις βαρος της οικονομικης ευημεριας των φτωχων Ελληνων.




Μια στρατιωτικη, μια πολιτικη, μια κοινωνικη επιτυχια για να εχει αξια, δεν πρεπει ποτε να επιτυγχανεται , εις βαρος, της οικονομικης ευημεριας των πολιτων η των υπηκόων.


ΠΩΣ ΑΝΙΠΕΤΩΠΙΖΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ;
Οι  αγιοι προγονοι μας οι κορυφαιοι του κοσμου, οι σπουδαιοτεροι ανθρωποι        ολων των εποχων στην ιστορια του πλανητη οι Ελληνες στρατιωτικοι της ρωμαικης αυτοκρατοριας υπολογιζαν ως ανδρες και Ελληνες μονον οσους πολεμουσαν  για την Ελλαδα. 


Γνωριζαν οι προγονοι μας, οι Ελληνες στρατιωτικοι οτι
οι εβραιοι πολιτικοι και οι εβραιοι δημοσιοι υπαλληλοι ειναι αυτοι που κατεστρεφουν την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια

Τι γνωμη ειχαν οι Ελληνες στρατιωτικοι για τους πολιτικους αξιωματουχους, υπαλληλους ;

Κατα τον μεσιαωνα τους εβραιους πολτικους αξιωματουχους, τους εβραιους δημοσιους υπαλληλους και ολους οσους δεν πολεμουσαν για την Ελλαδα τους τους θεωρουσαν ανθελληνες, δειλους και θηλυπρεπεις.

Αυτο ηταν απαραβατο ηθικο αξιωμα των Ελληνων του μεσαιωνα της Ελληνικης ρωμαικης αυτοκρατοριας και ολων των υπολοιπων Ελληνων στρατιωτικων μεχρι και την 17η Νοεμβριου του 1973.


Oποιος δεν πολεμουσε εκεινους τους αιωνες με το σπαθι στο χερι και μετεπειτα μετα οπλα  δεν τον θεωρουσαν Ελληνα και ανδρα αλλα γυναικα, οι Ελληνες στρατιωτικοι.

Δεν υπηρχε μεγαλυτερη ατιμωση και προσβολη για εναν γνησιο Ελληνα ανδρα απο το να τον διωξουν απο τον Ελληνικο-ρωμαικο στρατο για οποιαδηποτε αιτια.

Αμεσως εχανε την κοινωνικη του θεση και υποσταση.




Δυστυχως την σημερινη εποχη το συγχρονο νεοελληνικο κρατος οσο ηταν απο κηδεμονια και ειχε απο το 1832 μ.χ εως το 2010 μ.χ. μερικη αυτονομια μεχρι και την καταλυση του συνταγματος ειχε υιοθετησει το εωσφορικο νεοταξικο δογμα περι διοικησεως για τον Ελληνικο στρατο.

Δεν ειναι σε θεση να καταλαβουν οτι ο στρατος το μονο 
το οποιο χρειαζεται ειναι σκληρη εκπαιδευση και σωστη
εκπαιδευση, να εχει πολυ υψηλο ηθικο, παιδεια και γνωση της πραγματικης Ελληνικης ιστοριας.

Απαγορευεται ο εξευτελισμος της προσωπικοτητας, των Ελληνων ατρατιωτων ανευ λογου των με διαφορες νεοταξικες και αρρωστες καταστασεις οπως βασανισμοι και καψονια. 

Αυτο ειναι εθνικη καταστυροφη και αδικημα εσχατης προδοσιας, διοτι αντι οι οι στρατιωτες να ειναι φιλικα προσκειμενοι γινονται εχθροι και αρνητες της Ελλάδος.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ Η ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ 
ΟΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ.




Αυτο το πραγμα ειναι τελειως καταστροφικο. εαν ομως ακολουθουσαν το δογμα του αγιου βασιλια Νικηφορου  τοτε ολοι οι σημερινοι νεοελληνες θα ζητουσαν με πολυ μεγαλη αγαπη και χαρα να καταταχθουν ως εθελοντες. 


Το αποτελεσμα αυτων των τακτικων ειναι οι περισσοτεροι κατοικοι στην Ελλαδα να δυσφορουν ειτε να εχθρευονται τον Ελληνικο στρατο ο οποιος αποτελουσε επι αιωνες ως τον ιεροτερο σκοπο ζωης για ολους τους πραγματικους Ελληνες. 


Το ιδιο ακριβως συμβαινει με την παιδεια και με ενα απο τα βασικοτερα μαθηματα.




ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.


Δυστυχως σκοπιμα και μεθοδευμενα τα διδασκουν με τετοιο τροπο, ώστε σχεδόν ολοι να απεχθάνονται τα αρχαια Ελληνικα.



 Επετυχαν λοιπον οι νεοταξιτες να προκαλεσουν τρομερη δυσφορια, με τον τροπο που διδασκαν τα αρχαια Ελληνικα, στα σχολεια. 

Ο τροπος διδασκαλίας για αυτό το υπεροχο μαθημα θα έπρεπε να είναι ακριβως ο αντίθετος, να γινεται με υπομονη-κατανοηση και αγαπη για αυτό το ιερο μαθημα. 


Ο σωστος Ελληνικος τροπος διδασκαλιας των αρχαιων Ελληνικων είναι όταν αυτοι οι οποιοι τα διδασκουν τα αγαπουν, είναι συμμαχοι με τα παιδια, και όχι αδιαφοροι, ειτε είναι εναντια στα παιδια. 

Ο Σωστος δάσκαλος σε όλα εχει την παιδεια, και την υπομονη, να εξηγησει με οσους τροπους χρειαζεται, οποιαδήποτε απορια- δυσκολια εχουν οι μαθητες.



 Οι σωστοι δάσκαλοι με σοβαροτητα και ηπιοτητα, κανουν τους μαθητες να αγαπησουν και να εκτιμησουν τον υπερπολυτιμο θησαυρο τον οποιο εχουν στα χερια τους. 

Οι σωστοι καθηγητες πρεπει να είναι συμμαχοι των παιδιων, αυτό όμως γινεται μονον στα μουσικα σχολεια οπου τα παντα κινουνται πιο ελευθερα- δημοκρατικα και πολύ ευχαριστα, σε σχεση με τα σχολεια γενικης παιδειας. 


Αντίθετος στα περισσοτερα σχολεια γενικης παιδειας της δευτεροβάθμιας εκπαιδεύσεως, οι καθηγητές είναι παγερα αδιαφοροι, ειτε εχθρικοι με αποτέλεσμα να στέκονται εμποδιο στην εξελιξη και τις σπουδες των παιδιων. 


Τα αρχαια Ελληνικα αυτό το υπερπολυτιμο μαθημα-συμμαχο για την εθνικη- ατομικη μας επιβίωση μας το αφαιρεσαν σκοπιμος. 



Την ιδια εποχη που εδώ στην Ελλαδα σκοπιμα εξαθλιωνουν τα παιδια σε πνευματικο επιπεδο, ολες οι χωρες που δεν εχουν χασει την ανεξαρτησια τους, διδάσκονται οι ξενοι την μητρικη μας γλωσσα με πολύ μεγαλη χαρα και για αυτό προοδευουν ως χωρες. 

Όχι μονον μεγαλουργουν μεσω των αρχαιων Ελληνικων, αλλα καποιοι εξ αυτων αισθανοται πολύ υπερήφανοι, και ταυτόχρονα υπερμετρα τυχεροι που διδάσκονται την μητρικη μας γλωσσα. 


Σκεφτείτε ότι στο εξωτερικο ακομη και σε μαθητες με τεράστιες μαθησιακες δυσκολιες, διδασκονται τα αρχαια Ελληνικα. 


Αυτό διοτι είναι η απολυτη μαθηματικη γλωσσα, η οποια βελτιωνει κυριολεκτικα το μυαλο. 


Διαβαζοντας μια σελιδα την ημερα, από ένα οποιοδήποτε αρχαιο Ελληνικο κειμενο, μαθητες με τεράστιες μαθησιακες δυσκολιες στο εξωτερικο εγιναν αριστούχοι. 

Ξεπερασαν στην βαθμολογια ακομη και τους συμμαθητες τους οι οποιοι δεν ειχαν καμια απολυτως μαθησιακη δυσκολια. 


Τα αρχαια Ελληνικα την ιστορια και τα θρησκευτικα τα τρια αυτά σκοπιμος υποβαθμισμένα και αλλοιωμενα μαθημα μπορει να τα αντικαστησουν εν μερη τα σωστα ειδη μουσικης, για αυτο σας προτεινω εδω και χρονια τα μουσικα σχολεια. 
Η μουσικη ηταν το βασικοτερο μαθημα των αρχαιων Ελληνων φιλοσοφων μαζι με την γεωμετρια.



OTAN OI EΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΤΡΑΤΟ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΜΑΗΛΙΤΕΣ.


Εμεις οι Ελληνες τις περισσοτερες φορες ειμασταν απο τα αρχαια χρονια λιγοτεροι αριθμητικα απο τους εχθρους μας.
Οι στρατηγοι οφείλουν παντοτε να νικουν ακομη και με λιγοτερους 
άντρες στην διαθεσή τους.  

Οι στρατηγοι θα επιλεξουν το καταλληλο μερος κοντά σε κάστρο αν γίνεται για να ειναι σε θεση να κρατησουν τον ελεγχο της περιοχης με το  πεζικο.

Από αυτα τα σημεια οι στρατηγοι θα στήνουν ενεδρες με το πειζικο και από τις δυο πλευρες του δρόμου, ενω απο πισω απο το πεζικο καλα κρυμενοι θα αναμενουν  οι στρατηγοι με το ιππικό. 


Αυτό το ειδος ενεδρας γίνεται μονον νύχτα. 

Επισης οι στρατηγοι θα στηνουν και μια δευτερη ενεδρα με σαράντα ιππείς.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΑΡΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΛΙ ΜΕ ΔΥΟ ΕΝΕΔΡΕΣ 
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ, ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ 
ΒΙΑΣΜΟΥΣ.

Την ημέρα ενα μερος των Ελληνων στρατιωτων θα παρακολουθει τους σαρακηνους και όταν τους δουνε να εισερχονται στα Ελληνικα χωρια αμεσως να τους επιτεθουνται με ένα απόσπασμα 60-70 καλών ιππέων.

Το πιθανότερο θα είναι να τους νικήσουν, αλλά εαν τυχόν κερδισουν οι αγαρηνοι τους Ελληνες, τοτε θα πρεπει να επέμβουν οι άλλοι 40  
ιππείς που αναμενουν και να τους αποσπασουν τους αιχμαλωτους τους σαρακηνους. 


Στην συνεχεια εαν ειναι πολυ λιγοι οι Ελληνες και δεν ειναι σε θεση να κανουν κατι αλλο θα πρεπει να  εκμεταλευτουν το γεγονος οτι υπαρχουν αναμεσα σε εκεινους και τους αγαρηνους αιχμαλωτοι ωστε να επιτυχουν να επιστρεψουν γρήγορα προς το οχύρωμα.  

Οι υπόλοιποι ιππείς θα πολεμάνε σκληρά, και μια θα επιτιθονται και μια θα υποχωρουν, ωστε  να παρασύρουν τους αντίπαλους σε καταδίωξη προς την κυρίως ενέδρα.
Τότε, οι πεζικαριοι θα αφήσουν τους περισσοτερους εχθρους  να περάσουν και θα σταματήσουν τους υπόλοιπους. 


Όσοι σαρακηνοι πεσουν στην ενεδρα θα πρεπει να εξοντωθουν μεχρι ενος από το Ελληνικο-ρωμαικο ιππικό. 

Επειδή ο τόπος θα είναι κατάλληλος, οι πεζοί δεν θα νικηθούν και δεν θα περάσει κανείς εχθρός. 

Μετα την ενεδρα οι ισμαηλιτες  θα απογοητευθουν και θα γυρίσουν πίσω, έχοντας μεγάλες απώλειες. 
Σε περιπτωση την οποια μας εχουν επιτεθει πολλοί σαρακηνοι πριν ακομη συγκεντρωθουν  τα βασιλικά στρατεύματα και δεν εχει προλαβει ουτε ο Ελληνας στρατηγος του Θέματος να  συνάξει όλο το στρατευμα παρά μόνον λίγους, και οι εχθροί ληστευουν και καταστρεφουν με μεγάλη ταχύτητα, ενω παραλληλα δεν εχει ολοκληρωθει η προστασια του αμαχου Ελληνικου πληθυσμου και των αγαθων τότε η πρώτη μέριμνα του στρατηγου να ειναι η αποστολη αξιωματικων οι οποιοι θα επιβλέψουν την ολοκληρωση της επιχειρησεως για την προστασια του αμαχου πληθυσμου και των αγαθων.
Απαραιτητος ολοι οι ελληνες στρατηγοι οταν διαπιστωνουν οτι οι ισμαηλιτες ετοιμάζονται να λεηλατήσουν και να καταστρεψουν την ημέρα, να τους ακολουθουν από πίσω, και να εμφανίζονται στους εχθρούς κατα την διαρκεια της  νύκτας, σαν να προκειται να τους επιτεθουν ώστε να τους μειωσουν την επιθετικοτητα.
Όταν δε στον δρόμο του εχθρικού στρατευματος υπάρχει δύσβατο πέρασμα ή ποταμός, τότε να στέλνουν οι στρατηγοι απο πισω  τους, την ώρα που περνάνε, καλούς ιππείς, και να εμφανίζεται και ο ίδιος στρατηγός
Αν δεν υπάρχει τέτοιο στένωμα, και πάλι πρέπει να δείχνει τους Ισμαηλιτες πως πρόκειται να επιτεθεί την νύκτα, μέχρι του σημείου να τον καταδιώξουν.
 Οταν οι εχθροί καταλάβουν πως τους ακολουθουν οι στρατηγοι δεν θα τολμήσουν να λεηλατήσουν και να καταστρεψουν τα Ελληνικα  χωριά.  
Οι Ελληνες στρατηγοι θα πρεπει να σχεδιαζουν πολυ προσεκτικα την εμφανιση τους με λίγους και εκλεκτούς ιππείς,  ενω στην συνεχεια να υποχωρούν στα οχύρωμα, και να μην  επιτεθουν στον εχθρό χωρίς περίσκεψη, γιατί οταν ειναι λιγοι οι Ελληνες-ρωμαιοι και πολλοι οι αγαρηνοι  θα τους εξοντώσουν.
Ειδικά αν η νύχτα είναι φωτεινή. Πιο εύκολα θα είναι μια σκοτεινή νύχτα για τους Ελληνες.

Με αυτόν τον τρόπο, οι εχθροί δεν θα τολμήσουν να  διαχωριστούν για να λεηλατήσουν και να καταστρεψουν τους Ελληνες χριστιανους.

Οι περισσότεροι, βλέποντας τον Ελληνα στρατηγο θα παραμενουν στο σαρακηνο στρατοπεδο τοτε θα κερδισουν ακομη περισσοτερο χρονο οι αμαχοι Ελληνες  για να μπορεσουν να εισελθουν στα οχυρα. 
ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΝΕΔΡΕΣ 
ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΕΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ 
ΔΟΜΕΣΤΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΤΟΥ ΒΑΡΔΑ 
ΣΚΛΗΡΟΥ.

Επι βασιλειας του Ιωαννη του α, η Βουλγαρια ειχε κατακτηθει απο τους ρωσους. 

Με εδρα την Βουλγαρια οι ρωσοι εθεσαν ως στοχο την κατακτηση της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.


Ο Ιωαννης ο α Κουρκουας αντιμετωπισε με επιτυχια μια επιθεση των ρωσσων, οι οποιοι εξαιτιας της λανθασμένης διπλωματικης ενεργειας του αγιου Νικηφορου του β, ειχαν καταλαβει την Βουγλαρια. 



Ο Ιωαννης εστειλε τον Ελληνοαρμενιο Αρχιστρατηγο (δομεστικο των σχολων), Βαρδα Σκληρο, ο οποιος σταματησε μια επιθεση των Ρωσων κοντα στην Ανδριανουπολη. 



Ο δομεστικος των σχολων Β.Σκληρος εφαρμοσε την τακτικη της ψεύτικης υποχωρήσεως, μια τακτικη που ανακαλυψαν οι Ελληνες οι προγονοι μας, εξαιτιας της πολιτιστικης-θρησκευτικης μας ανωτερότητας. 



Φυσικα την τακτικη της ψεύτικης υποχωρήσεως, δεν την ανακαλυψαν και δεν την εφαρμοσαν για πρωτη φορα στην παγκοσμια ιστορια οι μογγολοι του Τιμουρ, όπως διαδιδουν σε διαφορες εκπομπες οι “νεοταξιτες”.


Με τον τροπο αυτό, αν και ο Ελληνικος-ρωμαικος στρατος ηταν παρα πολύ λιγος, επετυχε όμως οι ρωσοι, επεσαν στην ενεδρα με αποτέλεσμα να τους νικησουν οι λιγοι Ελληνες. 

Οι ρωσοι ηταν παρα πολλοι το λιγοτερο 30000 και οι Ελληνες δεν ξεπερνουσαν σε καμια των περιπτωσεων τους 10000 ανδρες. 

Ομως ο Στρατηγος Βαρδας Σκληρος τους οδηγησε σε ενεδρα μεσα στο δασος και αποδεκατισε τους ρωσους.  





ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΓΑΡΗΝΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΑΣΗ ΤΟΥΣ.
Εαν οι σαρακηνοι δεν διασκορπίζονται για λεηλασία αλλά συνεχιζουν συντεταγμένοι και με ασφάλεια, τότε ο Ελληνας  στρατηγός πρέπει να καταφύγει σε άλλα τεχνασματα. 

Αρχικα θα πρεπει ο εκαστοτε στρατηγος να  διαγνώσει σε ποια μέρη θα στρατοπεδεύσουν κάθε ημερα οι ισμαηλιτες και να διαλέξει μια διαδρομή μεταξύ του τωρινού και του μελλοντικού στρατοπέδου  που να είναι μεγάλη, πάνω από δεκάξι μίλια, ώστε να είναι κουρασμένοι οι αγαρηνοι  και τα άλογα τους. 
Τοτε ο εκαστοτε στρατηγος θα βαζει  τριακόσιους εκλεκτούς Ελληνες-ρωμαιους να κρυφτούν στο μέρος που θα στρατοπεδεύσει ο εχθρός, ενώ ο ίδιος ο στρατηγος θα στήσει άλλη ενέδρα με το κύριο σώμα ου Ελληνικου-ρωμαικου στρατου, εαν ειναι εφικτο σε καποιο καστρο η χωριο. 
Οι σαρακηνοι τις περισσοτερες φορες στέλνουν μπροστά τους αποκαλούμενους “μινσουράτορες” να προετοιμάσουν το μέρος που θέλουν να στρατοπεδεύσουν. 
Σε αυτούς θα επιτεθούν με μεγάλη ορμή οι τριακόσιοι εκλεκτοι Ελληνες και θα τους εξοντώσουν μεχρι ενος. 
Εαν οι αγαρηνοι καταδιώξουν  τους  Ελληνες τοτε εκεινοι να τους παρασύρουν εκεί που ενεδρεύει ο στρατηγός, τότε θα τους πολεμήσει με ανδρεία και θα στήσει τρόπαιο νικης μαζι με τους Ελληνες στρατιωτες. 
Οταν ομως στο μεταξύ καταφθάσουν μεγάλες δυνάμεις του εχθρού, τότε θα τους σταματήσει με την βοήθεια του πεζικού, θα καταφύγει στο πλησίον οχυρό, και ισμαηλιτες θα μείνουν άπρακτοι, και με μεγάλες απώλειες.
Ένα άλλο τεχνασμα το οποιο  κάνουν οι σαρακηνοι είναι να προελαύνουν συντεταγμένοι, με το πεζικό και τα εφόδια και τους βοηθητικούς, κα τοτε οταν στρατοπεδεύσουν το δειλινό, βγαινουν κατα την διαρκεια της νυκτας  στα κρυφά, για να μην φαίνεται η σκόνη τους, των ιππεων και ξεκινουν για λεηλασια. 

Για αυτο θα  πρέπει έμπειροι αξιωματικοί να παρακολουθούν το εχθρικό στρατόπεδο, πλησιάζοντας τα βραδια  για να ειναι σε θεση να γνωριζουν  αν  λείπουν οι σαρακηνοι ιππεις ακούγοντας τους θορύβους του στρατού και τα χλιμιντρίσματα των αλόγων, και να το αναφερουν στον Ελληνα στρατηγό. 

Βέβαια, αυτό είναι πολύ δύσκολο αν οι εχθροί είναι πολλές χιλιάδες. 
Πρέπει, λοιπόν, να αποστέλνονται οχτώ έμπειροι ιππείς και να ερευνούν τους δρόμους, και θα μπορούν να καταλάβουν αν πέρασαν οι εχθροί, κι αν είναι έστω και διακόσιοι, από τα ίχνη. Από αυτά θα καταλάβουν πόσοι εχθροί λείπουν. Τότε θα ειδοποιούν τον στρατηγό.
 Τότε ο στρατηγός θα συμβουλεύεται τους υφισταμενους σε εκεινον  διοικητές και έμπειρους άντρες, και θα αποφασίζει αν θα επιτεθεί στο στρατόπεδο, των αγαρηνων.

Αυτο ειδικα αν οι σαρακηνοι εχουν μεζι τους πεζικο. 
Αν ο χώρος του στρατοπέδου των ισμαηλιτων είναι οχυρός και έχει και ρέμα κοντά, να μην επιτιθονται οι Ελληνες. 
Αν ο τόπος είναι ανοιχτός και έχει πεζούς στη διάθεσή του, ο Ελληνας στρατηγος τοτε να  επιτεθεί.

Στην αντίθετη περίπτωση,  θα πρεπει να σχεδιασει επιθεση μονον εναντιον όσων λεηλατούν. 
Ο εκαστοτε Ελληνας στρατηγος να ακολουθει τα ιχνη των αγαρηνων  από τα πλαγια. Κατά το ξημέρωμα ο στρατηγος να βάζει βιγλάτορες να τους δουν, ενώ ο ίδιος να κρυφτεί για να μην φαίνεται η σκόνη του. 
 Όταν οι Ελληνες γνωριζουν πλεον την παράταξη των σαρακηνων,  και που είναι ο αρχηγός τους, να πάει και ο ίδιος ο στρατηγός να τους δει, με λίγους άντρες. 
Αν κρίνει πως έχει περισσότερους άντρες από τους εχθρoύς, να τους επιτεθεί όπως έχουμε πει. 
Αλλιώς, να τους επιτεθεί όταν έχουν διασκορπιστεί για λεηλασία.
 Θα τους νικήσει, γιατί θα είναι κουρασμένοι από τον ολονύκτιο καλπασμό, και θα τους ξετρυπώνει όλη μέρα στα χωριά και θα τους εξοντώνει. Θα τους αιχμαλωτίσει, και θα τους κάνει ότι θέλει, και θα ελευθερώσει και τους Ελληνες αιχμαλωτους. 
 Εάν συμβούν καθυστερήσεις και εμπλοκές όσων καταδιώκουν τους αγαρηνους και κινδυνεύσει να τους ακούσει το υπολοιπο στρατοπεδο των εχθρών, ή αν οι ειδήσεις φτάσουν αργά στον στρατηγό, και δεν προφταίνει να επιτεθεί στους σαρακηνους  όσο είναι διασκορπισμενοι τότε πρέπει να επιτεθεί στο στρατόπεδο των ισμαηλιτων.

Σε περιπτωση που οι αγαρηνοι επιχειρησουν να μετακινηθούν, θέλοντας να ενωθούν το ταχύτερο με τους λαφυραγωγούς, τότε ο στρατηγός θα τους επιτεθεί κατα την διαρκεια της πρισπαθειας τους να ενωθουν με τους αγαρηνους που επιστρεφουν απο τις λεηλασιες και τις καταστροφες. 
Οταν οι εκαστοτε στρατηγοι κανουν ολα τα προαναφερομενα σωστα και με την βοήθεια του Θεού και της Παναγίας, θα επιτυχουν πολλά και μεγάλα έργα.
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ 
ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΡΓΑΣΙΕΣ.

ΤΙ ΔΙΔΑΞΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 
ΑΓΑΡΗΝΟΥΣ.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο 
ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ 
ΕΖΗΣΕ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ 
ΤΗΣ ΑΡΑΒΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.


Ο Αγιος Ιωαννης ο Δαμασκηνος αναφερει σχετικα με τους Ισμαηλίτες ότι :


 Έστι δε και η μέχρι του νυν κρατούσα λαοπλάνος θρησκεία των Ισμαηλιτών, πρόδρομος ούσα του Αντιχρίστου.


Κατάγεται δε από Ισμαήλ, του εκ της Αγάρ τεχθέντος τω Αβραάμ, διόπερ Αγαρηνοί και Ισμαηλίται προσαγοευονται.
Σαρακηνούς δε αυτούς καλούσιν, ως εκ της Σάρρας κενούς

Επισης ο αγιος Ιωαννης ο Δαμασκηνος αναφερει ότι μεγαλοι αυτοι
χριστομαχοι και Ελληνομάχοι οι  οι Αγαρηνοί, έγιναν ειδωλολάτρες και προσκύνησαν την Αφροδίτη.



ΠΕΡΙ ΝΟΜΙΜΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΑΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ο ΝΑΖΙΑΝΖΗΝΟΣ.
Κρείττων γαρ επαινετός πόλεμος ειρήνης χωριζούσης Θεού μας διδαξε με τις ευλογιες του Ιησου Χριστου  ο Άγιος Γρηγόριος ο θεολογος.

Μεταφραση : Προτιμω και επαινω τον πολεμο, απο μια “ειρηνη” η οποια θα με χωρισει απο τον Χριστο. 



Οπως μας διδαξε ενας παρα πολυ μεγαλος αγιος της
Ορθοδοξιας μας, δεν μπορουμε να κατηγορησουμε εναν χριστιανο που παιρνει το οπλο για να κατατροπωσει τον εχθρο, απο την στιγμη που ο εχθρος εχει ως σκοπο να αφανισει τον Ελληνα, την πιστη του και την πατριδα του.  

Δεν γινεται να αγαπαμε τους παντες ακομη και τους εχθρους μας και να τους επιτρεπουμε να μας σφαξουν διοτι τοτε δεν θα ειμαστε στην ζωη για να διαδωσουμε το εργο του Χριστου, δεν θα μπορουμε να αγαπησουμε. 

Επισης με αυτην την νεοταξικη και εωσφορικη “λογικη” θα ειχε εξαφανσιτει απο τον παγκοσμιο χαρτη πολλους αιωνες πριν το Ελληνικο εθνος.

Δεν ειναι χριστιανικο και λογικο να αγαπαμε τους εχθρους μας μεχρι θανατου. 
ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΟΙ  ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ.
ΙΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ,
Ηταν εντελως αδυνατον ενας απο τους κορυφαιους αγιους της ορθοδοξιας, ο οποιος προσφερε τα παντα στο Ελληνικο εθνος για να επιβιωσει και να μεγαλουργησει τους επομενους αιωνες να διδασκει πραγματα εναντια στον Ιησου Χριστο. 

Τις διδαχες του αγιου Γρηγοριου του Θεολογου 
ασπαστηκαν και εφαρμοσαν ολους τους επομενους αιωνες ολοι οι Ελληνες χριστιανοι.

Αυτος ομως που εφαρμοσε περισσοτερο απο ολους τους υπολοιπους τις διδασκαλιες του αγιου Γρηγοριου, ηταν ο κορυφαιος στρατιωτικος αγιος της Ορθοδοξιας μας ο Αγιος Νικηφορος ο β Φωκας.

Ο  Aγιος Νικηφορος σχετικα με την αντιμετωπιση των αγαρηνων ειναι απολυτος οπως και ο αγιος Γρηγοριος ο Ναζιανζηνος, αφανισμος των αγαρηνων μεχρι ενος με την βοηθεια και την ευλογια του  Χριστου για να επιβιωσει το Ελληνικο εθνος.
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΥΝΑ 
ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΕΦΑΡΜΟΦΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΠΑΡ.4
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

Για αυτόν τον λογο επετρεψε για πρωτη και μοναδικη φορα σε ολο τον κοσμο ο τριαδικος θεος, να διακοψουν την λειτουργια του, το μνημοσυνο του, μεσα στον κορυφαιο ναο του Χριστιανισμου, την Αγια Σοφια, και να ψαλλουν τον Ελληνα Βασιλια Νικηφορο, ως αργαλεο θανατο των Σαρακηνών.

Ακομη και τοσο γεναιος πολεμιστης που ηταν ο Νικηφόρος ο β,τοσο μεγαλος στρατηγος, που ηταν αυτοκρατορας στην κορυφαια αυτοκρατορια του κοσμου, μπροστα στον θεο, δεν ηταν παρα ενας απλος ανθρωπος, μεχρι εκεινη την στιγμη, καθως δεν ειχε γινει ακομη αγιος. 

Εν τουτοις οι καταστροφες των αραβων, ηταν τοσες πολλες επι πολλους αιωνες εις βαρος των αθωων Ελλήνων.
Τα μαρτυρια των Ελλήνων δεν ειχαν τελος ολους εκεινους τους αιωνες, από τους αγαρηνους, με σφαγες, κλοπες, εμπρησμούς, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων. 
Για αυτό επετρεψε ο θεος να διακοπτουν την δοξολογια του μεσα στην Αγια Σοφια, και να δοξολογουν τον Νικηφορο τον β Φωκα.
Ο αγιος Νικηφόρος είναι ο μοναδικος βασιλιας στον οποιο εγινε η υψιστη τιμη να διακοπτουν το μνημοσυνο του θεου μεσα στην αγια Σοφια τον κορυφαιο ναο της οικουμενης και να ψαλλουν εκεινον ως Αργαλεο θανατο των σαρακηνων, εγινε αντικειμοενο υβρεων-βιαιοτήτων εξαιτιας των εβραιων. 
Ουδέποτε στα παγκοσμια χρονικα  εγινε μια τετοια τιμη σε οποιοδήποτε άλλο βασιλια ουτε καν στον κορυφαιο Ελληνα ολων των εποχων τον Ιερο Βασιλειο τον β.

Ουτε στον κορυφαιο αυτοκρατορα ολων των εποχων τον ιερο Βασιλειο τον β τον βουλγαροκτονο δεν εγινε τετοια τιμη, ουτε σε κανεναν άλλο Ελληνα αυτοκρατορα, να τους ψαλλουν μεσα στην κορυφαια εκκλησια του κοσμου, διακοπτωντας το μνημοσυνο του Σωτηρα Ιησου Χριστου. Αυτό ηταν ξεκάθαρα ένα δειγμα, ότι ο Νiκηφορος θα γινοταν Αγιος.



Ο ιδιος ο ιησους Χριστος ,επιτρεπει την νομιμη αμυνα, διαφορετικα δεν θα επετρεπε, στους Ελλήνες να αμυνονται επι τοσους αιωνες και να εχουμε αυτοκτρατορια.



Σχετικα την νομιμη αμυνα ειναι συμφωνος και ο επισκοπος Πλωμαριου το 1913 μ.χ., ο οποιος σε σχετικο του βιβλιο αναφερει οτι ο χριστιανος θα πρεπει να εξαντλησει ολα τα μεσα ωστε να αποφυγει τον φονο. 

Εαν ομως αυτο δεν ειναι εφικτο τοτε εχει καθε δικαιωμα, οπως και ο καθε ανθρωπος να υπερασπιστει την ζωη του.

Τα χρηστα ηθη είναι το διαχρονικο “μυστικο ” επιβιώσεως του εθνους μας από τα παναρχαια χρονια. 
Εξαιτιας των χρηστων ηθων, του χριστιανισμου και της αρχαιοελληνικης παιδειας, οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους ,εγιναν διοικητες του (ρωμαικου κρατους), χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο.
Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο (στην πραξη), και πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, κλπ. 

Ο συνδυασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης, χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα. 

Η αμοιβη ηταν η ελευθερια της Ελλαδος τον μεσαιωνα, χωρις να γινει κανενας απολυτος πολεμος.



ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΥΝΑ.

Αλλο ενα σημαντικοτατο παραδειγμα ειναι ο Ελληνας βασιλιας απο την Καππαδοκια ο Ηρακλειος, ο οποιος πρωτου να ξεκινησει το θρυλικο επος του εναντια στους περσες, πηγε και παντρευτηκε την εξ αιματος ανηψια του την Μαρτινα. 


Η Μαρτινα ηταν κορη της αδερφης του και ο λαος μαζι με τον αγιο  πατριαρχη Σεργιο αντεδρασαν σε αυτον τον γαμο.


Αυτο τον γαμο τον εκανε διοτι η πρωτη του γυναικα η Ευδοκια πεθανε πολυ προωρα απο επιληψια.

Εντουτοις ο Χριστος αξιωσε αυτον τον υπεροχο Ελληνα να ξεπερασει σε επιτευγματα τον μεγα Αλεξανδρο και να κρατησει δια παντος ζωντανο το Ελληνικο εθνος.

Ο βασιλιας Ηράκλειος ξεπερασε σε αρκετους τομεις τον M. Αλεξανδρο και κρατησε ζωντανη την Ελλαδα στην πιο κρισιμη ιστορικη καμπη ολων των εποχων.




Εάν δεν υπηρχε ο Ηράκλειος παρα τα χρηστα ηθη των προγονων μας η Ελλαδα θα ειχε σκλαβωθεί στους περσες.(2)

Δυστυχως ο Ιδιος ανθρωπος παντρευτηκε την εξ αιματος ανηψια του την Μαρτινα με την οποια εκανε πολλα παιδια. Ποιος ο ανθρωπος που ξεπερασε σε ποσους τομεις και επιτεύγματα τον Μεγα Αλεξανδρο. ​ 
Ο Ελληνας Ηρακλειος από την Καππαδοκια της Μικρας Ασιας,μολις ανεβηκε στον Ελληνικο (ρωμαικο) θρονο, το κρατος ηταν τελειως χρεοκοπημενο. 
Ταυτόχρονα για πρωτη φορα στην παγκοσμια ιστορια, ειχαμε την εισβολή , την κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, από τους περσες. Ειχαμε πολλες χιλιαδες σφαγμενων Ελλήνων, ειχαμε κλοπες, εμπρησμους, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων κλπ. 
Επισης για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα εγινε εισβολή από τους περσες στα Ιεροσόλυμα.


Στους αγιους τοπους εκτος από της αγριες σφαγες, της κλοπες, τους εμπρησμούς, τους βιασμους ,το σκλαβωμα χριστιανων, μαζι με όλα αυτά εκαψαν τον ναο του Παναγιου ταφου,εκλεψαν τον Τιμιο Σταυρο, και πηραν μαζι τους αιχμαλωτο τον πατριαρχη Ζαχαρια. 
Εντούτοις εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας, μεσα σε επτα μονον χρονια , οι Ελληνες ανεκαμψαν, με αποτέλεσμα να παρουν πισω όλα τα κατεκτημένα εδάφη από τους Περσες. 
Οι προγονοι μας δεν σταματησαν εκει αλλα    περασαν στην αντεπιθεση, κατακτώντας ολοκληρη την περσικη αυτοκρατορια.
 Αυτό το εκανε ο Ηράκλειος με έναν τελειως απειροπολεμο στρατο.
 Εναν Ελληνικο στρατο τον οποιο δημιουργησε εκ του μηδενος μεσα σε δεκα μηνες. 


Ειδατε τι μπορει να πετυχουν οι Ελληνες εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας.
Ακομη και ο Αλεξανδρος, με παρα πολύ εμπειρους στρατιώτες,με περισσοτερους στρατιώτες σε σχεση με τον Ηρακλειο, και ένα πανισχυρο Ελληνικο Μακεδονικο κρατος πολιτικα-οικονομικα, εκανε περισσοτερο χρονικο διαστημα να κατακτησει την περσικη αυτοκρατορια, σε σχεση με τον Ηρακλειο.
Κατά την εποχη του Ιουστινιανού του α, όπως και στην εποχη του Θεοδοσιου, του Αρκαδιου, του Θεοδοσιου του β, του Ιουστινου του α, του Ιουστινου του β, είχαμε μονον συνοριακους πολεμους, και περιοδους ειρηνης με τους περσες.


Μονον όταν ανεβηκε στον θρονο, ο πρωτος Ελληνας χριστιανος βασιλιας, ο Ηράκλειος εκαναν  οι περσες ολα αυτά τα τρομερα πραγματα εις βαρος των Ελλήνων, τα οποια, δεν ειχαν ξαναγινει ποτε από μερος των περσων. 


Ειχαμε δηλαδή εισβολή , και κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.
ΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
Το απογειον της Ελληνορθοδοξιας πανω από όλα, ηταν οταν ο Ελληνας Αυτοκρατορας Ηράκλειος πηρε πισω από τους Περσες τον Τιμιο Σταυρο, τον οποιο πηγε ο ιδιος πισω στα Ιεροσόλυμα.
Ο θριαμβος των Ελλήνων ήταν ολοκληρωτικος. 
Δεκατέσσερα χρονια πριν, δηλαδή το 614 μ.Χ., το Ελληνικο-ρωμαικο κρατος, δεν είχε βρεθει μονον κατακτημενο κατά το ημισυ από τους Περσες, αλλα ήταν για πρωτη φορα στην ιστορια του σκοπιμα, εξαιτιας των αλλοδαπών αυτοκρατορων, τελειως χρεωκοπημενο.
Ηταν η εποχη που εδωσαν οι εωσφοριστες Περσες το τελεσιγραφο στους προγονους μας, ότι ή θα εγκαταλείψουν ολοι τον Ιησου Χριστο, η δεν θα ξαναδουν ποτε τον ηλιο.
Τελικα ο υπεροπτης εωσφοριστης Χοσροης ο οποιος αποκαλουσε τον Ηρακλειο, δουλο του, εχασε την ζωη του, και ο γιος του εκανε κηδεμονα-δουλο του το παιδι στον Ελληνα αυτοκρατορα Ηρακλειο. 
Αυτο ειναι το απολυτο απογειο της Ορθοδοξιας και του Ελληνισμου. 
Ο Χριστος και η Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια ειχαν κερδισει κατα κρατος τον εωσφορο και την αυτοκρατορια του. 
ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ 
ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ 
ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΑΒΙΚΗΣ 
ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.
Η Περσικη εωσφορικη αυτοκρατορια,προσπαθουσε
παρα πολλους αιωνες να αφανισει δια παντως τον Ελληνισμο. 
Τελικα εξαιτιας της γενναιοτητας, του ηθους, της πιστης, των χρηστων ηθων, και της βοηθειας του Ιησου Χριστου, οι προγονοι μας κατεβαλαν δια παντως τον προαιωνιο εχθρο του Ελληνικου εθνους. 
Αμεσως τοτε οι εωσφοριστες δημιουργησαν την πανισχυρη αραβικη αυτοκρατορια, στην θεση της Περσικης, ενώ όταν εξασθενισε ως δυναμη και η αραβικη αυτοκρατορια, αμεσως για μην παρουμε ανασα και εστειλαν εναντιον μας, τους Τουρκους. 
Φροντιζαν ολους εκεινους τους αιωνες να στελνουν κυριολεκτικα αμέτρητους λαους να μας πολεμουν, για να μην σταματαμε καθολου, να πολεμαμε συνεχεια.
Οι εωσφοριστες, μετα την συντριβη της περσικης αυτοκρατοριας , δεν πιστευαν τι ειχε συμβει . 
Οι ιεροι Ελληνες εγιναν από σκλαβοι διοικητες στο ένα τους δημιουργημα, που ηταν το ρωμαικο κρατος .
Με την αναληψη της εξουσιας στο ρωμαικο κρατος επετυχαν να καταστρεψουν δια παντος το άλλο τους κατασκεύασμα την περσικη αυτοκρατορια.
Όταν οι Ελληνες ξαναεγιναν παγκόσμιοι κυριαρχοι με την κατακτηση της περσικης αυτοκρατοριας, τοτε πηραν την αποφαση να δημιουργησουν τον μωαμεθανισμο. 

Ο αποκλειστικος τους σκοπος να κατακτησουν την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια.
Τοτε συμβαινει κατι ακομη το μοναδικο.
Ενας λαος αγραμματος, αναλφάβητος, που ζουσε στην ερημο, εγινε μεσα σε εξι χρονια,παγκοσμια υπερδυναμη, με αποτέλεσμα να παρει πισω ολοκληρη την περσικη αυτοκρατορια την Μεσοποταμια κλπ, απο τους Ελληνες.
Αυτοι ηταν οι αραβες ,οι οποιοι μολις ειχαν ασπασθεί τον μωαμεθανισμο Εωσφορισμο.
Ακομη και εμεις οι Ελληνες με τον κορυφαιο πολιτισμο στον κοσμο χρειαστηκε να περασουν αιωνες για να ειμαστε κοσμοκρατορες και να διοικουμε την κορυφαια αυτοκρατορια στην οικουμενη.
Σκεφτειτε οτι ο Ελληνικος πολιτισμος δεν ηταν αρκετος απο μονος του για να φτασουμε στην κορυφη του κοσμου και επρεπε να ενωθει ο Ελληνικος πολιτισμος με τον χριστιανισμο.   
Χωρις την ενωση του Χριστιανισμου και του ιερου
αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου ηταν αδυνατον να γινει ο Ελληνισμος παγκοσμια αυτοκρατορια και να φτασει στην κορυφη του κοσμου. 
Οι αγιοι πατερες της ορθοδοξης εκκλησιας μας
κρατησαν οτι πολυτιμο ειχε ο αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος, οπως οι διδασκαλιες του Πλατωνα και του Αριστοτελη και φυσικα χρησιμοποιουσαν την κορυφαια γλωσσα στον κοσμο την Ελληνικη. 
Μονον οταν διαχωρισαν οι πατερες της εκκλησιας τον γνησιο αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο απο το εωσφορικο δωδεκαθεο ηταν εφικτη πλεον η ανοδος του Ελληνισμου σε ολα τα επιπεδα.
Oλα τα μεγαλα βασιλεια εκαναν πρωτα πολιτισμο, οικονομια, διοικηση και στρατο ενω χρειαστηκε να
περασουν αρκετοι αιωνες ειτε πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα για να επιτυχουν τους σκοπους τους. 
Μονον οι αραβες, μεσα σε εξι χρονια, χωρις να εχουν καθολου, πολιτισμο, οικονομια, διοικηση κλπ, εγιναν παγκοσμια υπρεδυναμη. 
Το να γινουν οι αραβες παγκοσμια υπερδυναμη οπως εξηγω μεσα απο τις προσωπικες μου ιστορικες παρατηρησεις δεν εγινε με φυσιολογικο τροπο. 
Για να χρειαστουν οι αγραμματοι αραβες μονον εξι χρονια, ηταν απολυτως βεβαιον οτι  από πισω τους βρισκοταν οι εωσφοριστες δωδεκαθειστες της “νεας” ταξης πραγματων.
Μην ξεχνατε οτι πριν απο την πολυ αφνιδιαστικη ανοδο των αγαρηνων σε παγκοσμια υπερδυναμη, οι εωσφοριστες νεοταξιτες ειχαν διαβρωσει ολες τις ανατολικες Ελληνικες-ρωμαικες επαρχιες της αυτοκρατοριας με την αιρεση του μονοφυσιτισμου.
Ειναι δεδομενο ότι σε κάθε εποχη οι νεοταξιτες δεν μας πολεμουσαν μονον με τα οπλα στελνωντας διαφορους λαους εναντιον μας όπως περσες, ρωμαιους, γοτθους, αγαρηνους και εκατοντάδες αλλους λαους. 
Ταυτοχρονα σε κάθε εποχη μαζι με τους πολεμους , μας πολεμουσαν και σε πνευματικο, ηθικο επιπεδο, δημιουργώντας διαφορες αιρεσεις.
Οι αιρεσεις ειναι ενα πραγμα που είναι πολύ πιο επικινδυνο από έναν αιματηρο πολεμο η από αιματηρους πολεμους.


Αυτο διοτι απειλουν με ολοκληρωτικο αφανσιμο το Ελληνικο εθνος διοτι το καταστρεφουν αρχικα σε πνευματικο-ηθικο επιπεδο και εν συνεχεια σε πολιτικο-στρατιωτικο και κοινωνικο.  
Οι μονοφυσιτες ισχυριζοταν οτι ο ιησους Χριστος ειναι μονον μια φυση και δεν ηταν ταυτοχρονα θεος και ανθρωπος.
Μεσα λοιπον απο αυτον τον αρρωστο θρησκευτικο φανατισμο 

απο τους μονοφυσιτες, επεσαν παρα πολυ ευκολα οι ανατολικες επαρχιες της 
αυτοκρατοριας στους αγαρηνους.

Αυτο εγινε διοτι η πλειοψηφια των κατοικων ολων των ανατολικων επαρχιων ανηκαν στον μονοφυσιτισμο. 

Παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .



Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.

Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;

Τι γινεται όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο αθωων Ελλήνων; Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως;

;






Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.

Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται,ένα μικρο μερος , βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.  



Αναφερομαι παντοτε στους εβραιους που απο μονοθειστες της παλαιας διαθηκς και πιστοι των προφητων, αλλαξαν και εγιναν εωσφοριστες. 

Δεν αναφερομαι σε ολους τους εβραιους. 

Ολα αυτα με βαση της αμετρητες συνεντευξεις σχετικα με τους εβραιους απο τον Μητροπολιτη Σεραφειμ Πειραιως για την αλλαγη των εβραιων.   




“Ανδρες Ρωμαίοι, στώμεν ακλινώς και εδραίως. Στώμεν ανδρικώς και γενναίως”. Δείξωμεν εχθροίς βραχίονα και ισχύν. Δείξωμεν ως προς κρείσσονας την ορμήν έχουσιν, ως προς τους βάλλειν μάλλον ή βάλλοντας παρατάττονται. μη γαρ λίθος φύσις αυτοίς ή χαλκός, ως μη τραύματα δέχεσθαι. Μη γαρ εκ σιδήρου το σώμα ως μη το κόπω εκλύεσθαι και αποναρκάν”






loading...

11 thoughts on “ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ : ANΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΦΩΚΑ ΜΕΡΟΣ Α ΚΑΙ Β

  1. Ανώνυμος24 Ιανουαρίου 2018 – 8:16 μ.μ.
    ΝΤΑΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ: ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΓΙΑ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ! ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ!
    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:FacebookTwitter Google +Email
    tsipra1

    Εξελίξεις στο Νταβός για Σκοπιανό! Τσίπρας: Σύνθετη ονομασία με ισχύ έναντι όλων – Οι δεσμεύσεις Ζάεφ

    «Δεν θέλουμε να λύσουμε μόνο το θέμα του ονόματος, πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσουμε τον αλυτρωτισμό» είπε ο πρωθυπουργός – Ζάεφ: Ανακοινώνω ότι θα αλλάξουμε το όνομα στο αεροδρόμιο και τους δρόμους
    «Πρώτα ο αλυτρωτισμός, μετά το όνομα»: αυτό το μήνυμα έστειλε στα Σκόπια ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μετά τη συνάντηση που είχε στο Νταβός με τον Σκοπιανό ομόλογό του, Ζόραν Ζάεφ.

    «Δεν θέλουμε να λύσουμε μόνο το θέμα του ονόματος, πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσουμε τον αλυτρωτισμό» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας, για να προσθέσει: «Με τον Ζάεφ έχουμε την επιθυμία να αντιμετωπίσουμε τις υπαρκτές διαφορές μας με υπευθυνότητα».

    Τα Βαλκάνια έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ από εθνικισμούς και εντάσεις, υπογράμμισε ακόμη ο κ. Τσίπρας.

    Υπενθυμίζουμε:

    Ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου 2,5 ώρες, η κατ ιδίαν συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον Πρωθυπουργό της πΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, που πραγματοποιείται στο Νταβός.

    Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Ζόραν Ζάεφ συνεχίζουν όμως τις συνομιλίες τους για το Σκοπιανό, παρουσία των υπουργών Εξωτερικών των δύο χωρών.

    Σημειώνεται ότι η συνάντηση των δύο πρωθυπουργών Ελλάδας και ΠΓΔΜ ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση, δηλαδή στις 16:30 ώρα Ελλάδας.

    Πριν από λίγο το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της ΠΓΔΜ μετέδωσε ότι ο διαμεσολαβητής του ΟΗΕ για το ζήτημα της ονομασίας Μάθιου Νίμιτς θα ταξιδέψει στα Σκόπια στις 31 Ιανουαρίου, ενώ την 1η Φεβρουαρίου θα έχει συναντήσεις με την ηγεσία της ΠΓΔΜ σχετικά με τη δέσμη ιδεών που παρουσίασε την περασμένη εβδομάδα.

    http://www.makeleio.gr/%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF/%CE%B6%CF%89%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%80%CF%81%CE%B1-%CE%B6%CE%B1%CE%B5%CF%86/

    Απάντηση

    Ανώνυμος25 Ιανουαρίου 2018 – 10:10 π.μ.
    ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ 12ΘΕΟΙ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΩΣ ΜΟΓΓΟΛΟΠΙΘΗΚΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΨΥΧΑ
    ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ
    ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

    ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΗ
    ΜΠΑΤΙΡΟΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ
    ΤΟΥ.

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος25 Ιανουαρίου 2018 – 10:15 π.μ.
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1855997084472675&id=100001872039574
    Εδω κοιταξτε τα σουργελα του γυφτοπροδοτη ψωρρα

    Ανώνυμος25 Ιανουαρίου 2018 – 10:17 π.μ.
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1855705474501836&id=100001872039574
    Διαγραφουν αυτους που πηγαν στο συλλαλητηριο οι μασονοι του γυφτου

  2. POLITIKOSAFARI24 Ιανουαρίου 2018 – 9:45 π.μ.

    Θερμή παράκληση σε μερικούς αναγνώστες πού ανήκουν στον φυγόδικο, φυγόποινο και κυρίως μυαλοφυγόδικο "εθνοσωτήρα" Σώρρα, να εκθέτουν ασφαλώς ελεύθερα τις οποιεσδήποτε απόψεις τους σε κείμενα πού έχουν τουλάχιστον σχέση με το περιεχόμενο της δικής μας ανάρτησης. Είναι στοιχειώδης και απαράβατος κανόνας, πού υπαγορεύεται από την κοινή λογική. Άν δεν υπάρχει αρμονία μεταξυ κειμένου και σχολίων τότε αποτελούν παραφωνία της λογικής και δείχνουν ασυγχώρητη ασχετοσύνη. Τουλάχιστον να αυτοπροστατεύουν τη λογική τους και να μην εκθέτουν ανεπανόρθωτα την νοημοσύνη τους.

    https://politikosafari.blogspot.gr/2018/01/blog-post_24.html?showComment=1516818203065#c444290958628152981

  3. ΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΑΔΑΗΣ, ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ" ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣ "ΣΧΕΣΗ" ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΔΕ "ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΩΝ" , ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ….ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ…ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ….
    ΚΑΙ ΑΠ' ΟΤΙ…ΒΛΕΠΩ, ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ…ΣΧΟΛΙΑ "ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ…ΔΕΝ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΗΝ ….ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ".

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΤΟΥ Ξ/Ρ
    Η' ΕΓΩ ΚΑΤΙ…ΚΑΠΝΙΖΩ ΚΑΙ ΜΕ …ΠΕΙΡΑΖΕΙ, Η' ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΛΑΚΑ.
    ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ "ΣΧΟΛΙΑ", 8.07, 8.10, 8.15, 8.24, 8.27μ.μ. ,
    ΔΕΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΗΣ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ", ΤΟΤΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΕΓΩ ΜΑΓΑΡΙΖΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ, Η' ΑΥΤΟΙ ΟΙ Λ Α Θ Ρ Ο Π Ι Θ Ι Κ Ο Ι ΠΟΥ ΣΕ …ΚΑΛΟΥΝΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ?
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  4. ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΑΡΘΡΟ
    ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ
    ΤΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ
    ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ
    ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

    ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΝΕΙ
    ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ
    ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

    Ο ΨΩΡΡΑΣ ΩΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΥΜΕΡΟ
    ΕΝΑ ΕΧΘΡΟΣ. ΕΚΛΕΨΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ
    ΤΟΥΣ.

    ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΩΡΑ
    ΚΑΙ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ
    ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑ
    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΦΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ.

  5. Πωλείται κοπριά κότας αερόβιας ζύμωσης κατάλληλη
    για βιολογική καλιέργεια ..τηλ επικοινωνίας
    υπονομος κ ψωρρας.

  6. POLITIKOSAFARI24 Ιανουαρίου 2018 – 9:45 π.μ.

    Θερμή παράκληση σε μερικούς αναγνώστες πού ανήκουν στον φυγόδικο, φυγόποινο και κυρίως μυαλοφυγόδικο "εθνοσωτήρα" Σώρρα, να εκθέτουν ασφαλώς ελεύθερα τις οποιεσδήποτε απόψεις τους σε κείμενα πού έχουν τουλάχιστον σχέση με το περιεχόμενο της δικής μας ανάρτησης. Είναι στοιχειώδης και απαράβατος κανόνας, πού υπαγορεύεται από την κοινή λογική. Άν δεν υπάρχει αρμονία μεταξυ κειμένου και σχολίων τότε αποτελούν παραφωνία της λογικής και δείχνουν ασυγχώρητη ασχετοσύνη. Τουλάχιστον να αυτοπροστατεύουν τη λογική τους και να μην εκθέτουν ανεπανόρθωτα την νοημοσύνη τους.

    https://politikosafari.blogspot.gr/2018/01/blog-post_24.html?showComment=1516818203065#c444290958628152981

  7. ΕΙΜΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ
    ΑΡΘΡΟ ΓΕΩΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΠΕΡΕΠΕ ΝΑ
    ΤΟ ΔΙΔΑΣΚΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ
    ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ.

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ;

    ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ. ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ
    Ο ΓΕΡΜΑΝΟΙ.

    ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ
    ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ
    ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΡΟΜΑ.

    TEΛΟΣ ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ
    ΕΚΑΤΟΠΕΝΗΝΤΑΡΙΑ. ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ
    ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΑΦΕΛΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ Ο ΡΟΜΑ.

    ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ
    ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΤΩΝ
    ΑΘΙΓΓΑΝΩΝ.

    ΤΟ ΑΓΡΑΜΑΤΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ
    ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΜΕ ΥΨΟΣ 1,30 ΧΩΡΙΣ
    ΛΑΙΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΥΒΑΣ, ΕΝΑ ΑΥΓΟ ΜΕ ΠΟΔΙΑ
    ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ.

    ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ
    ΜΥΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ
    ΤΟ ΜΟΥΣΑΚΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΟΠΩΣ Ο ΝΟΤΗΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ.

    ΟΜΩΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ
    ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ
    ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΒΟΥΒΑΛΟΠΑΙΔΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥ
    ΠΕΤΟΥΝ ΠΑΤΣΑΔΕΣ.

    ΣΣΧΕΔΙΟ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΡΟΜΑ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ
    ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ.

  8. ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΦΕΡΕΤΖΕΣ ΤΟΥ ΛΟΥΤΣΟΥ? 7ΞΙΑΣ!!!

  9. ΟΠΟΙΑ ΓΑΛΗΝΗ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΗΣΥΧΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Η ΔΥΣΩΔΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΥ ΔΥΣΜΦΟΡΦΟΥ ΑΘΙΓΓΑΝΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΑΣΚΕΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΔΑΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ?

  10. Κε ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΤΟΥ Ξ/Ρ,
    ….ΕΙΜΑΙ…ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΗΡΕΙΤΑΙ ΠΙΣΤΑ ΤΗΝ "ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΗ" ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ…"ΕΥΠΡΕΠΗ" ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ.
    ΑΠ' ΟΤΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟ…ΠΡΑΤΕΤΕ, ΑΦΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΙΚΟΥΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΡΕΠΗ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ. ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ "ΚΟΠΤΟΡΡΑΠΤΙΚΗ" ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ.
    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

Comments are closed.